• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen lutfen lutfen yorum yapin neler oluyor esime ?

ilkkez mi böyle tepki verdi yoksa genelde şakaların sonuçları benzer oluyo muydu ?
bende kendi sevgilimle olan şakalaşmalarıma ve sonuçlarına göre bi kıyaslama yapıcam da :KK14:

adamın canı acayip kıymetli kendisi sıksa koparsa canım yanmayacakmış gibi davranıyo sevgiden yapıyomuşş ya , ona azıcık sert vursam aglayacak kadar canı yanıyo sinir oluyoruuuum ona kocanıza benzettimde birden evlenince falanda bu hallerini cekebilir miyim diye düşündüm.
zaten iyice kafamı karıştırdı :KK51:
Evlendiginizde bizim gibi olmaniz buyuk ihtimal :KK64:

Ya ülkece ne kadar sağlıklı aile yapımız var valla imrenilesi.
Şimdi kocanı sen tanıyosun, küsme huyu varsa küsecek. Trip atıyor bi nane yok yani. Bi iki gün geçer, barışırsınız. Evliliğin doğası budur zaten, ilişkideki kaybetme korkusunun getirdiği panik evliliklerde yok. Kavgalar küsüşmeler bitmiyor çünkü bi diğeri her zaman "nasılsa o gelecek" diyor ve birinden biri konuşmayı başlatıyor. Akşamına barışılıyor tatlıya bağlanıyor olay bi şekilde. Atla deve değil.
Ama bişeye takıldım; şimdi sen sonda es geçmişsin ama adam naz niyazlarda olduğu için nödön töyzönön göttöğönö söylömödön böhömöhömöhö yapmış. Sen de "sen gittiğin yerleri haber vermemeye devam edersen,......" demişsin. Nereye gidip haber vermiyo veya bu davranışı çok sık mı yapıyo o önemli. Hatta o çorabı top yapıp kafana atmasından daha da önemli. Asıl sorun o gibi geldi hatta..
Bayan patronu var onun evine gidip bana haber vermiyor mesela (ev bos bu arada) mesai saatlerinde avmye gidiyor haberim yok hafta sonlari bi abimin yanina 5 dakika ugriycam diyor ama cafede oturduklarini soylemiyor gibi gibi

Benim evliliğimin ilk yılları gibi :)

Ben eşimle 16 yaşında tanıştım o yüzden ilişkimiz çocuksu başladı. Sonra evlendik evde sanki evli gibi değil de . Ailesinden gizli üniversite de beraber yaşayan bu fırsatı en manyakca değerlendiren bir çift gibiydik. Zamanla yaşlar büyüdü çocuk oldu derken ikimiz de hem bu saçma hallere devam edip hemde sonunda Maraz çıkardık. Ve cok şükür sonunda ögrendikki buz büyümüş tük. Artık çocuk değildik. Kontrolsüz şaka evlilikte sorun çıkarır. O çorabı top yapıp fırlatma esimde de vardı ve ilk zamanlar ben buna kahkaha ile gülerken ikaz etmeye başladım en son deli gibi cırladım yeter büyü artık saygısız diye :))

Çoluk çocuğa karışmışsınız sizde büyüyün derim. Böyle ilişki çok sinir bozucu hal alıyor ve etraftan da çok çirkin görünürsünüz

böyle vurmalı şaplatmalı şakalardan hiç haz etmem. benim eşim de yapar biraz kaçırmaya başlayınca derim bak canımı acıtıyosun kavgaya dönecek sinirleniyorum yapma derim. o da uzatmaz. bence siz de bu tip şakalaşmaları bırakın. eşiniz size yapmaya gelince yapıyor da siz yapınca pek hoşlanmıyor demek ki

Dogum yapalı baya olmus
esınızın sıze saka yollu bıle vurması benım hosuma gıtmedı
bu tarz sakalardan bende hoslanmam
ama corabın sızı acıtması cok gulunc degıl mı sızcede?

o değil de -giyilmiş bir çorap sanırım- o çorabı top yapıp senin suratına atması bile başlı başına kavga sebebi çok saçma olmuş

Merhaba arkadaslar. Yaklasik 2ay once dogum yaptim dogumdan dolayimidir nedir vucudum asiri derecede hassas yani bi yerim sıkıldıginda cekildiginde vuruldugunda asiri aciyor. Dogum yaptigim ilk gunlerden beri esim bacagimi yanagimi vs sıkıp duruyor ve aasssiriii canim yaniyor 10000000 defa uyardim bak canim cok aciyor yapma acimiyor musun bana diye cunku acidan gozlerim doluyor artik onda da erkek gucu oldugundan oluyorum ya sanki. Neyse defalarca uyardim falan dun kuzeniyle aksam geldi yemege kuzeni mutfaktayken corabini yuzume top yapip atti o kadar canim acidi ki (biz bu arada antredeyiz kuzeni gormuyor) evde kosusturma basladi ben ona vurdum o bana falan sakalasiyoruz guluyoruz falan ben yuzune hafiften tokat attim o da bana yapistirdi bi tane bende elimi yumruk yapip agir cekimde vurur gibi vurdum sonra gulerek kactim ayy oldurcek beni diye diye biraz sonra arkamdan geldi ve hicc konusmadi benimle kuzeninin yaninda bana agzindan tek laf cikmadi halbuki sakalasiyoduk yani ve o baslatti. Benim canimi yakti. Ki bende canini acitacak bisey yapmadim. Neyse kuzeni gitti ben yaklasmaya calistim konustum biraz baktim yuzune uzun sure sonra bebek kucagindayken biz yatiyoruz dedi bebegi aldim kenara koydum ya niye kustun diye sirinlik yapmaya calisirken itti beni ya git diye off seninle mi ugrasicam dedim bende yataga gitti yatti hemen arkasindan ben gittim cocugu uyuttum neyse sarildim yattim hic tepki yok. Bugun zaten soguk noluyo anlamiyorum. Bugun bi teyzeme gittim oturmaya dunde soyledim ona ama duymamis ya da duymamazliktan geldi. Bana kizdi bugun niye gidip geldigini haber vermiyosun diye bende sen gittigin yerleri bana haber vermemeye devam edersen bende haber vermiycem gittigim yerlere dedim. Ok demis sadece. Bi ilgisiz bi soguk. Neden yani sakadan bi yumruktan cikacak bisey degil bence. Uzun tuttum kusura bakmayinn:stop:
Yas kaç acaba
Ergenliğinizi tamamlamadan evlendiniz sanırım
O pıs çorabı yüzüme fırlatacak babayiğit doğmadı henüz
Hele kovalamaca tokatlamaca oynamak hiç bana göre degıl
Değişik bir saka ve sevgi anlayışınız varmış

Vurdulu kırdılı şakalardan hiç hoşlanmam. Yerinizde olsam cildimin hassaslaştığını ve artık iki taraflı bu tarz şakaların bırakılması gerektiğini söylerim.

Back