Eşim ve Yaşattıkları

annen ikna etsin kesinleşsin diye telefonu birden kocana vermekle işgüzarlık yapmışsın ama ters tepmiş. bence adam buna sinirlenmekte çok haklı. ben de böyle yapanlara acayip gıcık oluyorum ve doğrusu ben de bu durumda öfke patlaması geçirebilirim. adam çok haklı.

kavga etmişsiniz kalkmış ertesi gün arkadaşlarıyla kafasını dağıtmış, sana ilişmemiş. sen bundan da bir ton gereksiz çıkarım yapmışsın gibi. keşke iyice kurulana kadar ben nerede hata yaptım diye düşünseydin.

Sonuna kadar haklısın bu konuda. Üstüne basa basa anlat o zaman ben gitmeni istemiyorum değil bana vakit ayırdığın sürece arkadaşlarınla da çıkabilirsin diye. Belli ki anlamamış. Sadece bi gün balık tutmaya mı gidiyo sensiz?

Ailenizle Ankara gezisine dahil olmak istememiş, siz gereksiz ısrar ermişsiniz, hele annenizle konuşurken telefonu eline tutuşturmanız emrivaki olmuş.
Ben de olsam çok kızardım, tepki gösterirdim, ama hakaret etmesi fazla olmuş.
Her zaman böyle emrivakiler yapıyor musunuz?
Genelde nasılsınız, birlikte vakit geçiriyor musunuz, hep ailelerle mi birliktesiniz?
Daha sağlıklı yorum yapabilmek için soruyorum.

Bu nasıl evliik tamam ısen ısrar etmişsin ama abartcak ne varmış bunda eşine söylemeden eve geç gelmeler aşağıya inip annesinde yemek yemeler hele kv kp daha kötü demiyolar mı oğlum karın nerde sen niye evinde değilsin balık yaparken gönderene kadar çağırsalarmış ya başka şeyler var bunda dikkat et cnm

Öncelikle sakin olmanizi tavsiye ediyorum daha akli selim davranmanız Adina şu yaşanılan her problemde ailelerin karistirilip aranmasina hic anlam veremedim sonra eslerin arasi duzeliyor ailelerde bırakılan intiba kotu oluyor.Bencede telefonu esinize vermeniz kotu olmus emrivakiden kimse hoslanmaz.Kv ve Kp olayla cokda ilgileri yokmuski olayda .Esiniz belki oyle istedi onlarda müdahale etmediler bua acidan düşünün kendinizi doldurmayin.Sizin probleminiz oncelikle esiniz ayrica sizi cagirmamalari balik yollamalari sinirli oldugunuzu bildikleri icin belki sizi rahatsiz etmek istemediler .Birde su tarafindan dusunun sizin moraliniz bozuk asagiya inmek istemiyorsunuz ama anlayissiz insanlar olup size emrivaki yaptilar bu hosunuza gidermiydi.Yada esinizin onlarla konuşmasından sonra Kayinvalideniz bir hisimla size cikti yargisiz infaz yapti böylesini dusunun birde

Doğru o konuda haksız olabilirim eleştiriye son derece açığım fakat onun balığa gideceği önceden planlanmış ve bana işe gidicem diye yalan söylüyor normalde ankaraya gitmeye bayılan adam arkadaşlarına beni satıyor bence. bana dese ki balığa gidicem önceden söz verdim arkadaşlara sen git dese eyvallah ama yalanla dolanla yapıyor herşeyi.

yanlış olmasın eşimi aradıklarında söylemişler eşin de gelsin diye ben gitmedim eşime sinirimden. sonra onlar getirmiş balığı
Ben esinizin ailesini suclu bulamadim hicbir konuda enazindan anlayissiz insanlar degiller burda ne kayinvalideler okuyoruz en azindan saygili olmaya calisiyorlar Ayrica kayinpederinizi aramanizda cok gereksiz olmus adamin ne sucu varki

Birde telefonlarda nerde oldugunu gorme programi varmis ikinizdede esininiz bunu bile bile neden yalan soylediki ozaman

Aslında arkadaşlarıyla vakit geçirmeye bayılan biri ben şuraya gidelim desem ya işte yorgunum der arkadaşları dese tamam ne zaman gidiyoruz der. sorun burda.

Adama emri vaki yapmışsın yok annene telefonu vermeler falan bence esinI fazla kısıtlıyorsun gibime geldi. KP yi araman da başlı başina büyük bi saçmalık olmuş. Sen sakin kalmaya devam et. FevrI davranma

Aslında arkadaşlarıyla vakit geçirmeye bayılan biri ben şuraya gidelim desem ya işte yorgunum der arkadaşları dese tamam ne zaman gidiyoruz der. sorun burda.
Çıkma sıklığı önemli işte. Bi de yok öyle sana yorgunum diyip arkadaşlarıyla çıkmak. Orta yolu bulun işte bi şekilde bi de yalan söylemesi ne kadar çirkin. Hem de haksız olduğu bi konuda.

yok canm ailemle arası çok iyi çok sever böyle gezileri. zaten bende seveceğini düşündüğüm için kalan işini arkadasına devretsın gelsin dedim. sevmeyeceğini bilsem ısrar etmezdim fakat onun başka planları varmış ve öfke patlaması bu sebepten ileri geliyor.

eşime telefon açtıklarında beni de çağırdılar ben gitmedim eksik olmuş canm sonra yolladılar balığı ben gitmeyince.

adam gelmek istemediği halde annenle muhatap ettirmen acayip saçma olmuş. düşüncesizce olmuş. ama onun da çok aşırı tepki vermesi olmamış.

ondan sonra kurban bakmaya kadın gider mi ilk defa duydum. eşimde o işle uğraşıyor. bazen çiftliğe gidiyoruz biz. kurbana bakmaya hep erkekler geliyor. arayıp kp çıkışmakta saçma. bence ani ve saçma hareket ediyorsunuz. yazık kadın gelirse de bağırmayın. eşinizle halledin napacaksanız.

Çıkma sıklığı önemli işte. Bi de yok öyle sana yorgunum diyip arkadaşlarıyla çıkmak. Orta yolu bulun işte bi şekilde bi de yalan söylemesi ne kadar çirkin. Hem de haksız olduğu bi konuda.
evet yalanı içim almıyor benim de. pat diye boşananlara kızarım normalde. yani ilk kez cddi ciiddi boşanmayı düşündüm. gönül alsa affederim hemen ama yok hala hakaretlerin biri bin para

kurban bakmak bahane aslında. yer uzak olduğu için asıl maksat gezmek. dönüşte faceye resim atmalar filan diğer eltimle eşi. resmen o kadar kalabalık insan içinde tek bırakıp gezmeye gittiler eşimi de alıp. keşke düşündüğünüz kadar masum olsa olaylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…