- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün zaten aynısını yaptım o zeytin çekirdeklerini almamıştım ordan eşime göstermek için eltim üstüne geldi . Sanki Yen'i görüyormuşum gibi yaptım" AA bunlar ne burda ya dedim elime aldım zeytin çekirdeği bunlar inanmıyorum X o gün yediğim zeytin çekirdeklerini buraya mı koydun sen dedim arkasını döndü hiç cevap vermiyor . Atıcak çöp kovası kı bulamadın bunların burda ne işi var şimdi ben görmesem Bi misafirim görse rezil olucam kendi evinde aynısını yapıyor Musun hayır burda da yapma sakın birdaha dedim sonra eltim ordan başladı hemen " oğlum niye oraya attın başka atçak yer mi bulamadın bide dizmiş onları oraya biri görse insanlar şaşırcak bublaron burda ne işi var diye aşada da aynı hep heryer çar çöp dolu . İZİN verme yaptırma ya dedim o yediği çikolataları da biblomun içine tükürmüş çok ayıp yaptıkları Dedim hala kendini hep böyle diye savunuyor bende laf çarptım gelir bundan sonra bende yer yer sizin evin ortasına atarım dedim . Gülüyor boş boş . Ben pisliğe hiç tahammül edemiyorum ya onlar ise alışmışşşşeşinize değil de çocuğun annesine gösterip benim zaten küçük bir bebeğim var bir de sizinkinin peşini temizleyemem deseydiniz keşke.mesafe koyun aranıza bir de ne o öyle dolap karıştırmalar falan
Şuradan sonrasına gidemedim daha. Aile sığır terbiyecisi galiba. Olduğu kadar ama.benim yeğenim karıştırır da bide senden izin mi alıcak benim oğlum aşada böyle bişey yapsa yengem kızsa abim onu mahveder o yüzden sende sakın benim yeğenlerime karışma !
Ne zamandır gözlemliyorum sürekli aynısını yapıyor kendi evlerinde eksikleri Yok fazla fazla kaynım getiriyor zaten ama bizim evimize aldığımız şey çöp bile olsa tüketilmek isteniyor .Eltini ve cocugu eve alma o zaman. kesin cozum.
Ayrica cimrisin. Onu yedi bunu yedi denmez. Cocuk iste.
Okumaya tahammül edemedim. Hanımefendi 6 yaşındaki çocuktan bahsediyorsunuz. Bu yaştaki çocuktan olgunluk beklemek ne kadar doğrudur. Takmışsınız çocuğa.
Kimse burada şımarık çocuk falan demesin. Çocuk yahu bu çocuk.
Ne hikmetse herkesin evladı kendine harika gözüküyor. Sorsan, herkesin çocuğu terbiyeli, yalan söylemeyen, yaramazlık yapmayan ortalığı kirletmeyen biri.
Sorun yaptığınız, yarım sayfa dertlenip yazdığınız kişinin 6 yaşında olduğunu unutmayın.
Ama siz yinede buyuk konusmayin bazi cocuklar ne kadar egitirsen egit laftan anlamiyorlar gercekten kinamayin fazla. Esinize gelince benim esimde oyle yegenine asla laf söyletmez böyleler yapacak biseyyok. Ama benimki yegeni bize geldimi her isini o yapar Allahtan dagittigini toplar tuvaletini yaptırır sagi solu dagitmasina izin vermez Allahtan. Cunku benim yalmayacagini bilir. Sizde kavga etmek yerine yegeninin dagittigini toplamak islerini gormek zorunda degilim diyin madem senin kiymetli yegenin o zaman yegenine sahip cik deyin. İstwmiyorumm gelmesin dediginiz zaman ters teper