-
- Konu Sahibi ceylanck18
elimde ispat olmadan ve emin olmadan kimsenin günahını alamam. ve evet boşanmam.siz tamamen aynı bu olayı yaşasaydınız ayrıntısına kadar aynı şekilde ne yapardınız ayrılırmıydınız eşinizden?
hayır kullanmıyor. o akşamda işten çıkıp evimize geldi yemek yedik falan sonra uyuduk böyle bir gündü herşey aynı hergünki gibiydi hiç birşey sezmedimde tuhaflık falan tek bir tuhaflık vardı kızım saatte bir uyanan bir bebekti ama o gece ilk defa çok uzun saatler uyudu ve ben çok şaşırdım uyandım bi ara hatta birde baktımki kızım üstümde uyuyor :SSS valla anlam veremiyorum artık hiçbirşeye kafam durmak üzere
arkadaslar bosuna yormayın kendinizi konu sahibi kendi dedigini okuyor
kendi dediğini okuyor dediğiniz nedir? ne düşünüyorum yani. inanın zor durumdayım sağlıklı düşünemediğiminde farkındayım zaten ama ispatlayamıyorumda hiçbirşeyi
orası kendi sorunu valla beni ilgilendirmez zaten eşinin haklı çıkmasını istiyor
kesinlikle büyük konuşmayım kendi canım öz kardeşim dururken eşimin tarafını tutmam
nye böyle diyorsunuz ben kardeşime inanmam mı hiç o benim kızım gibiydi ben büyttüm sayılr herşeyi birlikte yaşadık tek kardeşim zaten. ben ona inanıyorum ve konuşuyoruzda küsde değiliz. ama eşimlede küs değilimde eşime karşı şüphe duyuyorum şu an ya yaptıysa demekten kendimi alıkoyamıyorum tabiki yapmamış olmasını isterim ama yaptıysada iğrenç herifin teki demekki bunca inancıma karşılık
bu önemli bir ayrıntı ama gözden kaçtı okunmadı galiba... normal zamanda eşiniz bebeği gece sizin yanınıza getirip koyar mıydı, emmesi için getirse emzirmemişsiniz, ağlıyor diye getirse duyardınız, ama bebeğin geldiğinden haberiniz yokmuş zaten, eşiniz ses yapıp bebek ağlayınca beşikte salonda sallar dediniz, niye ve ne zaman geldi o bebek o zaman yanınıza...
bununda açıklaması yok biliyormusunuz sırlarla dolu bir gece kızımı görüyordum rüyamda tam o sıra gözümü bi açtım üstümde yatıyodu kızım ve eşimde yanımda uyuyodu eşimi uyandırdım bu nasıl geldi buraya diye çok şaşırdım aklımı kaçırcam şimdi nasıl geldi diye söylenip durdum senmi getirdin dedim hayır ben getirmedim sen getirmişindir dedi emzirmek için kalmıştır burda dedi. ama ben getirmedim biliyorum. kardeşin getirmiştir ozaman dedi ama sabah uyandığımızda sordum oda getirmemiş. şunu bile düşündüm eşim acaba uyanıp bebek ağlıyo diye odaya gitmeyim diye çocuğu yanımamı bıraktı diye ama bu yani kızımın üstünde uyuduğu vakit gece 2 yada 3 gibiydi. Aama olayın olduğu zamansa sabaha karşı ve kardeşim böyle bi olay yaşadığında o an dönememiş ve bir süre geçince döndüğünde kızım beşiğinde uyuyormuydu dedim evet ordaydı dedi
bununda açıklaması yok biliyormusunuz sırlarla dolu bir gece kızımı görüyordum rüyamda tam o sıra gözümü bi açtım üstümde yatıyodu kızım ve eşimde yanımda uyuyodu eşimi uyandırdım bu nasıl geldi buraya diye çok şaşırdım aklımı kaçırcam şimdi nasıl geldi diye söylenip durdum senmi getirdin dedim hayır ben getirmedim sen getirmişindir dedi emzirmek için kalmıştır burda dedi. ama ben getirmedim biliyorum. kardeşin getirmiştir ozaman dedi ama sabah uyandığımızda sordum oda getirmemiş. şunu bile düşündüm eşim acaba uyanıp bebek ağlıyo diye odaya gitmeyim diye çocuğu yanımamı bıraktı diye ama bu yani kızımın üstünde uyuduğu vakit gece 2 yada 3 gibiydi. Aama olayın olduğu zamansa sabaha karşı ve kardeşim böyle bi olay yaşadığında o an dönememiş ve bir süre geçince döndüğünde kızım beşiğinde uyuyormuydu dedim evet ordaydı dedi
benimde iki tane kız kardeşim var elimde büyüdüler ikiside. anlatmaya çalıştığım kardeşime karşı şüphe duymazdım hele ki yavrum evimi terkedip giderse hiç şüphe duymazdım. çocuğunuz uyandığınızda yanınızdaymış. demekki uyandığında geri uyuttu hep gerçekten.
ayrıntıları atlamayın bence..
Çok enteresan gerçhkten.
Peki siz sonra siz bebeği götürüp bırakmışmıydınız beşiğine
Üç harfliler diyecem bu gidişle.
Ama bir yorumunuzda eşinizin sabaha karşı bebeğin üstünü örttüğünü söylemiştiniz şimdi gece 2-3te bebek yanımdaydı diyorsunuz geri mi koydunuz bebeği:26:
son cümledeki ayrıntıyı birazcık daha açarmısınız kusura bakmayın ama gerçekten önemli bir ayrtıntı yakaladınız ama bunu biraz daha açalım lütfen yani diyorsunuz ki kızım uzun süre uyanmadı çünkü eşim orada o uyandığı an hep onu uyuttu diyemi düşünüyorsunuz bu çok mantıklı gerçekten çünkü ilk defa bu kadar çok uyudu çokta şaşırmıştım hatta sabah uyandığımda burdan birşeyler bulabiliriz beki
İşiniz çok zorOrtada kesin bir şey yok. Kardeşiniz dönüp evet gördüm dese tamam ama o da görmedim diyor yani rüya da olabilir. Gerçi öyle bir his ne kadar rüya olabilir bilmiyorum.
Yani insan birini yanında rüya olarak görüp gerçek sanabilir ama bu öyle basit bir şey değil.
Size diyeceğim tek şey sakın benim kocam şöyle iyidir böyle iyidir demeyin. O iyiler öyle şeyler yapıyor ki.
siz emzirip geri koyduktan sonra demek ki yine ağladı bebek. onu sallamaya gitti içeri uyuttu tekrar sabaha karşı. yani bir gecede çocuğun uyku durumu değişecek değil. garip yani bilemedim. eşinize boşanmayı düşünüyorum deyin belki itiraf eder affet filan der yaptıysa.
başka çözümü yok gibi
merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm