Konunun tamamını okumadım. Ama anladığım kadarıyla kızın ailesine falanda duyurmak istemiyorsun. Bence kızı ara ve mesajlar 3-5 değil dökümanlar elimde savcılığa dilekçe veriyorum ayrıntılarını çıkartınca mahkemede görüşürüz de. Eşinede dava açıcağını ve mesajları delil olarak sunacağını söyle. Mesajların içeriğini hiçbir zaman öğrenemezsin savcılık kararıyla mesajlar incelemeye alınsa bile içeriği davalılarla paylaşılmıyor bildiğim kadarıyla ama tabi avukatlar daha iyi bilir. Ben dava aç falan demiyorum ama en azından bulöf yap. Kız panik olsun. Sonuçta gerçekten dava açsan ve hiç bir sonuç alamasan bile en azından herkezin kulağına gidecek bu korku kıza yeter eşinden uzak duracaktır. Eşinede söyle 3-5 mesaj olsa sana inanırım ama 95 tane mesaj var sen beni salakmı sandın diye üzerine git anlasın seni kandıramayacağını . Gerekirse davada aç illa boşanmak zorunda değilsin gözü korksun. Hiç olmce kızı uzaklaştırmış olursun. Eşininde burnu sürtsün sen evini falan asla terk etme hiç bir yere gitme. O ev senin ve kızlarının gidecekse kocan gitsin. Bence kocan seni gerçekten kaybedeceğini anlarsa düzelir. Şuanda nasılsa daha önce kandırdım affetti modunda onun iyi bir derse ihtiyacı var.
kız eşinize gerçekten aşık olsaydı evet ilişkimiz var diyip sizi ayırmaya çalışırdı. ben yine de eşinizin sizi aldatmadığını düşünüyorum.
bende önceden böyle düşünmüştüm ama bişey olmasa görüşürmü sizce demezmi eşinle aran açılıo yok birdaha benı arama hadı çok rahatsız ettı senı söylerim demezmiydi bu ne biçim is.
siz rahatsız olduğunuzu belirttiğiniz halde kızın görüşmeye devam etmesi saçma! tamam siz rahatsız oluyosanız ki eşisiniz saygı duyarım deyip mesaj atmayı kesmesi gerekirdi! normali bu olmalı yani
kız eşinize gerçekten aşık olsaydı evet ilişkimiz var diyip sizi ayırmaya çalışırdı. ben yine de eşinizin sizi aldatmadığını düşünüyorum.
bence hiç muhatap olma. sen yüz göz oldukça eşin ve o kız daha da birbirine yaklaşacaklardır.arkamda kimse yok diyorsun, nasıl ayakta dururum diyorsun.yani boşanmayacaksan neden irdeliyorsun.hadi irdeledin onlarda itiraf ettiler napcaksın ki???yani dövmek tehdit bunlar çok kötü şeyler... bırak Allahdan bulsunlar. senin öncelikle karar vermen gerekiyor.sakinleşip aklı selim hakeret emen gerekiyor.
bende önceden böyle düşünmüştüm ama bişey olmasa görüşürmü sizce demezmi eşinle aran açılıo yok birdaha benı arama hadı çok rahatsız ettı senı söylerim demezmiydi bu ne biçim is.
aynı şeyleri yaşamışız 2kız girdi eşimin hayatına aynı şekilde arkadaşmış yalan.illaki bişey hissediyolardır (neden erkek değilde kız o işyerinde bissürü erkek vardı) ikiside namazlı abdeslıymiş bana öyle söylüyolar bu ne biçim iş beni dinime soğutuyolar neyse ALLAHIM beni bu aciz kulunu affeder inşallah 1yol gösterir bana.bide bunlarla konuşulmuyo hep yalan hep yalan anlaşılıyo yalan konuştukları düşünüyolar ne atsam diye insan olmuş bişeyi pat diye anlatabilir ben anlatıyosam eşim benden daha iyi konuşmada o sular seller gibi anlatır benı bıle ikna edr doğru konuşsa ama yalan bellı yanı nası güvenim şaşırdım...Ben düşüncenize katılmıyorum. Bir arkadaşımın başına geldi. Arkadaşım hamileydi o dönemde eşinin çalıştığı şirkete bir kız girdi. Arkadaşımın bebeğine patikler göndermeler, ayakkabılar almalar falan. Kız hep dedi bu işte bir iş var mavigibi durduk yere bu kız bana niye patik gönderiyor diye. Sonra doğum yaptı arkadaşım. O kız işten ayrılmış. Birgün eşinin telinde bir no buluyor. Araştırıyor o kız. Arıyor ne oluyor diye. Kız diyor sen beni yanlış anladın. Ben asla öyle biri değilim. Zaten hayatımda biri var. Ben 5 vakit namazımdayım böyle günaha asla girmem falan. Netice itibariyle arkadaşım eşini silkeledikçe dökülüyor adam yemedikleri nane kalmamış... İlahi adalet aradan iki yıl geçiyor. Arkadaşım eşiyle sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gidiyor. O kızda hamile yanında eşi. Arkadaşım gidiyor hemen yanına. Diyor vayy hayırlısı olsun hamile misin? Kız mosmor. Aman eşine sahip çık bu zamanda dışarıda bekleyen çok olur. Sen bilirsin bu işleri. Eşi diyor anlamadım ben ne oldu sen karına sor diyor o benim bugünlerimi burnumdan getirmişti o anlatsın sana. Çekip gidiyor...
Hayatta hiçbir şeyin gizli kapaklı kalmayacağına inananlardanım.Konu sahibi arkadaşım kendini çok fazla yıpratma lütfen. Bunun tek zararı sana ve bebeklerine. O yüzden ilk önce bir silkelen. Eşin geldiği zaman çek karşına beni aptal yerine koyma çocuk değilim ben. Adam gibi anlat neler oluyor yoksa ben bu işin sonunu bırakmayacağım davaysa dava boşanmaysa boşanma. Ben şimdi bekar bir adamla mesajlaşsam normal karşılar mısın? Eğer sen bu kızla msjlaşmaya devam edeceksen bende kendime sorunlarımı dökebileceğim bir msj arkadaşı bulacağım. Sen o kızla ilgilendiğin, dertleştiğin kadar benimle, çocuklarımla ilgilenmiyorsun. Benim çocuklarımın nafakasından çalıp o kıza msj parası veriyorsun. Yakışıyor mu evli bir adama, sorumluluk sahibi bir babaya bu de.Geçin bunları normal arkadaşmış neden erkek arkadaşlarınla değilde bu kızla mesajlaşıyorsun de.Bu son uyarım eğer devam edersen seni öleceğimi bilsem ibreti alem olsun diye boşayacağım de.Git biraz kafamızı dinleyelim sende bende.Eğer aklında soru işaretleri varsa çöz de. İzin veriyorum sana bırak bizi git annenin evinde mi dinlersin, arkadaşının yanında mı dinlersin. Git ama kararını verip öyle gel de. Ya o kızla görüşmeye devam edip, benimle ayrılacaksın. Ya o kızı hayatından çıkarıp benimle yol alacaksın.Beni aptal yerine koymana izin vermiyorum artık de.Kızla da görüştüğünde normal bir arkadaşlıksa eğer aranızdaki sen utanmıyor musun arkadaşının evliliğinde sorunlar oluşturmaya, huzursuzluklar çıkartmaya de. Ben kabul etmiyorum arkadaş eşimin birileriyle çat çat mesajlaşmalarını konu,sebep her ne olursa olsun. Sen benim uyarılarımı dinleyip ayağını denk almazsan ve beni üzmeye devam edersen bende senin canını yakmak adına çalıştığın şirketten tut,bütün ailene,çevrene bunu yaymayı vazife bileceğim uyarmadı deme de. Daha fazla yıpratmalarına izin verme seni. Bırak herşey olacağına varır. Sen restlerini kesin çek. Ben bırakıp gidebileceğine inanmıyorum kocanın.
size karşı hiçbir sorumluluğu bulunmayan bir kızdan böyle bir davranış beklemeyin bence. el yani sonuçta.
kızın görüşmeyi kesmemesi için birçok sebep olabilir.
mesela
-kız eşinize platonik aşık olabilir, yasak ilişki yaşamasa da arada iletişim kurmak bile onu rahatlatıyor olabilir.
-karasevdasından ölüyor ama belli etmiyor olabilir.
-hiçbir şey hissetmiyor olabilir.
-eşinizi bir abi olarak görüyor ve sorunlarını ona danışıyor olabilir. (ben bu gruptayım)
-sizin düşündüğünüz gibi boşansa da ben evlensem diyo olabilir (ama bi kız 2 çocuklu dul adamla evlenmek ister mi orasını bilemeyeceğim.)
gördüğünüz gibi kızın kendine göre birçok sebebi olabilir. burda kilit nokta EŞİNİZ. sorunu onunla çözüceksiniz.
ben düşüncenize katılmıyorum. Bir arkadaşımın başına geldi. Arkadaşım hamileydi o dönemde eşinin çalıştığı şirkete bir kız girdi. Arkadaşımın bebeğine patikler göndermeler, ayakkabılar almalar falan. Kız hep dedi bu işte bir iş var mavigibi durduk yere bu kız bana niye patik gönderiyor diye. Sonra doğum yaptı arkadaşım. O kız işten ayrılmış. Birgün eşinin telinde bir no buluyor. Araştırıyor o kız. Arıyor ne oluyor diye. Kız diyor sen beni yanlış anladın. Ben asla öyle biri değilim. Zaten hayatımda biri var. Ben 5 vakit namazımdayım böyle günaha asla girmem falan. Netice itibariyle arkadaşım eşini silkeledikçe dökülüyor adam yemedikleri nane kalmamış... Ilahi adalet aradan iki yıl geçiyor. Arkadaşım eşiyle sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gidiyor. O kızda hamile yanında eşi. Arkadaşım gidiyor hemen yanına. Diyor vayy hayırlısı olsun hamile misin? Kız mosmor. Aman eşine sahip çık bu zamanda dışarıda bekleyen çok olur. Sen bilirsin bu işleri. Eşi diyor anlamadım ben ne oldu sen karına sor diyor o benim bugünlerimi burnumdan getirmişti o anlatsın sana. çekip gidiyor...
Hayatta hiçbir şeyin gizli kapaklı kalmayacağına inananlardanım.konu sahibi arkadaşım kendini çok fazla yıpratma lütfen. Bunun tek zararı sana ve bebeklerine. O yüzden ilk önce bir silkelen. Eşin geldiği zaman çek karşına beni aptal yerine koyma çocuk değilim ben. Adam gibi anlat neler oluyor yoksa ben bu işin sonunu bırakmayacağım davaysa dava boşanmaysa boşanma. Ben şimdi bekar bir adamla mesajlaşsam normal karşılar mısın? Eğer sen bu kızla msjlaşmaya devam edeceksen bende kendime sorunlarımı dökebileceğim bir msj arkadaşı bulacağım. Sen o kızla ilgilendiğin, dertleştiğin kadar benimle, çocuklarımla ilgilenmiyorsun. Benim çocuklarımın nafakasından çalıp o kıza msj parası veriyorsun. Yakışıyor mu evli bir adama, sorumluluk sahibi bir babaya bu de.geçin bunları normal arkadaşmış neden erkek arkadaşlarınla değilde bu kızla mesajlaşıyorsun de.bu son uyarım eğer devam edersen seni öleceğimi bilsem ibreti alem olsun diye boşayacağım de.git biraz kafamızı dinleyelim sende bende.eğer aklında soru işaretleri varsa çöz de. Izin veriyorum sana bırak bizi git annenin evinde mi dinlersin, arkadaşının yanında mı dinlersin. Git ama kararını verip öyle gel de. Ya o kızla görüşmeye devam edip, benimle ayrılacaksın. Ya o kızı hayatından çıkarıp benimle yol alacaksın.beni aptal yerine koymana izin vermiyorum artık de.kızla da görüştüğünde normal bir arkadaşlıksa eğer aranızdaki sen utanmıyor musun arkadaşının evliliğinde sorunlar oluşturmaya, huzursuzluklar çıkartmaya de. Ben kabul etmiyorum arkadaş eşimin birileriyle çat çat mesajlaşmalarını konu,sebep her ne olursa olsun. Sen benim uyarılarımı dinleyip ayağını denk almazsan ve beni üzmeye devam edersen bende senin canını yakmak adına çalıştığın şirketten tut,bütün ailene,çevrene bunu yaymayı vazife bileceğim uyarmadı deme de. Daha fazla yıpratmalarına izin verme seni. Bırak herşey olacağına varır. Sen restlerini kesin çek. Ben bırakıp gidebileceğine inanmıyorum kocanın.
napıcamı açıkçası bende bilmiyorum gidecek yerim olsa yada bir işim şu dakkadan sonra bidaha yüzüne bakmazdım ama hiç bir dayanağım yok..tamam bitmesin diyorum ben bunu unutamam mutlakada devamı gelır ben bıde çok sevgi istiyorum böyle bi adamla nası olur ya kendıme zarar vermekten korkuyorum sinirlendiğimde aklıma kötü kötü şeyler geliyo çare bulamıyorum kafayı yiyorum napcam ben napcamm