- 1 Ekim 2024
- 172
- 27
- Konu Sahibi bisusaysun
kızlar içim çok daraldı buraya yazmak istedim. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Dün akşam kaynanamlara gittik orada eşimin bir şeyini unuttuk. Ertesi günü getiririz dediler. Getirmediler. O da işten çıkışta gidip alacağını söyledi . Evimizin arasında 15 dk yürüme mesafesi var. Eve 45 dk felan geç geldi. Ben de yemeğe onu bekliyordum. Geldiği gibi ben annemlerde bişeyler atıştırdım aç değilim dedi. Ben de ben seni bekliyorum sen orada yemek mi yedin dedim. O da iki sarma attım ağzıma sadece dedi. Sonra tartışma başladı ben sabahtan akşama kadar onu beklediğimi yemek için onu beklediğimi (akşam 6da çıkıyor) söyledim sakin bi şekilde o ise bana bapırmaya başladı bugün müdürüyle kavga etmiş benle mi uğraşsınmış işle miymiş.onun gibi neden umursamaz olamıyormışum bana bunu söylüyor ben sen değilim dedim
Sonra seninle evlendiğim güne lamet olsun dedi bana. Ben de asıl bana yazıklar olsun ki ailemi bırakıp senin gibi biriyle evlendim dedim. Yastığını kıyafetlerini yatak odasından dışarı atıp gidip bi duş aldım kahvemi yaptım tv izliyordu bi hışımla kumandayı alıp tv yi değiştirdim 15 dk daha oturup ayrı bi odaya yatmış. Ben mi abarttım yoksa eşim anlayışsız mı bilmiyorum nolur yardım edin burada çok yalnızım o yüzden bazı şeylere aşırı tepki verebiliyoru. Ama eşimle de sakin hiçbişe konuşamıyorum
Sonra seninle evlendiğim güne lamet olsun dedi bana. Ben de asıl bana yazıklar olsun ki ailemi bırakıp senin gibi biriyle evlendim dedim. Yastığını kıyafetlerini yatak odasından dışarı atıp gidip bi duş aldım kahvemi yaptım tv izliyordu bi hışımla kumandayı alıp tv yi değiştirdim 15 dk daha oturup ayrı bi odaya yatmış. Ben mi abarttım yoksa eşim anlayışsız mı bilmiyorum nolur yardım edin burada çok yalnızım o yüzden bazı şeylere aşırı tepki verebiliyoru. Ama eşimle de sakin hiçbişe konuşamıyorum