Eşim ve Yaşattıkları

Ben sizi eleştirmek icin söylemedim yanlis anlamayin esiniz icinde geçerli bu cok gereksiz bir Seymis ve ne olursa olsun size tavsiyem üstesinden gelebildiginiz surece problemleri ailelere yansıtmayın inaninki hersey daha kotu noktaya geliyor yani daha cok Caniniz sikilir.Burda esnizle probleminiz naçizane fikrim kayınpederi aramamaliydiniz.Yada Kayinvalidenize esinizin ne anlattığını bilmeden Kayinvalideniz fikrini söylemeden siz kv.yuklenmeyin.daha ailelere yansıtılarak halledilebilmis bir konu gormedim aksine dahada cikmaza giriyor durumlar.Ayrica sonrası icin her sorunda mudehale hakkini buluyorlar kendilerinde

Hepsinin birden cephe almasi bu bahsettiginiz sebepler içinse saçma tabiki. Ama aranizda başka şeyler geçtiyse bilemem. Telefonunuzda eşinizin nerede oldugunu gosteren bir uygulama olmasi bana garip geldi güven sorunu mu var aranizda, esinize cok baski yapiyor musunuz acaba bundan mi bunaldi?

eşin seni umursamıyor. Duygularını isteklerini düşüncelerini hatta maddi olarak bedenen var olmanı bile. Niyesini bilemem. Soğumuştur, artık sevmiyodur, tek başına plan yapmak istiyordur..

"8 yıllık bir beraberlikten sonra birbirimize kavuştuğumuz için emeğin ne demek olduğunu benden iyi kimse bilemez" Doğrudur. Belli ki sadece siz biliyorsunuz

Yorumunuzdan nedense hiç hoşlanmadım kendinize saklayın düşüncelerinizi eşin seni umursuyorsa ne ala sana o zaman. saldırganlaşmanıza gerek yok. neyse ağır konusmuştum geri sildim sizin yuzunuzden uslubumu bozmayacağım. llütfen uzaklaşın konumdan. Selametle.

Konuyu yorumları okudum iyice anladım ki başka bir şey var eşinin kafasında bi sorun,belki başka bi kadın,bi borç vs.
Senden soğumuş gibi sanki
yok tatlım öyle olsa bunu anlayabilecek kapasitede bi kadınım. soğumak değil de farklı eğlenceler arıyor kendine buraya yazmadığım konular da çok fazla var o yüzden ama konudan bu çıkarımı yapmanız gayet doğal teşekkürler yorumunuz için

ya canım harikasın resmen tereyağından kıl çeker gibi aldın o konudaki önem olan asıl meseleyi. normaldeki davranışlarıyla kıyasla ben bu davranışı sergiledim onlara. normalde açarlar hadi sen de gel sensiz olmaz bak mutlaka bekliyoruz zorla ikna ederler-di. bu durumda ben kendimi öyle dışlanmış hissettim ki. mesela bugun o kadar bekledim kv gelir neyin var dün neden ağladın diye sormasını ama ne gelen oldu ne giden

ama peki bu gerekçe yalan söylemesini aklar mı sizce ? bana 'gercek olanı' söyleseydi olaylar zaten bu raddeye hiç gelmeyecekti ben ısrarcı da olmayacaktım. eleştiriye açığım farklı fikirler almak güzel teşekkür ederim okuyup yorum yazdığınız için ama ben ona ömrümde ne olursa olsun yalan söylemediysem o da söylemeyecek. arama sebebim de başına birşey geldi sandım bende kaygı bozukluğu var o an bi haber almak istedim. evet zaten sonrasında bu konuyu mutlaka konusup halletmem lazım ki ilerde tekrar nüksetmesin. teşekkürler

.

Canım sana şöyle birşey söyleyeyim bende seninkine benzer bir stres yaşadım kafam aynen böyle cok karıştı erkek arkadaşımın üzerine gidiyordum istemsizce sonra bana anlatamayacağı bir sorunu olduğunu öğrendim ben daha önce dedigim gibi eşinin de bir sorunu olduğunu düşünüyorum

Sorunlarını kendi içinde kimseye yansıtmadan çözebilenler, anne babasına eşini şikayet etmeyenler sizin deyiminizle 'çok güzel bi aile' Olmuyorlar mı. O zaman ben size tavsiye verebilecek durumda değilim. Selametle..

haklısınız ama biz çok dipdibe olduğumuz için ne kadar yansıtmamaya çalışsam da illaki yansıyor.. Uzak olmak bu yüzden en doğrusu. sizde selametle..

Çok saçma bir evlilik , senin annen eşine emrivaki yapıyor , sen kpe atar gider yapıyorsun alakasız yere , kaynananın adı geçmedi neyi kusucan onu da anlamadım??? Karı koca değil bir sülale evlenmişsiniz.

Benim muhatabım eşimdir eşiminki de benim. Eşim bana trip atıp evden gitse , yanına gittiği kişi değil eşim ilgilendirir beni.

O zaman soyle dusunun neden yalana basvurdu yani acik acik biraz arkadaslarimla vakit gecirmek balik tutmak kafa dagitmak istiyorum diyemedi
İnsanlar kandirmak icin degil bazen sorun cikmasin konu uzamasin tartisma gerilme ortami olmasin diyede yalana basvururlar

Konu onun yada sizin aklanmaniz degil yalanin iyi yada kotu birsey olmasida degil bu noktada davranis degisimi ortada tamamen esinizi kapsayan bir davranis degisimi var tepkileri sertlesmis
İlk defa yasadim demissiniz niye degismis neden gerginlik cikariyor bunlari sakince sormaniz lazim bazi kisiler kontrolcu olur ve inanin kendisine soylenene kadar farkina varmaz size bana normal olani bazen karsimizdaki baski olarak alabilir belki kendini baskida hissetmistir konusursaniz cozersiniz

Ama cok mudahaleci olmayan ki kendi deyiminizle genelde sizi tutan gitmediginiz yemekte size bir tabak ayirabilen yollayabilen diger aile fertlerini suclar kendinizi doldurursaniz sizin ikiskileriniz bozulur bir muddet sonra kotu olan siz olursunuz
Esinizin digerlerine o gelmeyecek isi var yorgun vb bahane sunmus olmasida bir ihtimal onlar gitti beni bir basima biraktilar diye dusunup doldurmayin kendinizi

Bence hata yapiyorsun ve bu yaptiginin hata oldugunun farkinda degilsin. Bunu olumsuz yorum olarak dusunme hayatinda donum noktasi olabilecek bir gorus olarak dusun bence. Annen bir teklifte bulunmus ve bunu tekrar baskilatarak annene soyletmen gereksiz bence. Neticede esin evet de dese hayir da dese sana der annenlere bi aciklama falan yapmak zorunda degil. Abisini neden arayip olayi anlatoyorsun? Yani kayinpederi arayip o sekilde tavir takinman ayip bile bana gore. Kayinvalidene neden icini kusacaksin sebep ne? Yani bak ben kendimden ornek vereyim asla esimle ailemi karsi karsiya getirmem esim de beni onlarla karsi karsiya getirmez bir sorun varsa asla iki tarfta kimseye anlatmaz kendi icimizde hallederiz. Biz yazlikta 3 ay kv ile ayni evde yasiyoruz ki gelip kalan gorumce eltiler de cabasi. Insan hali tartismalarimiz oluyor tabi ki moral bozuk surat asik olabiliyor onda bile kv neyin var ne oldu diye sorar bisey yok anne yorgunum der gecerim. Oturp ne ben ne de esim anlatmayiz. Bu niye biliyor musun cunku bize birbirimizden ote kiymetli kimse yok. Yani esim o telefonu acsa bana acar cunku onun hayatindaki en kiymetli benim. Bi yere benim hatrima gitmek istemiyorsa annemin hatrina hic gitmez cunku beni annemden daha cok sever.

Sonuçta eşin seninle zaman geçirmiyor aylardır dısarı çıkmadık diyorsun. Eşin kendi başına takılmaya kendi hayatını yaşamaya alışmış. Yalanının sebebide bu. Boşver kvni falan sen asıl bu sorunu çöz.böyle mutlu aile olunmaz.

Her seferinde kv kp olayı aktarıyorsanız aetık illallah etmişlerdir
Kp telefonda laf sokup kapatmak ne demek bence haklıyken bile haksız duruma düşersiniz bunu yapmayın

Sizi yalnız bırakarak biraz düşünmenizi sğlamak istemiş olabilirler
Eşinize kızıp kv kp e patlamayın

Saldırganlaşmadım sadece okuduklarımdan bu fikri çıkardım ve yazdım o kadar. Cümleye siz diye başlamışsın sen diye devam etmişsin ağır konuşmuştum ama sildim diye aba altından sopa göstermişsin. Çok şaşırdım şu an yanlış ne yazdım

bircok sorun var
neden ailelerle bu kadar dibdibesiniz
sorunlara neden aileler dahil ediliyor
neden cevap almadan siz ailenizle konusturuyorsunuz
o saçma sapan eşim nerde uygulamasi nedir yahu bırakın bu kadar sıkmayın birbirinizi bunalırsınız
ailenizle giderken eşiniz olması şart mı
kp kv yahut kaynınızla neden bu kadar muhatapsınız eşinizden cok onlsra atar gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…