Yani ne desem bilemedim. İnsanlar farklı farklı. Karakterler önemsenen şeyler öncelikler farklı. "Siz niye falanca şeyi onemsiyorsunuz ben onemsemiyorum mesela" diyemiyorum ki. Ölçü olacak kişi ben değilim çünkü.
Ben mesela dünyada en rahat insanlar sıralamasında başı çekerim bu konularda heralde. Öyle beklentisi sıfır öyle rahat öyle özgürlüğüne düşkün ve öyle empati kuran bı insanım ki beni bı türlü anlayamayip cildirttiklarim olmuştur
acaba ben de biseyi hazmedemeyip kendime yediremeyip buraya konu acar miyim bir gün
Yani bu konuda yazdiklarinizdan hiç biri -esinizin hakaret etmesi dışında- asla benim umrumda olmazdı. Ben eşimin beni dışarı çıkarıp gezdirmesini beklemiyorum mesela hiç. Arkadaşlarıyla takılması umrumda olmaz. Benden daha çok arkadaşlarıyla takılması önceliği bana vermemesi önce benim gönlümü almaması umrumda olmaz böyle şeyler beklemem de. Bana göre Kayınvalidemle kayinpederimin benim haklarımı gozetmemesi de umrumda değil. Hep beraber dışarı çıkmaları sadece beni bırakmaları hele hiiiic umrumda değil. Neden beni biraktiniz diye en ufak laf bile dokundurmam sebebi her neyse de bırakmışlar gitmişler yani napim belki içlerinden gelmedi istemediler(en kötü ihtimal), e istemedilerse zaten goturmesinler yani ben olsam istemediğimi ben de götürmem banane
Tüm düşüncelerimin temelinde asirinin da ötesinde beklentisiz bı insan oluşum yatıyor aslında. Ki ben 180 derece değiştim inanılmaz hassas bı insandim sadece lafinizla dovebilrdiniz beni. Zaten o sebepten çocukluğumdan beri psikolojik tedavi gordum. Ağır depresyonlar panik ataklar havada uçuşuyordu. Şimdi tam tersiyim tüm dünya el birliğiyle beni böyle gamsız yaptı emeği geçen herkese çok teşekkürler
Ben şimdi size diyemiyorum siz neden benim gibi değilsiniz diye. Dediğim gibi her insan farklı. Size göre bunlar kafaya takılacak şeyler demek ki ne diyeyim. Allah yardımcınız olsun