Eşim ve sorumsuzluğu!

saakura

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2017
20
4
31
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 3 aydır evliyim. Eşimin arkadaş çevresi çok fazla. Bu çocukların ilişkimize zararı sevgiliyken çok fazla olmuştu. Açıkçası onlardan hiç hazzetmiyorum eşim bunu biliyor. Normalde geceye kadar onlarla oturan biriydi. Evlenince yapmadı ta ki bugüne kadar. Arkaşım intihar edecek kadar bunalımdaymış dedi. Şuan hala kapımın önünde arabada oturuyorlar bense evde tek başımayım tam 4 saattir. Sinirlendikçe sinirleniyorum.
Sizce geldiğinde nasıl davranmalıyım?
İnanın şuan korkuyorum arkadaşın biri korku videosu atmış 1 saat önce bilmeden açtım ve kapıyı kitledim odanın birinde oturdum müzik dinliyorum. Kocam ise dışarda arkadaşları ile ne yapmalıyım ben lütfen akıl verin.

Ilahi neden korkuyosun ee kapinin onunde arabadaymis zaten,arkadasinin ihtiyaci varsa bir kereden birsey olmaz,surekli yapmaya kaltigi zaman tepkinizi belirtirsinizde bir kere boyle birsey olmasina ses etmeyin derim

Ilahi neden korkuyosun ee kapinin onunde arabadaymis zaten,arkadasinin ihtiyaci varsa bir kereden birsey olmaz,surekli yapmaya kaltigi zaman tepkinizi belirtirsinizde bir kere boyle birsey olmasina ses etmeyin derim
Korktuğum şey tamda bu , evlenmeden önce her gün birliktelerdi inanılmaz bağlı onlara. bugun ses çıkarmasam biliyorum devamı gelecek. Bu arada yorum için teşekkür ederim.

Nişanlıyken eve sabah ezanıyla girmesi yüzünden çok kavga ettik. Bu bende paranoya oluşturdu. Yorum için teşekkürler.

Tabi cok normal. Sürekli oyle olsa dayanamam ben de. Ama ilk diye. İkinci olursa konuşursun hemen

Alkole düşkünlüğü vs varda tekrar bulaşmasından mı korkuyorsun? Saat henüz erken eşin kapıda araçta niye bu kadar geriyorsun ki kendini herkesin bazen özel alanı olmalı diye düşünüyorum.
Eşin cama,balkona çıktğında göreceğin kadar yakınında.

Haftada bir arkadaşlarıyla çıkmasında sıkıntı yok bence, darlamayın birbirinizi. Ben evde tek korkuyorken o dışarıda diye kendinizi doldurmaya da gerek yok. Açın sevdiğiniz bir komedi dizisi ya da komik kedi bebek köpek videosu filan îzleyin geçer korkunuz.

Alkole düşkünlüğü vs varda tekrar bulaşmasından mı korkuyorsun? Saat henüz erken eşin kapıda araçta niye bu kadar geriyorsun ki kendini herkesin bazen özel alanı olmalı diye düşünüyorum.
Eşin cama,balkona çıktğında göreceğin kadar yakınında.
Alkol içmeyi 3 yıl önce bıraktı. Yani şimdilik içtiğini hiç görmedim diyelim sonuçta eşim de olsa sonsuz bir güveni doğru bulmuyorum. Açıkçası arkadaşları bekar, alkol alan tipler ve rahatsızlık duyuyorum bu yüzden

O zaman haklısın korkunda alkol gibi şeylere ara veriliyor çünkü başlamak hele ki böyle kaçabileceği bir ortam varken devam etme olasılığı allah korusun olabilir ama şöyle düşün arkadaşının evi vs bir yere gidebilirdi.Senin güvenini sarsmamak için evin önünde arabada adam, arkadaşlarına taviz vermiyor bir kere gel bize çıkalım diye. Yakın arkadaşı sonuçta burda oturmak nedir bize çıkalımda diyebilirdi. Mesafesini koruyor bi nebze.

Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 3 aydır evliyim. Eşimin arkadaş çevresi çok fazla. Bu çocukların ilişkimize zararı sevgiliyken çok fazla olmuştu. Açıkçası onlardan hiç hazzetmiyorum eşim bunu biliyor. Normalde geceye kadar onlarla oturan biriydi. Evlenince yapmadı ta ki bugüne kadar. Arkaşım intihar edecek kadar bunalımdaymış dedi. Şuan hala kapımın önünde arabada oturuyorlar bense evde tek başımayım tam 4 saattir. Sinirlendikçe sinirleniyorum.
Sizce geldiğinde nasıl davranmalıyım?
İnanın şuan korkuyorum arkadaşın biri korku videosu atmış 1 saat önce bilmeden açtım ve kapıyı kitledim odanın birinde oturdum müzik dinliyorum. Kocam ise dışarda arkadaşları ile ne yapmalıyım ben lütfen akıl verin.

Adamı biraz rahat bırakmalısınız. Ayda 3-4 kere sizsiz arkadaşları ile vakit geçirebilmeli...
eşim haftada 1-2 gün dışarıda olur.
Bazen 3 hafta hiç gitmez ben zorla yollarım... benim de evde çocuk uyuduktan sonra kafa dinlemeye yalnız kalmaya ihtiyacım oluyor...
Bazen de o evde kalır ben çıkarım bir kaç saatliğine arkadaşlarımla bir kahve içmeye veya yürüyüşe...evlendik diye yapışık ikiz olmak zorunda değiliz ki..

Ee adamı tanıyordun, tarzı böyle erkek erkeğe takılmak olan birisi belli ki. Evlenince de aynı olacak işte, bırak otursun kapılarda.

O zaman haklısın korkunda alkol gibi şeylere ara veriliyor çünkü başlamak hele ki böyle kaçabileceği bir ortam varken devam etme olasılığı allah korusun olabilir ama şöyle düşün arkadaşının evi vs bir yere gidebilirdi.Senin güvenini sarsmamak için evin önünde arabada adam, arkadaşlarına taviz vermiyor bir kere gel bize çıkalım diye. Yakın arkadaşı sonuçta burda oturmak nedir bize çıkalımda diyebilirdi. Mesafesini koruyor bi nebze.
Çok teşekkür ederim uzun uzun mesaj yazmışsınız bir nebze içimi rahatlattınız.

X