- 14 Mayıs 2022
- 53
- -122
- 1
- Konu Sahibi Begumsummm
-
Dikkate alacağım çok teşekkür ederimmmGitsin birşey olmaz sıkışıp da oynamasın da giden altın olsun. Ama eşinle kumar konusunu konuş. 10 20 de oynamasın. Onun sonu çok kötü yerlere gidiyor. 2 tane yakın çevremde var az az başlayıp şuan 200 300 bin borçları var. En baştan resti çek.
Korkunç bi zihniyete sahipsin.Ahahah bu ağladığım anlamına gelmez zorda olduğum anlamına gelir ki ben zorluktan çıkmasını bilirim Allaha şükür sen oturup şu kötü kalbinle acaba sevilebilecek miyim diye düşünüp ağlaya bilirsin:) cahille muhabbet etmek en sevmedigim şeydir mesela bugün 50 liram olur cebimde sadece ama 1 2 aya geçer ben yine çayımı kahvemi yemeğimi yer gezerim geçici şeylerdir bunlar, ama vicdan ve merhamet her daim kalıcıdır bilgin olsunnn kendin için dua etmelisin şu kalbinle umarım seni sevip düğün yapacak kadar değer veren birine ddenk gelebilirsin
Hemcinslerin birbirine tutumu içler acısı mı, sen mi söylüyorsun bunu? Yok sevecek birini bul, yok kalbin kötü, yok otur dusun neden sevilmedim vs vs, korkunç gerçekten. Ne alaka ayrıca? Isine gelmeyince eli belinde mahalle karısına dönüşmek de ayri olay.Isteyen istediğini yapabilir ben böyle soru görsem vereceğim cevaplar bu şekilde kınayarak olmazdı hepimiz kadınız ve gerçekten hemcinslerin birbirine olan bu tutumu içler acısı bana yardımcı olmak isteyen iyi niyetle yazılmış şeyler başım üstüne ama ön yargıyla gelen kimseye de susamam tabiatım da yok, iyi geceler
Ay bir de milleti eziklemis dugun yapsaydin anlardin diye :))) e madem oyle gidin dugun yaptığınızyerin kapisini calin abi biz geldik iki sn duvarlari söküp satabilir miyiz parasiz kaldik diyin o kadar para döktük sana hakkimiz diyeKocaniz kumara meyilli ise ,geçim sikintisi da çekiyorsanız ; bu Bizim hatamız değil.
Bize değil,kendinize kızın.
Ayrıca hakaretten şikayet ettim sizi.
Ee moralin bozuldukça otur fotolarına bak ne diyelim.SANA NEEEEE EVET 1 KERE OLUYOR OMRUM BOYUNCA DA HATIRA :)))) byyyss
Hayatta bir kere oluyor diyenlerin daha sonra 7 kocali hurmuze donusup seri duguncu olma durumlari oluyor genelde hahahahaEe moralin bozuldukça otur fotolarına bak ne diyelim.
Üslubunuz ne kadar çirkin. Bu kafa ve bu üslupla daha çok sıkıntı çekersiniz siz. Ayrıca bize ne ise neden konu açıyorsunuz yorum ve görüş almak içinSANA NEEEEE EVET 1 KERE OLUYOR OMRUM BOYUNCA DA HATIRA :)))) byyyss
Ya da aç kaldıkça fotoğrafları kemirsinlerEe moralin bozuldukça otur fotolarına bak ne diyelim.
Biz de dugun yaptik hic zorluga dusmedik ayagimizi yorganimiza gore uzattik, bu cemkirmeleri bize degil kocaniza yaparsaniz kumar oynamaktan vazgecirebilirsiniz.Cemkirmek değil benimkisi her düğün yapan bu zorluğa düşer bilenler bilir yol kesen para alan daha bir sürü şey siz öyle kaset falan diyorsunuz ama olmuyor işte dediginiz gibi keske olucak olsa ben sadece ne yapabilirim derdindeyken karşılaştığım onca itam var hepimiz insaniz birbirimizi anlamamız gerekir çok şaşırtıcı
Lafını bil de yaz .... madem çok akıllısın dert yanma o zamanPardon ? Düğün masraflarından nasıl kısılır sarayda düğün yapmadık hoş hayatınızda 1 kez olsun düğün yapsaydınız en kıytırık düğün için bile ne kadar para gidiyor bilirdiniz. Düğün video çekimi fotoğrafcı pastasıydı orkestrasiydi bunlar olmadan olmuyor maalesef. Düğün çekimi mi olmasaydı mesele demek istediğinizi anlamadım bence siz gerçekten garipsiniz nasıl insanlar var hayret ediyorum. Garip olan her şeyin ateş pahası olması ve sizin vu cehaletle konuşmanız bana yorum yapmayın. İyi aksamlar
Altınlardan satın bu iki ayı idare etmek için. 50 lirayla gün mü geçer.Geldi fakat nakitler mobilya borçlarına gitti 2 aylık maaşı düğün için aldığı için (orkestra çekime vermek için) şu an maaş da yatmıyor altınlar var bir tek. 1 senedir en azından asgari ücret veren bir iş bakıyorum ama yok maalesef yaşadığımız yer küçük ve imkan çok zor eşim zaten maden de çalışıyor kadınlar için pek bir imkan bulamadık bu şehirde
Düğ0n çekimi yapmadımPardon ? Düğün masraflarından nasıl kısılır sarayda düğün yapmadık hoş hayatınızda 1 kez olsun düğün yapsaydınız en kıytırık düğün için bile ne kadar para gidiyor bilirdiniz. Düğün video çekimi fotoğrafcı pastasıydı orkestrasiydi bunlar olmadan olmuyor maalesef. Düğün çekimi mi olmasaydı mesele demek istediğinizi anlamadım bence siz gerçekten garipsiniz nasıl insanlar var hayret ediyorum. Garip olan her şeyin ateş pahası olması ve sizin vu cehaletle konuşmanız bana yorum yapmayın. İyi aksamlar
Garip olan sizsiniz, paranız yoksa niye düğün yapıyorsunuz, bir işe çalış,param yok gecinemiyorum diye burda aglamak daha garipPardon ? Düğün masraflarından nasıl kısılır sarayda düğün yapmadık hoş hayatınızda 1 kez olsun düğün yapsaydınız en kıytırık düğün için bile ne kadar para gidiyor bilirdiniz. Düğün video çekimi fotoğrafcı pastasıydı orkestrasiydi bunlar olmadan olmuyor maalesef. Düğün çekimi mi olmasaydı mesele demek istediğinizi anlamadım bence siz gerçekten garipsiniz nasıl insanlar var hayret ediyorum. Garip olan her şeyin ateş pahası olması ve sizin vu cehaletle konuşmanız bana yorum yapmayın. İyi aksamlar
Pardon ? Düğün masraflarından nasıl kısılır sarayda düğün yapmadık hoş hayatınızda 1 kez olsun düğün yapsaydınız en kıytırık düğün için bile ne kadar para gidiyor bilirdiniz. Düğün video çekimi fotoğrafcı pastasıydı orkestrasiydi bunlar olmadan olmuyor maalesef. Düğün çekimi mi olmasaydı mesele demek istediğinizi anlamadım bence siz gerçekten garipsiniz nasıl insanlar var hayret ediyorum. Garip olan her şeyin ateş pahası olması ve sizin vu cehaletle konuşmanız bana yorum yapmayın. İyi aksamlar
SANA NEEEEE EVET 1 KERE OLUYOR OMRUM BOYUNCA DA HATIRA :)))) byyyss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?