Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben çok düşündüm ama dayanamıyorum buna artık. yaptımı yapmadımı diye düşünmekten kahroluyorum yapmamışsa bile artık pek önemi kalmadı çünkü bu leke sürüldü birkere yuvamıza çıkmaz artık ( ben çok düşündüm ve AYRILMAYA KARAR VERDİM.. Çok zor olcak benim için çok sevdim halada seviyorum ama çok acı çekiyorum...

çok kötüyümm yaa içimm yanıyo Allahımm... şimdi ayrılacağım yptıysa şüphesiyle biliyorumki ayrılınca gidincede ya yapmamışsa ne büyük günahına girdim üstelik babayla kızı ayırdım diye bir daha kahretcem kendimi biliyorum... ne büyük çıkmaz Allahım yaa hani yaptıysa bile öğrensem kesin olarak belki daha iyi olacak çünkü en azından yolumu çizicem pişmanlık duymadann ama olmuyo işte

Bu arada dün gece istahareyi yaptım.. önerenler olmuştu çok darlandım dün gece çaresizdim ne düşüneceğimi şaşırdım artık ettim isthare duamı uyudum... Allahım eşim suçsuzza ne olur günahını aldırma bana bir yol göster,, ama eğer o böyle birşeyi yapcak kadar kötü bir adamsa onun yanında ömrümü geçirmekten beni ve kızımı koru diyerek niyet ettim bana bi yol göster diye dua ettim... ayrılmammı yoksa devam etmem mi hayırlı diye... uyudum ve sabaha kadar eşimi gördüm rüyamda öyle renk falanda görmedim.. eşimle normal hayatımıza devam ediyorduk herşey normaldi yani günlük hayattaki gibiydi böyle gördümm ayrılmamışız devam ediyordu bundan ne anlam çıkarmalıyım sizce fikriniz varmı??

öyle bı çıkmaz kı bulunduğunuz durum..
yenılır yutulur bısey degıl..

kım doğru soyluyor,nasıl bulunabılır kı?
rüyanız bana esınızın yanında olmanız gerektıgını soyluyor..

ama esınızın yerınde olsam suçsuzsam da,bu ıftırayı kaldıramazdım..

evet öyle bir çıkmazki bak düşününce şöyle bi ya benim kardeşim çok çok iyi bir kız böyle birşey olduğu halde hala eniştesini soruyo yine onla aynı konuşacağını söylüyo, yada eşim çok çok iyi biri kardeşimin bu suçlamasına rağmen ozaman onu kovmadı hakaret falan etmedi kötü söz söylemedi yüzüne... yada tam tersi eşim bunu yapcak kadar adi bir adam birde iyi gibi görünmeye çalışıyor,, yada kardeşim rüyayla karıştırdığı bir olayı bukadar büyütüp gerçek kadar anlatabilecek kadar kötü bir kardeş ben kime inanıp güveneyim bilmiyorum.... ikisinden biri çok iyi biri, ve diğeri çok kötü biri ama hangisi işte onu bilemiyorum

Bence İstihareyi Tekrarlayın 3 Kez Daha

Eşiniz Çok Sakin İftira Karşısında Kardeşinizde Çok Çabuk Adapte Olmuş Hayatına Büyük Bişiy Sonuçta Nasıl İkiside Rahat Oluyor Anlamak Güç

Bence İstihareyi Tekrarlayın 3 Kez Daha

Eşiniz Çok Sakin İftira Karşısında Kardeşinizde Çok Çabuk Adapte Olmuş Hayatına Büyük Bişiy Sonuçta Nasıl İkiside Rahat Oluyor Anlamak Güç

evet haklısın eşimin tavrına bende şaştım ozamanda dedim kendine bile ben olsam evden kovardım yapmadığıma emin olduğum bişe hakkında suçlansam diye...

kardeşimse bu olaydan sonra biriyle tanıştı ve şimdi sevgili oldular.. ben kendimi yerine koyuyorum bir süre erkeklerii görmek dahi istemezdim ama yinede bilemiyorum.. birde afedersiniz ama bu olaydan sonra kardeşim çarşıda bir gecelik görmüş beğenmiş abla gelince sende al diyor :S ben garipsedim açıkcası bunu sonuçta yaşadığımız olay cinselikle ilgili bir olaydı ve bunu eşim yaptığını düşünüyor üstelik ama o eş içinde gecelik almamı önerebiliyor anlamıyorum ben olsam asla böyle bişey söylemezdim kardeşime..

bu arada istihareyi üçüncü yapışım üçündede kötü birşey görmedim ama karışıktı rüyalar hep eşimi gördüm ailesini kendi ailemi gördüm hep... ama yinede tekrarlıcam çaresiz kaldığım durumlarda..

hala çözülmedimi canım bu olay :26: üzülmeni istemem ama diyorumki ben ikiside tepkisiz kaldığına göre acaba bunların arasında bişeymi vardı araları bozuldu ve kızkardeşin kocanla aranı bozmak için böyle bişey dedi ve eşinde tepki veremedi verse aralarındaki ilişki açığa çıkacaktı ve kızkardeşinde kocana inat sevgili buldu nispet olsun diye :26: bu benim kafamda canlanan senaryo :26:

Senin Bu Kardeşinin Kafa Gitmiş Bence Aptalca Şeyler Yapıyor Sinirlerim Zıpladı Yine Ne Ayak Belli Değil Madem Eniştenle Böyle Bişiy Yaşadın Sevgili Bulmak Nedir Yaaa

Eşin İftira Diyor Herşey Normal Devam Ediyor Siz Bence Psikologa Gidin Anlatın Durumu Bakalım Ne Diycekler

valla önceden yok mok derdim ama olabilir arkadaşım olabilir herşey bunlar olduysa herşey olur bu hayattan herşeyi bekliyorum artık ben yıkılmış yıkılacağı kadar güvenim sevgim herşeyim

Hay Ağzını Öpeyim Yaaa Başından Beri Düşüncem Buydu Ufaktan da İlk Yorumumda Yazmıştım Olay Bence Aynen Böyle Normal Değil Çünkü İkisinin Tepkileri

bişey sorucam,konunu okumuştum bende okuyunca şaşırdım
peki kanıtlanmamış bi olay bar ortada (buna kısacası iftira diyorum)
eşin yapmamışsa,kardeşinin kendi türettiği bi oyusa bu? o zaman pişmanlık duymaz mısın?

Hay Ağzını Öpeyim Yaaa Başından Beri Düşüncem Buydu Ufaktan da İlk Yorumumda Yazmıştım Olay Bence Aynen Böyle Normal Değil Çünkü İkisinin Tepkileri

valla önceden yok mok derdim ama olabilir arkadaşım olabilir herşey bunlar olduysa herşey olur bu hayattan herşeyi bekliyorum artık ben yıkılmış yıkılacağı kadar güvenim sevgim herşeyim

tepkisizlik en baştan beri ikisindede bişeyler olduğunu düşündürdü bende ikiside masum görünmüyo bide kızkardeşin sevgili bulup gecelikler alması bana tuhaf geldi nispet gibi

duyarım tabiki işte bu yüzden hiçbirşeye karar veremiyorum ya zaten ayrılsam ya yapmadıysa diye yiyip bitircem kendimi ama ayrılmayıp onla devam edincede yaptıysa diye düşünmekten bi hall oldum

tepkisizlik en baştan beri ikisindede bişeyler olduğunu düşündürdü bende ikiside masum görünmüyo bide kızkardeşin sevgili bulup gecelikler alması bana tuhaf geldi nispet gibi

Senin Dediğini Bende Düşündüm Evet Ama Açıkça Yazamadım,Tee Baştan Beri Dikkatimi Çekti Suçlu İnsan 2 Tür Tepki Verir Ya Çok Bağırıp Çağırıp Kavga Çıkartır Gemileri Yakar,Suç Bastırmaya Çalışır Ya da Tepkisiz Kalır Güya Büyüklük Bende Kalsın Kardeşi Affedeyim Küçük O Canım Yaşına Verdim Rüya Görmüştür Deyip Üstünü Kapatır Olayın Suçlu Zaten Tek Taraflı Olmaz İkiside Suçlu Bunların

Konu Sahibi Madem Ayrılmayı Düşündün Eşinden,Kardeşinle de Bir Ömür Görüşme Bence Sağlam Pabuç Değil Ortalığı Karıştırdı Mis Gibi Sevgili Yaptı Normal Değil Gerçekten İkisinide Hayatından Çıkar Madem Öyle

bu olay ne türde yaşandıysa yaşansın dediğiniz gibi kesinlikle kardeşim suçlu kesinlikle hemde öyle olmasa dokunmasına tacize müsade etmez hiç bir bayan.. ben buna inanıyporumm... hoşunamı gittiki müsade etti diye düşünmüyorum değil kim müsade eder Allah aşkına uyanıyo gibidemi yapamadın yalan olduğu okadar açıkki aslında onunda suçunun olduğu.. evet kardeşimide çıkarmalıyım hayatımdan belki ama nasıl yapıcam bunu bilmiyorum ozaman annemide göremem ( annemm benim ne hiçbirşeyden suçu var nede hatası annemle görüşürsem kardeşimle mecbur görüşmek zorunda kalcam yoksa bende yüzünü görmek istemiyorumm... konuşmak bile içimi kötü ediyo onunla. ama kardeşimle küstüğümü görürse annem mahvolur eşimle ayrılcağımıd uysada öyle daha söylemedimm mahvolcak ama olmuyoişte

duyarım tabiki işte bu yüzden hiçbirşeye karar veremiyorum ya zaten ayrılsam ya yapmadıysa diye yiyip bitircem kendimi ama ayrılmayıp onla devam edincede yaptıysa diye düşünmekten bi hall oldum

yanlış anlama ama kız kardeşinin söyledikleri bana inandırıcı gelmemişti o zamanda ,ne bilim herşey oluyor herşeyi duyuyoruz,belki eşinize aşık aranız bozulsun istiyor,belki az öncede dediğim gibi türetti bunu kendi çapında...oof oofff senin için gerçekten çok zor bişey rabbim sabır versin gönlünü

Amin inşAllah (( zaten huzurumuzda kalmadı sayılır hep tartışıyoruz artık ben herşeyden bişey şüpheleniyorum herşeyden artık paranoyak oldum tabi buda sorunlar açıyo tartışmaya sebep oluyo ozamandan beri hep bişeler çıkıyo huzursuzluk bitmiyo

canım bak, burda yorum okudukça da kafan bulanır.
eşin bunu kardeşine yapsaydı ki Allah görüyor bunu, başka kadınlara da çok rahat tacizdir, aldatmadır, ya da yan gözle bakmadır yapar.

ya ben hatırlıyorum bekarken odamda tek kalıyorum. üzerimde çok kez el hissetmişimdir. uyanır bakarım biri var seslenirim. yoksa da insan uyku sersemi her şeyi yaşar.
kusura bakma kardeşin kaç yaşında?
çocuk mu?
madem poposuna dokundu hangi kadın ya napiyosun diye kafasına bişey indirmez?
böyle şey olabilir mi?

bak canım kardeşinin bu lafıyla koca bırakılmaz. için rahat olsun. Allah'a inanan insanlarız. anladığım kadarıyla çok dua etmişsin. eğer bişey varsa rabbim sana bildirir canım. ben bir çok aldatılan kadının Allah tarafından rüyadır, telefondur, nottur, ne biliyim bi şekilde denk getirildiğine şahit oldum.

canını sıkma, kardeşinin de çok affedersin ama cahilliğiyle kafanı bulandırma. bütün aklındakileri al bir not kağıdına yaz. sonra yak ve küllerini akan bi suyla gönder gitsin. kafandan da sil at.

yazık bebeğinize canım ya.

şu bir gerçek ki çeytanın vesvesine uymak da günah. Allah'a şeytan ve kadının şerrrinden korunmak için de bol dua et. bu da senin imtihanın. ama sen bunda galip gel canım. aileni koru şeytan şerrinden vesvesesinden!

canım bi hocaya danış istersen tam niyetle yaptıysan daha iyi yorumlarlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…