- 10 Ocak 2025
- 26
- 8
- 1
- 28
- Konu Sahibi papatyasu1_
-
böyle bir insanla niye evlendiniz?
Çok teşekkür ederim bana şu an en yardımcı olan cevap bu oldu diyebilirimÜzgünüm ama eşinizin size gösterdiği mesajdan anladığım, kız tarafından yine reddedilince o baksa ben bakmam diyerek yerlerde olan gururunu millete karşı toplamaya çalışma çabası, o kız tarafından asla kabul edilmeyeceğini bildiğinden arkadaşına o kız kimin umurunda havası yapmış.
Size boşanın boşanmayın vs diyemem ama hemen çocuk yapmayın ve gönül işlerinde eşinize güvenmeyin, çalışıyorsanız asla maaşınızı vermeyin, ortak hesap adı altında birikim hesabı açmayın, maddi manevi çok verici olmayın, maaşınızın belli bir kısmından mutlaka kendinize birikim yapın.
Neden ikinci kez evlendinizHerkese merhaba. Eşimle 7 yıl önce tanıştık. 2 yıl önce ayrıldık ve 2 yıldır ayrıydık. Şu anda ise 1 aylık evliyiz. Biz ilk tanıştığımızda bana önceden çok sevdiği bir kız olduğunu ancak kızın sevgisine karşılık vermediğini anlatmıştı. Sonra bizim ayrı olduğumuz 2 yıllık süreçte tekrar kızla görüşmeye, onun kalbini kazanmaya çalışmış Ancak yine olmamış. Ben telefonunda kızla alakalı eskiden kalan şeyler gördüm sonrasında kendisine kızla alakalı fotoğraf vs saklayıp saklamadığını sordum kesinlikle olmadığını söyledi. Ben de varsa yok etmesini görmek istemediğimi söyledim doğal olarak. Yeni öğrendiğim şey kendisi ailesiyle birlikte tekrar evimize yüzük takmaya gelmeden önce kızın fotoğraflarını telefonundan bir hafıza kartına aktarmış. Ve bugünden 1 hafta öncesine kadar bunu saklamış. Yani yok edeli 1 hafta olmuş:) biz barışalı 5 ay oldu… evleneli ise 1 ay. Sizce ne yapmalıyım?? Onu sevmediğini yaptığının hata olduğunu çok iyi anladığını pişman olduğunu her şeyi düzelteceğini söylüyor çok üzgünüm….
İlk tanıştığımızda bana sadece birini sevmiştim geçti gitti dedi. Sonra 4 yıl görüştük ve hiç konusu açılmadı. Bunları da evlendikten sonra öğrendimböyle bir insanla niye evlendiniz?
Rica ederim, sevdiğiniz güvendiğiniz, eşim deyip hayatınıza dahil ettiğiniz insanın güveninizi yıkması kötü bir şey, bundan sonra ona kolay kolay güvenemeyeceksiniz ama şükredelim ki henüz evliliğinizin ilk ayında öğrendiniz her şeyi, çoluk çocuk sahibi olup maddi olarak yıllarca sömürüldükten sonra yüz üstü bırakılan birçok kadından şanslısınız bu yüzden.Çok teşekkür ederim bana şu an en yardımcı olan cevap bu oldu diyebilirim
Bu zamana kadar gozunuzu kapatmis, evlenmissiniz. Bundan sonra da kurcalamayin artik. Kendinizi yipratirsiniz.Herkese merhaba. Eşimle 7 yıl önce tanıştık. 2 yıl önce ayrıldık ve 2 yıldır ayrıydık. Şu anda ise 1 aylık evliyiz. Biz ilk tanıştığımızda bana önceden çok sevdiği bir kız olduğunu ancak kızın sevgisine karşılık vermediğini anlatmıştı. Sonra bizim ayrı olduğumuz 2 yıllık süreçte tekrar kızla görüşmeye, onun kalbini kazanmaya çalışmış Ancak yine olmamış. Ben telefonunda kızla alakalı eskiden kalan şeyler gördüm sonrasında kendisine kızla alakalı fotoğraf vs saklayıp saklamadığını sordum kesinlikle olmadığını söyledi. Ben de varsa yok etmesini görmek istemediğimi söyledim doğal olarak. Yeni öğrendiğim şey kendisi ailesiyle birlikte tekrar evimize yüzük takmaya gelmeden önce kızın fotoğraflarını telefonundan bir hafıza kartına aktarmış. Ve bugünden 1 hafta öncesine kadar bunu saklamış. Yani yok edeli 1 hafta olmuş:) biz barışalı 5 ay oldu… evleneli ise 1 ay. Sizce ne yapmalıyım?? Onu sevmediğini yaptığının hata olduğunu çok iyi anladığını pişman olduğunu her şeyi düzelteceğini söylüyor çok üzgünüm….
İkinci kez evlenmedim. Sevgiliydik öncedenNeden ikinci kez evlendiniz
Rica ederim, sevdiğiniz güvendiğiniz, eşim deyip hayatınıza dahil ettiğiniz insanın güveninizi yıkması kötü bir şey, bundan sonra ona kolay kolay güvenemeyeceksiniz ama şükredelim ki henüz evliliğinizin ilk ayında öğrendiniz her şeyi, çoluk çocuk sahibi olup maddi olarak yıllarca sömürüldükten sonra yüz üstü bırakılan birçok kadından şanslısınız bu yüzden.
Devam edin veya etmeyin ama sakın maddi manevi sömürmesine izin vermeyin ve yalnızca kendinize güvenin, sizi aşağı çekmesine müsade etmeyin
Evet kesinlikle tekrar güvenebileceğimi sanmıyorum. Devam etmezsem zaten olacaklar belli :) Edersem de söylediklerinizi hayatımda uygulayacağım tekrar teşekkürlerRica ederim, sevdiğiniz güvendiğiniz, eşim deyip hayatınıza dahil ettiğiniz insanın güveninizi yıkması kötü bir şey, bundan sonra ona kolay kolay güvenemeyeceksiniz ama şükredelim ki henüz evliliğinizin ilk ayında öğrendiniz her şeyi, çoluk çocuk sahibi olup maddi olarak yıllarca sömürüldükten sonra yüz üstü bırakılan birçok kadından şanslısınız bu yüzden.
Devam edin veya etmeyin ama sakın maddi manevi sömürmesine izin vermeyin ve yalnızca kendinize güvenin, sizi aşağı çekmesine müsade etmeyin
Belki de ondan tamamen vazgeçtiği için şimdi silmiştir. Sizinle yeniden birarada olmamın kıymeti son 1 haftada dank etmiştir.Herkese merhaba. Eşimle 7 yıl önce tanıştık. 2 yıl önce ayrıldık ve 2 yıldır ayrıydık. Şu anda ise 1 aylık evliyiz. Biz ilk tanıştığımızda bana önceden çok sevdiği bir kız olduğunu ancak kızın sevgisine karşılık vermediğini anlatmıştı. Sonra bizim ayrı olduğumuz 2 yıllık süreçte tekrar kızla görüşmeye, onun kalbini kazanmaya çalışmış Ancak yine olmamış. Ben telefonunda kızla alakalı eskiden kalan şeyler gördüm sonrasında kendisine kızla alakalı fotoğraf vs saklayıp saklamadığını sordum kesinlikle olmadığını söyledi. Ben de varsa yok etmesini görmek istemediğimi söyledim doğal olarak. Yeni öğrendiğim şey kendisi ailesiyle birlikte tekrar evimize yüzük takmaya gelmeden önce kızın fotoğraflarını telefonundan bir hafıza kartına aktarmış. Ve bugünden 1 hafta öncesine kadar bunu saklamış. Yani yok edeli 1 hafta olmuş:) biz barışalı 5 ay oldu… evleneli ise 1 ay. Sizce ne yapmalıyım?? Onu sevmediğini yaptığının hata olduğunu çok iyi anladığını pişman olduğunu her şeyi düzelteceğini söylüyor çok üzgünüm….
Size yorum yapmak için empati yapmaya çalışırken benim canım yandı hanımefendi çok geçmiş olsun. Adam aldatsa aldattı der boşarsın bu öyle lanet bir durum ki sanki sürekli kafanın içinde bir kurtla yaşayacakmışsın gibi. Kocanız güveninizin kırıldığını onu tamir etmesi gerektiğini düşünüyor mu acaba yoksa öylece akışına bırakmış gidiyor mu? Siz en iyisi uzun bir süre temkinli şekilde yaklaşın kendisine zaten eğer bir terslik olduğunu hissederse kavga çıkarıp soluğu diğer kadının yanında alabilir. Sizin bu süreçte sükunetli ve iyi bir gözlemci olmanız lazım. Umarım bir an önce sorununu
Size yorum yapmak için empati yapmaya çalışırken benim canım yandı hanımefendi çok geçmiş olsun. Adam aldatsa aldattı der boşarsın bu öyle lanet bir durum ki sanki sürekli kafanın içinde bir kurtla yaşayacakmışsın gibi. Kocanız güveninizin kırıldığını onu tamir etmesi gerektiğini düşünüyor mu acaba yoksa öylece akışına bırakmış gidiyor mu? Siz en iyisi uzun bir süre temkinli şekilde yaklaşın kendisine zaten eğer bir terslik olduğunu hissederse kavga çıkarıp soluğu diğer kadının yanında alabilir. Sizin bu süreçte sükunetli ve iyi bir gözlemci olmanız lazım. Umarım bir an önce sorununuz
Aynen bu sorulara ben de yanıt bulamıyorumSaçmasapan erkek tiplemesi. Onu seviyorsa sizle neden evli. Sizi seviyorsa onunla neden uğraşıyor fotoğraf saklıyor. Kimi seviyor bilemem ama üzülerek söylüyorum ;dengesiz, güven vermeyen, sağlam duruşu olmayan biri gibi
2 yıl ayrı kalmışsınız ki bu ciddi bir süre zarfı. Demek ki bir şeyler yerine oturmamış, anlaşamıyorsunuz. Adam aşık olduğu kızın gönlünü kazanmak için uğraşmış siz buna rağmen barışmışsınız üstüne 5 aylık bir ilişkiden hemen sonra evlenmişsiniz. İnsan neden bile bile kendine bunu yapar ki... Üzgünüm ama eşiniz sizi değil bahsettiği kadını seviyor. Zaten anlayacağını da anlatmış. Sizinle mantık evliliği yapmış.. Yani yok edeli 1 hafta olmuş:) biz barışalı 5 ay oldu… evleneli ise 1 ay.
Ben öğrendim itiraf etmek zorunda kaldı. Sormadan 1 hafta önce kırmış kartı. Aklının onda olmadığını söyledi hep. Kafasında kalbinde çoktan bittiğini söylüyor ama bittiyse fotoğrafları neden aktardın sorusunun cevabı saçma sapanFlash diske aktardığını sonra 1 hafta önce yok ettiğini size kendisi mi söyledi? Yani yok ettiyse sorun etmezdim ama kız eski sevgilisi olsaydı sorun etmezdim demek istiyorum. Sizin anlattıklarınızdan kıza karşı hislerini falan pek anlayamadım. Aklı onda iken sizinle mi evlendi? Aklı hala mı onda? Yani oralarını bilemiyeceğim.
Bu kızı bana ilk tanıştığımızda bir kere anlattı 4 yıl boyunca da asla konusu geçmedi. Beni 4 yıl boyunca gerçekten sevdiğini biliyordum. 2 yıllık süreçte Kızın gönlünü kazanmaya çalıştığını evlendikten sonra öğrendim2 yıl ayrı kalmışsınız ki bu ciddi bir süre zarfı. Demek ki bir şeyler yerine oturmamış, anlaşamıyorsunuz. Adam aşık olduğu kızın gönlünü kazanmak için uğraşmış siz buna rağmen barışmışsınız üstüne 5 aylık bir ilişkiden hemen sonra evlenmişsiniz. İnsan neden bile bile kendine bunu yapar ki... Üzgünüm ama eşiniz sizi değil bahsettiği kadını seviyor. Zaten anlayacağını da anlatmış. Sizinle mantık evliliği yapmış.
Sizi seviyordur ama arkadaş olarak. Bu kızdan bi daha bahsetmemesi de normal çünkü artık evlenmesi gerek ve anlatsa sizin evlenmeyeceğinizi düşünmüştür. Kıza aşık belli. Zaten ilk tanıştığınızda anlattığında bile kalbi yaralı birine yara bandı olmamanız gerekiyordu. Ben de böyle biriyle tanışmıştım. Adam devamlı yazıyor, ilgileniyor, merak ediyor vs. ama aşık olduğu kızı da anlatmıştı onun için hastanelik olmuş falan. Ben de ona yara bandı olamayacağımı kimseyi de iyileşmeden hayatına almaması gerektiğini söylemiştim. Hatta kızdı bana öyle bi şey yok diye. Tabi ki inkar edecekler erkekler böyle maalesef yaparlar, konuşurlar ama inkar da ederler. Fotoğraflardan bahsetmiyorum bile.Bu kızı bana ilk tanıştığımızda bir kere anlattı 4 yıl boyunca da asla konusu geçmedi. Beni 4 yıl boyunca gerçekten sevdiğini biliyordum. 2 yıllık süreçte Kızın gönlünü kazanmaya çalıştığını evlendikten sonra öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?