Eşim ve KÜÇÜK yeğeni huzurumu kaçırdı !

eşinize değil de çocuğun annesine gösterip benim zaten küçük bir bebeğim var bir de sizinkinin peşini temizleyemem deseydiniz keşke.mesafe koyun aranıza bir de ne o öyle dolap karıştırmalar falan
Dün zaten aynısını yaptım o zeytin çekirdeklerini almamıştım ordan eşime göstermek için eltim üstüne geldi . Sanki Yen'i görüyormuşum gibi yaptım" AA bunlar ne burda ya dedim elime aldım zeytin çekirdeği bunlar inanmıyorum X o gün yediğim zeytin çekirdeklerini buraya mı koydun sen dedim arkasını döndü hiç cevap vermiyor . Atıcak çöp kovası kı bulamadın bunların burda ne işi var şimdi ben görmesem Bi misafirim görse rezil olucam kendi evinde aynısını yapıyor Musun hayır burda da yapma sakın birdaha dedim sonra eltim ordan başladı hemen " oğlum niye oraya attın başka atçak yer mi bulamadın bide dizmiş onları oraya biri görse insanlar şaşırcak bublaron burda ne işi var diye aşada da aynı hep heryer çar çöp dolu . İZİN verme yaptırma ya dedim o yediği çikolataları da biblomun içine tükürmüş çok ayıp yaptıkları Dedim hala kendini hep böyle diye savunuyor bende laf çarptım gelir bundan sonra bende yer yer sizin evin ortasına atarım dedim . Gülüyor boş boş . Ben pisliğe hiç tahammül edemiyorum ya onlar ise alışmışşşş

Siz inatla her seye mudehale ettiginiz icin oda sizinle inatlasiyor, annesini uyarin rahatsiz oldugunuz konulari, en onemlisi de mesafe koyun istedikleri gibi gelip gitmesini engelleyin.

Eltini ve cocugu eve alma o zaman. kesin cozum.

Ayrica cimrisin. Onu yedi bunu yedi denmez. Cocuk iste.
Ne zamandır gözlemliyorum sürekli aynısını yapıyor kendi evlerinde eksikleri Yok fazla fazla kaynım getiriyor zaten ama bizim evimize aldığımız şey çöp bile olsa tüketilmek isteniyor .

Seni çok iyi anlıyorum bende çok titizim ama ne oluyor sonuçta kendini yıprattın eşini yıprattın ne kazandın hiiç bırak dagınık kalsın ama bende yapamıyorum henüz
arkadaşım eşin haklı ne yazıkki de çok ağır konuşmuş ama yiğenimdir idare ediver diyebilirdi ama sen idare edermiydin bilmiyorum
burda esas suç mu deyim ne deyim bilemedim belki kadının hayat tarzı böyle ama eltin de problem çocuk yaramazlık yapar ama takip edip peşini toplayan sen degil annesi olmalıydı
benim yigenlerim de anlattıgın gibi ama kardeşimin hatrına hiç ses etmem anneri de gayet rahat bi kadın çocukmuş onlar normal ben kendi çocuklarımıda çok sıkıyomuşum valla millete herşey normal bizdemi öyle olsak acaba RAHAT VE MUTLU..

bence eltinize söyleyin çok dağıtıyo yetişemiyorum getirme deyin ben herşeyi böyle çat çat söylerim babam çok kıza çok tok laflısın diye ama şahsen ben rahatım ve herkeste dikkatlice davranmalı bence

2 yaşındaki bir çocuktan bahsetmiyor 6 yaşındaki kocaman bi çocuktan bahsediyor. 6 yaşında olan bi çocuk bu derece şımarık arsız terbiyesiz olamaz. Benimde çocuğum var asla öyle olmaz demiyorum ama ben eğitimini iyi bi şekilde vermeye çalışıyorum en azından. Çikolatayı çiğneyip çiğneyip biblonun üstüne tükürmek size çok normal mi geldi yani. Size göndersinler madem bu çocuğu. Ya siz çok rahatsınız yada biz fazla titiziz

Adi üzerinde cocuk. Bunu tartismayin. Ortada suc varsa sizin rahatsiz oldugunuzu ble bile cocugu ortaya salip takip etmeyen annesinde.
Ben ne olursa olsun annelerde suc bulurum. Ya da o cocuga kim izin veriyorsa.
Esinizle atisir gibi konusmayin.
Fazla titiz oldugunuzu ve bu durumdan rahatsiz oldugunuzu dile getirin, kücücük cocugu adama sikayet ederek degil.
Daha ilimli olun.
Inanin benim de kurallarim var ve cogu annenin cocugu yetistirme seklinden cok rahatsiz oluyorum.
Kizim iki bucuk yasinda yerden cöpü alir cöpe atar, gider ellerini yikar kurular yanimiza gelir.
Cocuklar büyürken tabiki de evler dagilir, etraf pislenir.
Benim evim kendi cocugumda ne hale geldi ben bilirim cocukta temizlik bilinci oturuncaya kadar. Ama döküp sacmasina izin veririm hicbir kücük cocuga da neden döktün diye kizmam.
Annesinin döktügünü toplamasi lazim diye düsünürüm. Misafirlikte cocugumun her adimini takip ederim. Ama cocuk bunlar yaparlar döker de sacar da.
Fazla sinirleniriniz yipratmayin esinizden de özür dileyin. Yegenini sikayet etmeniz zoruna gitmistir diye düsünüyorum.
Sizin cocugunuz aynilarini yapsa onlar böyle yapmaz demis adam.
Ona da hak verin, kocaman ailesiniz. Esiniz sinirle bir iki laf etmis diye düsünüyorum sinirle ben de agzimdan cok sey kaciririm ciddiyeti olmayan.
Sakinlesin ve esinizle düzgün konusun. Kücük cocuga sinir kabartarak degil de baska türlü.

Yanlış. Altı yaşında bir çocuk neyin doru beyin yanlış olduğunu bilecek yaşta artık. Onun böyle şımarık olması kendisinin değil tamamen ailesinin suçu.
Burda konu sahibin haksız gördüm. Gidip de eşine, senin yeğenin böyle vs diye ayrımcı şekilde havlarsa adam patlar tabi. Böyle mi söylenir. Annesiyle çözsün sorunu çözemiyorsa da eşine düzgün şekilde söylesin bu nedir karşısında sanki çocuk değil pislik var

Haklısınız çok kötü eğitilmiş bi çocuk iğrenç huyları var tahammul etmek zorunda değilsiniz annesiyle konuşun gerekirse çocuğu eve almayn ben olsam almazdım banane elin çocuğu ne kadar eşinin yigenine olsa katlanmak zorunda deilsin seninde çocuğun varms biyandan onunla ilgilen bi yandan ev temizle sonra gelsin elin bebesi batrsn ayyy sinir oldm gerçekten

Haklısınız çok kötü eğitilmiş bi çocuk iğrenç huyları var tahammul etmek zorunda değilsiniz annesiyle konuşun gerekirse çocuğu eve almayn ben olsam almazdım banane elin çocuğu ne kadar eşinin yigenine olsa katlanmak zorunda deilsin seninde çocuğun varms biyandan onunla ilgilen bi yandan ev temizle sonra gelsin elin bebesi batrsn ayyy sinir oldm gerçekten

Ayy çocuktan tiksindim resmen. Pis bir cocuk ve evin içinde deli baş gibi dolaşıyor. Nereye ne yapacağı belli değil.
Kocana kızmadim. Çok cemkirmissin senin ailen söyle pis böyle pis demeye getirmiştir.
En güzeli kocana cemkirecegine o pisliklerini fotolarıni çekip eltiye mesaj yazmakti. Siz gittikten günler sonra bile neler çıkıyor ortaya diye laf söylemek lazımdı. Sonra eve geldiklerinde salonun kapısını kitleyip yeni temizledim gelin mutfakta oturan demek. Buzdolabında cokomel mi gördü istiyor mu dur ben sana yemek koyayım açsın galiba demek. Yemek yersen çokomeli veririm demek.

Aile terbiyesi görmemiş bir çocuk işte. Ama kocan da sanırım o zihniyette bir insan. Kendi cocuguna sahip çık. O ailede bunlara alisabilir.

Ayy çocuktan tiksindim resmen. Pis bir cocuk ve evin içinde deli baş gibi dolaşıyor. Nereye ne yapacağı belli değil.
Kocana kızmadim. Çok cemkirmissin senin ailen söyle pis böyle pis demeye getirmiştir.
En güzeli kocana cemkirecegine o pisliklerini fotolarıni çekip eltiye mesaj yazmakti. Siz gittikten günler sonra bile neler çıkıyor ortaya diye laf söylemek lazımdı. Sonra eve geldiklerinde salonun kapısını kitleyip yeni temizledim gelin mutfakta oturan demek. Buzdolabında cokomel mi gördü istiyor mu dur ben sana yemek koyayım açsın galiba demek. Yemek yersen çokomeli veririm demek.

Aile terbiyesi görmemiş bir çocuk işte. Ama kocan da sanırım o zihniyette bir insan. Kendi cocuguna sahip çık. O ailede bunlara alisabilir.

esımın abısının kızıda aynı yaslarda ve cok sımarık dedgın gıbı bızım eve geldınde heryerı karıstırır benı gererdı ama bı kac aydır soyle bı formul buldum ben. mesela cekmecelere bakıp duruyor ya goturuyorum onu cekmeceye bak yengem burda bunu yapabılırsın ama baska yerde yapma gel beraber bakalım ıcınde ne varmıs dıye dıyorum beraber acıp bakıyoruz. kapalı yerler cocukların merakını cezbedıyor bence o da yasının geregı zaten. ama mesela yatak odasına hıc sokmadım onu orasının ozel ve ayıp oldunu anlattım anladı heralde kı hıc artık oraya yonelmıyor. bence cocugun merakını gıder kendısı karıstırmaktan yada yanlıslarını yapmaktan vazgecer zamanla.

Henüz 6yaşında bir çocuktan bahsediyoruz.

Ben çocuğu suçlayamam,onu yönlendirecek yetiştirecek olan ailesi.

Geldiklerinde annesini uyarın net bir şekilde.

Eşine gelince bilemiyorum bende yeğenime laf söyletmezdim çocuk o daha diye.
Sende haklısın o kadar yaramazlığa bende tahammül edemiyorum.

Normal oturarak çözmek yerine kavga edip kırmışsınız birbirinizi.

Eşine yansıtmadan uyar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…