Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ilk başta üstünü örttüğü için yanlış anladığını sanmış o sırada elim değdiyse falan diye ama sonra işin boyutu değişince anlatmaya devam ettikçe ne diyonuz siz dedi ben üstünü örterken elim değse bile 1 snlik birşeydir 3 dk da ne dedi offffffffffffffffff valla off yaa nolcak bu bilmiyorum nasıl çaresizlik bu Allah kimseye vermesin

o bebek nasıl gelmiş oraya o zaman, madem bebeği getirmediğinden herkes emin... uyku sersemliğiyle başka ayrıntıların da yanlış hatırlanması veya hiç söylenmeyen ayrıntılar olması da mümkün...

canım işin çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun boşan şüpheyle yaşama diyemiyorum ki evladın var.. peki kardeşin eşine karşı nasıldı? samimiler miydi ya da kıskanır mıydı ilişkinizi hiç dikkatini çeken bi hareketi olmuş muydu

Sizden önce annenize anlatmış ve annenize korkma bana birşey yapamaz diye mesaj atmış.
Demek ki annenizinde bu yönde endişesi olmuş ama sanırım yuvanız yıkılmasın diye susuyorlar.
İnsan uyusada dokunuduğunu , okşandığını anlar
Kardeşiniz bekar yani yalnız yatmaya alışık.
Daha çabuk uyanmıştır
Okşama olayından sonra baktığında eşiniz beşiğin başındaymış, yani uyanık olduğunu farketmedi belki eşiniz.
Ben üzülerek kardeşinize inanıyorum
Belki annenize atığı mesajı görmeseniz bu olaydan hiç haberiniz olmayacaktı.

Son düzenleme:

Amin inş. bende belki kızım olmasa ayrılırdım çünkü şüphesi bile intihar ettirir ama kızım var büyüdüğünde ne dicem ona bilemşyorum ayrılsam. kardeşim eşime karşı normal yani çok samimi değildi cıvıkta değiller ikiside kıskanç bi kızda değil kardeşimin dikkatimi çeken hareketi olmadı en kötüsü olayı çözemememin sebebi eşiminde hareketini görmedim daha önceden birleştiririm diyorum ama bulamıyorum

Kardesinizin sizi uzmek istemeyecegi icin susacagini bildigi icin o an seytana uyup boyle birsey yapma olasiligi cok yuksek. bi kadin olarak boyle bir durumu gercek olduguna inanmasak nasil soyleyebiliriz. eminim kardesinizde sonra olabileceklerdne cekindigi icin size soyleme geregi duymustur. kardesiniz icin uzuldum ben. konustugunuzda bu gelgitleri o da yasamistir goreceksiniz. esiniz elbette inkar edecek, ama sizin duyamacaginizi bilse belki tel.ile kardesinizle konusabilir.

çok merak ediyorum bu olay nasıl sonuçlanacak :26:
konu sahibi bizi sonuç çıkınca haberdar et :26:

kardeşim bukadar eminim diyor biri dokundu diye ve döndüğünde onu görüyor doğa üstü varlıklar veya doğa üstü olay yaşayamıycağımıza göre eşim bunu yaptı değilmi acı ama gerçek bu sanırım bunu nasıl atlatırım bunuda bilmiyorum

çok merak ediyorum bu olay nasıl sonuçlanacak :26:
konu sahibi bizi sonuç çıkınca haberdar et :26:

ederim tabiki inş. yeterki hiç bilmediğim ama güzel bir ayrıntı bulayımda eşim yapmamış olsun ama yaptıysada yeni bir yolda yaşamaya devam edicem inş. hayırlı sonuçla karşılaşırım

Canım benim tabiki yanılıyor olabiliriz , ben yazdıklarını baştan okudum birleştirdim
İlk olarak annene mesaj atarken görüp, mesajı okuyup öğrenmişsin.
Doğru anladıysam böylece olay açığa çıktı ve kardeşin gidecem diye tutturdu
Mesajı görmesen bilmeyecektin diye düşünüyorum
Kardeşin arkasını döndüğünde eşini beşik başında görmese yada odada kimse yoktu dese bir derece rüya diye zorlanır durum.
Ben böyle anladım olayı
Allah yardımcın olsun, umarım yanılıyoruzdur şüphelerimizde.
Şüphe diyorum emin olmanın bir yolu yok

Son düzenleme:

diyelim yüzünü görmedi ama eşiniz odadan ayrılınca arkasında da bakmamış mı kardeşiniz :26:

bir de işin garibi kardeşiniz o an dönüp neden tepki vermiyor ortalığı neden ayağa kaldırmıyo? sizi üzmek istemiyosa sonradan neden söyledi????

diyelim yüzünü görmedi ama eşiniz odadan ayrılınca arkasında da bakmamış mı kardeşiniz :26:

nasl? tam anlamadım ama biri dokunduğu o an tam o an dönüp bakmamış ne oluyo diye kim diye ama üstü örtülüp gidince bir süre geçince dönüp bakmış kardeşim arkasına ve ozaman eşim kızımın yanınymış arkasına dönük bir şekilde ve sonra bizim odamıza yani yatak odamıza doğru girmiş hiç yüzünü dönmeden

bir de işin garibi kardeşiniz o an dönüp neden tepki vermiyor ortalığı neden ayağa kaldırmıyo? sizi üzmek istemiyosa sonradan neden söyledi????

ben birtek şunu anlamıyorum tamam dokundu ve dönüp ne yapacağını bilemedi yani dönerse ne yapacağını kestiremedi belki tamam ama dokunulduğunda sıçrardı en azından diyorum tek anlamadığım nokta sıçrardı veya kıpırdardı ki dokunan da çekilir giderdi

Arkasını döndüğünde eşi beşiğin başında duruyormuş
hmm anladım:26:

şimdi bence kalçasına dokunmuş olsa sırf öyle de gitmezdi yani
bunu göze aldıysa başka şeyler de yapmaz mıydı :26:

ve dokunduktan sonra hiçbir şey olmamış gibi dönüp gitmek
bilmyorum garip bir şey var ama :26:

aynen öyle dokunan kim olursa olsun biri dokunduğunda tepki verirdi yüzünü dönmese bile en azından uyanıyo gibi yapardı ki adam da gitsin. bilmiyorum kardeşinizi sıkıştırın bence biraz neler duyuyoruz kayınbabasıyla kaçan bile var. bence şu durumda kesin kocam suçlu diyip kestirmeyinn kardeşiniz de normal davranmamış çünkü

Beklemedigi birsey sonucta donup kalmis denir ya hani bence oyle, sokakta gupegunduz laf atildiginda bile o yaslarda utanir susardik.o cesaret edip donunceye kadar dokunan kisi fazla ileri gitmeden gitmis zaten.

Beklemedigi birsey sonucta donup kalmis denir ya hani bence oyle, sokakta gupegunduz laf atildiginda bile o yaslarda utanir susardik.o cesaret edip donunceye kadar dokunan kisi fazla ileri gitmeden gitmis zaten.

3 dakika diyo ama bi süre afallamıştır da 3 dk boyunca nasıl ellettirmiş kendisini şaibeli geldi bana

Bench kardeşi dondu kaldı birşekilde beklenmedik bir şey.
Yüzyüze gelmek istemedi belki de.
Ama ablasına olayı o söylemiyor
Erthsi gün gidicem diye tutturuyor ve konu sahibi annesine attığı mesajı okuyunca olay açığa çıkıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…