Eşim ve sakladığı fotoğraflar

Biz ilk tanıştığımızda yaralı olan bendim. Ben bu durumu ona söyleyerek kendisiyle görüşmek istemediğimi kafamın karışık olduğunu söyledim. O da bana benimde başımdan böyle bir olay geçti benim artık umrumda değil sen de zamanla aşarsın dedi. Birlikte aşarız dedi. Gerçekten de öyle oldu. Ben onu yara bandı yapmadım mesela gerçekten sevdim ve sevildim. Şu an da anlamadığım şey madem ona aşık neden benimle evleniyor çokta evlilik meraklısı bir insan değil

Bence evlenmiş olmak için evlendi. Böyle yazınca kırıcı olmuyorumdur umarım ama erkeklerin kafasının böyle çalıştığını düşünüyorum. Evlilik meraklısı olmasa da evlenmesi gerektiğine inanmış ve bu evliliği yürütebileceği kişinin siz olduğuna inanmış olabilir. Bu yüzden mantık evliliği olarak görüyorum. Ona kalırsa aldatılan kadınlar da aynı soruyu soruyor '' beni sevmiyorsa neden ayrılmadı aldattı? neden hala ayrılmak istemiyor? '' çünkü birlikte olduğu, eğlendiği kadın o evi çekip çeviremez, o sorumluluğu alamaz. Hem aldatıp üstüne evli kalmaya çalışan adam için hala sevildiklerini düşünüyorlar öyle değil maalesef. Seven adam/kadın sevdiğini üzmez, aldatmaz, başka kadının fotoğraflarını saklamaz.

Kavişamayımca aşk olmiş. Ölene kadar da ona aşık kalacak. Evlense onla bosanırdı belkide. Ama kavusamayımca böyle oluyor malesef. İkinci evlilikten önce bunu biliyor muydunuz yani o kadına tekrar yazdığını. Biliyorsanız şayet evlenmeseydiniz keşke. Kadın gelmdese sizinki koşarak gider. Her insan evliliğinde kendini en özel en güzel yakışıklı hissetmeli bence.

Kavişamayımca aşk olmiş. Ölene kadar da ona aşık kalacak. Evlense onla bosanırdı belkide. Ama kavusamayımca böyle oluyor malesef. İkinci evlilikten önce bunu biliyor muydunuz yani o kadına tekrar yazdığını. Biliyorsanız şayet evlenmeseydiniz keşke. Kadın gelmdese sizinki koşarak gider. Her insan evliliğinde kendini en özel en güzel yakışıklı en sevilen hissetmeli bence. Daha azına razı olmamalı kimse

Bence bir insan bir kere ciktigi kapiyi ilk firsatta geri donup tekrar caliyorsa aslinda girmek istedigi kapi o kapidir. Bu da dupeduz aldatmadir.

Erkekler çok fena. Bu şekilde bir tanıdığım var. Adam sevgili oluyor kız terkediyor. Bu koşuyor peşinden kız istemiyor. Bu adam başka bi kızla nişanlanıyor. Düğün günü bile şunu dedi, ben bu kişiyle evleniyorum yoksa hiç evlenemem. Ama diğerini hala seviyorum diye. Evlendiği kişi biliyordu bunu ama. O da adamı seviyordu demek razı oldu. Ya malesef aradan yıllar geçti hala adam aynı. Sürekli ortak tanıdıklara onu sorduruyor falan. Ve cidden o eski kızla evlense boşanırdı. Adam o kadar zor bir-iki ćekmez kimse. Bu evlendiği kız da asırı sessiz ve yönetilen biri. Ancak o ćeker yani. Bal gibi biliyorlar bu durumu

Erkekler çok fena. Bu şekilde bir tanıdığım var. Adam sevgili oluyor kız terkediyor. Bu koşuyor peşinden kız istemiyor. Bu adam başka bi kızla nişanlanıyor. Düğün günü bile şunu dedi, ben bu kişiyle evleniyorum yoksa hiç evlenemem. Ama diğerini hala seviyorum diye. Evlendiği kişi biliyordu bunu ama. O da adamı seviyordu demek razı oldu. Ya malesef aradan yıllar geçti hala adam aynı. Sürekli ortak tanıdıklara onu sorduruyor falan. Ve cidden o eski kızla evlense boşanırdı. Adam o kadar zor bir-iki ćekmez kimse. Bu evlendiği kız da asırı sessiz ve yönetilen biri. Ancak o ćeker yani. Bal gibi biliyorlar bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…