-
- Konu Sahibi ceylanck18
Bence okşamış olabilir bende şöyle bir olay anlatayım çok yakın bir arkadaşım okulda bir arkadaşına yatıya gitmişti arkadaşıma yer yatağı yapmışlar gece yarısı kızın babası gelip arkadaşımın arkasına sessizce uzanmış ve okşamış biryerlerini arkadaşım erkek gibidir ama o an hiç sesini çıkaramamış ama ertesi gün dayanamayıp anlatmış kıza bu durumlarda insanım nutku tutuluyor.
Hatta birgün bende istiklal de yürürken biri elini kalçama koydu inanın kanım dondu gittikten sonra elimdeki kitapla kafasına vurasım geldi ama iş işten geçmişti.
Kız kardeşinizin yalan söyleyeceğini düşünmüyorum bu konuda canısınız siz onun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oksasa niye poposunun arasına surtsun elini adam ondan ne zevk alicakki ben olsam kalcasina yapisirdim oksardim, illa arasını oksiycak olsam on taraftan ellerdim. Bana saçma geliyor. Kardeşinin çok açığı var adam masum bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dusundumde
Biri gelecek ben uyurken popomu oksicak hemde 3 dk
Evdede erkek namina bi enistem olacak
uykum agirdir ama eger uyanirsam doner donmez patlatirim.vallahada yaparim billahada.
sadece patlatmam orda parcalamaya calisirim onu.
Bilmiyorum enistem gelicekte ablam uzulmesin diye 3 dk sessiz kalip ,sonra uzulsun diyemi ablama anlaticam, bu nasil bi mantik?
Acikcasi ablam uzulmesin istiyorsam kendimi kahrederim uzaklasirim
3dk enistem popomu oksicak duygusu bile tuglerimi diken diken etti
ben olsam derken?!ayrıntılı anlatmışsınız bir de
Oksasa niye poposunun arasına surtsun elini adam ondan ne zevk alicakki ben olsam kalcasina yapisirdim oksardim, illa arasını oksiycak olsam on taraftan ellerdim. Bana saçma geliyor. Kardeşinin çok açığı var adam masum bence
Cok uzgunum ama kocasida masum olmayabilir
iliskileri bile olmus olabilir kiz boyle biseye cocuk akliyla kalkisiyor.
icinden cikmak cok zor
herseyden onemlisi hafizaya kazindi bu durum
ne olsa duzelmesi zor
keske bisey diyebilsem su suclu su masum
ama mantiksizligi diyebilirim
kiz sok oldu 3 dk sustu,dusunuyorum dusunuyorum yanimda suan biri olsa hirpalayasim geliyor
peki bunu neden yapmis olabilir?
Demekki adam o şekilde zevk almış allah allah ya! Bu nasıl bir anlatış tarzı şok oldum ve midem bulandı önden ellermiş!!!
Birde ben enisteyim
esim evdeyken kiz kardesinin yanina gidecegim ve 3 dk poposunu oksayacagim hemde kizimda orda uyuyor bebecik
manyakmiyim sapikmiyim, ne cesaret.insanin bolye biseye kalkismasi icin gozu donmus olmasi gerek
hemde ilk seferi
yok olmadi
Bnde yapmam yapacak olsam karıma yakalanmak istemem o yüzden dışarda da aldatabilir insan karisini, ayni evin içinde olay aciga kavusunca tüm akrabalara rezil olup sapık damgasi yemek pahasına bir anlık boyle bi gaflete düşebilir mi insan bilemiyrm saçma geliyor bana
Gerçekler bunlar bi erkek olarak düşündüm kendimi boyle bi sapikliga cesaret edebilecek bi erkek olarak, tamam anlatış tarzim çok açık ve yanlış olabilir kusura bakmayın bunun için, ama olay o kadar karışk ki insan sinirleniyor düşündükçe, konu sahibi için çok uzuluyrm, oturdum beş saattir yazılanları okuyup cevap yaziyrm, zor durum gerçekten allah sabir versin
evet hem kizin poposu niye acik.hadi yorgan acik onu anladim.
Ben olsamki Allah korusun once kiza ablasinin olmadigi yerlerde bi caktiririm
ne cesaret pat diye gidip popo oksicam,kizda feryat koparmayacagini nerden bileyim
nasil olsa yalanlarimmi diye dusunecem
Çok mantıklı. Kız erkeğin olduğu evde nasıl rahatça iç çamaşırını petege koyabiliyo nasıl ustu açık yatiyo. Belki kız uykusunda poposunu kasidi ve tacize uğradim sandi. Basıma ağrı girdi valla olayı cozucem diye. Kıza bi çapraz sorgu lazim, orda olsam bunu çok iyi yapardım kendi derdimmis gibi üzüldüm gerçekten
Sizde tacize uğramış bir kadınsınız kendinizi o iğrençliği yapabilecek birinin yerine asla koymamalısınız. Konu sahibi ciddi bir ikilemde kalmış bende kendimden ve arkadaşımdan bir örnek verdim bu tarz olaylarla karşılaşınca o an kanınız donar tepki veremezsiniz. Tabi bu olayda işin aslını bilemeyiz o yüzden kesin konuşmamalıyız ihtimaller üzerine konuşabiliriz. Konu sahibi etkilenebilir biz burada taraf tutmuyoruz ki o yüzden ateşli bir savunucu olmamıza gerek yok
Haklisin bende cok uzuldum.
Maglesefki konu sahibinin basina bu olay gelmis bi kez
Belki yardimci oluruz diye ihtimalleri sunuyoruz
sonucta konu sahibi taniyor ikisinide en azindan fikir verir
Bende etkilendim ve fikire ihtiyaci var sanirim