- 5 Aralık 2013
- 1.075
- 2.225
- Konu Sahibi Kardelenin evi
Yani böyle öküz bir kocayı çok mu aradınız? Çocuk yok boşanın gidin , ailenizin yanına dönmek zorunda değilsiniz. Bir işe fiti kendi evinizde yaşayın bu kadar basit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi varAdam ağır hasarlı bunu anladıkta. Siz neden evlendiniz ve neden katlanıyorsunuz? Bunu tam anlayamadım. Sevgi mi, bağımlılık mı, çaresizlik mi? Tam olarak hangisi sizce?
Ailenizin yanına dönmek şu an yaşadıklarınızdan daha kötü olamaz. Bir işe girer daha sonra ayrı ev tutarsınız gerçi ben sizde o cesareti göremiyorum.Hepsi var
Çok saf ve iyi niyetliymiş gerçekten.esim surekli beni bosamakla tehtid etti vurdu dovdu.
Atanamiyorum isde bulamiyorum sigorta asgari ucret vericez diyorlar bir hafta deneme diyorlar gidiyorum.ne para var ne sigorta .Allahim ne varoş hayatlar ya, keko kocasi dövmüş sövmüş bu da bi is bulayim kendime deger biceyim demiyor da bakalim ne olacak diyor, essegin .... olacak
Atanamiyorum isde bulamiyorum sigorta asgari ucret vericez diyorlar bir hafta deneme diyorlar gidiyorum.ne para var ne sigorta .ucretli bile cikmiyor
Demissin baştan ezilmissin daha da ezilirsin böyle...butun bunlara sevgim yuzunden katlanirim.