Eşim ve Yaşattıkları

canım sorun şu ki planı olduğunu söylemiyor istiyormus ama işyerine gitmesi gerekiyormuş izlenimi veriyor ve koca bir yalanlar zinciri oluşturuyor. onun dışında annemi kıramayacagını düşünüp telefonu uzatmam evet hataydı..

Canim bence oturun karsiliklu konusun bu konuyu kapatin. Baska kirmayin birbirinizi

Yani ne desem bilemedim. İnsanlar farklı farklı. Karakterler önemsenen şeyler öncelikler farklı. "Siz niye falanca şeyi onemsiyorsunuz ben onemsemiyorum mesela" diyemiyorum ki. Ölçü olacak kişi ben değilim çünkü.
Ben mesela dünyada en rahat insanlar sıralamasında başı çekerim bu konularda heralde. Öyle beklentisi sıfır öyle rahat öyle özgürlüğüne düşkün ve öyle empati kuran bı insanım ki beni bı türlü anlayamayip cildirttiklarim olmuştur :KK45:acaba ben de biseyi hazmedemeyip kendime yediremeyip buraya konu acar miyim bir gün :KK53:
Yani bu konuda yazdiklarinizdan hiç biri -esinizin hakaret etmesi dışında- asla benim umrumda olmazdı. Ben eşimin beni dışarı çıkarıp gezdirmesini beklemiyorum mesela hiç. Arkadaşlarıyla takılması umrumda olmaz. Benden daha çok arkadaşlarıyla takılması önceliği bana vermemesi önce benim gönlümü almaması umrumda olmaz böyle şeyler beklemem de. Bana göre Kayınvalidemle kayinpederimin benim haklarımı gozetmemesi de umrumda değil. Hep beraber dışarı çıkmaları sadece beni bırakmaları hele hiiiic umrumda değil. Neden beni biraktiniz diye en ufak laf bile dokundurmam sebebi her neyse de bırakmışlar gitmişler yani napim belki içlerinden gelmedi istemediler(en kötü ihtimal), e istemedilerse zaten goturmesinler yani ben olsam istemediğimi ben de götürmem banane :KK48:
Tüm düşüncelerimin temelinde asirinin da ötesinde beklentisiz bı insan oluşum yatıyor aslında. Ki ben 180 derece değiştim inanılmaz hassas bı insandim sadece lafinizla dovebilrdiniz beni. Zaten o sebepten çocukluğumdan beri psikolojik tedavi gordum. Ağır depresyonlar panik ataklar havada uçuşuyordu. Şimdi tam tersiyim tüm dünya el birliğiyle beni böyle gamsız yaptı emeği geçen herkese çok teşekkürler :KK49:
Ben şimdi size diyemiyorum siz neden benim gibi değilsiniz diye. Dediğim gibi her insan farklı. Size göre bunlar kafaya takılacak şeyler demek ki ne diyeyim. Allah yardımcınız olsun:dua:
Düşünceleriniz ve yaşam tarzınız gerçekten çok ilginç geldi. Aslında kendini yıpratmamak adına harika birşey ama bi insanın bu kadar vurdumduymaz olması da pek olası birşey değil bence. bir ara panik için ilaç kullanıyordum o ara bende herşeye gülüp geçiyordum ama insanın doğal hali bunu pek mümkün kılmıyor :) umarım birgün bizlerde sizin gibi hayatta hiçbirşeyin kafaya takmaya değer olmadığını anlar ve uygularız. teşekkürler yorumunuz renk kattı konuma :KK66:

Sanırım siz kıskanç ve çok kısıtlayan bi insansınız :KK43: erkeğin bu durumda kaçmak istemesi normal bazı şeylere de zorluyorsunuz sanırım bence biraz daha eşinizin kararlarına saygı duyun onu biraz rahatlatın yani yoksa sizden hem soğur hemde ilişkiniz biter yani ailesi size kötü söz etmemesine rağmen arayıp terslemebiz onları da katmanız cok yanlış olmuş bana göre en iyisi anne ve kayınvalidenin uzak ta olması yani en azından başka bi ilçede olması

Bence buyutulecek bir durum yok esiniz tipik bir erkek davranisinda bulunmuş. Surekli aile ortami var altta annesi yanda kayinvalidesi ister istemez siz de o aile tablosunun bir parçası olmussunuz zihninde . arkadaslari onun ozgurluk alani bunaltilarindan kacacak bir alan . Bence oturup sakince konusun ve karsilikli geri adim atin ne siz yipranin ne esiniz .

Olaylari cok iyi anladim dersem yalan olur ama o telefonlrinizdaki uygulama aslinda birinizin digerini ya da ikinizin de birbirinizi ne kadar bogdugunun kaniti.Takip programi gibi biseye ne gerek var.Bi de tasma tak derim esim yapsa.Belki bogulmustur adam.

bunu ben değil kendisinin yapmış olduğu ihtimalini neden düşünmediniz acaba ? :) kesinlikle fikir ve uygulama kendisine ait :KK66:

Bende buna katılıyorum birini kontrol altında tutmak gibi birsey insanin durust olmak icinde olmalı Ayrica esi bunu bile bile yalan söylediyse ya umursamadi esinin öğrenmesini yada cok bunaldi.Cunku nekadar yasam Alani birakilmali ciftler arasında

çok fazla bunaltacak sıkacak diktatör bir eş asla olmadım hep anlayışlı olma taraftarıydım ama o anlamak istediği gibi anladı beni yalan söylemek daha kolay geldi aksi olsaydı söylediklerinize katılırdım. program yukleme fikri de kendisine ait.

Nerde olduğunuzu öğrendiğiniz programa neden ihtiyaç duydunuz ki demekki oda yalan soylemeye engel degilmis biraz abarti degilmi o program

telefonumu aldı ve hem kendinin hem benim telefonuma bizzat kendisi yükledi programı yoksa bende bunların abartı olduğu fikrindeydim sizin gibi.

bunu ben değil kendisinin yapmış olduğu ihtimalini neden düşünmediniz acaba ? :) kesinlikle fikir ve uygulama kendisine ait :KK66:

telefonumu aldı ve hem kendinin hem benim telefonuma bizzat kendisi yükledi programı yoksa bende bunların abartı olduğu fikrindeydim sizin gibi.

sanırım iphonelardaki arkadaşımı bul uygulaması

telefonun kendisinde var

Sana vakit ayırmadığı için arkadaşları ile gezmesine kırılmakta sonuna kadar haklısın. Bence olayların temeli bu. Bunun çözümü ne bilmiyorum. Benle vakit geçirmek istemeyen biriyle işim olmazdı sanırım.

Ama benim konuda en çok şaşırdığım nokta ailelerin bu kadar evliliğinizin içinde olması. Yaşlarınız çok mu ufak? Hala velinizmiş gibi her olayı 'anne bana bunu yaptı' diye ailelerle mi çözüyorsunuz?

Birde kayınvalide ve kayınpederine kızmakta çok haksızsın. Seni tek bırakıp gitmemişler, sen gitmek istememişsin ve gitmemişsin. Ne olacaktı? Eda evde diye herkes evde mi oturacaktı? Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. İnsanlardan beklentinizi düşürün bence.

Aslında arkadaşlarıyla vakit geçirmeye bayılan biri ben şuraya gidelim desem ya işte yorgunum der arkadaşları dese tamam ne zaman gidiyoruz der. sorun burda.
beni sıkıyor bunaltıyor demiş ya sal ipini gitsin.
ciddi diyorum, sal gitsin, bir dumur olsun.
tamam aşkım, bundan sonra dilediğince gez toz yaşa, ben de öyle yapacağım. yaşattıklarım için özür dilerim de.

gerçekten birkaç ay dokunma, sen de kendine meşgaleler bul.

el mi yaman bey mi?

Sanırım siz kıskanç ve çok kısıtlayan bi insansınız :KK43: erkeğin bu durumda kaçmak istemesi normal bazı şeylere de zorluyorsunuz sanırım bence biraz daha eşinizin kararlarına saygı duyun onu biraz rahatlatın yani yoksa sizden hem soğur hemde ilişkiniz biter yani ailesi size kötü söz etmemesine rağmen arayıp terslemebiz onları da katmanız cok yanlış olmuş bana göre en iyisi anne ve kayınvalidenin uzak ta olması yani en azından başka bi ilçede olması
kıskançlık kendisine yeteri kadar değer verilmediğinde otomatikman biz kadınların içinden çıkan bir duygu ama kısıtlayıcı olduğumu düşünmüyorum o yalanı daha kolay olduğu için tercih etti ve bunaltıyor diyerek okları bana çevirdi. kayınpeder kayınvalidenin uzakta olması gerektiği fikrine de yürekten katılıyorum..

Aslında arkadaşlar cok büyük bir problem ben 8 aylık evliyim biz evlenince eşimde bende arkadaşlarımızı hayatımızdan çıkarttık o sadece ayda 1 kez bi arkadaşıyla görüşüyor Oda 2 saat maximum en iyisi o sanırım cok dogru yapmışız

beni sıkıyor bunaltıyor demiş ya sal ipini gitsin.
ciddi diyorum, sal gitsin, bir dumur olsun.
tamam aşkım, bundan sonra dilediğince gez toz yaşa, ben de öyle yapacağım. yaşattıklarım için özür dilerim de.

gerçekten birkaç ay dokunma, sen de kendine meşgaleler bul.

el mi yaman bey mi?
Bu sefer de ters tepip koluna iki kız takıp teknelerde balık tutmasın :skandal:
pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım :KK70:

Konuyu yorumları okudum iyice anladım ki başka bir şey var eşinin kafasında bi sorun,belki başka bi kadın,bi borç vs.
Senden soğumuş gibi sanki

Düşünceleriniz ve yaşam tarzınız gerçekten çok ilginç geldi. Aslında kendini yıpratmamak adına harika birşey ama bi insanın bu kadar vurdumduymaz olması da pek olası birşey değil bence. bir ara panik için ilaç kullanıyordum o ara bende herşeye gülüp geçiyordum ama insanın doğal hali bunu pek mümkün kılmıyor :) umarım birgün bizlerde sizin gibi hayatta hiçbirşeyin kafaya takmaya değer olmadığını anlar ve uygularız. teşekkürler yorumunuz renk kattı konuma :KK66:
Çok sevindim renk kattiysam Hoppaha bu arada ben de artık tedavi görmüyorum 14 aydır evliyim evlenmeden bı sene önce bıraktım ilaçları :)

Herseyi geçtim eşın ile aranda problemler olabilir elbette ama kayınvalide ve kayınpederin tabakla balık yollaması nedir ?

Kv öyle olmaz o bizim kızımız evde tek ne yapıyor çağır oğlum diyememiş mi eşinize.
Çok yanlış ben suan ciddi ciddi bana olmuş gibi bu davranışa üzüldüm diyebilirim.

Kp de diyebilirdi ya da eşiniz arayip aşağı inmenizi rica edebilirdi. Aranizda ne kadar problem olursa olsun ailesine yansıtmaması gerekirdi.

Hiç anlatmamıştır belki diyebilirsiniz fakat anne baba her halukarda anlıyor.
Siz de o evin kızısınız birlikte ailesiniz yani.
Inanın ki Cidden üzüldüm .

Sana vakit ayırmadığı için arkadaşları ile gezmesine kırılmakta sonuna kadar haklısın. Bence olayların temeli bu. Bunun çözümü ne bilmiyorum. Benle vakit geçirmek istemeyen biriyle işim olmazdı sanırım.

Ama benim konuda en çok şaşırdığım nokta ailelerin bu kadar evliliğinizin içinde olması. Yaşlarınız çok mu ufak? Hala velinizmiş gibi her olayı 'anne bana bunu yaptı' diye ailelerle mi çözüyorsunuz?

Birde kayınvalide ve kayınpederine kızmakta çok haksızsın. Seni tek bırakıp gitmemişler, sen gitmek istememişsin ve gitmemişsin. Ne olacaktı? Eda evde diye herkes evde mi oturacaktı? Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. İnsanlardan beklentinizi düşürün bence.
Yok hayır yaşların ufaklığıyla veya velilikle alakalı ama biz cok güzel bir ''aileyiz'' böyle yapmalarını onlara yakıştıramadım diğer gelinlerini 2 oğlunu alıp gidip beni sadece bi kat uzakta tek başıma bırakmaları bir teklifte bulunmamaları bence üzücü size göre normal olabilir. burda kasten yapılmış bir davranış var ve ben çıkıp gezmelerine değil davranış biçimlerini baz alarak bu şekilde bir ithamda bulunmuştum. Teşekkürler.

Niye bu kadar abarttiniz adam gelmek istememis sizide engellememis baski yapmak zorla eline telefon tutusturup MECBUR BİRAKMAK ki bu kisim gercekten sinirlendirici bir unsur kabul edelim
Adam sinirlenmis belki kendince plani vardi belki istemedi belki modu degildi bazen insan kendine bile tahammulsuz olur ara ister birkac saat tek basina biryerde oturmak veya bir arkadasiyla dertlesmek ister belki dolu oldugu bir zamandir.İsrara sinirlenmis patlamis ama siz hala rahat birakmmissiniz gec kaldi diye abiyi aramissiniz kendini aramissiniz ertesi gun kp aramissiniz

Mesela kurbanlik icin kp neden laf soylediniz ki adamlar her zaman beni tutarlar diyorsunuz belki onlar teklif ediyor ama esiniz engelliyor
Sakin sakin sikmadan bekleyin normal davranin sonra keyifli bir zamanda esinizle konusun bence bir sorunu var kizdirmak icin yazmiyorum ama boguyormusunuz yada ailelerden bunalip soyleyemiyor mu kendininkinden bile skilirda dile getirmez

Canım kötü hissediyorsun şu an seni anlıyorum ama emin ol bunlar geçici ailelerimiz anlatmaz mı sürekli zor şeyler yaşadık diye bazen bizlerde kavgalarına şahit olduk yalnız birkaç eleştiri yapmam gerekirse eğer şunları söyleyeceğim kayınpederinin suratına telefonu kapatmam veyahut sert çıkışmam hata olmuş çünkü seni kırıklarını unutacaklar ama senin davranışını unutmayacaklar birde sana tabak yollamaları çok ayıp olmuş eminim sende bunu unutmayacaksın hepsi geçecek canım sonuçta 8 yılı birlikte devirmişsiniz bir sorunun üstesinden mi gelemeyeceksiniz ben eşinin iş hayatında canını sıkan birşeyler olduğunu düşünüyorum bilirsin erkekler sıkıntıya gelemedikleri için onlara en yakın olan insanları kırmayı tercih ederler düzelecek canım emin ol

X