Eşim ve sorunlar

Ayağını yorganına göre uzatıp çok şaşalı bişi yapmiyacaktin düğünü hadi yaptın o zaman bu kadar zor durumdaysa kolundaki bilezikler den birini bozduracaksin

Buradakilere kizacaginiza once kari koca matematik ve mantik ogrenin . 2 aylik maasi dugune harcamak demek 2 ay boyunca parasiz kalmak demek. Yani elinizde sifir kalacak.
Cok istiyorsaniz once nikah kiyilirdi, her ay maasin yarisini biriktirilirdi ve 4 ay sonra dugun yapilirdi.
Insanin onceligi fizyolojik ihtiyaclaridir(yemek, barinma gibi). Elde sifir kalacagini bile bile dugun yaparsaniz herkes abes bulur. 50tl'niz kalmis. Esiniz gidip 3 4 paket makarna alacağına hala iddia oynayalim derdinde. Karninizi doyuramayacakken bilezikler bir köşede bekliyor. Biz sizin icin ne yapalim, neyin aklini verelim?

Lafını bil de yaz .... madem çok akıllısın dert yanma o zaman
O kadar akıllı olsa düğüne para döküp 50 lirayla geçinmeye kalkar mı ? Allah'ın kumarbazını da herif diye almış yüksek ihtimal... Hepimiz sıkışıyoruz hangimizin aklına bu gelir ki ?

İnsanlara üslubu ile kanusmak cvp vermekte kalıcıdır sizin gibi istediğiniz cvp gelmediğinde cemkirmek değil ...

Ayağını yorganına göre uzatıp çok şaşalı bişi yapmiyacaktin düğünü hadi yaptın o zaman bu kadar zor durumdaysa kolundaki bilezikler den birini bozduracaksin
Ne şaşası allasenn
Kıytırık bir düğün salonu, masada iki fındık 3 leblebili çerez tabağı, sonradan gelen avuç kadar pasta
Erik dalları, para bizde eşliğimde kopmalar….
2 gün sonra aaa aslında para bizde yokmuş uyanışı
Yanlış anlaşılmasın düğün severim kendimde yaptım
Ama kaliteli güzel bir organizasyonlu güzel bir salonda yemekli vs olursa severim. Bunu yapacak kadar durumum kötüyse nikah yapar geçerdim.

Kumarbaz kocaya ödül gibi vermesin mi yani çocukları? Sen ne anlarsın kalpsiz gadın.

Ben burada kocanıza üzüldüm. Kesinlikle kumara karşıyım Rabbim korusun. Ancak bir durup düşünseniz bu adam neden son 50₺'yi de kumara yatırmak istiyor ? Mobilyaları eşiniz almış , salonun yarı parasını kayinvalidenize borcu olan biri ödemiş ki bunu da söylenmişsiniz eski konularda , kadın size 2 tane de bilezik takmış eşi olmadan ayakta durmaya çalışan bir kadın olarak. Sizin geriye kalan 2 bileziğinizi aileniz mi taktı ? O halde siz de yuvanız için ailenizin taktıklarını bozun bir zahmet. Bir de eğer aileniz takmadıysa o 2 bileziği sizin ve ailenizin bu evlilikte maddi olarak neyi üstlendiğinizi merak ediyorum aileler istediği için yapılan düğünün diğer kalan kısmını mı dış çekimi mi mesela ya da beyaz eşyaları mı ? Çünkü mobilya ve düğünün giderlerini erkek tarafı karsılamış anladığım kadarıyla . Eşiniz hesap kitap bilemeyebilir ancak bu kadar geniş misyon sahibi bir insan olarak siz deseydiniz keşke 2 aylık maaşı çekeceksin ben de altınları vermek istemiycem çünkü bunlar tek benim gibi düşünüyorum, borçlarda var acaba ne yiyip ne içicez? Ben dışarıda nasıl çay kahve içicem?

Kumarbaz kocaya ödül gibi vermesin mi yani çocukları? Sen ne anlarsın kalpsiz gadın.
Ya istese kocası o 50 lirayı biranda 5 milyon yapar
Kraliçeler gibi geçindirir karısını
Ama şuan yapamiyor çünkü evde düğün viedosu izleyip üzerinden bir ayyy geçtiiii şaka gibi zaman su gibi storyleri atıyorlar

Yoo her düğün yapan sıkışmıyor siz kendinizi öyle teselli edin. 2 aylık maaşı önceden almak nedir ya daha ilk ay faturaları ödemeden başlamak mükemmel bir evlilik için mükemmel başlangıç
Altin bozup kullanın başka careniz yok hava ile beslenemezsiniz ya.
altınları da siz saklayın iddiaya gitmesin

Buna uygun atasözü şey değil miydi ya:"Ayranı yok içmeye,davulla gidiyor...."

Yoo bunlar olmadan da oluyor. Bu ıvır zıvırlar olmadan evlenince evlenmiş sayılmıyor musunuz? Yapsaydınız bir nikah. Düğün masrafından nasıl kısılır değil de düğün masrafı nasıl komple yok edilir anlatayım size; düğün yapmayarak. Asıl cahil olan siz gibi geldiniz bana bu yorumunuzla. Kendi düğününüzü tabi ki ödeyeceksiniz. Şu da olsun bu da olsun der eldeki paraya bakmadan yaşarsanız işte sonunuz böyle olur. Keşke para idaresi nedir nasıl yapılır öğrenmeden yani büyümeden olgunlaşmadan evlenmeseydiniz.

Parasız eşinin düğün yapmasını sevgi gösterisi olarak gören düşünce de biri bilezik bozdurmaz kolay hadi diyelim bozdurdu bir ömür eşinin başına kakabilir bunu.

Evet çıkmaz da kalınca oynayayim belki tutar dedi bağırdım yani haram diye istemez utanır ama bozdursam da sevinecek galiba şu sıkışıklıkta bakalım çare bulamazsak sanırım 1 altın gitmiş olucak
Altınlarını asla bozdurma Ailelerden destek isteyin. Sizde işe girin. Şimdilik evden boncuk işleri vb. İşler yapabilirsiniz.

Yanlis anlamayın ama maddi
Yanlış anlamayın ama maddi sıkıntılar varken düğün neden yaptiniz. Gayette nikahta yapabilirsiniz. İki maaş çekip borç harç düğün yapmak hiç mantıklı değil. Mecbur biraz daha dişinizi sıkıp maaş gününü bekleyeceksiniz

Dünyada düğün yapan sadece siz varsınız. Padişahın sol ta..ğından düşmüşsünüz. Burada kime neyin havasını atıyorsanız, yıllarca birinin kızı sonda da birinin karısı olmaktan başka vasfınız yok. Çalışıp para kazanmakla niye uğraşasınız ki kadınım deyip asalak gibi birilerinden geçinmek varken.

Ayranı yok içmeye tahteravanla gidiyor s..çmaya. Hava atıp herşeyin en fazlası bizde diyenler, çalışmayı aklına getirmeyenlerin sonu.

Kaynanası durumum buna yetiyor diye 2 bilezik yapmış ama konu sahibi parası var biliyorum deyip 2 bileziği az bulmuş.(iki kolunu da bilezik doldurmalıydı çünkü)Yazık senin yukarıda yazdığın gibi bu da “sevilmeme” belirtisi aslında sana göre, nasıl tamam dedin ki?
Zihniyet belli iken bir de insanları cehaletle suçlamak çok varoşça hareketler kusura bakma konu sahibi.
Bu ayı orkestrayı yiyip, düğün video çekimlerini içerek idare edersin artık

Ama yapmazsa nasıl hava atacak. Burada bile düğün yapmazsanız bilmezsiniz diyen biri çevresindekilere neler yapıyorduk. Yıllarca babası beslemiş şimdi de kocası besleyecek, zihniyeti bu kadar, yazık …

Ama yapmazsa nasıl hava atacak. Burada bile düğün yapmazsanız bilmezsiniz diyen biri çevresindekilere neler yapıyorduk. Yıllarca babası beslemiş şimdi de kocası besleyecek, zihniyeti bu kadar, yazık …
Sizin kocalarınız düğün yapacak kadar çok sevmiyora getirmiş lafı birde. Düğün yapmışlar başları göğe ermiş, duvarları kemirsinler şimdi beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…