- 21 Kasım 2013
- 1.165
- 749
-
- Konu Sahibi ceylanck18
Ya bu adam bu haltı yemediyse şayet ne büyük günaha giriliyor değil mi..Nasıl büyük haksızlık..
Ve ne büyükmüş ki olay çıkartmamış iftiradan sonra..
Aşığım da demiş mesajında..
Çok üzülüyorum böyle aşk evliliklerinin bitmesine..
kardeşin bende hiç iyi duygular uyandırmadı uzaktan bakan biri olarak...yuvanı eşini harcama değmez
Bende cok uzulutorum esim icin gercekten yapmadiysa buyuk haksizlik yapiyorum ona cok agir bi durum aslinda benim kocam yaptimi diye ben kahreditorjm ama karisinin buna inanmasi daha ağırdır sanirim dua edin bana olurmu lütfen sadece tek bi cikar yol istiyorum Rabbim bana bi yol gostrir ins ayrilik bosanma resmiyete binmedenkonunu en başından beri takip ediyorum ceylan yazdıklarından çıkardığım kadarıyla mutlu bir yuvanız var sende çok iyi bir kıza benziyorsun kafa karışıklığı yaşaman çok normal senin bu karışıklığında kardeşin tarafından sürekli körüklenmiş bana kalırsa kulaklarını o tarafa tıka ve yuvana ailene odaklan kızında var eşinede çok üzülüyorum en az senin kadar .
Bende cok uzulutorum esim icin gercekten yapmadiysa buyuk haksizlik yapiyorum ona cok agir bi durum aslinda benim kocam yaptimi diye ben kahreditorjm ama karisinin buna inanmasi daha ağırdır sanirim dua edin bana olurmu lütfen sadece tek bi cikar yol istiyorum Rabbim bana bi yol gostrir ins ayrilik bosanma resmiyete binmeden
şimdi ailenin yanınamı gideceksin ayır kalma süresince .eğer öyleyse kardeşini iyice gözlemle bakalım..annenle konuşuyormusun bu konuyu içinde yaşadıklarını annen ne diyor
Esim cvp verdi ayri kalalim demistim ya Olur yazmis sadece