eşim beni aldattı .. ne yapacağımı bilmiyorum . :(

4 sene ne demek ya ?! Bide seytana uymusmus , seytan saskinlikla adami izlemistir be.
Ailenin bilmesi de ayri bi olay yani...
4 sene yapan adam elbetteki yine yapar yani adam nasil yakalanmadan 4 sene boyunca aldatılır diye doktora yapmis

Boşan ve bebegi de dogurma bence
Cünkü adam cocugu bahane ederek surekli hayatinda olcak,tam anlamiyla bir kurtulus olmayacak

Cok uzucu gercekten inşallah cabuk atlatirsiniz...yani onur kirici...kolay kolay demeye dilim varmaz karar sizin ama Allah korusun ben olsam bir sn durmazdim buyuk konusmayim ama...

ıg
merhabalar
1,5 senelik evliyim 2 aydır eşimden şüpheleniyordum takibe aldım ona ait baska bir telefon olduğunu öğrendim ama nerde olduğunu bulamıyordum sonrasında rehberden bi kız silmiş kızı takibe aldım whatsapptan profiline baktım daha sonrasında bu telefon nosunun kendine ait olmadığını arkadaşının nosu olduğunu söyledi ben inanmadım hergün 6 da işi bitip derneğe gidiyordu ben her akşam derneğin önünden geçiyordum 8,30 ta akşam hep eve geliyordu daha sonrasında konuşmalarını duydum arkadaşına anlatırken öğrendim 4 senedir konuştuğu biri varmış bana istanbul dışınıa çıkıcam diyip yalan söyleyip onun yanına gidiyormuş kız tek başına yaşıyor ve 4 senedir konuşuyorlar resmen dost hayatı gibi kız yabancı türk değil .ben bunları duyunca eşime sordum ben sizin konuşmalarınızı duydum diye bana arkadaşıma yalan söyledim dedi neden dediğimde bi kız benden yardım istedi onu kurtarmak için arkadaşımdan dedi ben inanmadım ama daha sonra tekrar takibe devam ettim ablasıyla annesiyle konuşmalarını duydum meğersem ablası annesi biliyormus ama onlar evlenene kadar yaptığını biliyorlarmıs sadece annesi evlendikten ilk 4 ay daha konuştuğunu biliyomus . ve ben bunları duydugumda eşime söylediğimde her şeyi itiraf etti o kızla 4 sene önce pavyonda tanıştığını o kıza vize çıkarmıs burda kalması için her ay para göndermiş arada gidip onun yanında kalmış peki neden dedim benimle evlendin ben neyini eksik ettim dedi ağladı sızladı yalvardı ben 4 ay önce bıraktım hata olduğunu anladım affet beni sana bunları yaşatmaya hakkım yoktu pişmanım ben şeytana uydum dedi ben dedim herşeyini dört dörtlük yaptım ne sana ne çevrene ne ailene saygısızlık göstermedim neden dedim sevdin mi hayır diyo peki neden dsiyorum şeytana uydum diyo senin tırnağın pisliği olamaz sensiz yapamam seni çok seviyorum diyo ben evlenmeden önce hadi gittin neden evlendikten sonrada gittin yalan söyledin beni aldattın dedim neden şeytana uydum diyo şimdi çok çaresizim onu her gördüğümde krize giriyorum herşeyi yırttım gelinliğimi yırttım onu görmeye tahammülüm yok ve şuan 1 aylık hamileyim en güzel günlerimde bana bunları yaşattı ben 7 senedir eşimi tanıyorum ben 2 senelik konuşurken bu onla tanışmış iki kişi idare etmiş anlıcanız ve benim günahıma girdi. sizden yardım istiyorum ne olur ....
igren o pavyon dan cıkardı kadınla yatıyor sana hastalıkta buluastırı bu hemen boşan af yok

ama ozaman kız yoktu sadece telefon no gördüm kendi telefonunda ben diye kaydetmiş bunu sorduğumda yanında aradı arkadası çıktı arkadaşının gizli ghattıymış ismide aynı olduğu için ben diye kaydetmiş arkadaşı diyoki bu nodan niye arıyosun bu numara gizli sil bunu diyo .. ve sonrasında ben hamile kaldım 3 haftalık gebeyken yani geçen hafta bi kız gördüm 4 gün içindede herşeyi öğrendim o numaranın ona ait olduğunu o kızla gorüştüğünü arkadaşıda işin içindeymiş ben bunları 3 gün önce öğrendim hamile olmadan önce sadece telefon gördüm ve ben sorduğumda aradı arkadaşı çıktı böyle dedi bu sebebten.
bır kere cınselık yasıyor bu kadınla senınlede evlenmek ıcın evlenmıs okadar igrenc kı boşan

tabıkı bılıyor aılesı evlensınde kurtuluruz dıye dusunmuslerdır senınde gunahına gırdıler affetme aska. seyana 4 yıl uyulmaz ya bu adam pavyon kadınıyla yatıyor ya sana hatalık gecse??

merhabalar
1,5 senelik evliyim 2 aydır eşimden şüpheleniyordum takibe aldım ona ait baska bir telefon olduğunu öğrendim ama nerde olduğunu bulamıyordum sonrasında rehberden bi kız silmiş kızı takibe aldım whatsapptan profiline baktım daha sonrasında bu telefon nosunun kendine ait olmadığını arkadaşının nosu olduğunu söyledi ben inanmadım hergün 6 da işi bitip derneğe gidiyordu ben her akşam derneğin önünden geçiyordum 8,30 ta akşam hep eve geliyordu daha sonrasında konuşmalarını duydum arkadaşına anlatırken öğrendim 4 senedir konuştuğu biri varmış bana istanbul dışınıa çıkıcam diyip yalan söyleyip onun yanına gidiyormuş kız tek başına yaşıyor ve 4 senedir konuşuyorlar resmen dost hayatı gibi kız yabancı türk değil .ben bunları duyunca eşime sordum ben sizin konuşmalarınızı duydum diye bana arkadaşıma yalan söyledim dedi neden dediğimde bi kız benden yardım istedi onu kurtarmak için arkadaşımdan dedi ben inanmadım ama daha sonra tekrar takibe devam ettim ablasıyla annesiyle konuşmalarını duydum meğersem ablası annesi biliyormus ama onlar evlenene kadar yaptığını biliyorlarmıs sadece annesi evlendikten ilk 4 ay daha konuştuğunu biliyomus . ve ben bunları duydugumda eşime söylediğimde her şeyi itiraf etti o kızla 4 sene önce pavyonda tanıştığını o kıza vize çıkarmıs burda kalması için her ay para göndermiş arada gidip onun yanında kalmış peki neden dedim benimle evlendin ben neyini eksik ettim dedi ağladı sızladı yalvardı ben 4 ay önce bıraktım hata olduğunu anladım affet beni sana bunları yaşatmaya hakkım yoktu pişmanım ben şeytana uydum dedi ben dedim herşeyini dört dörtlük yaptım ne sana ne çevrene ne ailene saygısızlık göstermedim neden dedim sevdin mi hayır diyo peki neden dsiyorum şeytana uydum diyo senin tırnağın pisliği olamaz sensiz yapamam seni çok seviyorum diyo ben evlenmeden önce hadi gittin neden evlendikten sonrada gittin yalan söyledin beni aldattın dedim neden şeytana uydum diyo şimdi çok çaresizim onu her gördüğümde krize giriyorum herşeyi yırttım gelinliğimi yırttım onu görmeye tahammülüm yok ve şuan 1 aylık hamileyim en güzel günlerimde bana bunları yaşattı ben 7 senedir eşimi tanıyorum ben 2 senelik konuşurken bu onla tanışmış iki kişi idare etmiş anlıcanız ve benim günahıma girdi. sizden yardım istiyorum ne olur ....

Bu adama yazıklar olsun. Hiçbir zaman kimseye kolay kolay boşan demem diyemem.. Bu adamdan kopman gerek.

Ve üzgünüm çok üzgünüm ama bebekten de vazgeçmen gerek .. Bu adam o kadına yine gider ,

O kadın olmazsa başkasına gider..

Senin de ruhun bile duymaz.

az da değil 4 yıl böyle ahlaksız sereften yoksun karısının evladının rızkını o.....lara yediren adamdan hersey beklenir boşan bacım hayır yok bu evlilikten sana ruh sağlıgın tamamen bozulacak o adamla her ilişkiye girdiğinde basını her yastıga koydugunda ona her kapıyı açtıgında bıraz daha tukeneceksin sonunda olan sana olacak yapılan ihanet asla unutulmaz unutmaya calısarak gecer ömrün

Yok yok adam seytana uymamis böylesini seytan gorse yolunu degistirir heralde

Eşin şeytanın ta kendisi olmuş vala insana pabucunu ters giydirir o yalanlar nasil bi hayal dunyasinin ürünü.

Boyle bi adamin yetistircegi cocuktan vatana millete ne hayir gelir.

Bebegi aldır. Ayrıl bence. Yoksa o psikolojiyle büyük ihtimalle düşer. Harabetme kendini.

Herseyi sil bastan yap yoksa devamli dusuneceksin. Bir iki defa aldatmis olsa anlayacagim da 4 yil cok uzun. Bu kadar uzun sure ikinciyi yapan üçüncüyü dördüncüyu besinciyi de yapmistir.

4 sene beslemis üzgünüm ama ona karsi da duygusal anlamda boş olamaz.

Valla güzelim ben doğurma cocugun günahına gırme.yarın herkesin annesı babası yanında onun ayrı olacak yavrunun günahına gırme. Yok doyuracam diyorsanız da evliliğine bir sans ver derım ben.cocuk hıcbırsey ı düzeltmez eşin düzelmedikce. Eşinin içinde olmalı düzelme istegi

Bence eşin şeytana degil de şeytan eşine uymuş gibi duruyo.4sene ne şeytanı yahu.cok üzüldüm dirumunuza.Allah yardimcin olsun

Seytanami uymus? Seytanin ta kendisidir 4 sene boyunca bunu yapan bi sahis. Boyle bisey olabilirmi ya? Cok zor bi karar. Bebegine kendin bakma imkanin varmi?

Konu sahibide sanıyorki 4 sene sen varken aldatan adam (bildiğin dost hayatı 4 sene karı koca gibi aldatmada level atlanmış yani) sen barışınca o kadar zaman vazgeçmediği kadından vazgeçicek adam vazgeçse kadın kolay kolay bırakırmı bi düşünün.
Hoş biz kendimiz söyleyip kendimiz dinliyoruz konu sahibi affetti heralde bebişlerine isim düşünüyorlardır belkide

merhabalar

Yaşadıklarınıza inanamıyorum. Diğer kadınla mazileri sizden daha uzunmuş. Ne kadar pişkin, senin neyini eksik ettim diyor. Şeref, namus, sadakat, evlilik bu kelimelerin hakkını verememiş eşin. Senin yerinde olsam, çocuğu doğurmam, o adamdan da ayrılırım. Barıştınız farzedelim, içiniz alacak mı aynı yastığa baş koymayı?

merhabalar

Eşinin dediklerini inanma canım erkeklerin ağızı çok güzel laf yapar kandırırlar.
Ben 3 senedir evliyim şuan 1,5 yaşında oğlum var evliliğim berbat gidiyor ama çocuktan sebep sabır etmeye çalışıyorum.
Yemediği halt kalmadı karı kız ot içki herşey ne maddi ne manevi olarak hiç birşeyini görmüyorum. Yaptığı herşeyde beni suçluyor benim yüzümdenmiş.
Evlendik 6 ay sonra başladı karı kız ben tabi saf çok incelemiyordum.
Şimdi tartıştığımız da şiddete başvuruyor otu kullanmaktan beyni o kadar küçüldü ki ne oğluyla ilgileniyor ne bana gün yüzü gösteriyor. Aynı evde yaşıyoruz ama iki yabancıyız. Kayınvalidemle aynı evde yaşıyoruz o zaten hiç bişi demiyor yapmıyor. ERKEKLERİN hepsi şerefsiz sadece s.... rahatlığını düşünürler.
Hepsi aynı şeyleri yapıyorlar bizim yaşadıklarımızı çoğu evli kadın yaşıyor malesef.
Ben korunduğum halde hamile kaldım geç farkettim aldıramadım. O kadar çok şey yaşadım ki buraya yazmakla bitmez :)
İşin içine çocuk girdiğinde zor oluyor biraz.
Eğer ailen sana destek olursa yanında olursa Boşan bence çünkü ileride gözünün önünde yapıyor daha kötü oluyor. Ben artık herşeyi gözümün önün de yaşıyorum sinir krizleri yaşıyorum.
Allah yardımcımız olsun Allah güç verir inşallah

şimdi herkez diyorki burda bana yok ayrılmaz etmez benim annem babamda ayrılar ama benim babam aldattığı için değil sorumsuzluğu için ayrıldılar bize bakmadı çalışmadı vs vs. ve ben bunu canlı örneği olurken çocukluğum böyle geçmişken ne kadar zor olduğunu bilirken bu yüzden iki kez düşünüyorum şimdi benim babam başkasıyla evli düzenini kurdu görüşüyorum ama ona gidemem herkezin bir düzeni var akrabalarıma gidemem anneme yük olamam o kadına bunu yaşatamam tamam benim annem destekçim her daim benim için elinden geleni yapar . şimdi sorarım size tek başıma bu hayatta ben ne yaparım çocukla .... birtek annem yanımda..

Bunca zaman yapılan ihanet Şeytanı aleti etmesin bari. Şeytan bile koşarak kaçar böylesinden

X