Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
peki gidicem bu akşam eşime açıcam konuyu psikiyatrist mi yoksa psikologamı gitmeliyim?? ben nedense faydalı olabilceğine inanasım gelmiyor yani ben diyorum beynimde aşamadığım şeyi o nasıl yardım edebilirki diyorum. neyse gitmekte fayda var yinede.
psikiyatriste git bence çünkü reçete ilaç yazabiliyor onlar.. tıp doktoru olan psikiyatristler..
psikolog ilaç yazamaz.
ve sen derdini anlattıkça karşındaki doktor öyle bir yorum yapıyorki sen neden hiç o şekilde düşünmediğine şaşırıyorsun..öyle bir formül yaratıyorlar ki kurtuluyorsun sıkıntılarından..

aslında kardeşimle bu konu hakkında konuşmadım en son bir hafta onceydi oylesine msjlaşıyorduk en ufak bişeyden hemen pay çıkardı kendisine abla tamam bende odun değilim anlıyorum diye triplere girdi beni suçluyosun biliyorum falan dedi. benide kahreden bu kardeşim nasıl benim bukadar üzülmeme göze alabildi. nasıl beni yalnız bıraktı. en son msjlaştığımızda bana bi sürü laf saydı işte sen beni suçluyon o ble iftiraya uğradığı halde böyle davranmıyor diyo. yani benim hakkım yok sanki kırılmaya ki zaten benm hayatımı mahvetti eşim en azından ne yapıp ne yapmadığını biliyordur.
birde daha oncede yazmıştım okumamış olabilirsiniz eşim kardeşimin yattığı odaya gitmiyor aslında şöyle söyleyeyim kardeşim salonda yatıyor ve salondan geçiliyor yatak odasına yani bizim odanın kapısı salondan geçiliyor. ve aynı salondanda lavaboya geçiliyo. eşim lavaboya kalktığında mutlaka ordan geçmek zorunda ve geçerkende kızımda salonda uyuduğu için kızımızın üstünü örter eğr açılmışsa üstü. eğer kardeşim ayrı odada yatıp eşim özellikle o odaya gitse zaten o bile suç bana göre. birde gecen sene 15 tatilde kardeşim bize gelmişti 20 güne yakın kaldı biz yine salonda yattık falan benimde kırkım bile çıkmamıştıki eşim tabi o sıralarda birlikte olamadığımız için daha çok istekliymiştir muhakkak neden ozaman böyle bişe olmadı diyorum. ve biz yeni evlendik falan hep gelir kalırdı bizde hiçte böyle bişe yaşanmadı hani bi şüpheli hareket bile yok hatırlanan.
kardeşim 18 şuan yaşı kardeşim açıkcası ayrıldığı diyemiycem tam anlamıyla konuştuğu olduda denemez. yanlış anlamyın sorduğunuz için söylüyorum ama kardeşim güzel sayılmaz yani çevreninde tepkisinden anladığımda bu mesela okadar teklif eden vs olmadı hatta kardeşimin yazıp teklif ettiği oldu. yine sorduğunuz için cvplıyorum kendimi beğenmişlik olarak algılamayın ama ben ondan daha güzel olduğumu düşünüyorum herkeste bunu söyler öyle ahım şahım güzelliğim yok tbikide onla kıyaslandığında böyle. hatta kardeşim çoğu zaman abla sen çok güzelsin keşke senin gibi olabilseydim derdi.
bu aarada yaklaşık bir haftadır kardeşimle görüşmüyorum o anlattığım msjlaşma olayından sonra çok ama çok kırgınım zaten tuzu biberi oldu artık.
Estağfurullah canım seni kendini beğenmiş bulmuyorum ama bu gerçekten önemli. Yani 18 yaşında karşı cinsten teklif almayan hatta teklif edip kabul edilmeyen. Ablası nı kendinden güzel bulan. Ablasının evine gidip gelirken eniştesinin abalasına karşı ilgi sevgisini gören bir kız kardeş var ortada. Ayrıca oturup bu konuyu uzun uzun konuşması senin aklındaki soru işaretlerini kaldırması gerekirdi. Yani düşünsene o anda sen üzülme diye sesi çıkmamış sonrasında seni birsürü soru ile baş başa bırakmış. Asıl seni bu durum üzer birde kendisi bile emin değil tam olarak en doğrusu kardeşinle uzun uzun konuşman keşke aranız bozulmasaydı sanki kendisine inanmışsında delil topluyomuşsun gibi konuyu açsaydın büyük ihtimal bocalayacak kendini eleverecekti böyle birşey yoksa. Ama kardeşine bakarmısın ne demiş sen beni suçluyorsun o bile bunu yapmıyor demiş. Allah yardımcın olsun çok zor durum ama bu konunun üzerini kapattıysan hep bu şüpheleri yaşıycan. Acaba eşime mi haksızlık yaptım yada kardeşim emi diye. Tek çıkar yolun kardeşine inanmış gibi yapıp konuşmak didiklemek. En son eğer yine hersey kardesinin leyhine ise esinle yüzleştirmek. Kim yüzleşmek ten kaçacak kaçmak için bahanesi ne olacak buda bişeyler anlatır sana

msjını okuyunca yemin ederim gözlerim doldu çok teşekkür ederim gerçekten güçlüyüm ve daha güçlü olucAM inşallah once inanmam gerek biliyorum desteğin için çokk ama çok sağol
Sen de sağol kuzum benim.
En başından beri konuyu takip ediyorum yorum da yazdım birkaç defa.
yorumum hep aynı.. hiç değişmedi!
ve evet sen çok güçlü tertemiz kalpli bir kızsın..
çok mutlu olacaksın.. dediklerimi yap burdan da anlat e mi..

56. sayfaya kadar okudum ve 1 gr eşinin bunu yaptığına ınanmıyorum....yapacak adam dışardada yapar yapacak adam o kadar sene peşinde koşmazzzzz.otur evinde eşine sarıl kardeşinle muhatapta olma gerçeği anlatana kadar. bide ya habir esmas-ı celili var onu nette arat. istediğin ruyayı görmene sebeb olur belki faydası olur

EL-HABİR;Olmuş olan,olmakta ve olacak olan her şeyi bilen,her şeyden haberdar olan.Haber almak ,bilği edinmek için herhangi bir araca ihtiyacı olmayan.

Yüce rabbimizin haber alma,bilği edinme özelliği ve haber alma ağı oldukça geniş ve sonsuz dur.her yeri ve her şeyi avucunun içi gibi bilir,kontrolü altında tutar.ilminin,bilğisinin,kudret ve saltanatının ulaşmadığı yer yoktur.

Ebced değeri ve zikir saati:EL-HABİR; isminin zikri(812) adettir.Zikir saatiGüneş,günü Pazardır.

Özellikleri ve bazı faydaları:

• Bu ismin zikriyle gerektiği gibi saatine ve tertibine uygun olarak meşgul olan kimse ,her hangi bir şeyden kendisine zarar gelir mi gelmez mi,öğrenir ve ona göre hareket eder.Bu saat erkekler içindir.hanımlar ise Ay saatini tercih etmelidirler.Bir kimse istediği sırrı bu ismin tertibiyle öğrenebilir.
  • Her gün (812) defa okumaya devam eden kimse ,ruhani varlıklarla görüşür ve keşiflere sahip olur.Birtakım sırlar kendisine açılıp bildirilir.
  • Aynı şekilde zikrine devam eden kimse,zulüm görüyorsa kurtulur.adalate mazhar olur.
  • Bir kimse yatmadan önce(7) defa “Ela ya’lemü men halak,vehüve’l-latifü’l-Habir” ayetini okursa, dilediği şeyi ve istihare ettiği konuyu rüyasında görür.
  • Bu ismi,cam veya porselen bir kap içine yazıp su ile silinir ve anlayışı kıt veya zihni kapalı bir kimseye içirilirse,anlayış kabiliyeti artar,zihni açılır,hafızası kuvvetlenir.

alıntıdır

EL-HABİR;Olmuş olan,olmakta ve olacak olan her şeyi bilen,her şeyden haberdar olan.Haber almak ,bilği edinmek için herhangi bir araca ihtiyacı olmayan.

Yüce rabbimizin haber alma,bilği edinme özelliği ve haber alma ağı oldukça geniş ve sonsuz dur.her yeri ve her şeyi avucunun içi gibi bilir,kontrolü altında tutar.ilminin,bilğisinin,kudret ve saltanatının ulaşmadığı yer yoktur.

Ebced değeri ve zikir saati:EL-HABİR; isminin zikri(812) adettir.Zikir saatiGüneş,günü Pazardır.

Özellikleri ve bazı faydaları:

• Bu ismin zikriyle gerektiği gibi saatine ve tertibine uygun olarak meşgul olan kimse ,her hangi bir şeyden kendisine zarar gelir mi gelmez mi,öğrenir ve ona göre hareket eder.Bu saat erkekler içindir.hanımlar ise Ay saatini tercih etmelidirler.Bir kimse istediği sırrı bu ismin tertibiyle öğrenebilir.
  • Her gün (812) defa okumaya devam eden kimse ,ruhani varlıklarla görüşür ve keşiflere sahip olur.Birtakım sırlar kendisine açılıp bildirilir.
  • Aynı şekilde zikrine devam eden kimse,zulüm görüyorsa kurtulur.adalate mazhar olur.
  • Bir kimse yatmadan önce(7) defa “Ela ya’lemü men halak,vehüve’l-latifü’l-Habir” ayetini okursa, dilediği şeyi ve istihare ettiği konuyu rüyasında görür.
  • Bu ismi,cam veya porselen bir kap içine yazıp su ile silinir ve anlayışı kıt veya zihni kapalı bir kimseye içirilirse,anlayış kabiliyeti artar,zihni açılır,hafızası kuvvetlenir.

alıntıdır

Allah razi olsun benim icin arastirip ugrasmisin oncelikle bunun.icin cok.sagol bu duayi nette bende araatip bulmuştum epey oldu okudum uyudum ama nasil.anlatayim acayip bi sekilde korktum okudum sabaha karsi ruyamda bennbizim evin banyosunun kapisindanngiriyodum ciplaktim ve tam kapidan girecekken kocaman dev gibi tuylu bi yaratık koluma degdi ruyaydi tabi ama o koluma degesiye bi hisimla uyandimki sanki gercekten koluma degdigini hissetim sacmaliyorum gibi gelcek ama ondan sonra o duayi bidaha hic okuma dim korkumdan

Size birsey anlatmak istiyorum ben bugun esime biraz ara vermemzin iyi olcagini söyledim tam olarak ayriliktan bahstmedim ama sonuc buraya gidiyo zaten. Bana kizacaksiniz belki yuvani yikiyorsun diye ama inanin yapamiyorum bu konuyu acarak ara vermemiz gerektigini soylemedim baaka biseyi bahanw ettim ama isin ilginci ne biliyomusunuz ben esime onu söylerken yani ayri kalmamiz gerek tigini inanin icim zerre sizlamadi :KK43: o yasananlatdan sonra bu evlilik benim icimde zaten bitmiş hep duzelir aynu oluruz dedim ama olmuyor

Istemiyorum onjn gunahini almak hele kizindaan ayri koymak ama gercektwn olmuyo ben onun bana dokunmasindan bile artik etkilenmiyorjm kokusuna bile asiktim onun simdi kokusinu bile duymaya tahammulum kalmadi cunku hic bizaman tam anlamiyla inanamadim yapmadigina

arkadaşlar nerden başlayıp nasıl anlatıcağımı bilemiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var kimseye anlatamıyorum eşimle konuşsam olmayacak biliyorum annemlede öyle. ben artık bu konuyuda gectim ben iyi değilim inanın hiç iyi değilim artık kendimden korkar hale geldim bana ne oluyor diye. şöyle anlatayım surekli herşeye karşı şüphe içindeyim eşimin zaten her hareketine bi anlam yüklüyorum kesin yalan soyluyodur kesin şöyledir böyledir diye hüküm veriyorum ama sonra deşip takip edip onun doğru söylediğini öğrendiğimde çok pişman oluyorum ona karşı neden böyle düşünüyorum diye. sadece eşime karşıda değil yolda yürürken bile herkes hakkında bişe düşünmeye başladım şu adam kesin şu kadına bakmıştır veya içinden kesin kötü bişe geçirmiştir eşini aldatmıştır vs. milyon tane saçmalık. aşırı sinirlilik başladı çok aşırı hemde en ufak şeylere tahammülüm kalmadı geçen gün mutfaga gittiğm sinirimden tabagı çarpa çarpa paramparça ettim :KK43: ben deliriyorum sanırım Allahım diyorum ben ne hale geldim. en acısıda lütfen beni yadırgamayın çünkü hiçbirini artık kendi benliğimle düşünüp kontrol edemiycek hale geldim çok acı ama eşim kızım büyüdüğünden ona da başka gözle bakarmı diyorum. sonra aklımdan sürekli abus sabuk şeyler geçiyo. kendi kendimede konuşuyorum arada kızıyorum arada gülüyorum bazen aynaya bakıyorum ağlaya ağlaya kendimle konuşuyorum. ben iyi değilim gerçekten lütfen akıl verin ben bunları aşamazmıyım hep böylemi geçer ömrüm
Canım özelden telini yollamana bna ...lütfen ..konuşmak işitiyorum seninle ,istersen B'nde yollarım sana ,konuşmayla ihtiyacın var senın ..yanlış şeyler yapacaksın

Istemiyorum onjn gunahini almak hele kizindaan ayri koymak ama gercektwn olmuyo ben onun bana dokunmasindan bile artik etkilenmiyorjm kokusuna bile asiktim onun simdi kokusinu bile duymaya tahammulum kalmadi cunku hic bizaman tam anlamiyla inanamadim yapmadigina
Canım bu olay sonuçta seni ve kocana olan sevgini yıprattıysa seni kimse zorlayamaz birlikte kalmaya, artık sevmediğin bir adamla aynı evi, aynı yatağı, aynı hayatı paylaşmaya. Ara adını koyarak iyi etmişsin. Bak bakalım özleyecek misin, bu ayrılıkta kardeşin nasıl davranacak, kocan nasıl davranacak. Biraz uzak kal bu hayata. İnsan içindeyken de görmez bazen burnunun ucunda olanları. Yok ayrıyken daha mutluyum dersen yapacak bişi yok. Eşin suçluysa eşin, kardeşin suçluysa kardeşin, ikisi birden suçluysa ikisinin yaptığı bir olay buralara geldi. Kısmet böyleymiş dersin. Ama kimbilir belki ikinize iyi gelir bu ayrılık. Yine eşinin kokusunu özlersin. Ben bu aranın sana iyi geleceğini düşünüyorum kısacası.. Bu arada kimseye hesap vermeden istediğini yaparsın. Psikoloğa gitmeyi açıklayamam diyodun bu bunun için bir fırsattır belkii..

Canım bu olay sonuçta seni ve kocana olan sevgini yıprattıysa seni kimse zorlayamaz birlikte kalmaya, artık sevmediğin bir adamla aynı evi, aynı yatağı, aynı hayatı paylaşmaya. Ara adını koyarak iyi etmişsin. Bak bakalım özleyecek misin, bu ayrılıkta kardeşin nasıl davranacak, kocan nasıl davranacak. Biraz uzak kal bu hayata. İnsan içindeyken de görmez bazen burnunun ucunda olanları. Yok ayrıyken daha mutluyum dersen yapacak bişi yok. Eşin suçluysa eşin, kardeşin suçluysa kardeşin, ikisi birden suçluysa ikisinin yaptığı bir olay buralara geldi. Kısmet böyleymiş dersin. Ama kimbilir belki ikinize iyi gelir bu ayrılık. Yine eşinin kokusunu özlersin. Ben bu aranın sana iyi geleceğini düşünüyorum kısacası.. Bu arada kimseye hesap vermeden istediğini yaparsın. Psikoloğa gitmeyi açıklayamam diyodun bu bunun için bir fırsattır belkii..

Psikolaga gitmek istedigimi soyledim kotuyum dedim falan dinlemedi bile beni kendi icjnde hallet diyo aslinda gideerek anlasamamaya da basladik. Ne o beni ne ben onu anliyorum uzlasamiyoruz bile artik

Konunuza daha önce de yazmıştım, takip ediyorum. Allah hakkınızda her şeyin hayırlısını versin. Burada bir sürü arkadaş yazmış, eve kamera, ses kayıt cihazı koy, bu olaydan sonra kardeşin gelmiş 1 ay gibi bir süre kalmış neden koymuyorsun?

Psikolaga gitmek istedigimi soyledim kotuyum dedim falan dinlemedi bile beni kendi icjnde hallet diyo aslinda gideerek anlasamamaya da basladik. Ne o beni ne ben onu anliyorum uzlasamiyoruz bile artik
Bu ayrı kalma işi size iyi gelecek. Ben öyle düşünüyorumm.. Belki çok önce yapmalıydınız bile kimbilirr... Bir kafanızı dinleyin bakalım ikinizde. İkinizde bi kendi isteklerinize önem verin.. Bi özleyin birbirinizi..

[Çü
="BabamIn_KIzIyIm, post: 37634564, member: 531888"]Konunuza daha önce de yazmıştım, takip ediyorum. Allah hakkınızda her şeyin hayırlısını versin. Burada bir sürü arkadaş yazmış, eve kamera, ses kayıt cihazı koy, bu olaydan sonra kardeşin gelmiş 1 ay gibi bir süre kalmış neden koymuyorsun?[/QUOTE]

çünkü evde yalniz kalma ihtimalleri yok annemde gelmisti sonradan hatta ben kamera koysamda biae elde edemezdim bunu biliyorum hanhisi kendini aciga vermek isterki onlar zqten birbirlerine bile inandirmis durumdalar ne olup bittigini ne yazdim bile anlamadim valla kafam allak bullak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X