- 1 Temmuz 2017
- 672
- 726
- 38
-
- Konu Sahibi Hayvanseverdost
Ben sizi eleştirmek icin söylemedim yanlis anlamayin esiniz icinde geçerli bu cok gereksiz bir Seymis ve ne olursa olsun size tavsiyem üstesinden gelebildiginiz surece problemleri ailelere yansıtmayın inaninki hersey daha kotu noktaya geliyor yani daha cok Caniniz sikilir.Burda esnizle probleminiz naçizane fikrim kayınpederi aramamaliydiniz.Yada Kayinvalidenize esinizin ne anlattığını bilmeden Kayinvalideniz fikrini söylemeden siz kv.yuklenmeyin.daha ailelere yansıtılarak halledilebilmis bir konu gormedim aksine dahada cikmaza giriyor durumlar.Ayrica sonrası icin her sorunda mudehale hakkini buluyorlar kendilerindebunu ben değil kendisinin yapmış olduğu ihtimalini neden düşünmediniz acaba ? :) kesinlikle fikir ve uygulama kendisine ait
çok fazla bunaltacak sıkacak diktatör bir eş asla olmadım hep anlayışlı olma taraftarıydım ama o anlamak istediği gibi anladı beni yalan söylemek daha kolay geldi aksi olsaydı söylediklerinize katılırdım. program yukleme fikri de kendisine ait.
telefonumu aldı ve hem kendinin hem benim telefonuma bizzat kendisi yükledi programı yoksa bende bunların abartı olduğu fikrindeydim sizin gibi.
Yorumunuzdan nedense hiç hoşlanmadım kendinize saklayın düşüncelerinizi eşin seni umursuyorsa ne ala sana o zaman. saldırganlaşmanıza gerek yok. neyse ağır konusmuştum geri sildim sizin yuzunuzden uslubumu bozmayacağım. llütfen uzaklaşın konumdan. Selametle.eşin seni umursamıyor. Duygularını isteklerini düşüncelerini hatta maddi olarak bedenen var olmanı bile. Niyesini bilemem. Soğumuştur, artık sevmiyodur, tek başına plan yapmak istiyordur..
"8 yıllık bir beraberlikten sonra birbirimize kavuştuğumuz için emeğin ne demek olduğunu benden iyi kimse bilemez" Doğrudur. Belli ki sadece siz biliyorsunuz
yok tatlım öyle olsa bunu anlayabilecek kapasitede bi kadınım. soğumak değil de farklı eğlenceler arıyor kendine buraya yazmadığım konular da çok fazla var o yüzden ama konudan bu çıkarımı yapmanız gayet doğal teşekkürler yorumunuz içinKonuyu yorumları okudum iyice anladım ki başka bir şey var eşinin kafasında bi sorun,belki başka bi kadın,bi borç vs.
Senden soğumuş gibi sanki
ya canım harikasın resmen tereyağından kıl çeker gibi aldın o konudaki önem olan asıl meseleyi. normaldeki davranışlarıyla kıyasla ben bu davranışı sergiledim onlara. normalde açarlar hadi sen de gel sensiz olmaz bak mutlaka bekliyoruz zorla ikna ederler-di. bu durumda ben kendimi öyle dışlanmış hissettim ki. mesela bugun o kadar bekledim kv gelir neyin var dün neden ağladın diye sormasını ama ne gelen oldu ne gidenHerseyi geçtim eşın ile aranda problemler olabilir elbette ama kayınvalide ve kayınpederin tabakla balık yollaması nedir ?
Kv öyle olmaz o bizim kızımız evde tek ne yapıyor çağır oğlum diyememiş mi eşinize.
Çok yanlış ben suan ciddi ciddi bana olmuş gibi bu davranışa üzüldüm diyebilirim.
Kp de diyebilirdi ya da eşiniz arayip aşağı inmenizi rica edebilirdi. Aranizda ne kadar problem olursa olsun ailesine yansıtmaması gerekirdi.
Hiç anlatmamıştır belki diyebilirsiniz fakat anne baba her halukarda anlıyor.
Siz de o evin kızısınız birlikte ailesiniz yani.
Inanın ki Cidden üzüldüm .
Niye bu kadar abarttiniz adam gelmek istememis sizide engellememis baski yapmak zorla eline telefon tutusturup MECBUR BİRAKMAK ki bu kisim gercekten sinirlendirici bir unsur kabul edelim
Adam sinirlenmis belki kendince plani vardi belki istemedi belki modu degildi bazen insan kendine bile tahammulsuz olur ara ister birkac saat tek basina biryerde oturmak veya bir arkadasiyla dertlesmek ister belki dolu oldugu bir zamandir.İsrara sinirlenmis patlamis ama siz hala rahat birakmmissiniz gec kaldi diye abiyi aramissiniz kendini aramissiniz ertesi gun kp aramissiniz
Mesela kurbanlik icin kp neden laf soylediniz ki adamlar her zaman beni tutarlar diyorsunuz belki onlar teklif ediyor ama esiniz engelliyor
Sakin sakin sikmadan bekleyin normal davranin sonra keyifli bir zamanda esinizle konusun bence bir sorunu var kizdirmak icin yazmiyorum ama boguyormusunuz yada ailelerden bunalip soyleyemiyor mu kendininkinden bile skilirda dile getirmez
Canım kötü hissediyorsun şu an seni anlıyorum ama emin ol bunlar geçici ailelerimiz anlatmaz mı sürekli zor şeyler yaşadık diye bazen bizlerde kavgalarına şahit olduk yalnız birkaç eleştiri yapmam gerekirse eğer şunları söyleyeceğim kayınpederinin suratına telefonu kapatmam veyahut sert çıkışmam hata olmuş çünkü seni kırıklarını unutacaklar ama senin davranışını unutmayacaklar birde sana tabak yollamaları çok ayıp olmuş eminim sende bunu unutmayacaksın hepsi geçecek canım sonuçta 8 yılı birlikte devirmişsiniz bir sorunun üstesinden mi gelemeyeceksiniz ben eşinin iş hayatında canını sıkan birşeyler olduğunu düşünüyorum bilirsin erkekler sıkıntıya gelemedikleri için onlara en yakın olan insanları kırmayı tercih ederler düzelecek canım emin ol
Ben sizi eleştirmek icin söylemedim yanlis anlamayin esiniz icinde geçerli bu cok gereksiz bir Seymis ve ne olursa olsun size tavsiyem üstesinden gelebildiginiz surece problemleri ailelere yansıtmayın inaninki hersey daha kotu noktaya geliyor yani daha cok Caniniz sikilir.Burda esnizle probleminiz naçizane fikrim kayınpederi aramamaliydiniz.Yada Kayinvalidenize esinizin ne anlattığını bilmeden Kayinvalideniz fikrini söylemeden siz kv.yuklenmeyin.daha ailelere yansıtılarak halledilebilmis bir konu gormedim aksine dahada cikmaza giriyor durumlar.Ayrica sonrası icin her sorunda mudehale hakkini buluyorlar kendilerinde
Hepsinin birden cephe almasi bu bahsettiginiz sebepler içinse saçma tabiki. Ama aranizda başka şeyler geçtiyse bilemem. Telefonunuzda eşinizin nerede oldugunu gosteren bir uygulama olmasi bana garip geldi güven sorunu mu var aranizda, esinize cok baski yapiyor musunuz acaba bundan mi bunaldi?
ama peki bu gerekçe yalan söylemesini aklar mı sizce ? bana 'gercek olanı' söyleseydi olaylar zaten bu raddeye hiç gelmeyecekti ben ısrarcı da olmayacaktım. eleştiriye açığım farklı fikirler almak güzel teşekkür ederim okuyup yorum yazdığınız için ama ben ona ömrümde ne olursa olsun yalan söylemediysem o da söylemeyecek. arama sebebim de başına birşey geldi sandım bende kaygı bozukluğu var o an bi haber almak istedim. evet zaten sonrasında bu konuyu mutlaka konusup halletmem lazım ki ilerde tekrar nüksetmesin. teşekkürler
Yok hayır yaşların ufaklığıyla veya velilikle alakalı ama biz cok güzel bir ''aileyiz'' böyle yapmalarını onlara yakıştıramadım diğer gelinlerini 2 oğlunu alıp gidip beni sadece bi kat uzakta tek başıma bırakmaları bir teklifte bulunmamaları bence üzücü size göre normal olabilir. burda kasten yapılmış bir davranış var ve ben çıkıp gezmelerine değil davranış biçimlerini baz alarak bu şekilde bir ithamda bulunmuştum. Teşekkürler.
haklısınız ama biz çok dipdibe olduğumuz için ne kadar yansıtmamaya çalışsam da illaki yansıyor.. Uzak olmak bu yüzden en doğrusu. sizde selametle..Sorunlarını kendi içinde kimseye yansıtmadan çözebilenler, anne babasına eşini şikayet etmeyenler sizin deyiminizle 'çok güzel bi aile' Olmuyorlar mı. O zaman ben size tavsiye verebilecek durumda değilim. Selametle..
O zaman soyle dusunun neden yalana basvurdu yani acik acik biraz arkadaslarimla vakit gecirmek balik tutmak kafa dagitmak istiyorum diyemediama peki bu gerekçe yalan söylemesini aklar mı sizce ? bana 'gercek olanı' söyleseydi olaylar zaten bu raddeye hiç gelmeyecekti ben ısrarcı da olmayacaktım. eleştiriye açığım farklı fikirler almak güzel teşekkür ederim okuyup yorum yazdığınız için ama ben ona ömrümde ne olursa olsun yalan söylemediysem o da söylemeyecek. arama sebebim de başına birşey geldi sandım bende kaygı bozukluğu var o an bi haber almak istedim. evet zaten sonrasında bu konuyu mutlaka konusup halletmem lazım ki ilerde tekrar nüksetmesin. teşekkürler
bunu ben değil kendisinin yapmış olduğu ihtimalini neden düşünmediniz acaba ? :) kesinlikle fikir ve uygulama kendisine ait
Dusunmedim degil anlattiklarinizdan kesinlikle sizin fikriniz gibi duruyor da ondan.Mantikli bulmasaniz yapmazdiniz zaten.
çok fazla bunaltacak sıkacak diktatör bir eş asla olmadım hep anlayışlı olma taraftarıydım ama o anlamak istediği gibi anladı beni yalan söylemek daha kolay geldi aksi olsaydı söylediklerinize katılırdım. program yukleme fikri de kendisine ait.
telefonumu aldı ve hem kendinin hem benim telefonuma bizzat kendisi yükledi programı yoksa bende bunların abartı olduğu fikrindeydim sizin gibi.
Yorumunuzdan nedense hiç hoşlanmadım kendinize saklayın düşüncelerinizi eşin seni umursuyorsa ne ala sana o zaman. saldırganlaşmanıza gerek yok. neyse ağır konusmuştum geri sildim sizin yuzunuzden uslubumu bozmayacağım. llütfen uzaklaşın konumdan. Selametle.