6 yaş kocaman mı? Yapmayın yahu. Hiç mi vicdanınız yok sizin.2 yaşındaki bir çocuktan bahsetmiyor 6 yaşındaki kocaman bi çocuktan bahsediyor. 6 yaşında olan bi çocuk bu derece şımarık arsız terbiyesiz olamaz. Benimde çocuğum var asla öyle olmaz demiyorum ama ben eğitimini iyi bi şekilde vermeye çalışıyorum en azından. Çikolatayı çiğneyip çiğneyip biblonun üstüne tükürmek size çok normal mi geldi yani. Size göndersinler madem bu çocuğu. Ya siz çok rahatsınız yada biz fazla titiziz
6 yaş kocaman mı? Yapmayın yahu. Hiç mi vicdanınız yok sizin.
Ben bu tahammülsüzlüğe inanamıyorum. Vicdanlar bu kadar mı körelmiş. Unutmayın kınadığınız şeyle muhakkak sınanırsınız.
Ne var şımarıksa, iki lokma yemek için dolabı izinsiz açmışsa, evi kirletmişse. Evinizin temiz olması bir çocuğun kalbini kırmaya değer mi?
Neyse ya daha fazla yazıp kötü olmak istemiyorum.
Dediğim gibi herkesin çocuğu melek, başkasının ki terbiyesiz, arsız, şımarık vs. vs.
Benim gözümde tüm çocuklar masum birer melek. Yaramazlık da yapsalar, terbiyesizlik te yapsalar. Kaldıki 6 yaşındaki çocuk terbiyesizlikten ne anlar, daha bu kelimenin anlamını bile bilmez. Ama yok bilecek, 6 yaşında kocaman bi çocuk değil mi?
Atomu da parçalar artık.
Merak etmeyin hanımefendi. Ben evimde kendi çocuklarım dahil evime gelen her çocuğa sınırsız özgürlük veren biriyim.Atomu değil de gelip sizin evi parçalasin. Ne olacak sanki o masum "6 yaşında" bir melek
Merak etmeyin hanımefendi. Ben evimde kendi çocuklarım dahil evime gelen her çocuğa sınırsız özgürlük veren biriyim.
Akrabalarım ve arkadaşlarım bana oturmaya gelmek istemezlerdi. Çünkü çocuklar devamlı bizi isterdi.
Buyurun sizi davet edeyim. Evimin duvarları hatta tavanları bile resim ve çiziklerle dolu. Benim evimin duvarları çocuklarımın ve evime gelen çocukların boyama alanıdır. Evin mutfak ve banyosu dışında her yerinde rahatça oynayabilirler. Sınır yoktur o konuda.
Ona dokunma, bunu elleme, yere dökme, duvarı çizme, yazı yazma vs. emir ve komutları asla geçerli değildir bende.
İnanmıyorsanız ben şu anda işteyim. Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız size adres vereyim oğlum evde gidin evimi görün ve çevreme sorun.
esımın abısının kızıda aynı yaslarda ve cok sımarık dedgın gıbı bızım eve geldınde heryerı karıstırır benı gererdı ama bı kac aydır soyle bı formul buldum ben. mesela cekmecelere bakıp duruyor ya goturuyorum onu cekmeceye bak yengem burda bunu yapabılırsın ama baska yerde yapma gel beraber bakalım ıcınde ne varmıs dıye dıyorum beraber acıp bakıyoruz. kapalı yerler cocukların merakını cezbedıyor bence o da yasının geregı zaten. ama mesela yatak odasına hıc sokmadım onu orasının ozel ve ayıp oldunu anlattım anladı heralde kı hıc artık oraya yonelmıyor. bence cocugun merakını gıder kendısı karıstırmaktan yada yanlıslarını yapmaktan vazgecer zamanla.