• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve sakladığı fotoğraflar

böyle bir insanla niye evlendiniz?
Üzgünüm ama eşinizin size gösterdiği mesajdan anladığım, kız tarafından yine reddedilince o baksa ben bakmam diyerek yerlerde olan gururunu millete karşı toplamaya çalışma çabası, o kız tarafından asla kabul edilmeyeceğini bildiğinden arkadaşına o kız kimin umurunda havası yapmış.

Size boşanın boşanmayın vs diyemem ama hemen çocuk yapmayın ve gönül işlerinde eşinize güvenmeyin, çalışıyorsanız asla maaşınızı vermeyin, ortak hesap adı altında birikim hesabı açmayın, maddi manevi çok verici olmayın, maaşınızın belli bir kısmından mutlaka kendinize birikim yapın.
Çok teşekkür ederim bana şu an en yardımcı olan cevap bu oldu diyebilirim 🙏

Herkese merhaba. Eşimle 7 yıl önce tanıştık. 2 yıl önce ayrıldık ve 2 yıldır ayrıydık. Şu anda ise 1 aylık evliyiz. Biz ilk tanıştığımızda bana önceden çok sevdiği bir kız olduğunu ancak kızın sevgisine karşılık vermediğini anlatmıştı. Sonra bizim ayrı olduğumuz 2 yıllık süreçte tekrar kızla görüşmeye, onun kalbini kazanmaya çalışmış Ancak yine olmamış. Ben telefonunda kızla alakalı eskiden kalan şeyler gördüm sonrasında kendisine kızla alakalı fotoğraf vs saklayıp saklamadığını sordum kesinlikle olmadığını söyledi. Ben de varsa yok etmesini görmek istemediğimi söyledim doğal olarak. Yeni öğrendiğim şey kendisi ailesiyle birlikte tekrar evimize yüzük takmaya gelmeden önce kızın fotoğraflarını telefonundan bir hafıza kartına aktarmış. Ve bugünden 1 hafta öncesine kadar bunu saklamış. Yani yok edeli 1 hafta olmuş:) biz barışalı 5 ay oldu… evleneli ise 1 ay. Sizce ne yapmalıyım?? Onu sevmediğini yaptığının hata olduğunu çok iyi anladığını pişman olduğunu her şeyi düzelteceğini söylüyor çok üzgünüm….
Neden ikinci kez evlendiniz

Çok teşekkür ederim bana şu an en yardımcı olan cevap bu oldu diyebilirim 🙏
Rica ederim, sevdiğiniz güvendiğiniz, eşim deyip hayatınıza dahil ettiğiniz insanın güveninizi yıkması kötü bir şey, bundan sonra ona kolay kolay güvenemeyeceksiniz ama şükredelim ki henüz evliliğinizin ilk ayında öğrendiniz her şeyi, çoluk çocuk sahibi olup maddi olarak yıllarca sömürüldükten sonra yüz üstü bırakılan birçok kadından şanslısınız bu yüzden.

Devam edin veya etmeyin ama sakın maddi manevi sömürmesine izin vermeyin ve yalnızca kendinize güvenin, sizi aşağı çekmesine müsade etmeyin😊

Herkese merhaba. Eşimle 7 yıl önce tanıştık. 2 yıl önce ayrıldık ve 2 yıldır ayrıydık. Şu anda ise 1 aylık evliyiz. Biz ilk tanıştığımızda bana önceden çok sevdiği bir kız olduğunu ancak kızın sevgisine karşılık vermediğini anlatmıştı. Sonra bizim ayrı olduğumuz 2 yıllık süreçte tekrar kızla görüşmeye, onun kalbini kazanmaya çalışmış Ancak yine olmamış. Ben telefonunda kızla alakalı eskiden kalan şeyler gördüm sonrasında kendisine kızla alakalı fotoğraf vs saklayıp saklamadığını sordum kesinlikle olmadığını söyledi. Ben de varsa yok etmesini görmek istemediğimi söyledim doğal olarak. Yeni öğrendiğim şey kendisi ailesiyle birlikte tekrar evimize yüzük takmaya gelmeden önce kızın fotoğraflarını telefonundan bir hafıza kartına aktarmış. Ve bugünden 1 hafta öncesine kadar bunu saklamış. Yani yok edeli 1 hafta olmuş:) biz barışalı 5 ay oldu… evleneli ise 1 ay. Sizce ne yapmalıyım?? Onu sevmediğini yaptığının hata olduğunu çok iyi anladığını pişman olduğunu her şeyi düzelteceğini söylüyor çok üzgünüm….
Bu zamana kadar gozunuzu kapatmis, evlenmissiniz. Bundan sonra da kurcalamayin artik. Kendinizi yipratirsiniz.

Neden ikinci kez evlendiniz
İkinci kez evlenmedim. Sevgiliydik önceden
Rica ederim, sevdiğiniz güvendiğiniz, eşim deyip hayatınıza dahil ettiğiniz insanın güveninizi yıkması kötü bir şey, bundan sonra ona kolay kolay güvenemeyeceksiniz ama şükredelim ki henüz evliliğinizin ilk ayında öğrendiniz her şeyi, çoluk çocuk sahibi olup maddi olarak yıllarca sömürüldükten sonra yüz üstü bırakılan birçok kadından şanslısınız bu yüzden.

Devam edin veya etmeyin ama sakın maddi manevi sömürmesine izin vermeyin ve yalnızca kendinize güvenin, sizi aşağı çekmesine müsade etmeyin😊

Evet kesinlikle tekrar güvenebileceğimi sanmıyorum. Devam etmezsem zaten olacaklar belli :) Edersem de söylediklerinizi hayatımda uygulayacağım tekrar teşekkürler 🌸

Size yorum yapmak için empati yapmaya çalışırken benim canım yandı hanımefendi çok geçmiş olsun. Adam aldatsa aldattı der boşarsın bu öyle lanet bir durum ki sanki sürekli kafanın içinde bir kurtla yaşayacakmışsın gibi. Kocanız güveninizin kırıldığını onu tamir etmesi gerektiğini düşünüyor mu acaba yoksa öylece akışına bırakmış gidiyor mu? Siz en iyisi uzun bir süre temkinli şekilde yaklaşın kendisine zaten eğer bir terslik olduğunu hissederse kavga çıkarıp soluğu diğer kadının yanında alabilir. Sizin bu süreçte sükunetli ve iyi bir gözlemci olmanız lazım. Umarım bir an önce sorununuz🙏

Belki de ondan tamamen vazgeçtiği için şimdi silmiştir. Sizinle yeniden birarada olmamın kıymeti son 1 haftada dank etmiştir.
İyi düşünmek istiyorum :)

Ne diyim yani evlenmişsiniz artık. Olumsuz yorum yapmaya ne gerek var 🫶🏼

Sanırım eşiniz kıza karşı takıntı yapmış. Çok zor ve kabul etmesi zor bir durum. Bir yorum da yapamıyorum, sizi üzmemek için.
EEşinizle bu konuyu tekrar son kez açıkça konuşup kapatın. Sonrasını akışına bırakın

Back