Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizim uyuyalı 2 saat oldu en acilinden bnmde uyumam lazım ama sinirden uyuyamıyorum cocuk uyanacak birazdan ben yine uykusuz
Bnmki anlamaz ki öyle birşey desem de çocuğu anne seni dovmus mu anne sana kızmış mı diye seviyor 40 kere söyledim öyle deme diye yine yapıyor kadın anlamıyor yaKp yaptığının su götürür yeri yok zaten kvye gelince benim kvdede eltimin oğlu 3 aylıkken patates kızartması yedirmiş eltim söylemişti neymiş erkek çocuğu canı çeker nasıl bi Mantıksa bende akıl küpesi yapıp hiç yalnız bırakmadım kesin tavrımıda koydum hatta birgün hepbirlikte otururken kendi anneme kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diyerekten benden habersiz bu çocuğa bişi verirseniz Hakkımı helal etmiyorum dedim kv öyle denir mi ağır konuştun dedi o zaman vermezsiniz dedim kestirip attım yalnızkende anneme neden öyle söylediğimin açıklamasını yapmıştım kesin tavrını koy en ufak bi yumuşamada hemen bildiklerini okuyorlar çünkü
Ya dedim yapma o arada eşim kızdı zaten ben cok sinirlenince tepki veremiyorum kalıyorum öyle sonradan aklıma geliyor söyle yapsaydım boyle yapsaydım pişman oluyorum bu huyuma da gıcık kapiyorumŞeker sadece zararlı değil. Aynı zamanda yasak. Hadi o yalattı sende armut mu topluyosun? Hemen alırdım kucağından
Belki sıkıntıma çare olmayacak ama konuşmazsam catlayacagim bnm 4 aylık bi kızım var kv ve kp bize cok yakın oturuyor iki güne bi cocuk görmeye geliyorlar neyse ilk olayımız söyle oldu bnm kp sözde cocuk seviyor daha 1 aylıkken cocugun dudağından opuyor Nasıl bi mantıksa bu sebepten dolayı ben esime cemkirdim o da gitti ailesine cemkirdi sonra sırf arada küslük olmasın diye gittim konuştum onlarla neden bunu yapmaması gerektiğini anlatmaya çalıştım anlaMadi tabi ki bi de saVurması hergün tv de dedeler torunlarını dudağındaN öpüyormuş hangi tv ise bu neyse bi suru tartışmanın sonunda bunlar dedi size gelmeyeceğiz Bidaha aradan 4 gun geçti geldiler bugun de kv me 40 kere seker verme seker zararlı bu cocuk şekerli yemeğe alışırsa diğer seyleri yemez dememe rağmen gözümün içine baka baka seker yalattı çocuğa tabi ben yine esime patladım o da annesine kızdı kadın yine diyor ki gelmeyeceğiz size bi daha offf gelmezseniz gelmeyin napayim yanı o kadar arada kaldım ki ya Alın çocuğu dudağını mı öpüyorsunuz poposunu mu öpüyorsunuz seker mi veriyorsunuz bal mı veriyorsunuz naparsaniz yapım diyeceğim yada bi omur boyle Papaz olacagiz
Aaa dejavu bu konunun aynısı aylar önce açılmıştı kayınpeder bebeği dudağından öpüyordu kulağını yalıyordu o aklıma geldi
O konuyu açan da bnm bunların sıkıntısı hiç bitmiyor ki hergün bişey çıkıyor işte böyleSorma benimde aklıma o geldi sonra acaba aylar öncenin konusunu mu gene getirdiler diye tarihe bakıverdim
O konuyu açan da bnm bunların sıkıntısı hiç bitmiyor ki hergün bişey çıkıyor işte böyle
Yok ayni evde değiliz çok şükür ayni mahalledeyiz ama bu yüzden çok geliyorlar o dudak öpme kulak yalama olayını kavga dövüş hallettik ama bu sefer baska sorunlar işte bnm uyardığım bürün konuları inat gibi yapıyorlar seni sallamıyoruz der gibiaaaaaaa hala devam mı yuh yani !!
Nebiçim insanlar ya ?
Aynı yerdemiysiniz beraber mi oturuyorsunuz ?geçen konunuz beynime kazınmıştı çok sinirlenmiştim hala tesirindeyim dudak öpme kulak yalama falan
Kaçın kurtulun ozaman ne bekliyorsunuz kira diye birşey var yani
Bu çocuk büyüyor ve buna kötü örnek oluyor piskolojisi bile etkilenir ya !
Yok ayni evde değiliz çok şükür ayni mahalledeyiz ama bu yüzden çok geliyorlar o dudak öpme kulak yalama olayını kavga dövüş hallettik ama bu sefer baska sorunlar işte bnm uyardığım bürün konuları inat gibi yapıyorlar seni sallamıyoruz der gibi