- 3 Mayıs 2015
- 13.323
- 48.766
- 598
- Konu Sahibi Begumsummm
-
Düğüne aileler ısrar ettiyse orkestra vs parasını verselermiş keşkeBen öfkeli değilim sadece neden bu on yargı onu anlamıyorum düğün olmuş bitmiş neden düğün diye bir soru geliyor nedeni olmaz bitmiş bir şeyin belki biz de istemedik ama aileler ısrarla düğün istedi adetler yerine getirildi bence insanlar çok öfkeli ve çok on yargılı sorun benim bir derdimin altında bin dert aranması öyle olsaydı böyle olsaydı değil şu andan bahsediyorum çünkü ben geçmiş olmuş ve bitmiştir geri getirilemez
Pardon ? Düğün masraflarından nasıl kısılır sarayda düğün yapmadık hoş hayatınızda 1 kez olsun düğün yapsaydınız en kıytırık düğün için bile ne kadar para gidiyor bilirdiniz. Düğün video çekimi fotoğrafcı pastasıydı orkestrasiydi bunlar olmadan olmuyor maalesef. Düğün çekimi mi olmasaydı mesele demek istediğinizi anlamadım bence siz gerçekten garipsiniz nasıl insanlar var hayret ediyorum. Garip olan her şeyin ateş pahası olması ve sizin vu cehaletle konuşmanız bana yorum yapmayın. İyi aksamlar
Tabiki tercih meselesi ama evet bunlar olmadan da oluyor evlilik oluyor kimse söylemedi heralde size. Evlenirken tüm masraflarımı alt sınırda tutmayı tercih ettim benim yaşadıgım sehirde nikah eşimin ailesinin yasadıgı sehirde düğün oldu ( bana ve eşime kalsa asla düğün istemiyorduk ama ailesi çok ısrar ettiği için mecburen kabul ettik) nikah salonu ve düğün salonun kendi çekimleri haricinde herhangi bir fotograf veya video cekimi talep etmedik ekstra orkestra tutmadık mesela. Yani demem o ki bir kere evleniyorum diye masrafları ayyuka çıkarmanın alemi yok.Pardon ? Düğün masraflarından nasıl kısılır sarayda düğün yapmadık hoş hayatınızda 1 kez olsun düğün yapsaydınız en kıytırık düğün için bile ne kadar para gidiyor bilirdiniz. Düğün video çekimi fotoğrafcı pastasıydı orkestrasiydi bunlar olmadan olmuyor maalesef. Düğün çekimi mi olmasaydı mesele demek istediğinizi anlamadım bence siz gerçekten garipsiniz nasıl insanlar var hayret ediyorum. Garip olan her şeyin ateş pahası olması ve sizin vu cehaletle konuşmanız bana yorum yapmayın. İyi aksamlar
Şu mesajınıza da cevap vermeden geçmek istemedim. Düğün yapmak bir sevgi göstergesi değildir.umarım seni sevip düğün yapacak kadar değer veren birine ddenk gelebilirsin
Siz çalışmıyorsunuz, eşiniz iki aylık maaşını önden çekiyor, neymiş sevdiği için düğün yapmış. Sizde eşinizi düşünseydiniz biraz keşke. Düğün yaparsınız ama parasızlıktan evde oturup birbirinizi yersiniz böyle.Ahahah bu ağladığım anlamına gelmez zorda olduğum anlamına gelir ki ben zorluktan çıkmasını bilirim Allaha şükür sen oturup şu kötü kalbinle acaba sevilebilecek miyim diye düşünüp ağlaya bilirsin:) cahille muhabbet etmek en sevmedigim şeydir mesela bugün 50 liram olur cebimde sadece ama 1 2 aya geçer ben yine çayımı kahvemi yemeğimi yer gezerim geçici şeylerdir bunlar, ama vicdan ve merhamet her daim kalıcıdır bilgin olsunnn kendin için dua etmelisin şu kalbinle umarım seni sevip düğün yapacak kadar değer veren birine ddenk gelebilirsin
Neden düğün olmasın mesela ? Adet örf ve geleneklerimiz bunu gerektiriyordu siz yapmazsınız olur biter her aile bir olmuyor sonuç olarak sorum neden düğün değildi veya gelin neden düğün yaptık bunu konuşalım da değildi sorum dışında yorum yapmazsanız çok iyi olur siz kendiniz düğün yapmazsınız mesele kapanır...
Şimdi parayı düğüne harcayıp sonra 50TL ile kalmak cehalet değil öyle mi? Ayranı yok içmeye..... aferin çok güzel yapmışsınız, düğün kasetlerini yersiniz artık mi diyelim ?Pardon ? Düğün masraflarından nasıl kısılır sarayda düğün yapmadık hoş hayatınızda 1 kez olsun düğün yapsaydınız en kıytırık düğün için bile ne kadar para gidiyor bilirdiniz. Düğün video çekimi fotoğrafcı pastasıydı orkestrasiydi bunlar olmadan olmuyor maalesef. Düğün çekimi mi olmasaydı mesele demek istediğinizi anlamadım bence siz gerçekten garipsiniz nasıl insanlar var hayret ediyorum. Garip olan her şeyin ateş pahası olması ve sizin vu cehaletle konuşmanız bana yorum yapmayın. İyi aksamlar
Merhaba canim..yasadiklarinizi bicok insan yasayabiliyo..evlenirken...daha yeni evlisiniz...altininizi bozdurun bence.hic sıkıntı cekmeye gerek gok...sonra yerine biriktirip alirsiniz..Meraba arkadaşlar daha yeni evliyim 1 ay önce düğünümüz oldu borç harç derken çok sıkıştık, 4 tane bilezigimiz var. Eşimle tartıştık 2 aylık maaşını düğün olacak diye almıştı haliyle 1 buçuk ay kadar maaş almayacak ve şu an kirayi zor verdik ve elimizde sadece 50 tl para kaldı. Eşim nesine diye bir idda oyunu varmış 5 10 tllik oynuyordu ama kendine ait hesabı yok arkadaşları oynarsa oynuyor dedi ki bana son parayla idda mi oynasam tutar da borçları veririz delirdim ben tabiki hemen aklına bu geliyor. Kavga gurultu derken siz olsanız ne yaparsınız sadece o değil haliyle ben de sıkışıyorum 1 aydır neredeyse parasızlıktan dışarı adim atamadım ne bir gezme dolaşma dışarıda bi çay içme hicbir şey yok napa bilirim siz olsanız ne yapardiniz, daha 25 yaşındayım ve büyüklerim de bir akil verir yeni evli olduğum için de nasıl davranırım inanın bilmiyorum
50 TL ile zaten hiçbir şey yapamazsınız ama kazansanız bile bu bir sorun bu sefer daha büyük paralarla oynayıp kaybeder. O sebeple kesinlikle uzak tutun. Ne yapayım diyorsanız da zaten bilerek evlenmişsiniz böyle olacağını. Bileziğin tekini bozun taş mı yiyeceksiniz. Ya da sizin de bir iş bulmanız gerek yaşınız genç hem emeklilik için de önemliMeraba arkadaşlar daha yeni evliyim 1 ay önce düğünümüz oldu borç harç derken çok sıkıştık, 4 tane bilezigimiz var. Eşimle tartıştık 2 aylık maaşını düğün olacak diye almıştı haliyle 1 buçuk ay kadar maaş almayacak ve şu an kirayi zor verdik ve elimizde sadece 50 tl para kaldı. Eşim nesine diye bir idda oyunu varmış 5 10 tllik oynuyordu ama kendine ait hesabı yok arkadaşları oynarsa oynuyor dedi ki bana son parayla idda mi oynasam tutar da borçları veririz delirdim ben tabiki hemen aklına bu geliyor. Kavga gurultu derken siz olsanız ne yaparsınız sadece o değil haliyle ben de sıkışıyorum 1 aydır neredeyse parasızlıktan dışarı adim atamadım ne bir gezme dolaşma dışarıda bi çay içme hicbir şey yok napa bilirim siz olsanız ne yapardiniz, daha 25 yaşındayım ve büyüklerim de bir akil verir yeni evli olduğum için de nasıl davranırım inanın bilmiyorum
Bunu okumayıp az önce size akıl verdiğim için pişmanım size her şey müstahak . Daha çok sürünürsünüzPardon ? Düğün masraflarından nasıl kısılır sarayda düğün yapmadık hoş hayatınızda 1 kez olsun düğün yapsaydınız en kıytırık düğün için bile ne kadar para gidiyor bilirdiniz. Düğün video çekimi fotoğrafcı pastasıydı orkestrasiydi bunlar olmadan olmuyor maalesef. Düğün çekimi mi olmasaydı mesele demek istediğinizi anlamadım bence siz gerçekten garipsiniz nasıl insanlar var hayret ediyorum. Garip olan her şeyin ateş pahası olması ve sizin vu cehaletle konuşmanız bana yorum yapmayın. İyi aksamlar
İşte o zaman ekmek yoksa pasta yiyeceksiniz andnsndndndPardon ? Düğün masraflarından nasıl kısılır sarayda düğün yapmadık hoş hayatınızda 1 kez olsun düğün yapsaydınız en kıytırık düğün için bile ne kadar para gidiyor bilirdiniz. Düğün video çekimi fotoğrafcı pastasıydı orkestrasiydi bunlar olmadan olmuyor maalesef. Düğün çekimi mi olmasaydı mesele demek istediğinizi anlamadım bence siz gerçekten garipsiniz nasıl insanlar var hayret ediyorum. Garip olan her şeyin ateş pahası olması ve sizin vu cehaletle konuşmanız bana yorum yapmayın. İyi aksamlar
Heee olduAy cebinde para yoksa yapma kardeşim düğün. Örfmüş adetmiş, Bilemiyorum; kaynanayla oturmak adet asıl eskilere bakarsak.
Ama profil hep aynı oluyor bu tiplerde. Hemen hemen hepsi çalışmıyor, genelde kocaları da ortalamanın altında kazanıyor ve bu kızçelerimiz gözünün gördüğü her şeyi istiyor.Zaten düğünsüz oomaaasssss orkestrasızzz omassss diyen zihniyete ne anlatabiliriz ki?
Daha çok ağlarsın cebimde 50 lira var diye.
Şimdi muhtemelen düğünn yapsan anlardınnn kötü kalplii diye çemkireceksin. Yaptım.Ama param var. İstesem bir kere daha yaparım yani 1 kess oluyoooo kafasında da değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?