• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve sakladığı fotoğraflar

Herkese merhaba. Eşimle 7 yıl önce tanıştık. 2 yıl önce ayrıldık ve 2 yıldır ayrıydık. Şu anda ise 1 aylık evliyiz. Biz ilk tanıştığımızda bana önceden çok sevdiği bir kız olduğunu ancak kızın sevgisine karşılık vermediğini anlatmıştı. Sonra bizim ayrı olduğumuz 2 yıllık süreçte tekrar kızla görüşmeye, onun kalbini kazanmaya çalışmış Ancak yine olmamış. Ben telefonunda kızla alakalı eskiden kalan şeyler gördüm sonrasında kendisine kızla alakalı fotoğraf vs saklayıp saklamadığını sordum kesinlikle olmadığını söyledi. Ben de varsa yok etmesini görmek istemediğimi söyledim doğal olarak. Yeni öğrendiğim şey kendisi ailesiyle birlikte tekrar evimize yüzük takmaya gelmeden önce kızın fotoğraflarını telefonundan bir hafıza kartına aktarmış. Ve bugünden 1 hafta öncesine kadar bunu saklamış. Yani yok edeli 1 hafta olmuş:) biz barışalı 5 ay oldu… evleneli ise 1 ay. Sizce ne yapmalıyım?? Onu sevmediğini yaptığının hata olduğunu çok iyi anladığını pişman olduğunu her şeyi düzelteceğini söylüyor çok üzgünüm….
Aklı hâlâ eskide. Siz 2. Kez mi evlendiniz

Herkese merhaba. Eşimle 7 yıl önce tanıştık. 2 yıl önce ayrıldık ve 2 yıldır ayrıydık. Şu anda ise 1 aylık evliyiz. Biz ilk tanıştığımızda bana önceden çok sevdiği bir kız olduğunu ancak kızın sevgisine karşılık vermediğini anlatmıştı. Sonra bizim ayrı olduğumuz 2 yıllık süreçte tekrar kızla görüşmeye, onun kalbini kazanmaya çalışmış Ancak yine olmamış. Ben telefonunda kızla alakalı eskiden kalan şeyler gördüm sonrasında kendisine kızla alakalı fotoğraf vs saklayıp saklamadığını sordum kesinlikle olmadığını söyledi. Ben de varsa yok etmesini görmek istemediğimi söyledim doğal olarak. Yeni öğrendiğim şey kendisi ailesiyle birlikte tekrar evimize yüzük takmaya gelmeden önce kızın fotoğraflarını telefonundan bir hafıza kartına aktarmış. Ve bugünden 1 hafta öncesine kadar bunu saklamış. Yani yok edeli 1 hafta olmuş:) biz barışalı 5 ay oldu… evleneli ise 1 ay. Sizce ne yapmalıyım?? Onu sevmediğini yaptığının hata olduğunu çok iyi anladığını pişman olduğunu her şeyi düzelteceğini söylüyor çok üzgünüm….
Kadın gel dese etrafında pervane olacak şuan bile. Bunu bile bile nasıl evlendiniz hayret ettim doğrusu.

Ablacım konuyu tekrar oku bemce durum aleni..adam la ayrilmışlar, adam da soluğu diğer kızın yaninda almış, peşinden koca 2 yıl koşmus. Belli ki diğer kızı seviyor, o kız evet deseydi adam o kızla olurdu %100 o kız olmadığı icin konu sahibesine yönelmiş. Konu sahibesi net şekilde 2.secenek🙄

İkinci seçenek olabilir erkek öyle görüyor olabilir belki. Ama kız bunu ne bilsin? Adam su altından saman yürütmüş. İnsan hiç başkasında gönlü aklı olan birini alır mı ya hu ? Almamalı.

Anladığım kadarıyla artık onda takıntı haline gelmiş.
Ama artık böyle bir durum kalmadığını ve böyle bir şansının olmadığını ve böyle bir durumun yani bir arada olmanızın daha güzel ve anlamlı olduğunu ifade etmelisiniz.
Çünkü duygusaldan çok artık takıntı durumu bu.
Ve şunu örneklendirerek düşündürmelisiniz sözle anlatıp, "Sen benim yerine koysan kendini, nasıl hissederdin ? Bunu yapman büyük bir hata"

Offfff çok can sıkıcı,ne yapılır ne edilir bilemem ama ben ayrılırdım,belliki sevmiş kızı o olmayınca sizinle olmuş,buradaki tek haksızlık eden kişi eşiniz size bir örnek vereyim,çok hoş bir erkek arkadaşım var kardeşim gibidir çok sevdiği bir kız vardı kısa süreli birliktelikleri oldu ama yapamadılar ayrıldılar,kızın sonrasında ilişkileri oldu ama benim arkadaşımın olmadı,her sorduğumda aklımda başkası varken kimsenin vebaline giremem,herkes içten sevilmeyi,değer görmeyi hak ediyor,elin kızına neden bu haksızlığı yapayım dedi,sonrasında unuttu bitti gitti,şimdi çok aşık olduğu biriyle evli,kimsenin çoluğu çocuğu kimsenin sorunlu duygu durum bozukluklarına alet olmak zorunda değil,unut bitir kafanda sonra git başkasıyla çık evlen naparsan yap,o ne öyle istemeye gidecek kızın fotoğrafına bakıyor,bakın iletişime geçse neysede fotolarına baka baka bu nasıl bir saçmalıktır,eşinize ben bile sinirlendim,o kapıyı kapatamamış.

Biz barışmadan önceki 1 yıllık süreçte hiç görüşmemişler zaten bu süreçte ondan vazgeçtiğini istemediğini söylüyor
Ne diyecek vazgeçmedim hala aklımda o bana bakmadı bende napim sana geldim diyecek hali yok adamın böyle mış miş müş le hayat geçmez asla emin olamazsınız

Çok yazık olmuş size bence dahada deşmeyin konuyu çünkü açtıkça ona yönelecek bari yüzü iyice açılmasın yüzsüzleşmesin.
Bundan sonra konuyu asla açmayın yapıcağınız en iyi şey bu çünkü yolunuza bakın.
Ya boşanmak yada bişey olmamış gibi devam etmek çünkü evlilik bile hatalı bu adamla.
Anladığım kadarıyla artık onda takıntı haline gelmiş.
Ama artık böyle bir durum kalmadığını ve böyle bir şansının olmadığını ve böyle bir durumun yani bir arada olmanızın daha güzel ve anlamlı olduğunu ifade etmelisiniz.
Çünkü duygusaldan çok artık takıntı durumu bu.
Ve şunu örneklendirerek düşündürmelisiniz sözle anlatıp, "Sen benim yerine koysan kendini, nasıl hissederdin ? Bunu yapman büyük bir hata"
Ben de takıntı olduğunu düşünüyorum. Aşk böyle bir şey değil ki. Aşk dediğin karşılıklı olur. Beni de ilk tanıştığımızda elde etmek için çok fazla şey yaptı çabaladı uğraştı edemeseydi takıntı yapacaktı yine bence

Hayır inansam buraya mı yazarım? Böyle cevaplar veriyor düzelteceğini anlatıyor ne yapacağım bilmiyorum gerçektenn
Bu devirde aldatan suç üstü basılan adam bile ben yapmadım diye yeminler ediyor ben lafa değil icraata bakarım bu adam başkasını sevmiş mi sevmiş benle ayrılınca koşa koşa gitmiş mi gitmiş onu ikna edemediğini biliyor muyum biliyorum ikna etse onunla evleneceğini de biliyorum daha adam bana ne derse desin ben inanmam yani ben burda adamı komple suçlamıyorum suçun yarısından fazlası sizde bir insan şunları bilir de nasıl bir cesaret güvenir

Back