Eşim yine o kızla konuşuyor...

Ben evliyim ve erkeklerin saf olmadığını düşünüyorum, hatta biliyorum. Hiçbir erkek saf değildir, çocuk akıllı değildir. Ama karısının dövse de sövse de aldatsa da para pul vermese de çalıştırmasa da kendisini bırakıp gitmeyeceğini bilen erkek dışarıda işine gelen her vukuatı işler, yakalandığı anda da saf ayağına yatar. Karısının en ufak hatada çekip gideceğini bilen erkek mum gibi olur.

şöyle yazılanları yarım yamalak okudumda. evet kadın hatalı... tamam neden adamları masum gibi gösteriyorsunuz ki anlamadım. aldatan adamların hiçmi suçu yok... adamın biri aldatınca, yok kadın güzeldi, fettandı, adamın kafasını karıştırdı vs. ya adam masummuydu... inançlıysa, günah olduğunu bilmiyormuydu. aynı şeyde kadına şiddet içinde geçerli. kadına şiddet anca kadınlarımız kendilerine gelip sağlıklı erkek çocuk yetiştirmeyi öğrenince bitecek... forumda bir bayan dayak yiyince bazılarımız "ee neyaptında adam dövdü demiyormu". bu konular beni geriyor....

aaaarkadaşlar cumartesı eşimin telınden kızı aradım hopörleride açtım eşimede dedim al sen konuş benim olduğumu bellı etme dedim.kız telı açtı karsında ben varım sandı önce eşimin sesini duyunca abi diye hitap etti ona ve benı bıdaha aramasın eşin dedi.içime bi su serpildi demekkı doğru söylüyo eşim diye düşündüm sizce nedir durum..

canım bak eğer gidecek yerin boşanacak cesaretin vs. yoksa peşine düşme sorma soruşturma araştırma
sen sordukça o senden daha fazla kaçacaktır
evinde huzur olduğunu hissettir eşine
kendine bağlama yolları bul,hareketli yaşam yöntemleri bul böylece eşinin gözü bir yere kaymaz

artık o yapıyo sizin dediklerinizi çok çabalıo bende bi şans vermeye karar verdim.ailemede söyledim bidaha böyle bişey olursa biteceğini herkes biliyo.ama tek korkum yemınde etse hala o kızla konuşuyomudur diye düşünüyorum bunu kafamdan atamıyorum..

eşin çabalıyorsa sorun yok demektir belki kuruntu yapıyorsundur
rahat ol gülümse ve bu konuyu açma emin ol daha huzurlu olursun :)

bu konu dada yorum yaparsanız sevinirim kızlar.....

Aynı durum akrabamın başına gelmişti sakın pes etmeyin eğer pes ederseniz yuva yıkıcıların ekmeklerine yağ sürmüş olursunuz aldatılan bayan kendine baktı mesela saçını boyattı kendine kısaca bakım yaptı eşi şuan o kadınla görüşmüyor ama çok zor günler geçirdi 2 çocuğu vardı çocukları dahi mahvoldu (ayrıca aldatılan bayan aldatıldığını söylediğinde dayak yedi ama şuan normaller çünkü adam eşi giderse saygınlığını kaybetmekten korktu sanırım çünkü herkes arkasından konuştu olaylar ortaya çıkınca bence sakın vazgeçmeyin çocuklarınız var ve eşinizin yanına hep bakımlı çıkın şunu söyleyin ona '' ben seni aldatsam ne yapardın ??'' benim seni affettiğim gibi beni affedermiydin ??'' çocuklarınız ve eşinizla hep mutlu oolun sağlıcakla kalın ...

bende dedim senın yaptığını ben yapsam affedermisin dedim,başka bı şansım yok dıyo affedermış sözde.abimde söylemiş aynı şeyi eşim çok bozulmuştu.çocuklarım için bende oda çabalıcak bundan sonra.birde bakımlılık konusuna gelelım ben gittiğimde eşim telefon açıp konuştuğumuzda bana doğal halını sevıyorum makyaj yapmanı dekoltelı gıyınmenı ıstemıyorum demıstı..sizde sevdiklerinizle mutlu ve sağlıklı olursunuz inşallah..........

ya hep bizde hata.anneannem rahmetli derid.erkeğin kaşığı 2 ise birini kır die.haklı valla.sen çalış didin çabala zcık rahata kavuşcan allahın yellozu gelio bozuo yuvanı.hazır erkek.

hep böyle derler ama nerde biraz bakımlı bi kadın var hemen gözleri şaşıverir.
sen genede arada sırada beklenenin dışına çık canım benim. ihmal etme kendini.

hep böyle derler ama nerde biraz bakımlı bi kadın var hemen gözleri şaşıverir.
sen genede arada sırada beklenenin dışına çık canım benim. ihmal etme kendini.

çok doğru.daha hafta sonu tvde bı kadın vardı göğüs dekoltesi felaketti bakıyomusun gözüm kayıyo kapat başka aç dedi bana..

arkadaşlar bu olaydan bayağı bir süre geçti atlatmaya çalışıyorum eşimde,iyi davranmaya çalışıyo ve kızla bır daha görüşmüyomuş..ancak ben çok yıpranmışım galıba öfkemi kontrol edemiyorum ,sürekli bağırarak ona bişeyleri anlatıyorum,dün sabah kahvalıyı o hazırladı ama ben yıne memnun olmadım hep eksiklerini söyledim.dışarı çıkmak istedi 2saatline bende hem git dedim hem soylendim gitmedi,yattı uyudu ben yıne kızdım ve kaldırdım.sonra işlerimiz vardı onları yapmasını istedim,yarım yamalak yaptı onda kızdım.bişey anlatmaya çalışıyorum susuyo yıne sinirleniyorum bişeyler de diye,hep kendimi ifade etmek için dil döküyorum oda sessiz kalıp bişey yapmayınca dırdırcı oluyorum..sinir oluyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi..yapılcak öyle şeyler varkı o çok rahat davranıyo ben yıne sinir oluyorum..nasıl düzelir herşey bilmiyorumm... birde rüyalarım hep rüyamda eşimin benim akrabalarımdan bırıyle bırlıkte goruyorum hep..uyandığımdada,ben neden böyle rüyalar görüyorum diye kendime kızıyorum..bide rüyalardan bunalıyorum böyle rüya gören varmı,normalmi bu..

İŞTE AYNI DERTTEN BENDE MUZDARİPİM ARKADAŞIM bazen sinirimi kontrol edemez oldum ee dengemizi bozdular katlansınlar az şey yaşamadık halada yaşıyoruz o depremleri
rüya meselesine gelince ben hala çok sık birşekilde eşimi rüyalarımda bir başkasıyla görüyorum bilinç altımıza ne kadar yerlemişse bu meret çıkmıyor işte ne rüyalardan ne de akıldan (

az önce eşimin ablasıyla konuştum,eşimin küçük kardeşi doğum yapmış..eşim kardeşlerinin hiçbiriyle konuşmuyo.4kardeşler 3kız,2küçük kaçtı.ablada eşimle bizim evimizden çıksın kaçan kız diye ısrar ettı,kaynanamla kayınbabam memlekette onlar demişler abisinin evinden çıksın gelınlıkle dıye..eşimde istemedi ama yinede kız bizim evden çıktı ve eşim kızlarla konuşmuyo..bende buruldum şimdi bebek olmuş ben kendimden biliyorum herkes yanında kardeşi olsun ister bu günlerde..offf bu eşim çok fena bişey ya,nolur affetse herkes yuvasını kurdu..başka kızlarla bu yüzdenmi konuşuyo diyede düşünüyorum,abi kardeş gibi konuşuyoduk dıyo bana...onları barıştırmak için çok konuştum eşimle lafını bile duymak istemiyo...

katılıyorum arkadaşım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…