Eşim ve sakladığı fotoğraflar

Yoo aşk dediğin illa karşılıklı olmaz. Platonik aşk diye de bişey var. Kendinizi rahatlatmak istiyorsunuz anlıyorum ama durum basit bir takintidan daha ciddi görünüyor üzgünüm

Başkasını seven biriyle nasıl evleniyorsunuz, aklım kalmıyor. Severek evlenen insanlar bile birbirlerinden soğuyup, boşanırken bile bile lades demişsiniz. İstediğiniz kadar resimleri sildirin, kavga edin. Gerçekten birine aşık olan bir erkek kolay kolay vazgeçmiyor.

Ona karşı duyguları var, unutamamış belli.

Yoo aşk dediğin illa karşılıklı olmaz. Platonik aşk diye de bişey var. Kendinizi rahatlatmak istiyorsunuz anlıyorum ama durum basit bir takintidan daha ciddi görünüyor üzgünüm
Kendimi rahatlatmam istediğim için böyle söylemiyorum. Yıllar önceki basit bir kalemi bile saklamak bana takıntı olarak geliyor.

Anladığım kadarıyla artık onda takıntı haline gelmiş.
Ama artık böyle bir durum kalmadığını ve böyle bir şansının olmadığını ve böyle bir durumun yani bir arada olmanızın daha güzel ve anlamlı olduğunu ifade etmelisiniz.
Çünkü duygusaldan çok artık takıntı durumu bu.
Ve şunu örneklendirerek düşündürmelisiniz sözle anlatıp, "Sen benim yerine koysan kendini, nasıl hissederdin ? Bunu yapman büyük bir hata"
Kesinlikleeeeee.
Artı aşk olsa ne yazar, elde hem emin olduğu hemde kaybedecek kadar ileri gidemeyeceği biri var ki o da sensin.
ayrımı artık iyi yapmalı ve kendi içinde bu işi çözmeli.,
Zaten çok önemi kalmaz....

Peki takıntı olması olayı kabul edilebilir mi kılıyor sizin için
Hayır başkasına aşık bir erkek dendiği için takıntı olduğunu düşündüğümü söylüyorum. Takıntı bile olsa bu yaptıkları çok yanlış. Aşık olduğunu düşünsem daha kötü hissetmezdim yani. Tüm Detayları buraya yazamadığım için takıntı olduğunu biliyorum sadece. Olayı yumuşatmıyor dediğim gibi

arkadaşıyla mesajlarını gösterdi. Benimle barışmadan önce arkadaşına benimle barışmak istediğini söylüyor arkadaşı da diğer kız ne oldu diyor. Bu da o istese ben istemem artık diyor

Tek söyleyeceğim bunları bile bile yanlış bir evlilik yaptığınız gerçeği. Temkinli olmanızda fayda var

Ayrildiginiz dönem bir baskasinin peşinden koşması bana kimseye yaramaz erkek havası veriyor yani çok matah değil ne i kız ne eşiniz takıntı yapmış bazı kadınlar kızlar da var eşiniz kafasında bir takıyorlar taciz takip hayat devam ederken koluna girip öptüğünle canlı canlı sevmek varken hayalet ölü seven.Hayir boşanmayın şimdi önünüze şimdi ana bakma zamanı simartsin sizi bir genel anlamda mutlu iseniz relax olun bı derin nefes bakın hiç kimse vazgeçilmez değildir hiç kimse kendini vazgeçilmez sanan birinden daha aptal değildir mezarlık unutulmadigini sananlarla dolu hayat herşeyi geçmişe gömer her rengi soldurur her anıyı çarpıtir.Ana bakın bırakın salın artık olan olmuş ha bir falso daha yapar o ayrı .Sevmeye sevilmeye yeni anilar yaratmaya odaklanın

Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür hep karşı bahçe daha güzel görünür ya insan aynı eve girip sorumluluk yasanadigi kadın yada adamida matah sanır bazen hani kavuusanadik ya tabiki hayatın çirkin yüzünü paylasmadik o prenses yada prens gibi kalıyor bozuk hafızada oysa oda sadece insan . Büyütmeyin maziden bı halt olmaz isteyen sonsuza kadar tutsun yasını hayat o kadar uzun değil

Yani bilmiyorum bu kuşku ile nasıl yaşanır, mutlu olunur. Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları. Başkasını böyle mutsuz etmek, tüm hayatına olumsuz etki etmek kolay mı ya? S. Çyım onun takıntısına sevgisine, madem öyle peşini bırakacaktı. Senle evlenmeyecekti. Ölüp geberecekti diğer kızın peşinde.

Benim de eski sevgilimle fotoğraflarım duruyor, silmem çünkü o kadar güzel anılar ki… ancak sizin durum böyle masumane değil gibi. Açık konuşucam; kalbi başka biri için atan biriyle evlenmeye ben cesaret edemezdim. Cesaret demeyelim de ya da, özsaygımı yitirmeme sebep olacak bir durum bence. Riskler hep orda varmış sanki..

Siz muhtemelen bekarsiniz ama. Evli insanlar eski sevgilileriyle fotoğraflarını saklamamalı diye düşünüyorum.

arkadaşıyla mesajlarını gösterdi. Benimle barışmadan önce arkadaşına benimle barışmak istediğini söylüyor arkadaşı da diğer kız ne oldu diyor. Bu da o istese ben istemem artık diyor

Üzgünüm ama eşinizin size gösterdiği mesajdan anladığım, kız tarafından yine reddedilince o baksa ben bakmam diyerek yerlerde olan gururunu millete karşı toplamaya çalışma çabası, o kız tarafından asla kabul edilmeyeceğini bildiğinden arkadaşına o kız kimin umurunda havası yapmış.

Size boşanın boşanmayın vs diyemem ama hemen çocuk yapmayın ve gönül işlerinde eşinize güvenmeyin, çalışıyorsanız asla maaşınızı vermeyin, ortak hesap adı altında birikim hesabı açmayın, maddi manevi çok verici olmayın, maaşınızın belli bir kısmından mutlaka kendinize birikim yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…