Çok bunalimdayim !!

Coc
Kadın çocuğun psikolojik sorunlarını silah olarak kullanıyor.
Belli ki başka biriyle yeni bir hayat kurmak niyetinde değil.
Şimdi bu adam ne yapsın.. Bir yanda sen ve bebeğiniz diğer yanda oğlu. Bir de eski karısı.. Sıkıntılı işler :KK43:
Eşinize karşı bence tavır almayın. Sabredin işin sonu elbet açığa çıkar.
Çocuğun hiç bir psikolojik sorunu yok emin olun benden daha sağlıklı :)

Zor bir durum. Ama sen hamilesin, simdiden Allah bagislasin yavrunu:KK68: Senin icin onemli olan bebegin. Kimsenin seni huzursuz etmesine izin verme. Bence kadinin istedigi de huzursuz olmaniz. Olmayin onu kendi silahiyla vurun. Sen eşinle ve bebeginle mutlu olmaya bak. Esinin ogluna gayet iyi davranıyorsun takdir ettim seni. Bence boyle devam et. Kadini yoksay esinde aranizdaki farkı anlayıp sana daha düşkün olacaktir bence:KK5:

Zor bir durum. Ama sen hamilesin, simdiden Allah bagislasin yavrunu:KK68: Senin icin onemli olan bebegin. Kimsenin seni huzursuz etmesine izin verme. Bence kadinin istedigi de huzursuz olmaniz. Olmayin onu kendi silahiyla vurun. Sen eşinle ve bebeginle mutlu olmaya bak. Esinin ogluna gayet iyi davranıyorsun takdir ettim seni. Bence boyle devam et. Kadini yoksay esinde aranizdaki farkı anlayıp sana daha düşkün olacaktir bence:KK5:
Bu yaşadıklarımdan sonra en azından suan için o çocuğu görmek bile istemiyorum hatta suan sesini bile kaldiramiyorum. Çünkü ben çok fazla fedakarlık yaptım ve cok vefasizlik gördüm suan içimden gelmiyor yapmacık olamiyorum

Kanser tedavisi gormus ve kemoterapi radyoterapi ne varsa hepsini almis biri olarak sizi cok iyi anliyorum.

Keske hamile kalmak icin biraz daha zaman gecmesini bekleseydiniz. Cunku tedavi bitse bile tedaviden sonraki bir yil insanin psikolojisi pek iyi olmuyor. Birde hamilelik piskolojisi eklenince iyice artik bazi seylere tahammulunuz azalmis ama ya kemoterapi yuzunden hamile kalamazsam diye korkmus o yuzdende acele etmis olabilirsiniz. Bu konuda da haklisiniz cunku ayni duygulari yasadim.

Bu konuda kafaya takmamaya calismaktan baska careniz yok. Su asamada oncelikle kendinizi ve bebeginizi dusunun. Yatmaniz gerekiyorsa yatin ve kalkmayin esiniz ilgilensin cocukla. Siz zaten normal durumlarda ilgiliymissiniz ama su an normal bir durum degil dusuk riskiniz varmis.

Hatta bilmiyorum yakininizda mi anneniz veya guvendiginiz bir akrabaniz size bakmaya gelsin. Evde baska bir ses size iyi gelebilir.

Esinize gelince o kadina ilgi duysaydi bosanmazdi 3.5 yol sizinle sevgili olmazdi tedavi oldugunuz zaman sizin en buyuk destekciniz olmazdi. Esiniz hakli olabilir kadin durmadan ariyor esinizde konusmak zorunda kaliyor olabilir. 55 dk belkide kavga ettiler. Anlasabilen bir cift olsalardi bosanmazlardi herhalde. Esiniz siz uzulmeyin diye size soylemiyordur. O kadininda amaci sizin akliniza suphe dusurup esinize catmanizi saglamak ve basarmista.

Bence o kadinla bir daha muhattap olmayin
Esinize de fevri davranmayin. O kadinla konusmasini istememeniz en dogal hakkiniz bunu esinize dile getirin ama sakin sakin dile getirin. Kavga ederek dile getirirseniz erkekler inada biniyor.

Allah yardimciniz olsun. Insallah sag salim alirsiniz bebeginizi kucaginiza.

Esin ne gerizekalı adam sinir oldum. Kıyamam sana kendine dikkat et. Bazı kadınlar böyledir eski eşleri evlenince kıymete biner kocalar

Bu yaşadıklarımdan sonra en azından suan için o çocuğu görmek bile istemiyorum hatta suan sesini bile kaldiramiyorum. Çünkü ben çok fazla fedakarlık yaptım ve cok vefasizlik gördüm suan içimden gelmiyor yapmacık olamiyorum
Hamilelik basli basina hassas bir dönem. Yasadiklarin zor seylermis. Ama az once de yazdim. Onemli olan bebegin su anda. O yuzden istemedigin bir seyi yapma. En azindan riskli durum gecene kadar. Istemedigin bir şeyi yapmak zorunda degilsin:KK39:

Sizin ilk evliliginoz mi ? Siz uzulmeyin evladiniz icin dik durun düsük tehlikeniz var madem bebegibizi sizden almalarina izin vermeyin.. Esiniz sizi cok sevmese hasta zamaninizda yaninizda olmazdi .. Eminimki siz yanlis ablamayin diye esiyle konustugunu sizi soylemedi sakladi... Siz cocuga yine ablalik yapin .. Annesinin sizi sinir etmesine izin vermeyin.. Esinizle kavga etmeden kobusun ve uzuldugunuzu bu bebgin siizn icin cok onemli oldugunu ve kaybetme tehlikesi oldugunu hatorlatin.. Hatirlasin ki sizi uzmesin

Ben mi yanlış anladım çocuk geldiğinde siz ayrı mı yatıyorsunuz eşinizden eğer böyleyse yapmayın bu çocuk nasıl sizi karı koca olarak görecek, ilerde dış kapının mandalı konumuna düşmek istemiyorsanız karı koca olduğunuz mesajını herşekilde verin.. Bu kadar sıkıntı atlatıpda kendinizi üzmeniz hiç değiyor mu denizi geçip derede boğulmayın,55 dakika görüşecek kadar kıymetliyse eski Eş boşanmasaymış kıymete mi binmiş, kendinizi üzmeyin onlar üzülsün, kadının elinede koz vermeyin..

Ben mi yanlış anladım çocuk geldiğinde siz ayrı mı yatıyorsunuz eşinizden eğer böyleyse yapmayın bu çocuk nasıl sizi karı koca olarak görecek, ilerde dış kapının mandalı konumuna düşmek istemiyorsanız karı koca olduğunuz mesajını herşekilde verin.. Bu kadar sıkıntı atlatıpda kendinizi üzmeniz hiç değiyor mu denizi geçip derede boğulmayın,55 dakika görüşecek kadar kıymetliyse eski Eş boşanmasaymış kıymete mi binmiş, kendinizi üzmeyin onlar üzülsün, kadının elinede koz vermeyin..
3 umuz aynı yatakta yatiyorduk ama ben uyuyamadigim aan gece kalkıp salonda yatıyordum. . Esimle konuşacağım eğer o kadar değerlise gidip getirsin bende annemin evine dönerim çünkü kaldıramiyorum artık. Yeniden hasta olmak en büyük. Korkum

Kizlar Merhaba .
Bilenler biliyor , 3 aylık evliyim 6 haftalik hamileyim. Kanser tedavisi gördüm , 7 ay önce tedavim bitti. Çok zorlu süreçlerden geçtim.
Eşimin ilk eşinden 5.5 yaşında bir oğlu var. Çocuk bir 1 yaşındayken eşiyle bosanmislar. Ve Boşandıktan 1 yılsonra biz tanıştık. 3.5 yıllık bir sevgili donemimiz oldu. Hasta olduğum zamanda bilenler bilirler kanser hastaları aldıkları kemoterapiden dolayi saç kaş hiç birşey kalmıyor fizik olarak da Ruh olarakda tamamen değişiyorsunuz. Bu zor süreçler de eşim hep yanımda oldu. Hep bana destek oldu elinden ne geliyorsa yaptı . Benn bile aynaya baktığımda kendimden korktuğum zamanlarda bile beni dünyanın en güzel kadiniymişim gibi hissettirdi.
Şuan da hamileligim çok riskli ve düşük tehlikem var ilaç kullanıyorum. .

Eşim biz evlenmeden önce , çocuğu icin hep anneannesiyle irtibatta olurdu hatta eski eşinin numarasi bile yoktu esimde, 15 günde 3 gün çocuğunu alıyor , çocuk bizde kalıyor aldığı zamanlarda , ve size yemin ederek söylüyorum ki çocuk çok yaramaz her yeri döken bir çocuk olduğu halde , ona ne ilgi göstereceğimi ne kadar iyi davranacagimi şaşırıyorum. İsminin harfleriyle kurabiyeler yapıyorum meyve tabaklari hazırlıyorum .
Hatta coxuk geldiği zaman kendi yatagimda yatıyorum babasıyla birlikte bende onlarla yatıyordum rahat edemeyince kanepe de salonda yatarım. Hatta ben kendi evimde çocuğa özel oda bile yaptım. Misafir yatak odasını bosalttim onun istediği oda takımını kendim aldım. Ama evimizin her odası sıcak olmadığı için babası odasında yatirdigi halde gece yarısı kalkıp kucagimda kendi yatagimiza getirdim.

Eşimin eski eşi ,,bizim evlendigimizi öğrenince sürekli bir bahaneler bularak eşimi aramaya başladı. Ki 4.5 yıldır esimle asla bire bir iletişim kurmazlardi hep anneannesinin telefonundan mesajla iletişim kurulurdu. Sonra arayıp yok çocuğun şu sorunu yok bu sorunu yok evlendiğini bana neden söylemedin. Ben ilk başlarda hiç sesimi çıkarmadim çocuk için görüşecek tabi dedim kendi kendime. Sonra whatsaptan resimler atmaya başladı esime çocukla kendi fotoları. Neyse yine birsey demedim . Birgün eşimi arıyorum hep meşgul hep meşgul tam 55 dk telefonla konuştu. Bende o kadinin numarasini kaydetmistim kendi telefonuma, gizli numaradan aradım oda meşgul esimle aynı anda . Sonra kapattı telefonu aradim kadını gayet ağır başlı hanfendi bir şekilde eşimi neden bu kadar çok aradigini sordum. Çocuk için konuştuklarınni çocuğun psikolojik sorunları oluştuğunu ve psikoloğa gitmesi gerektiğini söyledi. Bana dedi ki esin senden gizli yarın bizimle buluşacak 3 umuz doktora gideceğiz bu durumu size aciklayamadi x doktoruna isterseniz gelip sizde görebilirsiniz vs. Bende benden gizli gitmesine gerek yok çocuğu icin yapması gereken her neyse ben zaten müsade ederim bana soylemediyse eğer duygusal olduğum içindir vs. Dedim her neyse telefonu kapattık eşim eve gelince sordum gitmeyecegim o şeytan vs bir sürü hikaye anlattı onu engelledim telefonum dan falan dedi . Sonra yine konuşmalarından suphelendim ama hep yemin etti , bana bende inandım onunla asla konuşmuyorum anneannesiyle konuşuyorum dedi bu arada çocuğa tutumun hiç değişmedi hep aynı oldu , şuanda düşük riskim var hep yatmam gerekiyor olmasına rağmen bugün yine çocuğu alacak okul tatil olduğu için çocuk 1 hafta kalacak burda ben yine tabi gelsin dedim. Gerçi sormadıda alayim mi diye.
Bana anneannesine mesaj attım dedi yalan söylemis yine eski eşinin aradığını gördüm ve cok kotu oldum engellediği birisi asla arayamaz çok sinirlendim ağladım dün anneannesinin telefonundan aradı engelimi kaldır vs .dedi kaldırdım çocuğum içn konuşuyorum gibi şeyler söyledi ben şiirden saçlarımı yoldum beni o halde bırakıp oğlunu almaya gitti.
Siz olsanız ne yapardınız ? Çok moralim bozuk kendimi çok kötü hissediyorum. .

Ohoo zaten kanser atlatmissiniz dusuk riskli hamileliginiz var ve birde bunlari mi yasatiyor o sizi cok dusunen hep yaninizda olan sizi seven esiniz. Bence annesi babasi olan bir cocuk icin bu kadar kendinizi yipratmayin bu bir, Cocuk hastami sorunumu var sizi ilgilendirmez esiniz ve eski esi halletmeli siz kendinizi ve cocugunuzu dusunun.
Uzulmeyin suanda en son lazim olan sey uzulmek, esinizede acik acik anlatin bunu madem surekli yatmaniz gerekiyor evde yaramaz bir cocukla olmaz, esiniz cocugu yatiya almamali yada evde goruseceksede aksam geri annesine goturmeli yada babanne dede yokmu orda gorussunler 3-5 gunde onlarda kalsin. Sizin durumunuz ortada elalemin cocugunun pesinde kosacam dertlenecem diye ya kanseriniz nuksedecek yada cocugunuz dusecek. Tum hastaliklarin basi stres zaten.
Esinizle acik acik konusun hic cekinmeyin.

Sizin ilk evliliginoz mi ? Siz uzulmeyin evladiniz icin dik durun düsük tehlikeniz var madem bebegibizi sizden almalarina izin vermeyin.. Esiniz sizi cok sevmese hasta zamaninizda yaninizda olmazdi .. Eminimki siz yanlis ablamayin diye esiyle konustugunu sizi soylemedi sakladi... Siz cocuga yine ablalik yapin .. Annesinin sizi sinir etmesine izin vermeyin.. Esinizle kavga etmeden kobusun ve uzuldugunuzu bu bebgin siizn icin cok onemli oldugunu ve kaybetme tehlikesi oldugunu hatorlatin.. Hatirlasin ki sizi uzmesin
Benim ilk evliligiM5. Eşim 43 yaşında bense 23 . Ama aramızda başka hiç bir sorunumuz yok. Çok severek ve aşık olarak evlendim

Ben
Ohoo zaten kanser atlatmissiniz dusuk riskli hamileliginiz var ve birde bunlari mi yasatiyor o sizi cok dusunen hep yaninizda olan sizi seven esiniz. Bence annesi babasi olan bir cocuk icin bu kadar kendinizi yipratmayin bu bir, Cocuk hastami sorunumu var sizi ilgilendirmez esiniz ve eski esi halletmeli siz kendinizi ve cocugunuzu dusunun.
Uzulmeyin suanda en son lazim olan sey uzulmek, esinizede acik acik anlatin bunu madem surekli yatmaniz gerekiyor evde yaramaz bir cocukla olmaz, esiniz cocugu yatiya almamali yada evde goruseceksede aksam geri annesine goturmeli yada babanne dede yokmu orda gorussunler 3-5 gunde onlarda kalsin. Sizin durumunuz ortada elalemin cocugunun pesinde kosacam dertlenecem diye ya kanseriniz nuksedecek yada cocugunuz dusecek. Tum hastaliklarin basi stres zaten.
Esinizle acik acik konusun hic cekinmeyin.
Çocuğa bakmayı hiç dert etmedim severek yaptım altını islatti yatağı islatti hiç tepki vermedim kendim temizledim. Hep ona sevecen yaklaştim çocuk gibi hep onla oynadım. Ama suan dayanamiyorum çünkü haketmedim. Esimle konuşacağım başından kopsun bebegimin Günahına girmem çok seviyorsa geri barissinlar

3 umuz aynı yatakta yatiyorduk ama ben uyuyamadigim aan gece kalkıp salonda yatıyordum. . Esimle konuşacağım eğer o kadar değerlise gidip getirsin bende annemin evine dönerim çünkü kaldıramiyorum artık. Yeniden hasta olmak en büyük. Korkum
Hiçbir şey senden önemli değil bunu unutma yuvayıda sen yıkmadın eşinle Konuş şartların net olsun karşıdaki kadın iyi niyetli değil çünkü..

Ben

Çocuğa bakmayı hiç dert etmedim severek yaptım altını islatti yatağı islatti hiç tepki vermedim kendim temizledim. Hep ona sevecen yaklaştim çocuk gibi hep onla oynadım. Ama suan dayanamiyorum çünkü haketmedim. Esimle konuşacağım başından kopsun bebegimin Günahına girmem çok seviyorsa geri barissinlar
Eşimin ailesi istanbulda yaşıyor. .

Benim ilk evliligiM5. Eşim 43 yaşında bense 23 . Ama aramızda başka hiç bir sorunumuz yok. Çok severek ve aşık olarak evlendim
Eşinle ciddi bir şekilde konuş. Hatalar yapılacaksa senin yapman lazım onun değil. Aklını başına toplasın. Kimse senin yaşında o konumda olmayı kabul etmeyecekken, hep anlayışlıyım ben imajı çizdiğin için her şeye hak görüyor bence kendinde.

Ayrıca eşinden ayrı yatmak da ne. Çocuk 8 9 yaşına gelse sana sen kimsin moduna da girer. Gerekirse sıcak odayı ona verin, soğuk odada yatın ama eşinle beraber

Okullar tatile gırdı,al çocuğu tatıl boyunca yanına bak bakalım senınkıler hala saatlerce telde konusuyorlar mı..

Böyle yazdım ama çocuk okula gıdıyor mu ki..

Okurken içim sızladı..gerçekten harika bir insansınız..yaşınız genç olmasına rağmen ne güzel davranışlarınız var..
Tepkilerinizde haklısınız ki ben de kıskancım ve ben de eşimin ikinci evliliğiyim ama çocuk yok..
Eşinizle daha net konuşun lütfen kendinizi odaya kapayın..siz daha güçlü bir kadınsınız..dışarı çıkın ve mücadele edin..
Ben sizin uygun davranışları seçeceğinize inanıyorum..

konuyu degıstırmıs olmak ıstemıyorum da yas farkı dıkkatımı cektı nasıl tanıstınız merak ettım ?
ben aramda 16 yas fark olan bırıyle tanıstım da sadece yas farkını kafaya takıp uzaklasmayı tercıh ettım ıyı de bır ınsandı.. o geldı aklıma . :/
yas farkı sorun olmadımı hıc .

X