Eşim yine o kızla konuşuyor...

gulum3452

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
626
1
evet kızlar eşim yine okızla konuşuyo eski konuma bakarsanız anlatmıştım sadece arkadaşlardı ve bir daha görüşmeyeceklerdi....bu akşam tesadüfen internetten eşimin hattının sitesine girdim şifresini biliyodum ve bir baktımkı temmuz ve ağustosta süreklı kızla msjlaşmış ...telefonu eylul ekım kapalıydı yenı açıldı..dayanamadım aradım noyu kız olduğunu duyunca okızın adını verdım evet benım dedı...sordum yok aramadı dedı bende dedım gozumun onunde fatura var ne demek yazmadı falan işte büssürü laga luga aramızda bısey yok ohıssetsede ben hıssetmem bende konusturmak için güzel güzel konuştum baktım olmuyo başladım dalga geçmeye sonra eşim geldi kapattım...ona sordum (ailesinın başına bır felaket gelmıştı onların yanına gıttı 1hafta yoktu ailesi iyi şükür patronla hıç konuşmadan geçmiş bu bır hafta yonetıcı ısyerınde)işyerinde sorun var falan hıç yemek yemedım sen nelerle uğraşıyosun diyo bana...dökümanları gösterdim oda aynan laga luga yapıyo şöyle oldu böyle konuştuk diyemiyo çokısrar ettım soyle bak hep susarım bır daha konuşmam dedim...osıralar işten ayrılmıştı oişyerinde ortaklardı bunu istemedıler buda ayrıldı kız diyo ben aramadım bu diyo kız benım maas nolcak ısyerı nolcak dıye bana soruyodu dıyo zaten inanmıcan falan dıyo yanı yalan söyluyo...offfffff napcam ben 2 çocuk 6sensdır borç ödüyoz evımızı yaptırıyoz onca sıkıntı çektim şimdi bırakıp gidim desem nereye gitcem...anneme biraz çıtlattım gelım falan dedim bana güvenme diyo akıllı ol yuvanda kal dıyo dinlemıyo bıle dınlesede bana kızcak kendın ettın kendın buldun dıcek öyle işte...önceden böyle bişeyde çok ağlardım şimdi habure gülüyom çıldırdımmı ne..nefret ediyom ondan çok yalancı her lafı yalan......

Boşanma canım, aralarında bir şey varsa onlara ödül vermiş olursun. 2 çocuk vermişsin, cefasını çekmişsin; sefasını elin kadınları mı sürsün? Sen çek o kocanın kulaklarını, o kızı mahkemeye veririm seninle beraber de. Giderim filan diye tehdit etme. Ama gidecekmiş gibi davran. Biraz burnu sürtsün. He bir de birşey istediği zaman "o kadına söyle yapsın" da deme, iyice dışarı itersin.

Son düzenleme:
yine dökümanlara baktım sabah evden çıkmış msjlaşmıilar öğlende çayda bazen hergün bazen 2günde hala inkar ediyo çok büyütüyosun dıyo bu msjların içeriğini öğrenebılirmiyim acaba mümkünmüdür lütfen yardım edın ölüyorumm...

Boşanma, ekmeğine yağ mı süreceksin milletin. Taş ol baş yar.... Parayla değil sıra ile, madem oynuyor oynama sırası sende. Hiçbişey yok gibi davran, hatta abart, evinle eşinle daha fazla ilgilen, ummadığı bir anda da ufacık bir iğnelemede bulun, sen de onun vicdanı ile oyna

boşanalım o kızla olmak istiyorsan de açık açık konuş.ben seni kaybetmeyi göze aldım.sanmaki sana mecburum de.o kız senden değerli diyorsan bitsin ama benim senin için bi önemim varsa o kızla konuşmazsın de.etkili olurmu bilmem.ama böyle bi konuş istersen

dedim boşanalım bende kendime yenı hayat çizerim böyle yaşayamam artık sana güvenemem bitsin dedim...yok öyle bişey diyo pc başındada olmamada acayıp bozuluyo gel yatalım dıye çok yalvardı yokya artık gitsin defolsun hala yalan atıyo bıde naptıysa giremiyom artık internetten bılgılerıne..

Sizinde dediginiz gibi boşansanız neolucak?Annenizde tavrını koymuş zaten.Bide herşeyde her olayda boşanmak çözüm değil eşinizin yaptıgı doğru değil tabiki.Ama cefasını siz çekmişiniz ev taksiti 2 çocuk bunlar kolaymı?cefasını çekip boşanırsanız emin olun sefasını yarın birgün başkaları sürer.oyüzden eşinizle güzellikle ciddi bi şekilde konuşun.Allah inşllh akıl fikir verirde birdaha böyle olaylarla karşılaşmasınız.Dua edin ve sabredin.Herşeyde boşanmak olmuyor ondan sonra neoluyorsa çocuklara oluyor bir ömür boyu psikolojisi bozuk iki çocunuzun olmasını istermisiniz?Anne ve baba boşanmsı çocukları derinden etkiliyor.Eşinize bir şans daha verin.Ama hatasını anlasın ona hisettirin bunu.Allah yardımcınız olsun inşllh

biliyorum ama vazgeçmiyo baksana hala konuşuyo kızla ben kızıma 7aylık hamıleydım onları yakaladığımda klzım 1.5yaşnda ozaman ya ben bvide bu kızı gördüm gerçi omu bilmiyom belkı başkasını gösterdi bende zarar gelmez bu kızdan demiştim nekadar salakmışım...

peki nasıl anlar hatasını bence anlamaz bu üçüncü vaka bide bu siteyi gördü bunları okurmu acaba offff yedı bitirdi beni beddua bıle ettım bu aksam ılk defa

canım ya mevlam kolaylık versin sana..ben olaya farklı bi acıdan yaklasmak istiyorum. diyorsun ki sürekli telde görüşüyo yani yüzyüze görüsmüyorsa sürekli telde görüşüyorsa acaba o kişiyle dertleşiyor, kendini ona iyi ifade ediyorolabilir mi? benimde erkek arkadasım benle beraberken baska biriyle sürekli telde görüşüyormus ben bunu öğrenmiştim ve cıldırmıstım,neden yaptın dediğimde o beni senden daha iyi anlıyor demişti, simdi ne mi oldu cok mücadele ettim evlendik bi oğlumuz var ve cok mutluyuz, o kızlada arada karsılasıyoruz cünkü akrabamız:9 sadece arada esimi iğneliyorum o kadar.ama simdi evliyim su an öyle bişi yapsa affetmem oda bunu bilir.

Telefonunun işlem kaydına bakın. Orada arama bilgileri baya fazla sayıda tutuluyor. Arama kaydından silse bile oradan görebilirsiniz. Mesaj alıcılarıda aynı zamanda.. Ama zaten biliyorsunuz ne olduğunu sadece detay kalıyor öğreneceğiniz. Şuan bildikleriniz bile ağır ve sürekli oluyor anladığım kadarıyla.
Sizi kandıran bir eşle nereye kadar? Boşanmanın olması gerek bana göre ama 2 çocugunuz var maddi olarak sıkıntı yaşayacağınızı düşünüyorsanız ayrılınca, evli kalıp kan kusturmanın yollarını bulun. Güvenmeyin hemen ona eş olmayın bir süre iyice sürtün burnunu. Ama bilsin o ona hiçbir zaman güvenmiyeceğinizi ve eskisi gibi iyi şeyler beslemiyeceğinizi ona göre davransın..

Son düzenleme:
bence yuvan içim mücadele ver eşini serbest bırakma..2 çocuğu var einize çok kızdım...

kızlar bence adama evde kan kusturmak onu daha da baska kızlara iter, böyle adamlar siz bırakıp gitmeden sizin ve cocuklarınızın değerini anlamazlar. evden gidersin rest cekersin ancak o zaman burnu sürter, illa ki barısmak isticek ama burada önemli olan ona sana muhtac değilim diyebilmektedir,erkek sizin ona muhtac oldugunuzu gördükçe herseyi yapar cünkü sizi hep evde bilir, ancak güclü bir kadın bir erkeği dize getirebilir. umutsuzun yerinde olsam ne yapardım, calısabilir miyim, cocuklarımı kim bakar gecine bilir miyim bunları hesaplardım.

Eşinden ayrılmak deglde gözünü korkutabilirsin.Herşeyde mahkeme salonlarına koşulmasın önce mücadele kimsenin hayatı dört dörtlük değil.Eşin belki anlıcaktır ileride hatasını.Seninde şuan kızgın olman çok normal.Dediğim gibi boşanmak yerine eşinnin gözünü korkut hatasının farkına varır inşllh.Umarım yuvanız kurtulur mutlu olursunuz.

bu yakaladığın üçüncü olay galiba. keşke yola getirebilsen ama düzelmez bence. her yalanında sen daha çok biteceksin.

şu karaktersiz kızı bulup gözünü bi korkutsanız....aynı şekilde eşinizide...boşanmayın arkadaşlarında deiği gibi başkalarının ekmeğine yağ sürmüş olursunuz...ama ipleri bu şekilde ele almışken peşini bırakmayın bu işin derim..

ben bırakıp gidemem sığınamam kımseye o giderse gitsin ben ne zorluk çektim bu ev için aileminde emeği var arsa onlarındı ama evdede benim hakkım çok birde herkesin çocuğu var evlerde küçük 1gün kalsam bile zehir oluyo onun gitmesini istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…