- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.183
- 823
- Konu Sahibi ceylanck18
-
parkon peki kardeşin buna izin verirmiydi,yani yapılana 3dk.sessiz kalırmıydı. teması hissettiği an tepki vermezmiydi:44:
Büyük bir şok yaşadığı için ve eniştesinden beklemediği için duraklamıştır, ne olduğunu anlamaya çalışmıştır, herşey olabilir ablacım.
Benim kardeşlerim kendilerinden önce benim mutluluğumu düşüneceklerdi için asla ve hiç bir şartta böyle hayati bir meselede yaşan söylemezler.
bunu bende düşündüm. kız orada uyuyor. bu derece rahat girilmez odaya. bebeği yanınıza almalıydınız bence.çok karmaşık bir durum içinden çıkılıcak gibi değil.yanlız benim takıldığım nokta kız kardeşinizin olduğu bir odaya eşiniz nasıl rahatça girebiliyor?
Ne kadar zor bi durum Allah sabır versin ama merak ettiğim birşey var çocuğunuz teyzesiyle aynı odada kalıyor olabilir ama odada bir genç kız varken eniştesinin içeriye girmesi ne kadar doğru?
evet sen üzülme diye ses çıkarmamış da ne oldu da anlattı.üstelik 3 dk.az bir zaman mı nasıl tepki vermez insan:26:
kardeşinişz rüya görmüş olmasın. eşinizin buna cesaret edebilmesi için gözü kararmış olması gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?