Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gerçek bilinmediği takdirde birinin üzerine suç atmak çok günah sadece kızkardeşinizin günahını almak yada eşinizin..
siz fark etmeden aralarında bir elektirik olmuşsa,eşiniz bundan cesaret alarak dokunmuş olabilir belkide ozaman kızkardeşinizde korktu baktı iş ciddiye biniyor size söyledi..aklımdan böyle biir şey geçti,tabii nedir ne değildir allahımız biliyor..

Odaya kamera yerleştir basit bısey. Veya kız kardeşini yurda yerleştir

Kardesini evden gondererek eline ne gececek?
eger Esi boyle birseyi yaptiysa kardesi evden gitse ne olacak?
Nefsine hakim olamayacak bir insanla ayni evden kardesi olmadan yasiyor olacak sadce..

Ve eger kardes yalan soylemiyorsa ben onun yerinde olsam zaten abla ile de butun bagimi kopartmistim.
hem yalanci yerine konacagim, hem beni yalan soyluyorum diye psikologa gonderecekler....
Bir daha adimimi atmazdim o eve

Buradaki fark kiz kardes sizing gibi birden uyandiginda oda da enistesini goruyor ve eniste odaya girdigini Kabul ediyor..
Taciz olmadiysa bile esinizin yaptigi ayip bisey...
Icerde cocugunun uyuyor olmasi bir gerli bir sebep degil. Oda da misafir yatiyorsa onun izni olmadan hele de o satte odaya girilmez.. Oda da yatan da bayan yerine baska bir adam olsa bile girilmez....

Buyuk ihtimalle kardesin gercek soyluyorsa da esin kardesini uyuyor sanip ellemis anlasilan..
Onun uyanacagina hesaba katmak isine gelmemis olabilir...

Tekrardan OLABILIR... eger ikisinden de beklemeyeceginiz birsey ise ikisine de suclamayin...

Konu sagibi bir de su soruyu sorsun kendine;
Esi her gece cocugun odasina gidiyor muydu bu olaydan once
cocuk belli ki aglamiyordu, Aglasa kardesin ayakta olurdu zaten

cok yazdim ama bir husus daha geldi aklima,

esin yorganini orttum ustune olsa olsa 1 saniye elim degmistir demis... cok tuhaf
ben de her aksam cocuklarimin yorganlarini ortuyorum ama elim hic deymiyor... ozellikle dikkat etmeye de calismiyorum halbuki...
bu savunma da cok cok garip..

öğrendiğinde şok oldu. benden nasıl böyle bir şey beklersin dedi. ağzı açık kaldı resmen...
ama ben şükür ki ortaya çıkardım. umarım sende ferahlığa kavuşursun

kesin emin olmak zor ama ben olsam kardeşimin dediğine inanırdım diğeri eşinde olsa kan bağın yok bi yabancı yeri geldiğinde... ayrıca erkekler ne yazıkki anlık duygularına yenik düşebiliyor. Benim en yakın arkadaşımın eşiyle internette sohbet ederken birden bana prnografik fotoğraflar gönderdi ortada hiç bi şey yokken şok oldum hatta virüs mü bunlar, bunlarıı gönderen sen misin ?dedim oda evet ben gönderdim şaka yaptm kızma falan dedi yalvarıp durdu pişman oldu yaptığına... o dönem nişanlılardı bu olayı arkadaşıma anlatmadım çünkü birbirlerini çok seviyolar şuan evliler çok mutlular anlatsaydım belkide ayrılırlardı söyleyemedim yani erkeklerin en iyisine bile çok güvenmemek lazım

Son düzenleme:

bilinç altına bşrşeyler yerleştirdiği kesin gibi geliyo bana kıskançlık var ama zarar verecek derecede değildi hiç bizaman ben ondan hiç kötü bişe beklemedim yine beklemiyorum. hep burada yazıyolar inan okadar kötü oluyorum eşini aklama çalışmayı bırak deniyor ya ne yapayım peki???? cidden yıllardır görüp bilip güvendiğim adama sapık damgasımı vurayım gözümle görmedim ki kardeşim bile emin değil yüzünü görmediğini söylüyo. eşimi aklamaya çalışmam kötü birşey mi ben huzur istiyorum yine aynı güzel yuvamı istiyorummm (((((((( ben sevdiğim güvendiğim adamı tanıyamamışsam zatten hepsinden çok bana yazıklar olsun cidden.... cinselliğe düşkün değil biz bunca yıl oldu bikerecik karı koca olduğumuz halde konuşmadık bile böyle şey ayıp demiyorum ama konuşmadık işte. ben anlamadım ne yapıcağımı eşim yapmaz böyle birşey diyorum kızıyo millet yapmaz çünkü böyle tipsiz bir adamda değil hani yüzüne kimse bakmazda kendini orda burda tatmin ediyo diyelim üstelik çalıştığı ortam rahat bir ortam bayan çok çevrede neler nelewr var yani biliyorsunuz çokmu zor birini ayarlamak yine bunun iyi birşey olduğunu da söylemiyorum ama en azından kardeşime yönelecek kadar ne bu anlamıyorum en olmadı dışarda tatmin eder kendini yani başkasıyla aldatırdı ama kardeşime dokunacak kadar gözü dönmüş olamaz ya cidden olamaz ben onu cidden tanıyorum okadar iyi biridir ki böyle karşıdan biliyoerum sizide anlıyorum yani neler neler var diye düşünüyor insan ama muhakkak o neler neler yaşatn insanların geçmişinde mutlaka ama mutlaka şüphe verecek bir durum yaşatıyor yani mesela böyle bir olay yaşandığında hemen geşmişi gözünden geçirir insan bu neler yapmıştı?? şüphelenecek durum varmı ama yok yeminle yok yani en ufak birşey bulsam belki kondurabilirim ona ama bulamıyorum. Özür dilerim sizdende yani hepsini size söylemiş gibi oldu ama hepsine toplu cvp oldu buraya yazdım. teşekkür ederimm hepinize fikirleriniz yazılarınız için

tatlım kardeşin karabasan görmüş olabilir... bana çok oluyodu hatta bu yüzden yatak odamı bile degiştirdim... son olayımı anlatayım.. eşim arkadaşıyla beraber ark. arabasını tamire götürdü sabah erkenden.. bende geri yattım o gelince beraber kahvaltı ederiz diye.. neyse uykuyla uyanıklık arası çelik kapım açıldı içeri biri girdi ben eşim sandım hatta aşkım ne çabuk geldiniz dedim.. vücudu görünüyo ama başı görünmüyo.. hiç bişey demeden yanıma yatıp bana sarıldı.. ve beni sıkmaya başlayınca anladım karabasan oldugunu... süreler okumaya başlayınca gitti. kayboldu.... kafayı kime takarsan onun kılıgına girerlermiş... hatta abimin eşinin başınada geliyo sürekli... belki böyle bişey olabilir canım bence... ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

Bence hemen esini ve kiz kardesini yargilamadan bir aile pdikologuna gorunseniz iyi olur.Hem belki esinin uyur gezerligi de olabilir bence bir dusun derim.

Ya cnm umarım eşine inanarak hata yapmamışsındır,erkeklerinde zaafları var biliyorsun,o an dayanamayız yapmıştt,sonra beşikteki çocuğunu görünce ısrarla yapmadım demiştir şana,seni ve çocuğunuzda ne olursa olsun kaybetmek istemez,,hangi erkek yapıpta yapmadım derli,bide böle düşün,kardeşinden bu olaydan ötürü sırtını dönme bence

Hepinizdeki rahatligi hayretle okudum. kardesiniz size gelip kocan beni elledi diyor sizde tepki sakin kardesinizi kocaniz elliyor hic sesi cikmamis gozunu acmis besigin basinda gormus komedi resmen uykunda seni biri ellese kalkip bakmazmisin ne oluyor diye???
kocaniza kardesimi taciz etmissin diyorsunuz bak artik arayip kizcam kardesine diyor ne demek kizcam ortaligi kaldirmasi lazim irz dusmanina cikicak adi rezillige bakarmisin? ne kardesiniz ne kocaniz normal degil arkadasim bu kadar genis tepkilere aciklama bulamadim....

işler biraz karışıyor giderek mutsuzluk huzursuzluk artıyor ( bizde durum bu

zamanla ben içimdeki yangını hafifletmek için elimden gelen çabayı gösterdim şimdi iyiydim biraz çok şükür ama şimdi ailemin yanına gitmek istiyorum uzaktalar çünkü özledim ama eşim buna izin vermiyor (( ama çok bunaldım burdada kimsemiz yok zaten hep yalnız başımayım değişiklik olsun annemi göreyim istiyorum ama o kardeşimle görüşmemem için oraya gitmemi istemiyor. anen gelsin bize diyor ama kardeşin gelmesin diyor :SS arada kaldım iyice ya bıktım artık yeminle

naptın ? çözüme kavuştun mu canım ?

malesef hiçbi çıkış yolu bulamadım kendime kavuşamadım huzuruma ne yapacağımı şaşırdım üstelik artık kardeşimle görüşmemem için ailemede yollamıyor onunda gelmesini istemiyor ne yapacağımı bilemiyorum iyice bi başıma kaldım

bacım hala istihare namazı kılmadın mı?
vallahi bizler değil allah azze ve celle bilir neyin ne olduğunu..
rabbim sana yardım edecektir yeter ki ondan iste.
bir şeyi benden namazla isteyin diyor ayette, daha önce de sana yazmıştım.
bu namazı kıl duayı oku ve gerisini allah'a bırak.
elhamdulillahi rabbil alemin.

onları yüzleştirmen mümkün mü peki ? düzgün bi dille anlatsan. arada kalmak istemediğini ne kardeşten ne de kocadan ayrı olamayacağını anlatsan? kendi annene durumu anlatsan da beraber bunu ortaya çıkarmaya çalışsan ?

Merhaba, oncelikle Allah yardimci olsun ve yuvaniza selamet versin. Yorumlarin tamamini okumadim ama siz her iki tarafa da husnuzanla yaklasiyorsunuz, cok iyi niyetlisiniz, yuvanizi da yikmak istemiyorsunuz anladigim kadariyla. Daha once onerildi mi bilmiyorum, bulundugunuz ilde muftuluklerin aile danismanligi burolari vardir mutlaka, oraya muracaat edip size yol gostermelerini talep etseniz faydali olabilir diye dusunuyorum. Bundan sonra izlemeniz gereken yolla ilgili size yardimci olurlar, icinden cikilmasi zor bir durum, hakemlik yapabilirler, akil akildan ustundur, tarafsiz, sagduyulu bir uzman merciiye basvuruda yarar var. Allah bu imtihandan sizi tez zamanda kurtarsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…