Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakarmisiniz esimin az once bana attigi msja.......

Sen büyük bir aptalsın benim seni geçiştirdiğimi düşünüyorsan benim sana tahammülüm kalmadığını falan düşünüyorsan benim bütün davranışlarımı böyle yorumluyorsan ahmaksın. Benim senden yana hiç böyle düşüncelerim olmuyo. Ben aksine ilk günlerden daha aşığım sana. Ama sen bana artık tahammül edemiyorsun beni artık sürekli suçluyorsun sürekli birşeyler ima ediyorsun. Ben bu davranışlarının arkasında kaçıp gitme isteğinin olduğunu düşünüyorum

Ya bu adam bu haltı yemediyse şayet ne büyük günaha giriliyor değil mi..Nasıl büyük haksızlık..
Ve ne büyükmüş ki olay çıkartmamış iftiradan sonra..
Aşığım da demiş mesajında..

Çok üzülüyorum böyle aşk evliliklerinin bitmesine..

Ben simdi yiyip bitiriyoeum kendimi ya kardesim hakliysa inanmamakla hata yaptiysam diye. Simdi gidecegim ve bu sefer ya esim gercektwn yapmadiysa onu kizindaan da koparmis olucam ya yaptiyaa ya yapmadiysa diye herwekilde kafayi yicem ben ne yapsam olmuyo benim sucum.gjnahim neydi boyle biseye dustum ben

kardeşin ne büyük bir vebale girdi yapma ceylan eşin seni gerçekten seviyor ve değer veriyor onun gördüğü zararda büyük kardeşinle bir daha konuşma

Biliyorum bana salakmiain sen safmisin diceniz.ama kardeşim le.iki hafta kadar konusmadim ben neyse sonra abla konuaalimmi yazmis konuştuk falan banadiyoeki abla sen neden yalniz fotonu kkoyuyosun enistemle olani neden koymuyosun diyo. Yani yalnI fotomu koymak ne bileyim biselr ima etmek istedi anladim. Konu baska yerlere gitti senin aklindakiyle yanındaki aynimi dedi bana. Ben bunca seyden sonra değiştim ya esime karsi olayi gormuto yani sanki hicbisr yasanmadi ben durduk yere sogudum esimden gibi aklımda baskasimi varda ondan mi boyle yanliz fotomu koyiyorum falan oraya getirmeye çalışıyor

kardeşin bende hiç iyi duygular uyandırmadı uzaktan bakan biri olarak...yuvanı eşini harcama değmez

Banada oyle geldi yani bu konusma beni cok sinirlendirdi. Ben duygusal biriyim.sarki dinlemeyi cok severim paylastifim sarkilardan vile anlam cikariyo. Neden otle dinliyob dito ya kocam goruyo o karismiyoo ama o merak ediyo herkese açık paylasmisim falan neden oyle yaptin diyo neden bukadar kafaya takito beni ben hic jmursamam mesela ondaki bu tarz seyleri

Hadi diyorum kardeşim dir yillarimiz gecti konusayim.küs kalmayim diyorum pisman ediyo iki lafın dan biri ima beni denetleme kocama değil kardesimin hesap sormasindan yoruldum evlenmeden oncede boyleydi annem izin verirdi bulusmama herseyimi bilirdi bide kardeşim cikardi ortaya kuserdi benle. Telefonumu didik didik ederrdi ne var ne yok diye

konunu en başından beri takip ediyorum ceylan yazdıklarından çıkardığım kadarıyla mutlu bir yuvanız var sende çok iyi bir kıza benziyorsun kafa karışıklığı yaşaman çok normal senin bu karışıklığında kardeşin tarafından sürekli körüklenmiş bana kalırsa kulaklarını o tarafa tıka ve yuvana ailene odaklan kızında var eşinede çok üzülüyorum en az senin kadar .

Hadi taciz olayini bi kenaara atalim aslinda kardesimin davranislari sagliksiz sanırım burayabyazip anlattikca banada fazla geldi. Sacini yolma aliskanligi vardi kardeşim de ben evlendigimden sonra basladi sürekli sac yoluyo kendi saçını psikaytra gitmis de ayrintili anlatmadi sormadimda benim bilmedigim ic dunyasi var sanrim kardeşim in

Bende cok uzulutorum esim icin gercekten yapmadiysa buyuk haksizlik yapiyorum ona cok agir bi durum aslinda benim kocam yaptimi diye ben kahreditorjm ama karisinin buna inanmasi daha ağırdır sanirim dua edin bana olurmu lütfen sadece tek bi cikar yol istiyorum Rabbim bana bi yol gostrir ins ayrilik bosanma resmiyete binmeden

şimdi ailenin yanınamı gideceksin ayır kalma süresince .eğer öyleyse kardeşini iyice gözlemle bakalım..annenle konuşuyormusun bu konuyu içinde yaşadıklarını annen ne diyor

şimdi ailenin yanınamı gideceksin ayır kalma süresince .eğer öyleyse kardeşini iyice gözlemle bakalım..annenle konuşuyormusun bu konuyu içinde yaşadıklarını annen ne diyor

Evet ailemin yanina gidicem. Annemle konuşuyorum bu konuyuda zaten en buyul desteği m o ve burasi oldu sizin destekleriniz. Annem.hicbisekilde inanmiuo esimin bunu yaptigina ilk baslarsa beni avutmak icin oyle dedigini dusundum ama yeminle kizim dedi ben oyle olsa senin orda yaşamını istermiiyim dedi. Beni tek kahreden senin hala supheli olman diyo keske elimde bise olaa goatersem sana bak yapmadi diye diyo. Annem ayrilmasinaman laf aoz çıkmasın dicek kadinda degil. Ben biraz geleyim kalayım dedim bugun tamam gel kafani toplarsin ama icinde bitirme hemen diyor gececek bunlar diyor

bencede annen haklı kafanı topla madem kendini iyi hissetmiyorsun ama eşine ayrılık sinyali verme dua edelim inşallah herşey açıklığa kavuşur bol bol rabbiyesir oku(rabbiyessir velatüasr rabbi temmim bil hayr=rabbim zorlaştırma kolaylaştır hayırlara çıkar) kardeşini bol bol gözlemle söyledikleri seni etkilemesin

Esim cvp verdi ayri kalalim demistim ya Olur yazmis sadece

Vay bee kiz kardesin resmen yuvani dagitmis. Kizkardesin seni esinden kiskanmis canim. Ve yuvani alt ust etmis. Sen evlenince bundan dolayi huzursuz oldu mu ? Kizkardesine inanip esine karsi supheyle yaklasmakla cok zarar veriyorsun kendine kizina ve esine. Cok yazik ediyorsun hersey. Senin yerinde olsam kizkardesimle esimi asla gorusturmezdim. bende kardesimle arama mesafe koyardim,. (kardesin oyle bir seyin oldugunu zannetmis bile olabilir ruhsal olarak problemleri varsa. yani cok inaniyor bile olabilir soyledigi seye)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…