Eşim yine o kızla konuşuyor...

yeterli değil maalesef ki....hani aile için korkutmak için yeterli (yeterli olmayan mahkeme için)

kıza msj atmıştım gece cevap yazmıs şimdi sinirlerimi tepeme çıkardı o..........diyoki 4.5yıl aynı işyerinde çalıştık okadar msj atması normalmış hal hatır soruyomuş bende ağzıma ne gelirse ikisinede yazdım madem bunlar konuşmaktan anlamıyo bende msj attım ikisinede saydım eşim yok ben sana yalan söylemiyom ortada bi pislik yok üzme kendini falan diyo..bunlar ne biçim insan ya yaptınız madem bişey adam gibi arkasında durun........

kıza ailenize açıklayın mesajları bundan sonra elimdeki tüm belgeleri onlara iletcem de! biraz utanma olsa zaten siz ona rahatsızlığınızı belirttikten sonra bi daha mesaj atmazdı!

daha öncede bu kızla problem oldu benim yanlış anlıcamı bile bilemi öylesine görüşcekler..hemde biz çocuğumuza bazen süt alamıyoz bu kızla msjlaşırken para gidiyo 14liralık fatura 31olmuş ben bişey isteyince para yok sizce olabilirmi lütfen ya......

kıza ailenize açıklayın mesajları bundan sonra elimdeki tüm belgeleri onlara iletcem de! biraz utanma olsa zaten siz ona rahatsızlığınızı belirttikten sonra bi daha mesaj atmazdı!

ne utanması belirtisi bile yok bak yazdığı msjı yazıyom.....sen benden ne anlatmamı istiyosun ben sana bizim aramızda bişey yok diyorum.eyer msj atmıssada4.5yıl beraber çalıştık hal hatır sormuşturbide beni tehdit etme ailenin yanına gelırım dıye benım basım dık ALLAHA şükür..demiş sizce

ben geçen sene kız bunun işyerine girmiş bana söyledi (ortağı akrabası)napim bişey diyemedim dedi annesine babasına açtım konuyu oğlunuz böyle davranıyo diye bana suç atmaya çalıştılar beyefendide ağzını açıp tek kelime konuşmadı arada benimle problemlerini anlattı onlarda bişey demiyince iyice yüz buldu....ben bitirmeyi çok istiyorum sadece korkuyorum ve nasıl ayakta dururum diye düşünüyom küçük çocuklar bırakıcak hiç kimse yok ben işe girsem varmı bu konuda bılgı vericek napabilirim....

o sizin anlatmıcağınızı düşünüyo ailesine! sizde gayet resmi ama ona cevap hakkı vermeyen mesaj atın mesela " sizin 4.5 yıllık iş arkadaşınız benim iki evladımın babası aynı yastığı paylaştığım insan kocam! benim uğraşmam gereken öncelikli evlatlarım var siz başınız dikmi eğikmi ailenize açıklayın evli erkeğe 100 küsür mesaj atmanın sebeplerini! ben böyle pis işlerle uğraşamam!

Son düzenleme:
Bir gün eşin işteyken bütü eşyalarını topla, annesine gönder, yada kapıya bırak kilidide değiştir. geldiğinde de açma kapıyı. O zaman anlar senin ne kadar ciddi olduğunu. Bende şunu anlamıyorum. Aldatmak şe...sizliktir bana göre. Sırf erkek aldatmasın diye neden kadın mücadele veriyor ki. Adam kendine bunu layık görüyorsa kendi bilir. Kadın her işi yapacak, sonra erkek sırf bi tarafının keyfi için başka kadınlara bakacak. Karısını aldatacak. ve yine suçlu kadın olacak. Adamı çocuk gibi kötülüklerden koruma görevi de kadının olacak. Bırak kime giderse gitsin. O bu şekilde ahlaksızca yaşamayı kendi karakterine yedirebiliyorsa buyursun ahlaksızlığıyla yaşasın. Sen de onurunla çocuklarına bak. Seni aldatan biri için kılını kıpırdatma. Adam olsayı da aldatmasaydı...

ben hiçbişi anlamadım ya :44:

evet adam olsaydı ama adam değil işte ailesi yok burda ya dayanamıcak gidecek zataen ben kendimi ve çocuklarımı düşünüyom üstümde bissürü borç var nası geçincem bırak borcu çalışmıom kenarda parada altında yok napcam........

ben hiçbişi anlamadım ya :44:

çok kötü yazdım biliyorum ama bi an önce yazıp dertleşmek istedim sormak istediğin bişey varsa sor bide konum var eşimi seviyorum ama, galiba o beni sevmiyo diye orayada bakarsınız ilgilendiğiniz için sağolun.....

üstlerine gideceğimde ondan gider diye düşünüyom yada sen git der belkı onun hakkında okadar yanılmısımkı napar kestıremıyorum...

ya konunu okudum. benim başıma böyle birşey gelse ne yapardım söyleyeyim. o kadını ararım kzım bundan sonra kocama msj falan atmayacaksın görüşmeyeceksin. o evli bir adamdır der konuyu kapatırım. ha aramaya devam mı ediyo o kadını ailesi arkadaşı herkese rezil ederim. o kadının ailesini ararım kızınız böyle böyle yapıyo ayağını denk alsın savcılığa şikayette bulunacam derim yok yine mi yola gelmedi. adam bulur bir temiz dövdürürümde . yok yine mi adam olmuyo. ver savcılığa dilekçe. beni ve eşimi rahatsız ediyor devamlı tahrik hakaret içeren mesajlar atıyo de. savcılık mesaj dökümünü alır telefonun. hakaret yok der belki davadan birşey çıkmaz ama mesaj ayrıntıları elinde olur kocanla ne konuşmuş öğrenirsin boşanmak içinde güçlü delil olur elinde. ayrıca maddi manevi tazminat alırsın. birde herkes savcıdan ifadeden çekinir bir çağırıp ifadesini alsınlar kadının zaten yola gelir o. haksız suç duyurusunda bulundum falan diye de çekinme. en fazla savcı sana ya olmayan birşeyi niye şikayet ettin diye fırça atar başına da birşey gelmez.

ha boşanmak istiyorsan kocam sürünsün ben boşanmam deme. niye dersen o adamla geçecek hergünün sana ve çocuklarına zehir olacak o yine evde sen işini görürken gününü gün edecek. yok boşanmayı düşünmüyorum dersen de dediklerimi uygula derim. o kadını zorla. kolay lokma olmadığını anlasınlar. tamam dövme kısmı fazla olabilir ama korkut gözünü. suç unsuru oluşturmayacak yolla yap bunu. ailesini falan sok araya. olmadı bana karşı hakarette bulunuyo diye dediğim gibi savcılığa suç duyurusunda bulun. evine bir tebligat gitsin akıllanır o zaten...

arkadasa katılıyorum...bırde evını terketme senı aldatan o bırak o gıtsın nereye gıdıyorsa sen otur evınde

canım bak kendine yeni bir hat al yada bir bayan arkadaşınla anlaş her akşam belli saatlerde seni arasın böle hani tedirgin tedirgin konuş hatta arasıra kikirdeyip aa bi dakika deyip böle mutfağa falan geç kapıyı da sanki çaktırmadan örtüyomuş gibi yap tabi sakın oyun yaptığına belli edecek bir cümle kullanma mutlaka senden şüphe edip konuştuklarını sen farketmeden dinleyecektir. sorduğundada ayşe aradı falan dersin çalışıyomusun bilmiyom ama birgün çocukları annene götür birden böle iş çıkışında ayşeyle buluşuver. döndüğündede böyle çoookk fazla neşeli ol çok yoruldum hemen yatıcam falan de normalden daha fazla sevgi dolu ol ama sana yaklaşmasına izin vermeden yat de böle biraz kıskançlık krizleri ve kaybetme korkusu belki ii gelir.

arkadasa katılıyorum...bırde evını terketme senı aldatan o bırak o gıtsın nereye gıdıyorsa sen otur evınde

napıcamı açıkçası bende bilmiyorum gidecek yerim olsa yada bir işim şu dakkadan sonra bidaha yüzüne bakmazdım ama hiç bir dayanağım yok..tamam bitmesin diyorum ben bunu unutamam mutlakada devamı gelır ben bıde çok sevgi istiyorum böyle bi adamla nası olur ya kendıme zarar vermekten korkuyorum sinirlendiğimde aklıma kötü kötü şeyler geliyo çare bulamıyorum kafayı yiyorum napcam ben napcamm

aynen katılıyorum süründür eşini ama sakın evden ayrılmasına izin verme çnkü 3 yıl ayrı yaşarsan hakim malesef boşuyor ama sen boşanma zulüm et ona ve o kızada haddini bildir

(not: konu sahibi son yazdığınız mesajı okudum haklısınız)
bize dışarıdan öfkelenmek kolay geliyor ama evliliği yaşayan konu sahibinin savaş üstüne savaşa dayanıcak mı?
bu tehditleri alan kız "kocasına söz geçiremiyor benle uğraşıyor" demez mi?
bu ortamı gören koca "ne şirret karım var. oysa bu kızcağız ne sessiz ne masum" diye düşünmez mi?
tehdit, o da yetmezse ailesine tehdit, o da yetmezse şiddet, o da yetmezse dava, o da yetmezse bilmem ne ama konuşarak çözülebilir bunlar. böyle çözülmez ki.

kız eşinize gerçekten aşık olsaydı evet ilişkimiz var diyip sizi ayırmaya çalışırdı. ben yine de eşinizin sizi aldatmadığını düşünüyorum.

Konunun tamamını okumadım. Ama anladığım kadarıyla kızın ailesine falanda duyurmak istemiyorsun. Bence kızı ara ve mesajlar 3-5 değil dökümanlar elimde savcılığa dilekçe veriyorum ayrıntılarını çıkartınca mahkemede görüşürüz de. Eşinede dava açıcağını ve mesajları delil olarak sunacağını söyle. Mesajların içeriğini hiçbir zaman öğrenemezsin savcılık kararıyla mesajlar incelemeye alınsa bile içeriği davalılarla paylaşılmıyor bildiğim kadarıyla ama tabi avukatlar daha iyi bilir. Ben dava aç falan demiyorum ama en azından bulöf yap. Kız panik olsun. Sonuçta gerçekten dava açsan ve hiç bir sonuç alamasan bile en azından herkezin kulağına gidecek bu korku kıza yeter eşinden uzak duracaktır. Eşinede söyle 3-5 mesaj olsa sana inanırım ama 95 tane mesaj var sen beni salakmı sandın diye üzerine git anlasın seni kandıramayacağını . Gerekirse davada aç illa boşanmak zorunda değilsin gözü korksun. Hiç olmazsa kızı uzaklaştırmış olursun. Eşininde burnu sürtsün sen evini falan asla terk etme hiç bir yere gitme. O ev senin ve kızlarının gidecekse kocan gitsin. Bence kocan seni gerçekten kaybedeceğini anlarsa düzelir. Şuanda nasılsa daha önce kandırdım affetti modunda onun iyi bir derse ihtiyacı var.

Ayrıca evliliğiniz bu virajı atlatıp devam edecekse bile sen bundan sonrası için kendine yatırım yap. Eşinden gizli muhakkak biraz para biriktir. Evden yapabileceğin birşeyler bul en azından çocuklar büyüyene kadar sonrasında da muhakkak bir iş bul derim. Bu devirde kimseye güvenilmiyor sen şimdi kendi ayaklarının üzerinde durabilecek olsan tepkilerin bambaşka olurdu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…