• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve sorunlar

Gitsin birşey olmaz sıkışıp da oynamasın da giden altın olsun. Ama eşinle kumar konusunu konuş. 10 20 de oynamasın. Onun sonu çok kötü yerlere gidiyor. 2 tane yakın çevremde var az az başlayıp şuan 200 300 bin borçları var. En baştan resti çek.
Dikkate alacağım çok teşekkür ederimmm

Ahahah bu ağladığım anlamına gelmez zorda olduğum anlamına gelir ki ben zorluktan çıkmasını bilirim Allaha şükür sen oturup şu kötü kalbinle acaba sevilebilecek miyim diye düşünüp ağlaya bilirsin:) cahille muhabbet etmek en sevmedigim şeydir mesela bugün 50 liram olur cebimde sadece ama 1 2 aya geçer ben yine çayımı kahvemi yemeğimi yer gezerim geçici şeylerdir bunlar, ama vicdan ve merhamet her daim kalıcıdır bilgin olsunnn kendin için dua etmelisin şu kalbinle umarım seni sevip düğün yapacak kadar değer veren birine ddenk gelebilirsin
Korkunç bi zihniyete sahipsin.

Isteyen istediğini yapabilir ben böyle soru görsem vereceğim cevaplar bu şekilde kınayarak olmazdı hepimiz kadınız ve gerçekten hemcinslerin birbirine olan bu tutumu içler acısı bana yardımcı olmak isteyen iyi niyetle yazılmış şeyler başım üstüne ama ön yargıyla gelen kimseye de susamam tabiatım da yok, iyi geceler
Hemcinslerin birbirine tutumu içler acısı mı, sen mi söylüyorsun bunu? Yok sevecek birini bul, yok kalbin kötü, yok otur dusun neden sevilmedim vs vs, korkunç gerçekten. Ne alaka ayrıca? Isine gelmeyince eli belinde mahalle karısına dönüşmek de ayri olay.
Ozentilikle, gorgusuzlukle gereksiz masraflara girmeseydin bu halde olmazdiniz, hatiraymis, birbirini seven iki insanin kurduğu evlilikte bunlara gerek yok, gereksiz masrafla mi hatira kalıyor?
Simdi de bi çay bile icemeyin, kocan kumar mi oynasam desin, sen de millet dogruyu soyledi diye agiz dolusu saldir. Komik.

Kocaniz kumara meyilli ise ,geçim sikintisi da çekiyorsanız ; bu Bizim hatamız değil.
Bize değil,kendinize kızın.
Ayrıca hakaretten şikayet ettim sizi.
Ay bir de milleti eziklemis dugun yapsaydin anlardin diye :))) e madem oyle gidin dugun yaptığınızyerin kapisini calin abi biz geldik iki sn duvarlari söküp satabilir miyiz parasiz kaldik diyin o kadar para döktük sana hakkimiz diye :halay: hem yardan hem serden olmuyor malesef 2 büklümlük belle parande atmaya kalkisinca boyle oluyor

Cemkirmek değil benimkisi her düğün yapan bu zorluğa düşer bilenler bilir yol kesen para alan daha bir sürü şey siz öyle kaset falan diyorsunuz ama olmuyor işte dediginiz gibi keske olucak olsa ben sadece ne yapabilirim derdindeyken karşılaştığım onca itam var hepimiz insaniz birbirimizi anlamamız gerekir çok şaşırtıcı
Biz de dugun yaptik hic zorluga dusmedik ayagimizi yorganimiza gore uzattik, bu cemkirmeleri bize degil kocaniza yaparsaniz kumar oynamaktan vazgecirebilirsiniz.

Pardon ? Düğün masraflarından nasıl kısılır sarayda düğün yapmadık hoş hayatınızda 1 kez olsun düğün yapsaydınız en kıytırık düğün için bile ne kadar para gidiyor bilirdiniz. Düğün video çekimi fotoğrafcı pastasıydı orkestrasiydi bunlar olmadan olmuyor maalesef. Düğün çekimi mi olmasaydı mesele demek istediğinizi anlamadım bence siz gerçekten garipsiniz nasıl insanlar var hayret ediyorum. Garip olan her şeyin ateş pahası olması ve sizin vu cehaletle konuşmanız bana yorum yapmayın. İyi aksamlar
Lafını bil de yaz .... madem çok akıllısın dert yanma o zaman

Ben düğün yapmadım gerek görmedim. Bilmem kaç ay onun borcunu ödeyeceğime yapmam daha iyi dedim. Eşimin babası çok istedi. O zaman masrafları kendi karşılasın bizim bütçemiz yetmez dedim. Milleti 2-3 saat eğlendireceğim diye bir dünya masraf edemezdim. Düğün yapmamak beni eksik ya da örf adet bilmeyen biri yapmaz. Mantık bunu gerektiriyordu ve yapmadım. sonunda sizin gibi olacağıma iyi ki yapmamışım.
Hem konu açıp yorum isteyip hem de yorum yapan insanlara çemkirmeniz de ayrı bir mantıksızlık. Akıl ve mantık kullanma hususunda borcunu kumarla kapatmayı düşünen kocanızdan pek bir farkınız yok..

Valla yazdıklarınızdan birkaç sene sonraki konunuzun “1 çocuğa bakamazken yine hamile kaldım, nasıl para buluruz?” olacağı hissine kapıldım. Gücenmeyin ama biraz hayatta sürükleniyorsunuz, planlı hareket etmiyorsunuz gibi. Biz düğünden önce her şeyi planlayıp konuştuk mesela. Neye ne kadar gider, ne kalır, sonrası ne olur planlamadan girmek bana garip geliyor.

Tavsiyem bundan sonraki tüm adımlarınız planlı programlı olsun. Eşinizin işi çok ağırmış. İnşallah siz de bir iş bulursunuz. Kumara çok az parayla da izin vermeyin giderek artar. En mantıklısı aileler düğün düğün diye tutturduysa onlardan isteyin para. Yok tutturmadılarsa altın bozdurun. Bozdururken üzülüyorsanız plan yapın ki nasıl geri yapacağınız belli olsun. O zaman daha rahat olursunuz.

Geldi fakat nakitler mobilya borçlarına gitti 2 aylık maaşı düğün için aldığı için (orkestra çekime vermek için) şu an maaş da yatmıyor altınlar var bir tek. 1 senedir en azından asgari ücret veren bir iş bakıyorum ama yok maalesef yaşadığımız yer küçük ve imkan çok zor eşim zaten maden de çalışıyor kadınlar için pek bir imkan bulamadık bu şehirde
Altınlardan satın bu iki ayı idare etmek için. 50 lirayla gün mü geçer.

Pardon ? Düğün masraflarından nasıl kısılır sarayda düğün yapmadık hoş hayatınızda 1 kez olsun düğün yapsaydınız en kıytırık düğün için bile ne kadar para gidiyor bilirdiniz. Düğün video çekimi fotoğrafcı pastasıydı orkestrasiydi bunlar olmadan olmuyor maalesef. Düğün çekimi mi olmasaydı mesele demek istediğinizi anlamadım bence siz gerçekten garipsiniz nasıl insanlar var hayret ediyorum. Garip olan her şeyin ateş pahası olması ve sizin vu cehaletle konuşmanız bana yorum yapmayın. İyi aksamlar
Düğ0n çekimi yapmadım
Salonda kendimiz aile çekimi yaptım
İnanır mısınız olduuuu

Planlı hareket edeceksiniz misal bütçeni yetmediyse düğünü biraz erteleyebilirdiniz
Şuan ben olsam biraz ailelerden borç alır hemen iş bulmaya çalışırım günlük yevmiyeli olur temizlik olur ne denk gelirse

Üslubunuz çok çirkin. Burada normal konuşma tarzında öyle cevaplar verilmiş, hiç bir şey yoktu size verilen cevaplarda. Daha ilk anda yükseldiniz ve tam anlamıyla çemkirmeye başladınız. Ayrıca düğünle ve evlenmekle ilgili cevaplarınız tam buldumcuk olduğunuzu gösteriyor, valla alıntılamaya üşendim, okuyanlar anlayacaktır zaten. Muhtemelen evlilik öncesi maddi konularda biraz istekli oldunuz ve eleştirildiniz, bu yüzden yaranıza basılmış gibi hissettiniz. Madem 1-2 aya düzeleceksiniz ve bunu içeren yorumunuz da gayet kendinden eminsiniz, buraya ne diye konu açtınız? Yapılacak belli. Düğünde takılanı bozdur harca,, iş aramaya devam et, kumardan uzak dur. Kimseden de beklentiye girme. Bir an önce bu dar boğazdan çıkarsınız umarım.

Garip olan sizsiniz, paranız yoksa niye düğün yapıyorsunuz, bir işe çalış,param yok gecinemiyorum diye burda aglamak daha garip😏Bir de isi cehalete vurmus cok komik,buna sadece gulunur,cehalet senden akiyor,üyelere sanane diye cevap vereceksen,acım diye konu açma,bu akilla daha çok ac kalirsin😅Yorum yazan üyelere nasıl cemkiriyorsunuz.Sizin gibilere en uygun soz Ayranı yok içmeye, taht-ı revanla gider s...'ya.

Piremses hanım madem düğünden kısamayacak kadar babanızın piremsesisiniz borçları da eşşek gibi ödeyeceksiniz o zaman. Ne bekliyordunuz konuyu açarken acaba?

Şimdi tam anlamadim calisoyrmusnuz onu öğrenelim bileziğe kiyamazsaniz biraz ufak kredi cekip rahatlarsiniz .esiniz idda vs oynatmayin oyle paralar daha cok cikiyor bir sekilde evinizden
Yok calismiyurm esim tek maas derseniz ya bilezik ya kredi yada is bakin toparlayin destek olun
Ilk baslarda sıkışık olmak normal olacakta bence hazirdaki paraya dokunmayin borclanin
Aileler yardım edemezmi siz ve karsi trf onlardan birc isteyin banka olmazsa

Back