Kizlar Merhaba .
Bilenler biliyor , 3 aylık evliyim 6 haftalik hamileyim. Kanser tedavisi gördüm , 7 ay önce tedavim bitti. Çok zorlu süreçlerden geçtim.
Eşimin ilk eşinden 5.5 yaşında bir oğlu var. Çocuk bir 1 yaşındayken eşiyle bosanmislar. Ve Boşandıktan 1 yılsonra biz tanıştık. 3.5 yıllık bir sevgili donemimiz oldu. Hasta olduğum zamanda bilenler bilirler kanser hastaları aldıkları kemoterapiden dolayi saç kaş hiç birşey kalmıyor fizik olarak da Ruh olarakda tamamen değişiyorsunuz. Bu zor süreçler de eşim hep yanımda oldu. Hep bana destek oldu elinden ne geliyorsa yaptı . Benn bile aynaya baktığımda kendimden korktuğum zamanlarda bile beni dünyanın en güzel kadiniymişim gibi hissettirdi.
Şuan da hamileligim çok riskli ve düşük tehlikem var ilaç kullanıyorum. .
Eşim biz evlenmeden önce , çocuğu icin hep anneannesiyle irtibatta olurdu hatta eski eşinin numarasi bile yoktu esimde, 15 günde 3 gün çocuğunu alıyor , çocuk bizde kalıyor aldığı zamanlarda , ve size yemin ederek söylüyorum ki çocuk çok yaramaz her yeri döken bir çocuk olduğu halde , ona ne ilgi göstereceğimi ne kadar iyi davranacagimi şaşırıyorum. İsminin harfleriyle kurabiyeler yapıyorum meyve tabaklari hazırlıyorum .
Hatta coxuk geldiği zaman kendi yatagimda yatıyorum babasıyla birlikte bende onlarla yatıyordum rahat edemeyince kanepe de salonda yatarım. Hatta ben kendi evimde çocuğa özel oda bile yaptım. Misafir yatak odasını bosalttim onun istediği oda takımını kendim aldım. Ama evimizin her odası sıcak olmadığı için babası odasında yatirdigi halde gece yarısı kalkıp kucagimda kendi yatagimiza getirdim.
Eşimin eski eşi ,,bizim evlendigimizi öğrenince sürekli bir bahaneler bularak eşimi aramaya başladı. Ki 4.5 yıldır esimle asla bire bir iletişim kurmazlardi hep anneannesinin telefonundan mesajla iletişim kurulurdu. Sonra arayıp yok çocuğun şu sorunu yok bu sorunu yok evlendiğini bana neden söylemedin. Ben ilk başlarda hiç sesimi çıkarmadim çocuk için görüşecek tabi dedim kendi kendime. Sonra whatsaptan resimler atmaya başladı esime çocukla kendi fotoları. Neyse yine birsey demedim . Birgün eşimi arıyorum hep meşgul hep meşgul tam 55 dk telefonla konuştu. Bende o kadinin numarasini kaydetmistim kendi telefonuma, gizli numaradan aradım oda meşgul esimle aynı anda . Sonra kapattı telefonu aradim kadını gayet ağır başlı hanfendi bir şekilde eşimi neden bu kadar çok aradigini sordum. Çocuk için konuştuklarınni çocuğun psikolojik sorunları oluştuğunu ve psikoloğa gitmesi gerektiğini söyledi. Bana dedi ki esin senden gizli yarın bizimle buluşacak 3 umuz doktora gideceğiz bu durumu size aciklayamadi x doktoruna isterseniz gelip sizde görebilirsiniz vs. Bende benden gizli gitmesine gerek yok çocuğu icin yapması gereken her neyse ben zaten müsade ederim bana soylemediyse eğer duygusal olduğum içindir vs. Dedim her neyse telefonu kapattık eşim eve gelince sordum gitmeyecegim o şeytan vs bir sürü hikaye anlattı onu engelledim telefonum dan falan dedi . Sonra yine konuşmalarından suphelendim ama hep yemin etti , bana bende inandım onunla asla konuşmuyorum anneannesiyle konuşuyorum dedi bu arada çocuğa tutumun hiç değişmedi hep aynı oldu , şuanda düşük riskim var hep yatmam gerekiyor olmasına rağmen bugün yine çocuğu alacak okul tatil olduğu için çocuk 1 hafta kalacak burda ben yine tabi gelsin dedim. Gerçi sormadıda alayim mi diye.
Bana anneannesine mesaj attım dedi yalan söylemis yine eski eşinin aradığını gördüm ve cok kotu oldum engellediği birisi asla arayamaz çok sinirlendim ağladım dün anneannesinin telefonundan aradı engelimi kaldır vs .dedi kaldırdım çocuğum içn konuşuyorum gibi şeyler söyledi ben şiirden saçlarımı yoldum beni o halde bırakıp oğlunu almaya gitti.
Siz olsanız ne yapardınız ? Çok moralim bozuk kendimi çok kötü hissediyorum. .