evet anladım, yine eşinizin olduğunu düşünmesi gerekirdi, çünkü evde eşinizden başka onu yapabilecek kimse yok,
eşiniz odada olmasaydı ve kardeşiniz böyle bir şey hissettiğinde, bir süre sonra arkasını dönüp kimsenin olmadığını görüp, tekrar arkasını dönüp rüya görmüşüm deyip yatardı, yani kardeşinizin söylediğine göre.
Yine abimin olduğunu düşünürdüm deseydi gerçekten hissetmiş olurdu. Yine kardeşinizin söylediğinden yola çıkıyorum.
Eşinizin o anda odada olması kötü olmuş.
Bu arada eşinin sakinliğine şaşıran arkadaşlar için söylüyorum, hemen eşin yapmıştır diye ikaz etmeyin lütfen çünkü örnek verecek olursak insan bir yakınını kaybettığınde (düşüncesi bile kötü geliyor) çırpınarak ağlaması normalken bazen öyle oluyor ki öylesine sakin öylesine durgun olabiliyor, yani konuyla bağdaştıracak olursak eşinin böyle davranması şaşırtıcı değil.
Yine kardeşinizin rüya görmüş olacağını düşünüyorum. Uyandığında, sizin evinizde olması ve eşinizi de karşısında görmüş olması da ne kötü şanstır ki rüyasının tuzu biberi olmuş. İnşallah eşiniz öyle bir şey yapmamıştır. Öyle ki anlattığım rüyamda gerçekten çok etkilenmiştim o an telefonu elime aldım, arayacaktım sonra kendime geldim. O saatte, neredesin nasıl gidersin diye arayıp bağırsaydım neler olurdu kimbilir.
Bu olayın aydınlığa kavuşması için dualarımdasınız.