Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ya ben ya eşim çocuğun hep yanındayız bırakmıyorum ben tek ama ben işe başlayınca onlar bakacaklar cnm çok sıkkın evet şimdide sıkıntımız gözümün içine baka baka şeker yalattı çocuğa ve çocuğu anne seni dövmüş mü anne sana kızmış mı diye seviyor kırk kere uyardım anlamıyor kadın illa çemkireceğim ondan sonra da küsüyorlar ya küssünler bnm için sıkıntı değil de eşim çok üzülüyor ona kıyamıyorumYani şimdi sadece şeker mi yalatıyorlar ,ki buda ayrı bir sağlık problemi çocukta
Diğerlerini yapmadıklarından eminseniz sorun yok.
Valla ya ben ya eşim çocuğun hep yanındayız bırakmıyorum ben tek ama ben işe başlayınca onlar bakacaklar cnm çok sıkkın evet şimdide sıkıntımız gözümün içine baka baka şeker yalattı çocuğa ve çocuğu anne seni dövmüş mü anne sana kızmış mı diye seviyor kırk kere uyardım anlamıyor kadın illa çemkireceğim ondan sonra da küsüyorlar ya küssünler bnm için sıkıntı değil de eşim çok üzülüyor ona kıyamıyorumYani şimdi sadece şeker mi yalatıyorlar ,ki buda ayrı bir sağlık problemi çocukta
Diğerlerini yapmadıklarından eminseniz sorun yok.
Valla ya ben ya eşim çocuğun hep yanındayız bırakmıyorum ben tek ama ben işe başlayınca onlar bakacaklar cnm çok sıkkın evet şimdide sıkıntımız gözümün içine baka baka şeker yalattı çocuğa ve çocuğu anne seni dövmüş mü anne sana kızmış mı diye seviyor kırk kere uyardım anlamıyor kadın illa çemkireceğim ondan sonra da küsüyorlar ya küssünler bnm için sıkıntı değil de eşim çok üzülüyor ona kıyamıyorum
Ayy bu benim kv dede var, kim dövmüs benim oglumu öldürürüm ben onu der sonrada cocuga keserim senii, öldürürüm seni diye sever, nasil bir sevgi gösterisiyse bu. Sinirlerim tepeme zipliyor. Diger torununa bagirirdi cocuk aglayinca, kim bagirdi sanaa yengemi bagirdi amcami bagirdii öldürcem ben onlari diyip sarilirdi, cocuk bize korkarak bakardi sonra, o degil evindede dese amcayla yenge bana bagiriyo al basina belayiBnmki anlamaz ki öyle birşey desem de çocuğu anne seni dovmus mu anne sana kızmış mı diye seviyor 40 kere söyledim öyle deme diye yine yapıyor kadın anlamıyor ya
Bende takildim ona sapkınlık bi yaptığı hoş değilPapaz olcaksın diye çocuğunu bu muameleye mahkum etme.
Bırak gelmezlerse gelmesinler, gelmicez deyip 4 gün sonra geliyorlarmış nasıl olsa sözlerinde durmayacaklar.
Geldiklerinde yanlarından ayrılma bıktırana kadar uyar şöyle yapmayın şunu yedirmeyin vs gördükçe uyar vazgeçme.
Mutfakta işin varsa da bebeğini uyut öyle git.
4 aylık çocuğa ek mama bile verilmemesi gerek annenin sütü varsa, şeker çok zararlı şimdiden alışmaması gerek.
Kontrolü elinden bırakma sakın.
Kp çok tuhaf geldi bana.
Taa 2016 lara gidecek kadar mı.. üzdün akışın seyrini değiştirdin yahu hangi konuyu açsam 2016Çünkü bu aralar yanlızlıktanmıdır nedir bu platforma sardım....kimsem yok dertleşecek konuşacak ....ve hepsini yeni okuyorum kendiminkine benzer ne hayatlar varmış meğer...
Töbe estafurullah.Daha neler görecegız.Anne lutfen bole seyler yapmayın de.Belki sıkıntıma çare olmayacak ama konuşmazsam catlayacagim bnm 4 aylık bi kızım var kv ve kp bize cok yakın oturuyor iki güne bi cocuk görmeye geliyorlar neyse ilk olayımız söyle oldu bnm kp sözde cocuk seviyor daha 1 aylıkken cocugun dudağından opuyor Nasıl bi mantıksa bu sebepten dolayı ben esime cemkirdim o da gitti ailesine cemkirdi sonra sırf arada küslük olmasın diye gittim konuştum onlarla neden bunu yapmaması gerektiğini anlatmaya çalıştım anlaMadi tabi ki bi de saVurması hergün tv de dedeler torunlarını dudağındaN öpüyormuş hangi tv ise bu neyse bi suru tartışmanın sonunda bunlar dedi size gelmeyeceğiz Bidaha aradan 4 gun geçti geldiler bugun de kv me 40 kere seker verme seker zararlı bu cocuk şekerli yemeğe alışırsa diğer seyleri yemez dememe rağmen gözümün içine baka baka seker yalattı çocuğa tabi ben yine esime patladım o da annesine kızdı kadın yine diyor ki gelmeyeceğiz size bi daha offf gelmezseniz gelmeyin napayim yanı o kadar arada kaldım ki ya Alın çocuğu dudağını mı öpüyorsunuz poposunu mu öpüyorsunuz seker mi veriyorsunuz bal mı veriyorsunuz naparsaniz yapım diyeceğim yada bi omur boyle Papaz olacagiz