Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir de işin garibi kardeşiniz o an dönüp neden tepki vermiyor ortalığı neden ayağa kaldırmıyo? sizi üzmek istemiyosa sonradan neden söyledi????

kardeşi annesine mesaj atarken konu sahibi görüp kardeşini sıkıştırınca anlatmak zorunda kalmış...
gece uyurken, böyle bir şey olsa insan herhalde önce ayılmaya, ne olduğunu algılamaya çalışır, olduğu yerde kıpırdamadan ne oluyor, kim ne yapıyor diye korkup uyuma numarası yapabilir,karşıdaki hala devam eder veya ileri giderse kıpırdayıp uyandığını belli eder herhalde ama insan başına gelmeden bilemez...
gece hatırlanan saatler,dakika hesapları da uyku sersemliğiyle yanlış olabilir bence ya da birkaç saniye sürmüştür ama ona bu durum o kadar uzun gelmiştir ki 3 dakika demiştir...

Son düzenleme:
ne yapicam ben şimdi inanın bilmiyorum ne olur akıl verin hiçbir hata iz bırakmamış olamaz gibi geliyo bana sanki birşey bulacağım gibi geliyo ama düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum ki

ilk başta üstünü örttüğü için yanlış anladığını sanmış o sırada elim değdiyse falan diye ama sonra işin boyutu değişince anlatmaya devam ettikçe ne diyonuz siz dedi ben üstünü örterken elim değse bile 1 snlik birşeydir 3 dk da ne dedi offffffffffffffffff valla off yaa nolcak bu bilmiyorum nasıl çaresizlik bu Allah kimseye vermesin

ben kız kardeşinizin rüya görmüş olacağını düşünüyorum olacak ış ya o an da uyandığında eşiniz de odada oluyor,
bazen bana da oluyor
geçenlerde rüyamda sevdiğim çocukla evleniyorum, rüyamda düğüne 2-3 gün kalmış, ama sevdiğim çocuk ortadan kayboluyor, sinirleniyorum bağırıp çağırıp yıkıyorum ortalığı o sinirle uyanıyorum, elime telefonu alıp arayacaktım az kalsın, sonra dedim ne yapıyorum ben diye,

tabi bu olayın sizin olayınızla mekânsal olarak aynı şekilde yaşanması mümkün değil, yani uyandığımda odamda o çocuğu görmemim imkanı yok, ama görseydim herhalde o olay rüya değil de yaşanmışçasına hesabını sorardım, yani olay sizinkine dönerdi.
Bunu anlatayım dedim.

Sonra alıntı yaptığım mesaja gelirsek, anlayamadığım bir durum var, eşiniz kardeşinizin de mi üstünü örtmüş ?

Canım öncelikle geçmiş olsun çok kötü bi olay. Bana kızmazsan kendi fikrimi beyan edeyim. Hatayı en başında yapmışsın aynı evi onla paylaşarak. Yani kızkardeşinin sizinle yaşaması hiç doğru değil. Bu benim inancım gereği savunduğum birşey. Kişi kendini daima sakınmalı, gelinse kaynından, damatsa baldızdan vs. Peygamber efendimizin bu konuda söyledikleri açık ve net. Ayetlerde de aynı şekilde kim bizim mahremimiz kim değil çok net çizilmiş. Fakat burada düşünüyorum da ben olsam eniştem böyle birşey yapsa bunu ablama nasıl söylerim ya? Herhalde acilen orayı terkeder bir daha asla o kişiyle karşılaşmamaya özen gösterirdim. Diyemezdim yani kesinlikle. Kardeşiniz bunu dedi ama bir kardeş eğer iftiraysa nasıl ablasının eşine böyle bir iftirada bulunur aklım almıyor. Eşinize güvendiğinizi söylemişssiniz bu önemli. Mesela ben de eşime çok ama çok güveniyorum bu konuda. Erkek milletine güven olmaz diyenleri de anlıyorum ama insan eşini tanır ya. Ben bu işin içinden çıkamadım. Allah yardımcınız olsun. Kardeşinizin rüya görmüş olabileceğine inanıyorum nedense. Psikolojik sorunları da olabilir.

peki annenizle konuştunuz mu o ne diyor

Olayın ilk günü aradım eşimin yanında aradım hemde ondan akıl alayım hiç olmasa diye ama annem ben inanamıyorum onun böyle birşey yapacağına diyor gerçekten ayrılmayayim diye de degil çünkü hep arkamda biliyorum. Kardesin gelince ben iyice konuşup öğrenmeye çalışayım dedi mutlaka bir iş var bunda ama ne olduğunu bilemiyorum dedi sadece

kardeşinin yurtta kalma yada arkadaşlarıyla ayrı eve çıkma gibi bir fikri varmıydı? yani eğer var ise ve anneniz "hayır ablanla kalacaksın" diyorsa, belki böyle birşey uydurmuş olabilir.. açıkçası insan ablasının ne kadar üzüleceğini bilse de böyle bir sır saklanamaz gibi geliyor.. kaldı ki insan taciz anında elinde kronometre tutmuyorsa "tam 3 dakika boyunca" diye bir süre vermesi imkansız.. ayrıca taciz anında, hiç kimse araba farı görmüş tavşan gibi kalmaz diye düşünüyorum, hem de saniye değil dakikalar boyunca..

Olayın ilk günü aradım eşimin yanında aradım hemde ondan akıl alayım hiç olmasa diye ama annem ben inanamıyorum onun böyle birşey yapacağına diyor gerçekten ayrılmayayim diye de degil çünkü hep arkamda biliyorum. Kardesin gelince ben iyice konuşup öğrenmeye çalışayım dedi mutlaka bir iş var bunda ama ne olduğunu bilemiyorum dedi sadece

anneniz bile eşinizin böyle bişey yapmayacağını düşünüyorsa bence kardeşinizle ilgili sorunlar var. o gece arkadaşların da dediği gibi rüya görmüş olabilir ben bazen rüyadakileri gerçekten yaşadığımı sanıyorum olabilir yani uyandığında da eskaza eşiniz bebeğinize bakıyordur? olabilir bence. ama sizin hatanız evinizde genç bi hanım varken bebeği o odaya koymak. eşiniz rahatça girmemeliydi o da ayrı b konu..

eşinizle kızkardeşinizin bir ilişkisi olmadıgından emin misiniz peki :26:
her ihtimali düşünmek gerekirse aklıma bunu sormak da geldi :KK25:

kardeşinin yurtta kalma yada arkadaşlarıyla ayrı eve çıkma gibi bir fikri varmıydı? yani eğer var ise ve anneniz "hayır ablanla kalacaksın" diyorsa, belki böyle birşey uydurmuş olabilir.. açıkçası insan ablasının ne kadar üzüleceğini bilse de böyle bir sır saklanamaz gibi geliyor.. kaldı ki insan taciz anında elinde kronometre tutmuyorsa "tam 3 dakika boyunca" diye bir süre vermesi imkansız.. ayrıca taciz anında, hiç kimse araba farı görmüş tavşan gibi kalmaz diye düşünüyorum, hem de saniye değil dakikalar boyunca..

kesinlikle katılıyorum bi süre şaşkınlıktan sussa bile sonrasında tepki verir çünkü suskunluğu onun açısından farklı görüşleri çıkarır ortaya nolursa olsun tepki vermeliydi

Sonra peki ? neden yoksaymak yerine hep birlikte konuyu netlestirmeye calismiosunuz? sonucta esinizin onuruda soz konusu.

ben kız kardeşinizin rüya görmüş olacağını düşünüyorum olacak ış ya o an da uyandığında eşiniz de odada oluyor,
bazen bana da oluyor
geçenlerde rüyamda sevdiğim çocukla evleniyorum, rüyamda düğüne 2-3 gün kalmış, ama sevdiğim çocuk ortadan kayboluyor, sinirleniyorum bağırıp çağırıp yıkıyorum ortalığı o sinirle uyanıyorum, elime telefonu alıp arayacaktım az kalsın, sonra dedim ne yapıyorum ben diye,

tabi bu olayın sizin olayınızla mekânsal olarak aynı şekilde yaşanması mümkün değil, yani uyandığımda odamda o çocuğu görmemim imkanı yok, ama görseydim herhalde o olay rüya değil de yaşanmışçasına hesabını sorardım, yani olay sizinkine dönerdi.
Bunu anlatayım dedim.

Sonra alıntı yaptığım mesaja gelirsek, anlayamadığım bir durum var, eşiniz kardeşinizin de mi üstünü örtmüş ?

Evet örtmüş örterdi de arada eşimde bende. Örterdim soğuk diye. Lavaboya kalkınca genelde. Dediğimiz gibi rüya inandırıcı gibi oluyo bazen ben 1kere yaşamıştım yaşamasam inanmam belki. Kardeşime sorduğum ince ayrıntılardan biri ise şuydu dedim ki eğer sen böyle dokunuldugunu hissetsen ve dönüp baksan ama bu sefer abini görmeseydin beşiğin başında diye sorduğumda hayır onun yaptığını düşünmezdim dedi. Ama birinin dokunduğuna eminsem arkamda birini görmesen dahi biri dokunmuştur yani ben ellemeyecegime göre eşimden başkası olamaz ki degil mi anladınız mi demek istediğimi karışık oldu biraz ama

Hepsını bastan okudum ve kardesınıze ınandım nedense...Kardesınız hala yanınızda mı ?

Ya üzgünüm ama şöyle bişey de olabilir: Eşinizle kardeşiniz bişeyler yaşamıştır. Sonuçta aynı evde kalıyormuşsunuz bir süredir. Bu durumdan tabii haberdar değildiniz. Daha sonra işler ters gitmiştir eşiniz kardeşinizle ilgilenmeyi bırakmıştır ve o da böyle birşey uydurarak kendince intikam almak istiyordur. Çok korkunç ama bu da olabilir. :KK43:(Çünkü eşinizin sakin tavırları, kardeşinizin iddiası bu çağrışımı uyandırdı bende.

Bu olay netleşmeden hiç birinize huzur yok.
Üstü kapatılabilecek bir olay değil bu
Biri eşiniz, diğeri kardeşiniz.
Her ihtimali göz önünde bulundurun bence.
En ütopik gelenleri bile.
Detayları tekrar tekrar gözden geçirin sorgulayın
Bebek nasıl geldi yanınıza mesela.
Kardeşiniz neden uzun süre tepki vermedi, bitmesini bekledi dakikalarca
Eşiniz o kadar süre ellediyse poposunu, uyanacağını tahmin edemedi mi
Eşiniz nasıl soğukkanlı konuştuda sonradan kızmaya başladı, baştan köpürmeliydi iftira ise
Çok mantığa aykırı yerler var bu hikaye de

Son düzenleme:
Ya üzgünüm ama şöyle bişey de olabilir: Eşinizle kardeşiniz bişeyler yaşamıştır. Sonuçta aynı evde kalıyormuşsunuz bir süredir. Bu durumdan tabii haberdar değildiniz. Daha sonra işler ters gitmiştir eşiniz kardeşinizle ilgilenmeyi bırakmıştır ve o da böyle birşey uydurarak kendince intikam almak istiyordur. Çok korkunç ama bu da olabilir. :KK43:(Çünkü eşinizin sakin tavırları, kardeşinizin iddiası bu çağrışımı uyandırdı bende.

bu benim de aklıma geldi söyleyemedim bence bunu da düşünmeli konu sahibi intikam gibi bişey de olabilir ama annesine mesaj atarken yakalanması bozuyor işi

Canım öncelikle geçmiş olsun çok kötü bi olay. Bana kızmazsan kendi fikrimi beyan edeyim. Hatayı en başında yapmışsın aynı evi onla paylaşarak. Yani kızkardeşinin sizinle yaşaması hiç doğru değil. Bu benim inancım gereği savunduğum birşey. Kişi kendini daima sakınmalı, gelinse kaynından, damatsa baldızdan vs. Peygamber efendimizin bu konuda söyledikleri açık ve net. Ayetlerde de aynı şekilde kim bizim mahremimiz kim değil çok net çizilmiş. Fakat burada düşünüyorum da ben olsam eniştem böyle birşey yapsa bunu ablama nasıl söylerim ya? Herhalde acilen orayı terkeder bir daha asla o kişiyle karşılaşmamaya özen gösterirdim. Diyemezdim yani kesinlikle. Kardeşiniz bunu dedi ama bir kardeş eğer iftiraysa nasıl ablasının eşine böyle bir iftirada bulunur aklım almıyor. Eşinize güvendiğinizi söylemişssiniz bu önemli. Mesela ben de eşime çok ama çok güveniyorum bu konuda. Erkek milletine güven olmaz diyenleri de anlıyorum ama insan eşini tanır ya. Ben bu işin içinden çıkamadım. Allah yardımcınız olsun. Kardeşinizin rüya görmüş olabileceğine inanıyorum nedense. Psikolojik sorunları da olabilir.

Bana da kızıyor buradakiler biliyorum ama gerçekten tanır insan eşini diye düşünüyorum gözüm kör olmuş aşktan sanmayın ne olur ama valla bir küçücük ayrıntıyla bile belli ederdi bunu yıllardır. Benim teyzemin oğlu var mesela ve sapık bildigin sapık herkese yaklaşır bunu herkes biliyo ve uzak duruyo ondan herkes çünkü her hareketi belli ediyo tokalaşirken bile korkuyo insan

Evet benım de aklıma geldı olabılır...Kımseye guvenılmıyor vallahı :KK50:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X