- 13 Ocak 2011
- 316
- 6
-
- Konu Sahibi ceylanck18
öyle bı çıkmaz kı bulunduğunuz durum..
yenılır yutulur bısey degıl..
kım doğru soyluyor,nasıl bulunabılır kı?
rüyanız bana esınızın yanında olmanız gerektıgını soyluyor..
ama esınızın yerınde olsam suçsuzsam da,bu ıftırayı kaldıramazdım..
Bence İstihareyi Tekrarlayın 3 Kez Daha
Eşiniz Çok Sakin İftira Karşısında Kardeşinizde Çok Çabuk Adapte Olmuş Hayatına Büyük Bişiy Sonuçta Nasıl İkiside Rahat Oluyor Anlamak Güç
evet haklısın eşimin tavrına bende şaştım ozamanda dedim kendine bile ben olsam evden kovardım yapmadığıma emin olduğum bişe hakkında suçlansam diye...
kardeşimse bu olaydan sonra biriyle tanıştı ve şimdi sevgili oldular.. ben kendimi yerine koyuyorum bir süre erkeklerii görmek dahi istemezdim ama yinede bilemiyorum.. birde afedersiniz ama bu olaydan sonra kardeşim çarşıda bir gecelik görmüş beğenmiş abla gelince sende al diyor :S ben garipsedim açıkcası bunu sonuçta yaşadığımız olay cinselikle ilgili bir olaydı ve bunu eşim yaptığını düşünüyor üstelik ama o eş içinde gecelik almamı önerebiliyor anlamıyorum ben olsam asla böyle bişey söylemezdim kardeşime..
bu arada istihareyi üçüncü yapışım üçündede kötü birşey görmedim ama karışıktı rüyalar hep eşimi gördüm ailesini kendi ailemi gördüm hep... ama yinede tekrarlıcam çaresiz kaldığım durumlarda..
hala çözülmedimi canım bu olay :26: üzülmeni istemem ama diyorumki ben ikiside tepkisiz kaldığına göre acaba bunların arasında bişeymi vardı araları bozuldu ve kızkardeşin kocanla aranı bozmak için böyle bişey dedi ve eşinde tepki veremedi verse aralarındaki ilişki açığa çıkacaktı ve kızkardeşinde kocana inat sevgili buldu nispet olsun diye :26: bu benim kafamda canlanan senaryo :26:
hala çözülmedimi canım bu olay :26: üzülmeni istemem ama diyorumki ben ikiside tepkisiz kaldığına göre acaba bunların arasında bişeymi vardı araları bozuldu ve kızkardeşin kocanla aranı bozmak için böyle bişey dedi ve eşinde tepki veremedi verse aralarındaki ilişki açığa çıkacaktı ve kızkardeşinde kocana inat sevgili buldu nispet olsun diye :26: bu benim kafamda canlanan senaryo :26:
Bu arada dün gece istahareyi yaptım.. önerenler olmuştu çok darlandım dün gece çaresizdim ne düşüneceğimi şaşırdım artık ettim isthare duamı uyudum... Allahım eşim suçsuzza ne olur günahını aldırma bana bir yol göster,, ama eğer o böyle birşeyi yapcak kadar kötü bir adamsa onun yanında ömrümü geçirmekten beni ve kızımı koru diyerek niyet ettim bana bi yol göster diye dua ettim... ayrılmammı yoksa devam etmem mi hayırlı diye... uyudum ve sabaha kadar eşimi gördüm rüyamda öyle renk falanda görmedim.. eşimle normal hayatımıza devam ediyorduk herşey normaldi yani günlük hayattaki gibiydi böyle gördümm ayrılmamışız devam ediyordu bundan ne anlam çıkarmalıyım sizce fikriniz varmı??
Hay Ağzını Öpeyim Yaaa Başından Beri Düşüncem Buydu Ufaktan da İlk Yorumumda Yazmıştım Olay Bence Aynen Böyle Normal Değil Çünkü İkisinin Tepkileri
valla önceden yok mok derdim ama olabilir arkadaşım olabilir herşey bunlar olduysa herşey olur bu hayattan herşeyi bekliyorum artık ben yıkılmış yıkılacağı kadar güvenim sevgim herşeyim
bişey sorucam,konunu okumuştum bende okuyunca şaşırdım
peki kanıtlanmamış bi olay bar ortada (buna kısacası iftira diyorum)
eşin yapmamışsa,kardeşinin kendi türettiği bi oyusa bu? o zaman pişmanlık duymaz mısın?
tepkisizlik en baştan beri ikisindede bişeyler olduğunu düşündürdü bende ikiside masum görünmüyo bide kızkardeşin sevgili bulup gecelikler alması bana tuhaf geldi nispet gibi
Senin Dediğini Bende Düşündüm Evet Ama Açıkça Yazamadım,Tee Baştan Beri Dikkatimi Çekti Suçlu İnsan 2 Tür Tepki Verir Ya Çok Bağırıp Çağırıp Kavga Çıkartır Gemileri Yakar,Suç Bastırmaya Çalışır Ya da Tepkisiz Kalır Güya Büyüklük Bende Kalsın Kardeşi Affedeyim Küçük O Canım Yaşına Verdim Rüya Görmüştür Deyip Üstünü Kapatır Olayın Suçlu Zaten Tek Taraflı Olmaz İkiside Suçlu Bunların
Konu Sahibi Madem Ayrılmayı Düşündün Eşinden,Kardeşinle de Bir Ömür Görüşme Bence Sağlam Pabuç Değil Ortalığı Karıştırdı Mis Gibi Sevgili Yaptı Normal Değil Gerçekten İkisinide Hayatından Çıkar Madem Öyle
duyarım tabiki işte bu yüzden hiçbirşeye karar veremiyorum ya zaten ayrılsam ya yapmadıysa diye yiyip bitircem kendimi ama ayrılmayıp onla devam edincede yaptıysa diye düşünmekten bi hall oldum
yanlış anlama ama kız kardeşinin söyledikleri bana inandırıcı gelmemişti o zamanda ,ne bilim herşey oluyor herşeyi duyuyoruz,belki eşinize aşık aranız bozulsun istiyor,belki az öncede dediğim gibi türetti bunu kendi çapında...oof oofff senin için gerçekten çok zor bişey rabbim sabır versin gönlünü
bu arada dün gece istahareyi yaptım.. önerenler olmuştu çok darlandım dün gece çaresizdim ne düşüneceğimi şaşırdım artık ettim isthare duamı uyudum... Allahım eşim suçsuzza ne olur günahını aldırma bana bir yol göster,, ama eğer o böyle birşeyi yapcak kadar kötü bir adamsa onun yanında ömrümü geçirmekten beni ve kızımı koru diyerek niyet ettim bana bi yol göster diye dua ettim... Ayrılmammı yoksa devam etmem mi hayırlı diye... Uyudum ve sabaha kadar eşimi gördüm rüyamda öyle renk falanda görmedim.. Eşimle normal hayatımıza devam ediyorduk herşey normaldi yani günlük hayattaki gibiydi böyle gördümm ayrılmamışız devam ediyordu bundan ne anlam çıkarmalıyım sizce fikriniz varmı??