- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
-
- Konu Sahibi ceylanck18
Odaya kamera yerleştir basit bısey. Veya kız kardeşini yurda yerleştir
kız kardeşinizin rüya gördüğünü düşünüyorum çünkü kendimden biliyorum bende rüyamda olmuş bir şeyi gerçek gibi sandığım zamanlar oluyor mesela bir defasında sol tarafıma doğru dönük uyurken bende kalça hizamın biraz üstünde bir şeyler hissetmiştim o kadar gerçek gibiydiki ama hemen gözlerimi açmıştım ben ortada hiçbirşey yoktu. Şöyle bir durumda olabilir kardeşiniz eşinize karşı bazı duygular besliyorsa ve bilinçaltına yerleşmişse rüyasında görüp bilinçaltıda öyle hissettirmiş olabilir.
Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun.
ya aslında hadi onuda bunuda ikisini bir kenara bırakıyorumm biz yani ben ve eşim nasıl böyle iğrenç bir durumun içine düştük en çokta buna içim acıyo. ne hayallerle evleniyo insan nasıl hasretle bekliyo ama şu yaşanan kahretti beni yani böyle bir konu yaşamış olmak bile. bir bişey daha sormak istiyorum eşin duyduğunda o olay zamanı sakinmiydi nasıldı yoksa çokmu öfkelendi hatrlıyomusun
kesin emin olmak zor ama ben olsam kardeşimin dediğine inanırdım diğeri eşinde olsa kan bağın yok bi yabancı yeri geldiğinde... ayrıca erkekler ne yazıkki anlık duygularına yenik düşebiliyor. Benim en yakın arkadaşımın eşiyle internette sohbet ederken birden bana prnografik fotoğraflar gönderdi ortada hiç bi şey yokken şok oldum hatta virüs mü bunlar, bunlarıı gönderen sen misin ?dedim oda evet ben gönderdim şaka yaptm kızma falan dedi yalvarıp durdu pişman oldu yaptığına... o dönem nişanlılardı bu olayı arkadaşıma anlatmadım çünkü birbirlerini çok seviyolar şuan evliler çok mutlular anlatsaydım belkide ayrılırlardı söyleyemedim yani erkeklerin en iyisine bile çok güvenmemek lazımmerhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm
kardeşin kısknaç bir tipmidir ?
kıskanıp içten içe seni, aileni bozmak istemiş olabilir
dediğin gibi bilinç altında bişiler vardır
uykusunda öyle hissetmiştir
çünkü eşini iyi bilir insan
diyorsinki birde cinselliğe düşkün değil
bu gerçeği nasıl öğreneceğim beneşim yaptı deyip bırakıp gitsem ya yapmadıysa ne kadar büyük günahına giricem ama ya yaptıysa ne kadar aptal yerine konmuş olucam lütfen aklına bişe gelen varsa söylesin nasıl ispatlıcam ben bunu eşime kardeşimle bir daha konuşmayacagimi söylesem olmazmı bizi nasıl bu duruma düşürdü deyip o zaman yaptıysa belki vicdan yapıp söylemez mi
naptın ? çözüme kavuştun mu canım ?
malesef hiçbi çıkış yolu bulamadım kendime kavuşamadım huzuruma ne yapacağımı şaşırdımüstelik artık kardeşimle görüşmemem için ailemede yollamıyor onunda gelmesini istemiyor ne yapacağımı bilemiyorum iyice bi başıma kaldım
malesef hiçbi çıkış yolu bulamadım kendime kavuşamadım huzuruma ne yapacağımı şaşırdımüstelik artık kardeşimle görüşmemem için ailemede yollamıyor onunda gelmesini istemiyor ne yapacağımı bilemiyorum iyice bi başıma kaldım