Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

neoldu canım durumlar ne hala çözemedin sanırım

Allah korusun.benimde kız kardeşim geliyor evimize ama eşim yanına bile oturmaz.
durumun ilginc yanı kardesiniz yalan söylermi?benimki böle bişi dicek bitmişti çoktan !

neoldu canım durumlar ne hala çözemedin sanırım

malesef çözemedim sadece konuyu daha az konuşmaya ve dah aaz düşünmeye çalışıyoruz evde huzursuzluk oluyo yoksa ve olayı çözmek için aklıma birşeyler getireyim diyorum ama gelmiyo hiçbişey aklıma

Allah yardımcınız olsun.
ne kadar zor bir durum bu.
sizin yerinize koyuyorum kendimi,ben napardım diye,inanın öyle kalıyorum. ispat yok,
gerçekten yok ne yapılır bilemedim. ilk defa bir konuda konu sahibine şudur diye yorum yapamıyorum.
ilk defa şunu yapın diyemiyorum.

Son düzenleme:
Allah korusun.benimde kız kardeşim geliyor evimize ama eşim yanına bile oturmaz.
durumun ilginc yanı kardesiniz yalan söylermi?benimki böle bişi dicek bitmişti çoktan !

öyle demeyin insan öyle bir durumda kalıyorki resmen şok yaşıyor neyapacağını bilemiyor bile. ben olsam bende böyle derdim ama haklısın karşıdan duysaydım eğer ayrılırım falan derdim ama olmuyo işte insan inanıyo ve o an dokunurken yüzünü görmemesi beni inandırmıyo onun olduğuna. benim eşimde oturmaz yanına fazla amuhabbet falan etmez çok mesafelidir herkesle kardeşimlede

dediğim gibi olmazmı canım kardeşine eşini aratıp konuştursan konuyu sende dinlesen bakalım eşin ne diyo ne tepki veriyo ordan anlarsın

evde baska kimse vrmıydı da o muydu degilmiydi diyosunuz

konu sahibi bak yorumumu görmediysen alıntılıyorum
yüzleştirin ikisini çünkü bu gerçekse cok büyük bir olay
birbirlerinin yüzüne yalan söyleseler bile zaten ikisini de en iyi siz tanıyorsunuz.
yüz ifadelerinden yalan mı gercek mi az cok cıkarırsınız.

bu başka türlü çözülmez.

keşke yapacak birşeyim olsa ama yok zamana bırakmaktan başka ve bunu öğrenmenin hiçbiryolu yok anca öbür tarafta öğrenirim bunu. ama eğer kardeşim anlatırken deseydiki abla abim sabaha karşı yanıma geldi bana dokundu böyle böyle yaptı ve döndüğümde yüzünü gördüm dese tamam dersin kesin yapmış ama dönemedim diyor işte. hani beni dışarda başka bir kadınla aldatsa ve şüphelensem bunu napıp edip ispatlarım bulurum biryerden birşey ama yok işte çaresizim hemde çok

zamana bırakacaksınız bencede.. yapacak birşeyiniz yok... ispatlamanız mümkün değil.

Katılıyorum , bende olsam yüzleştirirdim.
Böyle yaşanmaz ya herro , ya merro
Ayrıca kardeşiniz annenizede bahsetmiş anlaşılan aileniz ne diyor bu duruma.

Evde bir başkası daha varmış gibi konuşuyorsun.
Kim dokunmuş olabilir ki başka.

dediğim gibi olmazmı canım kardeşine eşini aratıp konuştursan konuyu sende dinlesen bakalım eşin ne diyo ne tepki veriyo ordan anlarsın

geçen gün akşam yaptım bunu da maksat eşime kardeşimle konuşun dediğimde yok konuşmam ben falan deyip tepkiler verir diye düşündüm eğer yalan söylüyorsa çünkü ondan konuşmaktan kaçacaktı ama tamam ara konuşurum dedi ve aradığındaki tepkilerine dikkat ettim elleri titriyormu endişelimi telaşlımı falan hepsine dikkat ettim ama sakindi sadece sinirliydi kardeşime nasıl hala benim yaptığımı düşünürsün dedi bizi ne duruma düşürdüğünün farkında değilsin dedi ilk gün yaşadığının şokuyla sana kızıp bağırmak istemedim ama sen bunu kötü anladın dedi eşim kardeşimin ergenlik rüyası görüyo olabilceğini, yada gerçek sandığı bir rüya olabilceğini düşündüğünü söylemişti hep bizi ayırmak için iftira atabilceğine inanmıyodu çünkü ona da kolay değil dedi ama bunu bana nasıl yakıştırıyo diye kızıyodu

haklısın ama lütfen benide anlayın yani kızmayında ama gördüğüm şu ki nasıl olur diyeceksiniz ama kardeşimde eşimde doğru söylüyo sanki çok tuhaf eşim normal bi konuda yalan söyledi diyelim bana çok sinirlenir benimle konuşmazdı bile sırf ona soru sormayayım diye. Ama bu konuda beni dinledi hep ben belki ne diyeceğini bilemez yüzyüze evde kalmak istemez utanır yaptıysa dedim bu ortaya çıktığı için ama işe bile gitmedi o gün tekrar oturup konuşalım dedi içim acıyor ben sana nasıl inandırıcam kendimi diye ağladı

Eşinin sakin olması durumun ispatlanamayacağı rahatlığından ileri geliyor olabilir.

Ben olsam % 100 güvenmezdim. Tıpta bile % 100 garanti yoktur.

Eşinin sakinliğine aldanma ve bu yüzden kendi öz kardeşini dışlama

Eğer bir hayalden ibaret olsaydı kardeşin evden gitmezdi

İnsan 30 yıllık eşini bile tanıyamıyor insanoğlu çiğ süt emmiştir.

Kardeşin o an şok olmuştur korkmuştur. Normal zamanda verilmesi gereken tepkileri beklemek çok yanlış

Yaşanan olayda her seyin mantikli bir aciklamasi var bu durumunuzu zorlastiriyor.ama ne esinizin sakinliginin yakip yikmamasinin yani.ne de kardesinizin gece dönüp noluyo diye bakmayip bide size bu kadar emin we rahat soylemesinin aciklamasi yok ne yazikki

arkadaslar bosuna yormayın kendinizi konu sahibi kendi dedigini okuyor

evde başkası yok ama kardeşim rüya görmüş gibi geliyo çünkü o an arkasına dönememesinin tek açıklaması bu gibi geliyo. ailem yani annem biliyor sadece ve annem o böyle birşey yapacak bir insan değildiyor başka bir iş var bu işin içinde diyor ama oda çözemedi hani sanmayınki ayrılmayayım diye böyle söylüyor gerçekten yapmadığına inanıyo annemde :s bu arada yüzleştirdim onları zaten bu olayın ilk gününde ikiside aynı an yemin ettiler konuştular falan ama insan çözemiyoki ne olduğunu ben zaten ağlamaktan helak olmuştum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…