- 13 Ocak 2011
- 316
- 6
-
- Konu Sahibi ceylanck18
canım insana iftira atıldığında gözü dönmez mi? sen yeni yeni kızmaya başladı kardeşime diyosun? sakin olması çok garip eşinin. kardeşinin psikolojik sorunları yoksa neden böyle bi yalan uydursun ki seni kahredeceğini bile bile
bununda açıklaması yok biliyormusunuz sırlarla dolu bir gece kızımı görüyordum rüyamda tam o sıra gözümü bi açtım üstümde yatıyodu kızım ve eşimde yanımda uyuyodu eşimi uyandırdım bu nasıl geldi buraya diye çok şaşırdım aklımı kaçırcam şimdi nasıl geldi diye söylenip durdum senmi getirdin dedim hayır ben getirmedim sen getirmişindir dedi emzirmek için kalmıştır burda dedi. ama ben getirmedim biliyorum. kardeşin getirmiştir ozaman dedi ama sabah uyandığımızda sordum oda getirmemiş. şunu bile düşündüm eşim acaba uyanıp bebek ağlıyo diye odaya gitmeyim diye çocuğu yanımamı bıraktı diye ama bu yani kızımın üstünde uyuduğu vakit gece 2 yada 3 gibiydi. Aama olayın olduğu zamansa sabaha karşı ve kardeşim böyle bi olay yaşadığında o an dönememiş ve bir süre geçince döndüğünde kızım beşiğinde uyuyormuydu dedim evet ordaydı dedi
ilk başta üstünü örttüğü için yanlış anladığını sanmış o sırada elim değdiyse falan diye ama sonra işin boyutu değişince anlatmaya devam ettikçe ne diyonuz siz dedi ben üstünü örterken elim değse bile 1 snlik birşeydir 3 dk da ne dedi offffffffffffffffff valla off yaa nolcak bu bilmiyorum nasıl çaresizlik bu Allah kimseye vermesin
canım işin çok zor gerçekten Allah yardımcın olsunboşan şüpheyle yaşama diyemiyorum ki evladın var.. peki kardeşin eşine karşı nasıldı? samimiler miydi ya da kıskanır mıydı ilişkinizi hiç dikkatini çeken bi hareketi olmuş muydu
Sizden önce annenize anlatmış ve annenize korkma bana birşey yapamaz diye mesaj atmış.
Demek ki annenizinde bu yönde endişesi olmuş ama sanırım yuvanız yıkılmasın diye susuyorlar.
İnsan uyusada dokunuduğunu , okşandığını anlar
Kardeşiniz bekar yani yalnız yatmaya alışık.
Daha çabuk uyanmıştır
Okşama olayından sonra baktığında eşiniz beşiğin başındaymış, yani uyanık olduğunu farketmedi belki eşiniz.
Ben üzülerek kardeşinize inanıyorum
Belki annenize atığı mesajı görmeseniz bu olaydan hiç haberiniz olmayacaktı.
çok merak ediyorum bu olay nasıl sonuçlanacak :26:
konu sahibi bizi sonuç çıkınca haberdar et :26:
kardeşim bukadar eminim diyor biri dokundu diye ve döndüğünde onu görüyor doğa üstü varlıklar veya doğa üstü olay yaşayamıycağımıza göre eşim bunu yaptı değilmiacı ama gerçek bu sanırım bunu nasıl atlatırım bunuda bilmiyorum
kardeşim bukadar eminim diyor biri dokundu diye ve döndüğünde onu görüyor doğa üstü varlıklar veya doğa üstü olay yaşayamıycağımıza göre eşim bunu yaptı değilmiacı ama gerçek bu sanırım bunu nasıl atlatırım bunuda bilmiyorum
diyelim yüzünü görmedi ama eşiniz odadan ayrılınca arkasında da bakmamış mı kardeşiniz :26:
diyelim yüzünü görmedi ama eşiniz odadan ayrılınca arkasında da bakmamış mı kardeşiniz :26:
bir de işin garibi kardeşiniz o an dönüp neden tepki vermiyor ortalığı neden ayağa kaldırmıyo? sizi üzmek istemiyosa sonradan neden söyledi????
hmm anladım:26:Arkasını döndüğünde eşi beşiğin başında duruyormuş
nasl? tam anlamadım ama biri dokunduğu o an tam o an dönüp bakmamış ne oluyo diye kim diye ama üstü örtülüp gidince bir süre geçince dönüp bakmış kardeşim arkasına ve ozaman eşim kızımın yanınymış arkasına dönük bir şekilde ve sonra bizim odamıza yani yatak odamıza doğru girmiş hiç yüzünü dönmeden
ben birtek şunu anlamıyorum tamam dokundu ve dönüp ne yapacağını bilemedi yani dönerse ne yapacağını kestiremedi belki tamam ama dokunulduğunda sıçrardı en azından diyorum tek anlamadığım nokta sıçrardı veya kıpırdardı ki dokunan da çekilir giderdi
ben birtek şunu anlamıyorum tamam dokundu ve dönüp ne yapacağını bilemedi yani dönerse ne yapacağını kestiremedi belki tamam ama dokunulduğunda sıçrardı en azından diyorum tek anlamadığım nokta sıçrardı veya kıpırdardı ki dokunan da çekilir giderdi
Beklemedigi birsey sonucta donup kalmis denir ya hani bence oyle, sokakta gupegunduz laf atildiginda bile o yaslarda utanir susardik.o cesaret edip donunceye kadar dokunan kisi fazla ileri gitmeden gitmis zaten.