Eşim ve onun ailesi

Tup bebegi ben istemedim eşimin ailesi baski yapiyor durmadan çocuk soruyorlar is bulamiyorum cidden kardesimde ariyor iş ama oda bulamiyor
Bu adamın neyine aşıksın? Hem akılsız hem zorba
Sanirim karsima ilk cikan erkege asik oldum birakamiyorum.bende dusunuyorum bulamiyorum beni tedavi edecek bir psikolog olsa keske

Tup bebegi ben istemedim eşimin ailesi baski yapiyor durmadan çocuk soruyorlar is bulamiyorum cidden kardesimde ariyor iş ama oda bulamiyor

Anlamadım siz istemiyorsunuz ama eşinizin ailesi zorla sizi sürükleyerek hastaneye götürüyor sizin izninizi sormadan ellerinizi bağlayıp size tüp bebek mi yaptırtıyor? Yetişkin bir insan nasıl kendisi istemeden çocuk tedavisi görür başka türlüsü mümkün değil. Sorsunlar size ne diyemiyor musunuz?

Anladım şu an piyasa kötü, ben de uzun bir dönem işsiz kaldım. 4-5 yıl iş arıyorum ama bulamıyorum demek için çok uzun bir süre. Hiç inandırıcı değilsiniz.

Kusura bakmayın siz tam kendinize layık gördüğünüz hayatı yaşıyorsunuz. Bunca şeye kocam da kocam diye katlanmışsınız. Bahane bulmaya çalışmayın.

Gerçekten kendi ailenizin evi şu yaşadığınız hayattan daha mı kötü? Ne kadar kötü mesela, yazar mısınız?

Eşin saf değil sadece birşey görmemiş.Aile kavramından bir haber.Benim eşimde buna benzer ama aileye düşkün değil ve parası yok yiyemiyorlar(ki bu hâliyle bile annesi param yok kontürüm yok dermiş ben denk gelmedim hiç eşim dedi hep).Benim eşim ailesinden ne almışsa kuruşu kuruşuna geri ödemiş bir insan.Akraba aile ilişkisi sıfır hiçbirşeyden haberi yok aklı kesmiş sokağa atmışlar akşama kadar sokaklarda bir sigarası var ona şükrediyorum başka birşeye bulaşmamış diye fıtratında da yokmuş demek ki.Eşin birşey görmediği için onu denileni gösterileni doğru bilmiş başkası nasıl diye merak etmemiş.Ve seninle evleneli beş sene geçmiş ne kadar değişir bilemiyorum çünkü çok zor benim eşim bile çok çok az uyandı herşeye bende dört senelik evliyim gerçekten insanlar çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Sen daha enayi oluyorsun bence.. O hadi ailesine enayi ama sen el oğluna.. çocuk yok boşan tek başına da çalışır yasarsin

söyleyecek bir şey bulamadım pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…