Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bu önemli bir ayrıntı ama gözden kaçtı okunmadı galiba... normal zamanda eşiniz bebeği gece sizin yanınıza getirip koyar mıydı, emmesi için getirse emzirmemişsiniz, ağlıyor diye getirse duyardınız, ama bebeğin geldiğinden haberiniz yokmuş zaten, eşiniz ses yapıp bebek ağlayınca beşikte salonda sallar dediniz, niye ve ne zaman geldi o bebek o zaman yanınıza...

orası kendi sorunu valla beni ilgilendirmez zaten eşinin haklı çıkmasını istiyor
kesinlikle büyük konuşmayım kendi canım öz kardeşim dururken eşimin tarafını tutmam

nye böyle diyorsunuz ben kardeşime inanmam mı hiç o benim kızım gibiydi ben büyttüm sayılr herşeyi birlikte yaşadık tek kardeşim zaten. ben ona inanıyorum ve konuşuyoruzda küsde değiliz. ama eşimlede küs değilimde eşime karşı şüphe duyuyorum şu an ya yaptıysa demekten kendimi alıkoyamıyorum tabiki yapmamış olmasını isterim ama yaptıysada iğrenç herifin teki demekki bunca inancıma karşılık

kardeşine bosanacagını soyle olayı tam olarak anlat ki delil olarak sunalım de. o da anlatır. ama bakın biz ne desekte siz kendi dedıgınıze gidiyorsunuz cidden böyle bi ise yaramiyor yorumlarımız .

Olayda garip ayrıntılar var arkadaşın dediği gibi.
Bebek neden geldi yanınıza , ne ara
Karşılıklı konuşuluyken kardeşiniz de eşinizde sakince konuşmuşlar.
Bunu yaşayan yada iftiraya uğrayan insanlar büyük tepkiler verir.
Anlayamadım ben pek , çok ağır bir olay bu
Çok zor bir durum, atlatabilecek misiniz bilemiyorum ama bir yanda da kardeşiniz var.
All h yardımcınız olsun, inşallah çabucak netleşir durum

benimde iki tane kız kardeşim var elimde büyüdüler ikiside. anlatmaya çalıştığım kardeşime karşı şüphe duymazdım hele ki yavrum evimi terkedip giderse hiç şüphe duymazdım. çocuğunuz uyandığınızda yanınızdaymış. demekki uyandığında geri uyuttu hep gerçekten.
ayrıntıları atlamayın bence..

bununda açıklaması yok biliyormusunuz sırlarla dolu bir gece kızımı görüyordum rüyamda tam o sıra gözümü bi açtım üstümde yatıyodu kızım ve eşimde yanımda uyuyodu eşimi uyandırdım bu nasıl geldi buraya diye çok şaşırdım aklımı kaçırcam şimdi nasıl geldi diye söylenip durdum senmi getirdin dedim hayır ben getirmedim sen getirmişindir dedi emzirmek için kalmıştır burda dedi. ama ben getirmedim biliyorum. kardeşin getirmiştir ozaman dedi ama sabah uyandığımızda sordum oda getirmemiş. şunu bile düşündüm eşim acaba uyanıp bebek ağlıyo diye odaya gitmeyim diye çocuğu yanımamı bıraktı diye ama bu yani kızımın üstünde uyuduğu vakit gece 2 yada 3 gibiydi. Aama olayın olduğu zamansa sabaha karşı ve kardeşim böyle bi olay yaşadığında o an dönememiş ve bir süre geçince döndüğünde kızım beşiğinde uyuyormuydu dedim evet ordaydı dedi

Çok enteresan gerçhkten.
Peki siz sonra siz bebeği götürüp bırakmışmıydınız beşiğine
Üç harfliler diyecem bu gidişle.

hakikatende sırlar dünyası olmuş :26:

son cümledeki ayrıntıyı birazcık daha açarmısınız kusura bakmayın ama gerçekten önemli bir ayrtıntı yakaladınız ama bunu biraz daha açalım lütfen yani diyorsunuz ki kızım uzun süre uyanmadı çünkü eşim orada o uyandığı an hep onu uyuttu diyemi düşünüyorsunuz bu çok mantıklı gerçekten çünkü ilk defa bu kadar çok uyudu çokta şaşırmıştım hatta sabah uyandığımda burdan birşeyler bulabiliriz beki

Çok enteresan gerçhkten.
Peki siz sonra siz bebeği götürüp bırakmışmıydınız beşiğine
Üç harfliler diyecem bu gidişle.

evet baktım üstümde uyuyor uyanıkta değil yani sonra emzirdim onu ve götürüp yatağına beşiğine koydum kızımı

Ama bir yorumunuzda eşinizin sabaha karşı bebeğin üstünü örttüğünü söylemiştiniz şimdi gece 2-3te bebek yanımdaydı diyorsunuz geri mi koydunuz bebeği:26:

İşiniz çok zor Ortada kesin bir şey yok. Kardeşiniz dönüp evet gördüm dese tamam ama o da görmedim diyor yani rüya da olabilir. Gerçi öyle bir his ne kadar rüya olabilir bilmiyorum.

Yani insan birini yanında rüya olarak görüp gerçek sanabilir ama bu öyle basit bir şey değil.

Size diyeceğim tek şey sakın benim kocam şöyle iyidir böyle iyidir demeyin. O iyiler öyle şeyler yapıyor ki.

Ama bir yorumunuzda eşinizin sabaha karşı bebeğin üstünü örttüğünü söylemiştiniz şimdi gece 2-3te bebek yanımdaydı diyorsunuz geri mi koydunuz bebeği:26:

evet gece onu üstümde görünce afalladım önce ama sonra emzirip yatağına geri koydum yanımızda yatırmadım zaten gecede en az beş kere bile uyanıyo hep

siz emzirip geri koyduktan sonra demek ki yine ağladı bebek. onu sallamaya gitti içeri uyuttu tekrar sabaha karşı. yani bir gecede çocuğun uyku durumu değişecek değil. garip yani bilemedim. eşinize boşanmayı düşünüyorum deyin belki itiraf eder affet filan der yaptıysa.
başka çözümü yok gibi

haklısınız bu kadar güvenip aşkla evlendiğim bu adam belkide bunu yapan iğrenç zavallı bir adamda olabilir keşke bilsem bunun yanıtını

bırakıp gideceğimi söyledim o zaman ben bu şüpheyle bu evde kalamam artık dedim yapmadıysan bile bunun şüphesi bile beni kahrediyo dedim bana inanmıyorsan gidebilirsin dedi çünkü ben kendimden eminim yapmadım dedi

canım insana iftira atıldığında gözü dönmez mi? sen yeni yeni kızmaya başladı kardeşime diyosun? sakin olması çok garip eşinin. kardeşinin psikolojik sorunları yoksa neden böyle bi yalan uydursun ki seni kahredeceğini bile bile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…