Eşim ve onun ailesi

Şu Corona illeti böyle kötülere bulaşsa ya okudumda ne kadar kalpleri kötü

Bakalim ne yapacak?

Seni döven adam muhtemel yemek yapmadigin icin aydinlanma gecirip bir daha yapmayacak??

Sen ilgilenmedigin icin zirva iliskililerine son verecek??

Yani buna inandiysan zaten dunyadaki butun zorluklarla bas edebilirsin bence???

Adamda ne varsa salak malak ama kimse bi türlü birakamiyor

Kendi ayaklarinin ustunde dursan? Kimseye minnet etmesen? Sana layik olan kisileri hayatina alsan nasil olur?

Okuyamadim hepsini yarısında gına geldi . Eşiniz ve ailesi hep böyle gider siz o evden ayrilmaya bakın bence. En sağlıklısı bu

Bir yerde iş bulsan kendi paranı kazanıp bu adama da katlanmasan daha iyi olur bence

Birde çocuk mu istiyor bu herifden? Allah'im kadınlarımıza da akıl fikir ver.

Adam ağır hasarlı bunu anladıkta. Siz neden evlendiniz ve neden katlanıyorsunuz? Bunu tam anlayamadım. Sevgi mi, bağımlılık mı, çaresizlik mi? Tam olarak hangisi sizce?

Gidin ailenizin yanına ne kadar kötü olabilir? En azından onurunuzla gururunuzla yaşarsınız. İş bulup çalışırsınız.

Böyle ruh sağlığı bozuk, bencil aileler kendi içlerinde evlenmeli, mümkünse ürememeli...

İçim daraldı, okuyamadım, nasıl dayandınız?, siz iyilik yapınca, dürüst biri olunca ödüllendirileceğinizi mi sandınız? Yazık olmuş 9 seneye, hırs yapmayın, avukat bulun, donuna kadar alın evi, ödediği kredileri gösterin, yazdığı mesajları kayıt edin, silmeyin, hatta şu kadar kredi ödedik, bana bunları söyledin vs diye detaylı mesaj yazın kanıt için, siz kendinize bir psikiyatristten randevu alın, destek alın. Sizin de psikolojiniz bozulmuş, normal olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…