boşanalım o kızla olmak istiyorsan de açık açık konuş.ben seni kaybetmeyi göze aldım.sanmaki sana mecburum de.o kız senden değerli diyorsan bitsin ama benim senin için bi önemim varsa o kızla konuşmazsın de.etkili olurmu bilmem.ama böyle bi konuş istersen
Telefonunu kurcalama imkanınız yok mu,uyurken filan??
Boşanma canım, aralarında bir şey varsa onlara ödül vermiş olursun. 2 çocuk vermişsin, cefasını çekmişsin; sefasını elin kadınları mı sürsün? Sen çek o kocanın kulaklarını, o kızı mahkemeye veririm seninle beraber de. Giderim filan diye tehdit etme. Ama gidecekmiş gibi davran. Biraz burnu sürtsün. He bir de birşey istediği zaman "o kadına söyle yapsın" da deme, iyice dışarı itersin.
Sizinde dediginiz gibi boşansanız neolucak?Annenizde tavrını koymuş zaten.Bide herşeyde her olayda boşanmak çözüm değil eşinizin yaptıgı doğru değil tabiki.Ama cefasını siz çekmişiniz ev taksiti 2 çocuk bunlar kolaymı?cefasını çekip boşanırsanız emin olun sefasını yarın birgün başkaları sürer.oyüzden eşinizle güzellikle ciddi bi şekilde konuşun.Allah inşllh akıl fikir verirde birdaha böyle olaylarla karşılaşmasınız.Dua edin ve sabredin.Herşeyde boşanmak olmuyor ondan sonra neoluyorsa çocuklara oluyor bir ömür boyu psikolojisi bozuk iki çocunuzun olmasını istermisiniz?Anne ve baba boşanmsı çocukları derinden etkiliyor.Eşinize bir şans daha verin.Ama hatasını anlasın ona hisettirin bunu.Allah yardımcınız olsun inşllh
yine dökümanlara baktım sabah evden çıkmış msjlaşmıilar öğlende çayda bazen hergün bazen 2günde hala inkar ediyo çok büyütüyosun dıyo bu msjların içeriğini öğrenebılirmiyim acaba mümkünmüdür lütfen yardım edın ölüyorumm...
kızlar bence adama evde kan kusturmak onu daha da baska kızlara iter, böyle adamlar siz bırakıp gitmeden sizin ve cocuklarınızın değerini anlamazlar. evden gidersin rest cekersin ancak o zaman burnu sürter, illa ki barısmak isticek ama burada önemli olan ona sana muhtac değilim diyebilmektedir,erkek sizin ona muhtac oldugunuzu gördükçe herseyi yapar cünkü sizi hep evde bilir, ancak güclü bir kadın bir erkeği dize getirebilir. umutsuzun yerinde olsam ne yapardım, calısabilir miyim, cocuklarımı kim bakar gecine bilir miyim bunları hesaplardım.