Eşinin dediklerini inanma canım erkeklerin ağızı çok güzel laf yapar kandırırlar.
Ben 3 senedir evliyim şuan 1,5 yaşında oğlum var evliliğim berbat gidiyor ama çocuktan sebep sabır etmeye çalışıyorum.
Yemediği halt kalmadı karı kız ot içki herşey ne maddi ne manevi olarak hiç birşeyini görmüyorum. Yaptığı herşeyde beni suçluyor benim yüzümdenmiş.
Evlendik 6 ay sonra başladı karı kız ben tabi saf çok incelemiyordum.
Şimdi tartıştığımız da şiddete başvuruyor otu kullanmaktan beyni o kadar küçüldü ki ne oğluyla ilgileniyor ne bana gün yüzü gösteriyor. Aynı evde yaşıyoruz ama iki yabancıyız. Kayınvalidemle aynı evde yaşıyoruz o zaten hiç bişi demiyor yapmıyor. ERKEKLERİN hepsi şerefsiz sadece s.... rahatlığını düşünürler.
Hepsi aynı şeyleri yapıyorlar bizim yaşadıklarımızı çoğu evli kadın yaşıyor malesef.
Ben korunduğum halde hamile kaldım geç farkettim aldıramadım. O kadar çok şey yaşadım ki buraya yazmakla bitmez :)
İşin içine çocuk girdiğinde zor oluyor biraz.
Eğer ailen sana destek olursa yanında olursa Boşan bence çünkü ileride gözünün önünde yapıyor daha kötü oluyor. Ben artık herşeyi gözümün önün de yaşıyorum sinir krizleri yaşıyorum.
Allah yardımcımız olsun Allah güç verir inşallah
seninde dediğin gibi ya hayatımı feda edicem evladım için iki yabancı iki ayrı insan olarak yaşamaya devam edicem yada çocuğu aldırıp ayrılıcam ama şunu net bilin ben asla affetmicem asla aynı yastığa baş koymucam asla değil yatağı aynı odayı bile paylaşmıcam eşşek gibi bakıcak paşa paşa yicem ayrılmazsam.. ama ayrılırsam kendi ayaklarımın üstünde durucam ve çocuğu aldırcam iki yolum var .. o iki yoldan birini seçicem ama çocuk için bu kadar 4 gündür beklemem ..