• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime yaptıgim..

Yorum icin tesekkurler 2 seanslik bi tedavi sureci icindeyim zamanla düzelicek inaniyorum..burda siddet konularina encok yorum yapanlardanim cogu zaman bosan diyenlerdenim ..kuzenimi de yakin zamanda kiskanc siddet uygulayan kocasi yuzunden kaybettim erkeklere bi tahammulsuzlugum olustu bu aralar iyi degilim biliyorum ki encok kınadigim konudur biran oldu aglamadigim an yok suan bile..
Üzülmeyin hamilesiniz birazda hormonların kabahati tekrar etmesin de ama eşinizin gönlünü iyice alın hediye falan bile alabilirsiniz..

Çok komik..gönlünü alsın tokadı ömür boyu unutmaz zaten.. Sizin demenize göre tokat attı boşansın bunu dünyada unutturabilecek bişey yok Zaman'ı geri almak dışında..
Bencede cok komik
Evinde karısından tokat yiyen adamın karısı olarak hediye ......
Amannnnn ne düşünürseniz onu yapın benim kınamam kimseyi bağlamaz
Hayırlı geceler

Yargılamıyorum düşüncemi yazdım
Öfke kontrol edemıyom diyen esini çocuğunu dovsun sonra yüzsüzce yüzüne baksın yok ya.....
Kişinin kendisine saygısı olmalı en basta
Bunun saygıyla alakası yok onu açıklamaya çalışıyorum. Bn kendimede kızıyorum bazen ve vuruyorum kendime. Tabiki öfke kıntrolü olmayan herkez eşini çocuğunu dövsün sonrada haklı olsun gibi bi durum yok şitdetin hertürlüsüne karşıyım ama kendini kaybedince oluyo maalesef böyle şeyler :( keşke olmasa o an kendime engel olabilsem.

Kvniz değilde anneniz olsa yine telaşlanır,yine kızardı bence.:KK66:
kv kizin kendi annesini ayni kefeye koymayin .. kv ayri bisey kendi annesi apayri .. kv telas ettgi falan yok bnce o kadar hengameye de gerek yok kavga cikarip hasta ve hamile kadinin uzerne gitmeye de kv akilli olsaydi da eslerim arasina girilmeyecegni bilseydi ohhhh konu sahibinn agzna saglik haketmisss

Vicdan yapiyorsak iyi insanlar olabiliriz..Ben boyle biri degilim dicem siradan olucak ama oyle kimseyi incitemem aslinda hamilelige siginiyorum diyorum sonrasinda ama olan oldu evet ..igneden korkan ben bi gecede 2 kalcadan 2 koldan igneye maruz kaldim damar yolu acildi bebegin stresi ve kimsenin beni anlamadigini düsunup esime yaptigim ..cok kotu bigundü umarim unutabiliriz..

Şuanda hiç unutulmayacak gibi duruyo ama unutuyor insan heleki bebek telaşı içinde kaybolur gider.

önemli olan hatanı farketmiş olman canım aklıbaşında bir insansın yinede...bunu gösteriyor ayrıca hamilesin çok doğal öfke patlamaları falan..eşine yalnızken uygun bir dille anlatırsın özür dilersin..kayınvalidelerde bi acayip kadın hamile iken anlayışsızlığa bak..neyse annesini kötülemeden konuş yalnız..birazda hormonların etkisi olduğunu söylersin eşine unutulur canım sen bebeğe doğuma odaklan gerisi boş :)

Kv ortalığı kızıştırmaya çalışmış ama özürü eşin hakediyor tabi sakince konusup kendini ifade etmelisin. Annesinin hatasını görmeli

Pandora_x Pandora_x

ah arkadasim.

elbette ki bu surecteki ofke firtinalarini hicbir sey mazur kilamaz ama bu kayyum hanimin da varligi zarar. fakat ne diyebiliriz ki? esin bir evlat olarak korku dolu bir aninda anneye ihtiyac duydu; o an sadece es olup, korkusunu sindirmesi gerekirdi oysa... fakat elbette ki bu surecte bizler kadar erkekler de etkileniyor, onu da affet lutfen.

yani sen kacadabilirsin; insaniz zaman zaman birilerini bogazlayacagimiz da gelir. oyle dahi olsa kayyum hanimin bunu tolere etmesi gerekirdi. allaha sigin, ya sabir cek lutfen. gececek bu gunler.

Kizlar biseylerin arkasına sıginmak istemiyorum lakin konudn once bikac sey belirtmk istiyorum son 1yildir ofke kontrolumu iyice kaybetmis durumdayim eskiden beni taniyanlar bunu farketmeye coktn basladilar simdilerde en yakinlarimi kırıyorum cok üzgunum:KK42: hamile oldugumu bilenler var icinizde konularimi okuyanlar sanci agri bi sürü sey oldu apar topsr hastaneye gittik esimin annesi ile görusmuyorum fakat esim panik yapip annesini aramis bizden once hastanedeydi o an onu sorun edick halim yoktu dogumhaneye girdim bebisimin kalbinde ritim sorunu vardi yatis yapildi kv ve esim yanimda kaldi ki kv esim kalsin siz gidin rahatsz olmayn dedim gitmedi gece boyunca uyuyamadm sabaha karsi esimi uyandrp ben gezincm uyuyamiyorm cok sıkildm dedim yan odadaki teyze beni gornce odaya davet etti gittm sohbet ettk ve saati unutmusum:KK43: herkes her yerde beni arams ama bi anons etmek kimsenin aklina gelmems :KK43: snra odaya bi gittm esim bana sarildi nerdeydin dedi kv ise bagirdi sorumsuz dedi bana insan adamini dinler dedi halbuki esime haber vermistm 1 saatcik gezdim :cry:kv devam etti özur dile deyip duruyor bende birinden diliceksem bu eßim olur dedim susmadi boyle evlilik mi olur dedi ki evliligimiz de ciddi bi sorun hic olmadı nerden nereye eşimi doldurup bana bagirtacak eşim sakin hic konusmadi esime oglum sakin ol diyor zaten sakin :cry:sonra tutamadm kendimi bizim evliligimizde bi sorun yok dedim ben kactin zannettim dedi bende kendinizden süphelisiniz sanirim dedim..terlik ve pijama ile kaccam bu kis ne alaka ya oglunu dolduruyo bi insan nie bu lafi etsin niya kacim ya bi sorunum yok olsa biter kuralinca ..en son sesimi baya yukselttim bu ne demek simdi noluyo ya ben neler atlattm moralimi bozmayn dedim kocamla arama girmeyin sizi ilgilendirmez evliligimizde sorun falan yok dedim ayy bana bagirdi dedi ve gitti agladi..esimde arkasndan anneme özür borclusun dedi sessiz konusabilirdin resmen aglattin kadini dedi bende elim titreye titreye tokat attim esime cik odamdan yanliz kalmk istiyorm dedim annen benim senden kactigimi ima ediyor bu ne demek ya dedim oda cikti :KK42:simdi cok kırildi bana küstü niye sinirlerime hakim olamiyorum kv resmen bagrdim sessiz konusabilirdim ama cok uzatti susmadi.. napicam esimin gönlunu almak istiyorum en karsi oldugum seyi yaptim tokat attim ve eminim cok acimiştir ..

Baya baya dizginleri eline almissin sen :KK70:

Evli olmadigim icin annemle babami dusunuyorum da şuanda Annem Babama sinirlenip tokat atacak heeeee vay anasini hayal gücüm tükendi bir anda:KK51:

Gayette haklisin.kayinvalide tum tabulari yikma derdinde.birde senden mi ozur bekleniyor.
Oyle kayinvalideye yuksek sesle bagirmaniz gayet normal.sucluluk psikolojisine girmeyin.

Evet iyiydim biraz sancim vardi ama asil bebegin hareketlerini hissetmedigim icin panik yaptim hastanede hersey yoluna girmisti..kv ve esim uyudular guzelde horladilar ben kasindim durdum malum çatlaklar kalktm saat 6.30 gibiydi esim tamam cik dedi kv uyuyo tabi 1 saat yuzinden basima gelenler bunlar..
eşinizin gönlünü almak için gerekirse kv den özür dileyin. kv sizi kasıtlı kızdırmış olsa dahi kavga etmek, tokat atmak nedir hasta halinizle, üstelik hastanede? gerçekten çok ayıp.
eğer eşiniz sinirle size tokat atsaydı emin olun en ağır lafları yazardım buraya. şiddetin bahanesi olmaz.
eşiniz yine melek gibi insanmış ki sizi hastanede bırakıp gidememiş.
eşinizin kırılan sadece kalbi değil gururu da kırılmıştır.
tamir etmek için çabalamak düşer size.

Bebek ne durumda?

Riske girmiş hamile kadına niye yükleniyor bu kadar?

Senin çözümün kv yi görmemek. Esinle konuş her an her yerde dibimizde olmasın de. Yani eşinin kabahati kadını gondereyim keşke. Zaten sen bu kadınla kavgalı degilmisydin kusmusun diye hatırlıyorum.

Çok geçmiş olsun. Eger kayinvalidenin ofkeni kötüye kullandığıni düşünüyorsan onun yaninda sinirlenme. Bebisine odaklan. Esine de durumu anlat. Cok dolmustum kusura bakma sana patladim gibi. Sonra da hamileliginin tadını çıkar bana kalırsa

Evet bende katılıyorum. Kv yi sen aglatacagina, sen haksiz dusecegine geç köşeye sen ağlıyormuş gibi yap.

Senin annen nerde? Esin niye kendi ailesini arıyor seninkileri aramıyor

Kv dız sonucta sızın ıcın orada kalmıs,bırakıp gıdebılırdıde ,o ıstedıgı kadar bagırsın sızde şakaya vurup bıraz alttan alsaydınız..saygısızca davranmıssınız hem esınıze hem kv denıze..

Eşim panik yapıp annesini aramış cümlesini okuyunca eyvah dedim.

Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir derler.

Konu hata zinciriyle dolu. Zincirin ilk halkasının eşiniz yapmış annesini çağırmakla.

Neyse hadi çağırmış, 10 dk sonra tamam siz gidin ben kalırım diyerek onları göndermemekle ikinci hatayı yapmış.

Siz sakince eşinize "sen yetiyorsun, anneni gönderebilirsin, bir de o burada sefil olmasın" demediğiniz için üçüncü hatayı yapmışsınız. Kayınvalideye değil eşinize söylemeniz gerekiyordu.

Dördüncü hata, yan odada 1 saat kalmanız. Yani buna ben bile şaşırdım. Bir saat ne demek yahu? Koskoca bir saat? Yanınızda cep telefonunuz yok muydu bu arada? Odada mı bırakmıştınız? Sizi arayıp bulamamaları, bulamadıklarında akıllarına bin türlü şey gelmesi normal. 15-20 dk sonra teyzeye "ben bir haber veryim burada olduğumu, yine gelirim" deyip YAN odaya haber vermemiş olmanız büyük sorumsuzluk.

Kayınvalidenizin size sorumsuz demesi ayrı bir hata. Sizin onun OYUNUNU görememiş ve tahmin etmeniz gerekirken etmemiş olmanız da sizin hatanız. Eline fırsat geçmiş kayınvalidenizin, bunu kaçıracağını mı sandınız?
Diyorsunuz ki eşim bana sarıldı, olayın sıcaklığında hemen eşinize özür dilerim, merak edeceğin bu kadar aklıma gelmemişti diye kendinizi acındırsaydınız belki olay böyle büyümeyecekti.

Kayınvalideniz size kaçtın sandık deyince onu kendinize muhatap almanız sizin diğer bir hatanız. Bırakın o ne düşünürse düşünsün, siz eşinize sarılıp aaaayyyy canım çok afedersin, yan tarafta çok tatlı bir teyze vardı, bal gibi muhabbeti vardı, dalmış gitmişim deseniz eşiniz size bu kadar yüklenmeyecekti.

Eşinize attığınız tokat hataların en büyüğü tabi. Tartışılmaz

Bence en kısa sürede eşinizle konuşun. Yalvarın. Bebeği kaybetme tehlikesinin sizi strese soktuğunu, bir de üstüne kv'nin üstünüze geldiği için hormonları da bahane edin vs, çok yanlış yaptığınızı, eşinizden çok çok özür dilediğinizi, ama bir daha da sizi kayınvalidenizle aynı ortamda karşılaştırmaması gerektiğini söyleyin.
Ama kv konusunda geri adım atmayın. Size öyle davranmaya hakkı yok, fırsatçılık yapmış resmen, kötü niyetli bir kadın.

Back