Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende nefret etmediğim halde nefret ttiğmi söylemiştim aklıma gldikçe utanıyorum ve içim acıyoSen hamilesin olur böyle şeyler. Normal zamnda olsa eşin çok kırılırdı ama şuan seni birazda olsa anlayabilir.
Bnde eşime lohusayken tokat atmıştım vicdan yaptım baya. İstemeden aniden oldu nasıl attım bn bile anlamadım ama beni aldattığını düşünmüştüm.kendimi kaybetmiştim resmen. Neyse çocuğun sağ sağlim doğsun inşallah unutursunuz o arada bu olayı.
Valla bende olsam aynısını yapardım sıkma canını dibine kadar haklisinKizlar biseylerin arkasına sıginmak istemiyorum lakin konudn once bikac sey belirtmk istiyorum son 1yildir ofke kontrolumu iyice kaybetmis durumdayim eskiden beni taniyanlar bunu farketmeye coktn basladilar simdilerde en yakinlarimi kırıyorum cok üzgunum hamile oldugumu bilenler var icinizde konularimi okuyanlar sanci agri bi sürü sey oldu apar topsr hastaneye gittik esimin annesi ile görusmuyorum fakat esim panik yapip annesini aramis bizden once hastanedeydi o an onu sorun edick halim yoktu dogumhaneye girdim bebisimin kalbinde ritim sorunu vardi yatis yapildi kv ve esim yanimda kaldi ki kv esim kalsin siz gidin rahatsz olmayn dedim gitmedi gece boyunca uyuyamadm sabaha karsi esimi uyandrp ben gezincm uyuyamiyorm cok sıkildm dedim yan odadaki teyze beni gornce odaya davet etti gittm sohbet ettk ve saati unutmusum herkes her yerde beni arams ama bi anons etmek kimsenin aklina gelmems snra odaya bi gittm esim bana sarildi nerdeydin dedi kv ise bagirdi sorumsuz dedi bana insan adamini dinler dedi halbuki esime haber vermistm 1 saatcik gezdim kv devam etti özur dile deyip duruyor bende birinden diliceksem bu eßim olur dedim susmadi boyle evlilik mi olur dedi ki evliligimiz de ciddi bi sorun hic olmadı nerden nereye eşimi doldurup bana bagirtacak eşim sakin hic konusmadi esime oglum sakin ol diyor zaten sakin sonra tutamadm kendimi bizim evliligimizde bi sorun yok dedim ben kactin zannettim dedi bende kendinizden süphelisiniz sanirim dedim..terlik ve pijama ile kaccam bu kis ne alaka ya oglunu dolduruyo bi insan nie bu lafi etsin niya kacim ya bi sorunum yok olsa biter kuralinca ..en son sesimi baya yukselttim bu ne demek simdi noluyo ya ben neler atlattm moralimi bozmayn dedim kocamla arama girmeyin sizi ilgilendirmez evliligimizde sorun falan yok dedim ayy bana bagirdi dedi ve gitti agladi..esimde arkasndan anneme özür borclusun dedi sessiz konusabilirdin resmen aglattin kadini dedi bende elim titreye titreye tokat attim esime cik odamdan yanliz kalmk istiyorm dedim annen benim senden kactigimi ima ediyor bu ne demek ya dedim oda cikti simdi cok kırildi bana küstü niye sinirlerime hakim olamiyorum kv resmen bagrdim sessiz konusabilirdim ama cok uzatti susmadi.. napicam esimin gönlunu almak istiyorum en karsi oldugum seyi yaptim tokat attim ve eminim cok acimiştir ..
G.olsunm uzulme haketmis:) ailen nerde pkiKizlar biseylerin arkasına sıginmak istemiyorum lakin konudn once bikac sey belirtmk istiyorum son 1yildir ofke kontrolumu iyice kaybetmis durumdayim eskiden beni taniyanlar bunu farketmeye coktn basladilar simdilerde en yakinlarimi kırıyorum cok üzgunum hamile oldugumu bilenler var icinizde konularimi okuyanlar sanci agri bi sürü sey oldu apar topsr hastaneye gittik esimin annesi ile görusmuyorum fakat esim panik yapip annesini aramis bizden once hastanedeydi o an onu sorun edick halim yoktu dogumhaneye girdim bebisimin kalbinde ritim sorunu vardi yatis yapildi kv ve esim yanimda kaldi ki kv esim kalsin siz gidin rahatsz olmayn dedim gitmedi gece boyunca uyuyamadm sabaha karsi esimi uyandrp ben gezincm uyuyamiyorm cok sıkildm dedim yan odadaki teyze beni gornce odaya davet etti gittm sohbet ettk ve saati unutmusum herkes her yerde beni arams ama bi anons etmek kimsenin aklina gelmems snra odaya bi gittm esim bana sarildi nerdeydin dedi kv ise bagirdi sorumsuz dedi bana insan adamini dinler dedi halbuki esime haber vermistm 1 saatcik gezdim kv devam etti özur dile deyip duruyor bende birinden diliceksem bu eßim olur dedim susmadi boyle evlilik mi olur dedi ki evliligimiz de ciddi bi sorun hic olmadı nerden nereye eşimi doldurup bana bagirtacak eşim sakin hic konusmadi esime oglum sakin ol diyor zaten sakin sonra tutamadm kendimi bizim evliligimizde bi sorun yok dedim ben kactin zannettim dedi bende kendinizden süphelisiniz sanirim dedim..terlik ve pijama ile kaccam bu kis ne alaka ya oglunu dolduruyo bi insan nie bu lafi etsin niya kacim ya bi sorunum yok olsa biter kuralinca ..en son sesimi baya yukselttim bu ne demek simdi noluyo ya ben neler atlattm moralimi bozmayn dedim kocamla arama girmeyin sizi ilgilendirmez evliligimizde sorun falan yok dedim ayy bana bagirdi dedi ve gitti agladi..esimde arkasndan anneme özür borclusun dedi sessiz konusabilirdin resmen aglattin kadini dedi bende elim titreye titreye tokat attim esime cik odamdan yanliz kalmk istiyorm dedim annen benim senden kactigimi ima ediyor bu ne demek ya dedim oda cikti simdi cok kırildi bana küstü niye sinirlerime hakim olamiyorum kv resmen bagrdim sessiz konusabilirdim ama cok uzatti susmadi.. napicam esimin gönlunu almak istiyorum en karsi oldugum seyi yaptim tokat attim ve eminim cok acimiştir ..
Ailem çok uzakta bi başıma kaldım buralarda 1700 km lik uzaklik hemde ..G.olsunm uzulme haketmis:) ailen nerde pki
Inanin bende ciddi bir vicdan muhakemesine girdim cok pisman oldum bianlik refleksti asla kabul edilemez bana yapilsaydi sanirim büyuk olay çıkarirdim bu düsunceyle esimden özur diledim simdi iyiyiz bidaha böyle bisey asla yasanmicak bundan eminim ama :)esiniz haketmemis bunu hani erkek siddet gosterince diyoruz hicbir bahanesi olamaz aynı sey burda da gecerli affetmezse bile haklı ama siz elinizden geleni yapın kayınvalidenize olan hıncınızı esinizden cıkarmıssınız hani adamda birsey dememis derdini dinleyen anlamaya calısan bir adam belliki