Bunu alışkanlık haline getirmesinden korkuyorum açıkçası. Yorumunuz için teşekkür ederim.Kapınızın önündeymiş,nerede olduğunu biliyorsunuz,
Abartmayın,
yorum için teşekkür ederim. Sanırım çok sıkan bir yapım var. Çümkü bu yaptığı bana normal gelmiyor.Arabada oturuyormus. Gizli planlari yok. Seni aldatmiyor. Arada nefes alsin yahu. Bu kadar da sikmayin.
yorum için teşekkür ederim. Sanırım çok sıkan bir yapım var. Çümkü bu yaptığı bana normal gelmiyor.
Korktuğum şey tamda bu , evlenmeden önce her gün birliktelerdi inanılmaz bağlı onlara. bugun ses çıkarmasam biliyorum devamı gelecek. Bu arada yorum için teşekkür ederim.Ilahi neden korkuyosun ee kapinin onunde arabadaymis zaten,arkadasinin ihtiyaci varsa bir kereden birsey olmaz,surekli yapmaya kaltigi zaman tepkinizi belirtirsinizde bir kere boyle birsey olmasina ses etmeyin derim
Nişanlıyken eve sabah ezanıyla girmesi yüzünden çok kavga ettik. Bu bende paranoya oluşturdu. Yorum için teşekkürler.Bir kere olmuş daha normal bence. Dert etmen gereksiz
Nişanlıyken eve sabah ezanıyla girmesi yüzünden çok kavga ettik. Bu bende paranoya oluşturdu. Yorum için teşekkürler.
Alkol içmeyi 3 yıl önce bıraktı. Yani şimdilik içtiğini hiç görmedim diyelim sonuçta eşim de olsa sonsuz bir güveni doğru bulmuyorum. Açıkçası arkadaşları bekar, alkol alan tipler ve rahatsızlık duyuyorum bu yüzdenAlkole düşkünlüğü vs varda tekrar bulaşmasından mı korkuyorsun? Saat henüz erken eşin kapıda araçta niye bu kadar geriyorsun ki kendini herkesin bazen özel alanı olmalı diye düşünüyorum.
Eşin cama,balkona çıktğında göreceğin kadar yakınında.
bugun ses çıkarmasam biliyorum devamı gelecek
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 3 aydır evliyim. Eşimin arkadaş çevresi çok fazla. Bu çocukların ilişkimize zararı sevgiliyken çok fazla olmuştu. Açıkçası onlardan hiç hazzetmiyorum eşim bunu biliyor. Normalde geceye kadar onlarla oturan biriydi. Evlenince yapmadı ta ki bugüne kadar. Arkaşım intihar edecek kadar bunalımdaymış dedi. Şuan hala kapımın önünde arabada oturuyorlar bense evde tek başımayım tam 4 saattir. Sinirlendikçe sinirleniyorum.
Sizce geldiğinde nasıl davranmalıyım?
İnanın şuan korkuyorum arkadaşın biri korku videosu atmış 1 saat önce bilmeden açtım ve kapıyı kitledim odanın birinde oturdum müzik dinliyorum. Kocam ise dışarda arkadaşları ile ne yapmalıyım ben lütfen akıl verin.
Çok teşekkür ederim uzun uzun mesaj yazmışsınız bir nebze içimi rahatlattınız.O zaman haklısın korkunda alkol gibi şeylere ara veriliyor çünkü başlamak hele ki böyle kaçabileceği bir ortam varken devam etme olasılığı allah korusun olabilir ama şöyle düşün arkadaşının evi vs bir yere gidebilirdi.Senin güvenini sarsmamak için evin önünde arabada adam, arkadaşlarına taviz vermiyor bir kere gel bize çıkalım diye. Yakın arkadaşı sonuçta burda oturmak nedir bize çıkalımda diyebilirdi. Mesafesini koruyor bi nebze.
Haklısınız sanırımYaniliyorsunuz. Henuz 3 aylik evli oldugunuz icin sözünüzü dinliyor olabilir ama anlayissiz olmak uzun vadede size kaybettirecek. Sıkılıp bunalacak ve kavga ederek cikacak. Tek farki bu olacak. Daha fazla kavga.