eşim beni aldattı .. ne yapacağımı bilmiyorum . :(

Eşinin dediklerini inanma canım erkeklerin ağızı çok güzel laf yapar kandırırlar.
Ben 3 senedir evliyim şuan 1,5 yaşında oğlum var evliliğim berbat gidiyor ama çocuktan sebep sabır etmeye çalışıyorum.
Yemediği halt kalmadı karı kız ot içki herşey ne maddi ne manevi olarak hiç birşeyini görmüyorum. Yaptığı herşeyde beni suçluyor benim yüzümdenmiş.
Evlendik 6 ay sonra başladı karı kız ben tabi saf çok incelemiyordum.
Şimdi tartıştığımız da şiddete başvuruyor otu kullanmaktan beyni o kadar küçüldü ki ne oğluyla ilgileniyor ne bana gün yüzü gösteriyor. Aynı evde yaşıyoruz ama iki yabancıyız. Kayınvalidemle aynı evde yaşıyoruz o zaten hiç bişi demiyor yapmıyor. ERKEKLERİN hepsi şerefsiz sadece s.... rahatlığını düşünürler.
Hepsi aynı şeyleri yapıyorlar bizim yaşadıklarımızı çoğu evli kadın yaşıyor malesef.
Ben korunduğum halde hamile kaldım geç farkettim aldıramadım. O kadar çok şey yaşadım ki buraya yazmakla bitmez :)
İşin içine çocuk girdiğinde zor oluyor biraz.
Eğer ailen sana destek olursa yanında olursa Boşan bence çünkü ileride gözünün önünde yapıyor daha kötü oluyor. Ben artık herşeyi gözümün önün de yaşıyorum sinir krizleri yaşıyorum.
Allah yardımcımız olsun Allah güç verir inşallah

seninde dediğin gibi ya hayatımı feda edicem evladım için iki yabancı iki ayrı insan olarak yaşamaya devam edicem yada çocuğu aldırıp ayrılıcam ama şunu net bilin ben asla affetmicem asla aynı yastığa baş koymucam asla değil yatağı aynı odayı bile paylaşmıcam eşşek gibi bakıcak paşa paşa yicem ayrılmazsam.. ama ayrılırsam kendi ayaklarımın üstünde durucam ve çocuğu aldırcam iki yolum var .. o iki yoldan birini seçicem ama çocuk için bu kadar 4 gündür beklemem ..

seninde dediğin gibi ya hayatımı feda edicem evladım için iki yabancı iki ayrı insan olarak yaşamaya devam edicem yada çocuğu aldırıp ayrılıcam ama şunu net bilin ben asla affetmicem asla aynı yastığa baş koymucam asla değil yatağı aynı odayı bile paylaşmıcam eşşek gibi bakıcak paşa paşa yicem ayrılmazsam.. ama ayrılırsam kendi ayaklarımın üstünde durucam ve çocuğu aldırcam iki yolum var .. o iki yoldan birini seçicem ama çocuk için bu kadar 4 gündür beklemem ..

AFFEDEMESSİN ZATEN NASIL AFFETCEN BENDE AFFETMEDİM AMA ÇOCUKTAN DOLAYI MECBUR AYNI EVDEYİZ AMA AYNI ODADA UYUMUYORUZ O SALONDA BEN ODAMDA. ŞİMDİ BURNUNDAN GETİRİYORUM BEN HEM ÇALIŞIYRUM HEM DE EVE GELİP ÇOCUKĞUMA BAKMAYA ÇALIŞIYORUM O HAYATINI YAŞIYOR..
KENDİNDEN TAVİZ VERME AYAKLARININ ÜSTÜNDE GÜÇLÜ DURMAYA ÇALIŞ. HAYAT BU YAŞAYACAĞIMIZ VARMIŞ DEMEKKİ YAPACAK BİRŞEY YOK KENDİNİ EZDİRME ONA MUHTAÇ DEĞİLSİN HİSSETTRME YETER.
ERKEK HER YERDE BOK MALESEF O KADAR ÇÇOK NEFRET EDİYORUM Kİ ERKEKLERDEN ERKEK ÇOCUĞUM VAR BİDE ALLAHIM HAYIRLI EVLAT EDER İNŞALLAH.
İYİ DÜŞÜN İYİ KARAR VER CANIM.

anneniz destek veriyor, zaten çalışıyorsunuz neden yük olasınız, siz de bir evlatsınız
bir ömür boyu aynı evde o adamla kendine işkenceyi reva görüyorsan bişey diyemeyeceğim artık
sanırım çocuğu aldıracaksın boşanma durumunda
düşünüyorum dünden beri yok yahu, bu adamla yaşanılmaz
gerçekten zor bi durum

Ne yapacagım diye yazarken aslında biliyordun yapılması gerekeni ama ahhhhh o cesaret olsa ......

şimdi herkez diyorki burda bana yok ayrılmaz etmez benim annem babamda ayrılar ama benim babam aldattığı için değil sorumsuzluğu için ayrıldılar bize bakmadı çalışmadı vs vs. ve ben bunu canlı örneği olurken çocukluğum böyle geçmişken ne kadar zor olduğunu bilirken bu yüzden iki kez düşünüyorum şimdi benim babam başkasıyla evli düzenini kurdu görüşüyorum ama ona gidemem herkezin bir düzeni var akrabalarıma gidemem anneme yük olamam o kadına bunu yaşatamam tamam benim annem destekçim her daim benim için elinden geleni yapar . şimdi sorarım size tek başıma bu hayatta ben ne yaparım çocukla .... birtek annem yanımda..
Git kocana sarıl başka hiç bişey denmez sana, bu kadınlar her haltı kabullenmeye razıyken bizim sinirimizi bozmak için mi konu açıyolar ya. Bu kadarını miğde alırmı Allah aşkına , insanları boşa yormayın. Şu bahanelerle kendinizi kandırın bizi değil. Cidden insanın asabı bozuluyo ya

Siz bu adamı affedeceksiniz
o asla dediğiniz her şeyi de yapacaksınız
boşuna burada nutuk atmayın

Sırf spor olsun diye konu açıp napıyım diye soruyosunuz. Millet ne yapılması gerektiğini ısrarla söyleyincede bahaneler bahaneler, sonra yok size boşa demesi kolay bilmemne

Siz bu adamı affedeceksiniz
o asla dediğiniz her şeyi de yapacaksınız
boşuna burada nutuk atmayın
Olsun canım öyle deme ama, adam napmış sanki. Hem çocuğuna sığınsın ne güzel, nasıl yürekli bi anne çocuğu için hayatını feda ediyor. Çocuk ne kadar güzel sevgi dolu bi yuvada büyücek. Çocuğa en büyük fayda, alkışlıyorum.

Bencil ebeveynler bu çocukların hayatını bu zayıflığınız acizliğiniz yakıyo işte. Helal olsun be doğurun çatır çatır sevişin durmayın. Sonra o berbat aile düzenine mecbur edip ayrılmayın psikolojisi bozuk bireyler yetişsin. Anne dayak yesin, anne aldatılsın, huzursuz sevgisiz gergin bi ev, bunlara şahit olan çocuklar

Eğer 4 ay değil 4 gün olsaydı hamile olduğunuz bu süreçte yüzeysel bir kaçamak yaşadığına inandırıp affedebilirdiniz eşinizi. Fakat 4 yıl uzun bir süre duygusal bir bağı da varmış belliki kadınla. Pavyonda falan da tanışmamıştır emin olabilirsin durumu hafifletmek için söylüyor. Ben olsam ne yapardım diye düşündüm çok zor bir karar... Sizin gibi kararsız ve sudan çıkmış balığa dönerdim. Bebeğin bir suçu yok onu doğurur kendim tek başıma hayatıma devam eder onu da boşardım sanırım. Allah kimseye yaşatmasın amin.
Size sabır ve yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum.

Olsun canım öyle deme ama, adam napmış sanki. Hem çocuğuna sığınsın ne güzel, nasıl yürekli bi anne çocuğu için hayatını feda ediyor. Çocuk ne kadar güzel sevgi dolu bi yuvada büyücek. Çocuğa en büyük fayda, alkışlıyorum.

Bencil ebeveynler bu çocukların hayatını bu zayıflığınız acizliğiniz yakıyo işte. Helal olsun be doğurun çatır çatır sevişin durmayın. Sonra o berbat aile düzenine mecbur edip ayrılmayın psikolojisi bozuk bireyler yetişsin. Anne dayak yesin, anne aldatılsın, huzursuz sevgisiz gergin bi ev, bunlara şahit olan çocuklar

ben o evde büyüyen cocuk olsam anneme babama saygı duymam
fedakarlık yapmış ooo anneciğim diye boynuna sarılacak sanıyor herhalde cocuğu
daha doğmadan hayata 1 0 yenik başlıyor o bebek

ben o evde büyüyen cocuk olsam anneme babama saygı duymam
fedakarlık yapmış ooo anneciğim diye boynuna sarılacak sanıyor herhalde cocuğu
daha doğmadan hayata 1 0 yenik başlıyor o bebek
Bende katılıyorum örneğin benim eşimin anneside babasını aldatmış ve eşim 18 yaşındayken boşanmışlar şuan annesiylede görüşmüyor babasıylada benim psikolojimi bozdular keşke ayrılsalardı da ben bu ailede büyümeseydim diyor ki şuan asker kendi çabalarıyla hayatını kurtardı çok şükür..Böyle rahatca görüştüm diyebilen bir eş çocuk olduktan sonra açık açık yapmaya devam eder ve belkide o insanla bir yuva kurmak ister yüzsüzlüğü ele almış çünkü

merhabalar
1,5 senelik evliyim 2 aydır eşimden şüpheleniyordum takibe aldım ona ait baska bir telefon olduğunu öğrendim ama nerde olduğunu bulamıyordum sonrasında rehberden bi kız silmiş kızı takibe aldım whatsapptan profiline baktım daha sonrasında bu telefon nosunun kendine ait olmadığını arkadaşının nosu olduğunu söyledi ben inanmadım hergün 6 da işi bitip derneğe gidiyordu ben her akşam derneğin önünden geçiyordum 8,30 ta akşam hep eve geliyordu daha sonrasında konuşmalarını duydum arkadaşına anlatırken öğrendim 4 senedir konuştuğu biri varmış bana istanbul dışınıa çıkıcam diyip yalan söyleyip onun yanına gidiyormuş kız tek başına yaşıyor ve 4 senedir konuşuyorlar resmen dost hayatı gibi kız yabancı türk değil .ben bunları duyunca eşime sordum ben sizin konuşmalarınızı duydum diye bana arkadaşıma yalan söyledim dedi neden dediğimde bi kız benden yardım istedi onu kurtarmak için arkadaşımdan dedi ben inanmadım ama daha sonra tekrar takibe devam ettim ablasıyla annesiyle konuşmalarını duydum meğersem ablası annesi biliyormus ama onlar evlenene kadar yaptığını biliyorlarmıs sadece annesi evlendikten ilk 4 ay daha konuştuğunu biliyomus . ve ben bunları duydugumda eşime söylediğimde her şeyi itiraf etti o kızla 4 sene önce pavyonda tanıştığını o kıza vize çıkarmıs burda kalması için her ay para göndermiş arada gidip onun yanında kalmış peki neden dedim benimle evlendin ben neyini eksik ettim dedi ağladı sızladı yalvardı ben 4 ay önce bıraktım hata olduğunu anladım affet beni sana bunları yaşatmaya hakkım yoktu pişmanım ben şeytana uydum dedi ben dedim herşeyini dört dörtlük yaptım ne sana ne çevrene ne ailene saygısızlık göstermedim neden dedim sevdin mi hayır diyo peki neden dsiyorum şeytana uydum diyo senin tırnağın pisliği olamaz sensiz yapamam seni çok seviyorum diyo ben evlenmeden önce hadi gittin neden evlendikten sonrada gittin yalan söyledin beni aldattın dedim neden şeytana uydum diyo şimdi çok çaresizim onu her gördüğümde krize giriyorum herşeyi yırttım gelinliğimi yırttım onu görmeye tahammülüm yok ve şuan 1 aylık hamileyim en güzel günlerimde bana bunları yaşattı ben 7 senedir eşimi tanıyorum ben 2 senelik konuşurken bu onla tanışmış iki kişi idare etmiş anlıcanız ve benim günahıma girdi. sizden yardım istiyorum ne olur ....
bu şüphe zamanında ne diye hamile kaldın anlamıyorum

Annenizin ve babanizin ayri olmasi sizin ayrilmananiz icin bir neden olmamali...Sizin sucunuz yok bu olanlarda ...böyle bir insanla ömür gecmez.Esiniz gözünüze baka baka sizi enayi yerine koymus,yedigi halt cok büyük böyle bi adam seytana da uydum der,herkes üzerine yeminde eder ve bunu sadece ani kurtarmak icin yapiyor

BAYANLAR NİYE BU KADAR GADDAR KONUŞUYORSUNUZ Kİ??
HİÇ BİŞİ YAPAMASA DA BELKİ BURADA KONUŞTUĞU İÇİN RAHATLATIYORDUR KENDİNİ.
SİZDE BAYANSINIZ SİZ DE KADINSINIZ DESTEK OLACAĞINIZA SAYIP DURUYORSUNUZ!!!!
RESMEN SALAK YERİNE KOYDUNUZ. HERKESİN KENDİNE GÖRE SIKINTILARI VAR YAŞAMAYAN BİLMEZ.
BAZEN İNSAN YALANDAN DA OLSA Bİ DESTEK BEKLER.
BAŞINIZA BÖYLE DURUMLAR GELSE BÖYLE RAHAT KONUŞABİLCEK MİSİNİZ ACABA!!!

BOŞUNA YAZMAYIN CEVAP VERMEYİN BARIŞMIŞTIR HAKEDİYOR.
BURASI HERKESE AÇIK BİR SİTE İSTEYEN DİLEDİĞİNİ YAZAR DERDİNİ ANLATIR SİNİRLENEN OKUMASIN ARKADAŞ KİMSENİN CEVAP VERME ZORUNLULUĞU YOK.

X