Bence size durup durup laf yetiştirenler kardeşiniz olsa uzak durun.
Adam havlasin dursun, neden size atıp canınızı sıkıyorlar? Neden onun hayatını ozelini gelip size anlatıyorlar? Ben inanıyorum ki sizden duyduğunu da naklen onlara anlatiyorlardir. Böyle insanlar 'iyi niyetli,sizi seviyor' gibi görünür ama tek sevdikleri şey mikser yapmaktır. Kaç yaşında kadınsıniz, bunu göremiyor musunuz?
Sevgiline imam nikahı kıymak da saçmalığın daniskasi. Eski sevgilimin annesi de kendini nikahlı zannediyordu, sevgilisinin annesinin babasının kadının varlığından haberi yok, nasıl nikahsa...
Kendinizi mi kandırmaya çalışıyorsunuz Allah'ı mi ben bunu anlamadım. Ama inandiginiz dinde kadın erkeğin ilişki talebini reddediyorsa meleklerin ona tüm gece lanet ettiği yazıyor(
)yani yaptiginiz şey o kadar da dini birşey değil. Kaldı ki Türkiye cumhuriyetinde nikah cüzdanını görmeden imam nikahı kıymak yasal değil. Ayrıca imam nikahının ilam zorunlulugu var, yani o bilmiyor bu bilmiyor...böyle İmam nikahı olmaz.
Her neyse konuya gelince evet ben de arkadaşlara katılıyorum . Yağmurdan çıkıp doluya tutulmuş olma ihtimaliniz var. Bugün sizin için dünyayı yakan yarın ayrılacağım deyince sizi yakar. Çok tehlikeli
Amaaaaaa
Dinsizin hakkından da imansız gelir. Bak , senin eski şerefsiz dayağı yiyince nasıl susmuş,pusmuş, kendine yeni birini bulmuş. Demek ki anladığı laf Muşta. Üstte yazdıklarıma katılmakla birlikte yine de içimin yağları eridi. Hindistan'da mi ne, kadınlardan oluşan bir tim kurmuşlardı. Eşine şiddet gösteren adamları yakalayıp eşek sudan gelinceye kadar doverlerdi :)) onlar gibi olmuş, vuranın ellerine sağlık