- 1 Aralık 2011
- 3.597
- 5.520
- 358
- 36
- Konu Sahibi papatyasu1_
-
Yoo aşk dediğin illa karşılıklı olmaz. Platonik aşk diye de bişey var. Kendinizi rahatlatmak istiyorsunuz anlıyorum ama durum basit bir takintidan daha ciddi görünüyor üzgünümBen de takıntı olduğunu düşünüyorum. Aşk böyle bir şey değil ki. Aşk dediğin karşılıklı olur. Beni de ilk tanıştığımızda elde etmek için çok fazla şey yaptı çabaladı uğraştı edemeseydi takıntı yapacaktı yine bence
Ona karşı duyguları var, unutamamış belli.Herkese merhaba. Eşimle 7 yıl önce tanıştık. 2 yıl önce ayrıldık ve 2 yıldır ayrıydık. Şu anda ise 1 aylık evliyiz. Biz ilk tanıştığımızda bana önceden çok sevdiği bir kız olduğunu ancak kızın sevgisine karşılık vermediğini anlatmıştı. Sonra bizim ayrı olduğumuz 2 yıllık süreçte tekrar kızla görüşmeye, onun kalbini kazanmaya çalışmış Ancak yine olmamış. Ben telefonunda kızla alakalı eskiden kalan şeyler gördüm sonrasında kendisine kızla alakalı fotoğraf vs saklayıp saklamadığını sordum kesinlikle olmadığını söyledi. Ben de varsa yok etmesini görmek istemediğimi söyledim doğal olarak. Yeni öğrendiğim şey kendisi ailesiyle birlikte tekrar evimize yüzük takmaya gelmeden önce kızın fotoğraflarını telefonundan bir hafıza kartına aktarmış. Ve bugünden 1 hafta öncesine kadar bunu saklamış. Yani yok edeli 1 hafta olmuş:) biz barışalı 5 ay oldu… evleneli ise 1 ay. Sizce ne yapmalıyım?? Onu sevmediğini yaptığının hata olduğunu çok iyi anladığını pişman olduğunu her şeyi düzelteceğini söylüyor çok üzgünüm….
Kendimi rahatlatmam istediğim için böyle söylemiyorum. Yıllar önceki basit bir kalemi bile saklamak bana takıntı olarak geliyor.Yoo aşk dediğin illa karşılıklı olmaz. Platonik aşk diye de bişey var. Kendinizi rahatlatmak istiyorsunuz anlıyorum ama durum basit bir takintidan daha ciddi görünüyor üzgünüm
Peki takıntı olması olayı kabul edilebilir mi kılıyor sizin içinKendimi rahatlatmam istediğim için böyle söylemiyorum. Yıllar önceki basit bir kalemi bile saklamak bana takıntı olarak geliyor.
Kesinlikleeeeee.Ben de takıntı olduğunu düşünüyorum. Aşk böyle bir şey değil ki. Aşk dediğin karşılıklı olur. Beni de ilk tanıştığımızda elde etmek için çok fazla şey yaptı çabaladı uğraştı edemeseydi takıntı yapacaktı yine bence
Başkasını seven biriyle nasıl evleniyorsunuz, aklım kalmıyor. Severek evlenen insanlar bile birbirlerinden soğuyup, boşanırken bile bile lades demişsiniz. İstediğiniz kadar resimleri sildirin, kavga edin. Gerçekten birine aşık olan bir erkek kolay kolay vazgeçmiyor.
Hayır başkasına aşık bir erkek dendiği için takıntı olduğunu düşündüğümü söylüyorum. Takıntı bile olsa bu yaptıkları çok yanlış. Aşık olduğunu düşünsem daha kötü hissetmezdim yani. Tüm Detayları buraya yazamadığım için takıntı olduğunu biliyorum sadece. Olayı yumuşatmıyor dediğim gibiPeki takıntı olması olayı kabul edilebilir mi kılıyor sizin için
arkadaşıyla mesajlarını gösterdi. Benimle barışmadan önce arkadaşına benimle barışmak istediğini söylüyor arkadaşı da diğer kız ne oldu diyor. Bu da o istese ben istemem artık diyorAnladığım kadarıyla artık onda takıntı haline gelmiş.
Ama artık böyle bir durum kalmadığını ve böyle bir şansının olmadığını ve böyle bir durumun yani bir arada olmanızın daha güzel ve anlamlı olduğunu ifade etmelisiniz.
Çünkü duygusaldan çok artık takıntı durumu bu.
Ve şunu örneklendirerek düşündürmelisiniz sözle anlatıp, "Sen benim yerine koysan kendini, nasıl hissederdin ? Bunu yapman büyük bir hata"
Kesinlikleeeeee.
Artı aşk olsa ne yazar, elde hem emin olduğu hemde kaybedecek kadar ileri gidemeyeceği biri var ki o da sensin.
ayrımı artık iyi yapmalı ve kendi içinde bu işi çözmeli.,
Zaten çok önemi kalmaz....
Tek söyleyeceğim bunları bile bile yanlış bir evlilik yaptığınız gerçeği. Temkinli olmanızda fayda varHerkese merhaba. Eşimle 7 yıl önce tanıştık. 2 yıl önce ayrıldık ve 2 yıldır ayrıydık. Şu anda ise 1 aylık evliyiz. Biz ilk tanıştığımızda bana önceden çok sevdiği bir kız olduğunu ancak kızın sevgisine karşılık vermediğini anlatmıştı. Sonra bizim ayrı olduğumuz 2 yıllık süreçte tekrar kızla görüşmeye, onun kalbini kazanmaya çalışmış Ancak yine olmamış. Ben telefonunda kızla alakalı eskiden kalan şeyler gördüm sonrasında kendisine kızla alakalı fotoğraf vs saklayıp saklamadığını sordum kesinlikle olmadığını söyledi. Ben de varsa yok etmesini görmek istemediğimi söyledim doğal olarak. Yeni öğrendiğim şey kendisi ailesiyle birlikte tekrar evimize yüzük takmaya gelmeden önce kızın fotoğraflarını telefonundan bir hafıza kartına aktarmış. Ve bugünden 1 hafta öncesine kadar bunu saklamış. Yani yok edeli 1 hafta olmuş:) biz barışalı 5 ay oldu… evleneli ise 1 ay. Sizce ne yapmalıyım?? Onu sevmediğini yaptığının hata olduğunu çok iyi anladığını pişman olduğunu her şeyi düzelteceğini söylüyor çok üzgünüm….
Tek söyleyeceğim bunları bile bile yanlış bir evlilik yaptığınız gerçeği. Temkinli olmanızda fayda var
Benim de eski sevgilimle fotoğraflarım duruyor, silmem çünkü o kadar güzel anılar ki… ancak sizin durum böyle masumane değil gibi. Açık konuşucam; kalbi başka biri için atan biriyle evlenmeye ben cesaret edemezdim. Cesaret demeyelim de ya da, özsaygımı yitirmeme sebep olacak bir durum bence. Riskler hep orda varmış sanki..Herkese merhaba. Eşimle 7 yıl önce tanıştık. 2 yıl önce ayrıldık ve 2 yıldır ayrıydık. Şu anda ise 1 aylık evliyiz. Biz ilk tanıştığımızda bana önceden çok sevdiği bir kız olduğunu ancak kızın sevgisine karşılık vermediğini anlatmıştı. Sonra bizim ayrı olduğumuz 2 yıllık süreçte tekrar kızla görüşmeye, onun kalbini kazanmaya çalışmış Ancak yine olmamış. Ben telefonunda kızla alakalı eskiden kalan şeyler gördüm sonrasında kendisine kızla alakalı fotoğraf vs saklayıp saklamadığını sordum kesinlikle olmadığını söyledi. Ben de varsa yok etmesini görmek istemediğimi söyledim doğal olarak. Yeni öğrendiğim şey kendisi ailesiyle birlikte tekrar evimize yüzük takmaya gelmeden önce kızın fotoğraflarını telefonundan bir hafıza kartına aktarmış. Ve bugünden 1 hafta öncesine kadar bunu saklamış. Yani yok edeli 1 hafta olmuş:) biz barışalı 5 ay oldu… evleneli ise 1 ay. Sizce ne yapmalıyım?? Onu sevmediğini yaptığının hata olduğunu çok iyi anladığını pişman olduğunu her şeyi düzelteceğini söylüyor çok üzgünüm….
Siz muhtemelen bekarsiniz ama. Evli insanlar eski sevgilileriyle fotoğraflarını saklamamalı diye düşünüyorum.Benim de eski sevgilimle fotoğraflarım duruyor, silmem çünkü o kadar güzel anılar ki… ancak sizin durum böyle masumane değil gibi. Açık konuşucam; kalbi başka biri için atan biriyle evlenmeye ben cesaret edemezdim. Cesaret demeyelim de ya da, özsaygımı yitirmeme sebep olacak bir durum bence. Riskler hep orda varmış sanki..
böyle bir insanla niye evlendiniz?Biz ilk tanıştığımızda bana önceden çok sevdiği bir kız olduğunu ancak kızın sevgisine karşılık vermediğini anlatmıştı.
Biz ilk tanıştığımızda bana önceden çok sevdiği bir kız olduğunu ancak kızın sevgisine karşılık vermediğini anlatmıştı. Sonra bizim ayrı olduğumuz 2 yıllık süreçte tekrar kızla görüşmeye, onun kalbini kazanmaya çalışmış Ancak yine olmamış.
arkadaşıyla mesajlarını gösterdi. Benimle barışmadan önce arkadaşına benimle barışmak istediğini söylüyor arkadaşı da diğer kız ne oldu diyor. Bu da o istese ben istemem artık diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?