Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence kızkardeşin yalan söylemiyo eger gercekten seninle bi sorunu yoksa yalanla yuvani yikmak istemez..erkek milletine guven olmaz yapar mi yapar ayrica kocanda cok yumusak bi tepki vermis iftiraya ugrasa o kadar yumsk olmazdi eminim..ama yuva senin ya sineye cekip durursun evinde yada...allah yardimcin olsun zor bi is.

Amin inşAllah :KK43:(( zaten huzurumuzda kalmadı sayılır hep tartışıyoruz artık ben herşeyden bişey şüpheleniyorum herşeyden artık paranoyak oldum tabi buda sorunlar açıyo tartışmaya sebep oluyo ozamandan beri hep bişeler çıkıyo huzursuzluk bitmiyo

canım benim, benm yaşadıklarım sennkinden kat kat fazlasını yaşadım. kardeşime sonsuz güvenirdim eşimi bıraktm kardeşim yüzünden ama doğruyu öğrenince beni bırakmadı herşeye rağmen. sakın eşini bi hamlede bırakma benm düştüğüm hataya düşme.

Konuya daha önce hiç yorum yapmadım ama,kk ne girdikçe merak edip bakıyorum.Gerçekten zor bir durumdasın,Allah kolaylık versin arkadaşım..En kısa zamanda sana bir çıkış yolu göstersin inşallah. İstihareni kesinlikle 3 geceye tamamla, hala görmediysen bir şey 7 geceye tamamla.Gönlünü ferah tut, Rabbim en doğrusunu bilir ve yazar.
Şunu da söylemeden edemeyeceğim yuva yıkmak çok kolay,o ihtimali en son düşün olur mu?

He eşinin de vardır belki suçu ama eşin ne kadar suçluysa kardeşin 10 katı suçlu unutma.:KK20:

eğer eşin yapmadıysa ve kardeşin iftira atıyorsa kardeşin suçlu,
oldu ki eşin yaptıysa ve kardeşin buna 2 dk müsaade ettiyse ve evden gidince hala eşini soruyorsa yine kardeşin suçlu
eğer ikisinin arasında bir şey varsa ve bozuştularsa bir kardeş olarak bunu sana yaptığı için yine kardeşin suçlu.
Eğer eşinden ayrılacaksan kardeşinden de ayrılmalısın.Büyük konuşmayayım benim kardeşim bana böyle bir şey yapsa asla affetmezdim,onunla tüm irtibatımı keserdim.

bu olay ne türde yaşandıysa yaşansın dediğiniz gibi kesinlikle kardeşim suçlu kesinlikle hemde öyle olmasa dokunmasına tacize müsade etmez hiç bir bayan.. ben buna inanıyporumm... hoşunamı gittiki müsade etti diye düşünmüyorum değil :KK43: kim müsade eder Allah aşkına uyanıyo gibidemi yapamadın yalan olduğu okadar açıkki aslında onunda suçunun olduğu.. evet kardeşimide çıkarmalıyım hayatımdan belki ama nasıl yapıcam bunu bilmiyorum ozaman annemide göremem :KK43:( annemm benim ne hiçbirşeyden suçu var nede hatası annemle görüşürsem kardeşimle mecbur görüşmek zorunda kalcam yoksa bende yüzünü görmek istemiyorumm... konuşmak bile içimi kötü ediyo onunla. ama kardeşimle küstüğümü görürse annem mahvolur eşimle ayrılcağımıd uysada öyle daha söylemedimm mahvolcak ama olmuyoişte

Şu da Olabilir Kardeşin Eşinden Hoşlandı Bunu Eşin Anladı Belkide Aralarında Bişiyler Olmadı Ama Birgün Eşin Kardeşine Karşı Koyamayıp Taciz Etmiş Olabilir,

Kardeşinde Hoşlandığı İçin Uykuda Tepki Vermedi Bu İki İhtimal Ne Olursa Olsun İkiside Suçlu Ya İkiside Hayatından Çıkıcak Yada İkiside Kalacak Annene Anlat Durumu Mümkün Mertebe Görüşmeyin Kardeşinle

merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm :KK43:

bunu anlamanın en ıyı yolu kardesınle bırlıkte olup tuzak kuracaktın, eşin düşerse evet doğru! Düşmezse kardesını uzaklaştırırdın tek yol buydu. şimdi ikiside haklı ve sen evlılığıne devam edeceksın görünen bu. Unutmaya calış

merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm :KK43:

Merhaba butun yazilanlari okuyomadim olay nasil gelisti bilmiyorum ama bosanmak istiyorum yazisini gorunce cok uzuldum bi aile bosaninca yer gok ciglik atarmis hemde seviyosunuz bir birinizi
benim yaziyi okudugumda ilk aklima gelen kardesin gece arkasini donmemis sen uyanip huzursuz olma diye o zaman niye sonra solemis ozaman ilerleseymis olaylar
canim kardesin nasil bi kisilik arkadaslarina bak kimlerle takili universite gen ligini azcok bilorim bizdegectik o yollardan belki evden ayrilmak icin bi senaryo uydurmustur daha ozgur takilmak icin arkadaslariyla takilmasina sinir koyuyomusunuz kusura bakma aklima gelen buydu
Aile cok kutsal co ugun ok kucuk beni sabahhlri birakma diyen aglayan kizm icin cok sevxigim ogretmenlige ara verdimuzmanlar bile co ukleriniz icin tekrar iliskinizi gozden gecirin ayrilmayin diyoki sizin aranizda bi sey gecmemis sadece bi senaryo var
aklina kotu seyler hep seytandan gelir kendini kotu hissettiginde abdest al rahatla estagfirullah cek Rabbim gonlumu ac de
her insan hata yapabilir hatayi affetmek erdemliktir
sizi seven ailesine sadik gecimi icin cirpinan bi esin var yazik etme atile cikin ailcek basbasa kalin kimseyi dinlemeyin bence

Allah yardimcin olsun, zor bir durum. Böyle bir durumda kim hakli, kim yalan söylüyor, elbette ortaya cikarmak imkansiz. Ama duygularinla degil mantiginla hareket etmek lazim. Eger bi erkek bi kadina/ kiza göz koyar ve onu taciz ederse, kadin bu taciz esnasinda sessiz kalir, tepki vermezse, adam bunu bi davet olarak algilar ve dahada ileri gider. Diyelim ki kiz kardesiniz hakli, esinizin onda gözü olsa ve taciz etse, o da kayitsiz kalsa, emin olun esiniz dahada ileri gider. üstelik idda ettigi taciz esnasinda niye sesini cikarmamis, neden tepki vermemis bu cok garip. Siz üzülmeyin diye yaptigini söylemis, iyide madem üzülmenizi istemiyor, neden daha sonrasinda söylüyor size bunu? üstelik taciz esnasinda bagirip cagirsa, sizin suc üstü yapmaniz ve gercegin ortaya cikmasi cok daha basit. Hersey olup bittikten sonra söylemek anlamsiz, bu sadece bir idda olarak kalir. Esiniz üzerine bulasan camurla kalacak, ve siz ister istemez her zaman kusku icerisinde yasayacaksiniz ve tam anlamiyla huzurlu olmayacaksiniz. Amac bu olabilir mi? Yada kardesiniz rüya gördü? bu da cok büyük bir olasilik.

canım bak, burda yorum okudukça da kafan bulanır.
eşin bunu kardeşine yapsaydı ki Allah görüyor bunu, başka kadınlara da çok rahat tacizdir, aldatmadır, ya da yan gözle bakmadır yapar.

ya ben hatırlıyorum bekarken odamda tek kalıyorum. üzerimde çok kez el hissetmişimdir. uyanır bakarım biri var seslenirim. yoksa da insan uyku sersemi her şeyi yaşar.
kusura bakma kardeşin kaç yaşında?
çocuk mu?
madem poposuna dokundu hangi kadın ya napiyosun diye kafasına bişey indirmez?
böyle şey olabilir mi?

bak canım kardeşinin bu lafıyla koca bırakılmaz. için rahat olsun. Allah'a inanan insanlarız. anladığım kadarıyla çok dua etmişsin. eğer bişey varsa rabbim sana bildirir canım. ben bir çok aldatılan kadının Allah tarafından rüyadır, telefondur, nottur, ne biliyim bi şekilde denk getirildiğine şahit oldum.

canını sıkma, kardeşinin de çok affedersin ama cahilliğiyle kafanı bulandırma. bütün aklındakileri al bir not kağıdına yaz. sonra yak ve küllerini akan bi suyla gönder gitsin. kafandan da sil at.

yazık bebeğinize canım ya.

şu bir gerçek ki çeytanın vesvesine uymak da günah. Allah'a şeytan ve kadının şerrrinden korunmak için de bol dua et. bu da senin imtihanın. ama sen bunda galip gel canım. aileni koru şeytan şerrinden vesvesesinden!

bu güz<el ve ferahlatıcı yorumun için çok teşekkür ederim inan bazen böyle şeyler duymak bu aralar içimi biraz olsun rahatlatıyor benimde bu konuda tek derdim kimsenin günahını almamak... ben ilk sıralar hep eşimin üstünde durdum ama şimdi düşünüyorumda kardeşim cidden çok büyük hata yaptı ben inanmıyorum eşiimin ona dokunduğuna falan. mesela hadi dokunacaktıda sapıktıda evde olmadığım vakitler yada duşta olduğum vakitlerde oluyordu muhakkak ben yemek hazırlamaya falan giderdim kardeşim hiç yanımda gelmezdi bile otururdu içerde öyle, neden onca benim olmadığım vakitte değilde kafamı uzatsam görebileceğim mesafede bunu yapsınn.. nasıl cesaret edecek bu olaydan iki hafta önce falan srounumuz vardı eşimle sonra herşey düzeldi eşimdeki mutluluğu bilsen çocuğumuzu aldı kucağına falan neredeyse çocuk gibi zıplamadığı kalmıştı. bu kadar seven bir eş yani böyle demeyede çekiniyorum genelde eleştiriliyor ama cidden kadın sevildiğini hisseder ya ben hissediyorum hissetirdi de hep bende çok seviyorum tek yaşadığımız dert bu oldu... bu da en ağırı oldu başta bilincimi yitirmiş gibi deli gibiydim ama şimdi daha iyiyim çok şükür.. açıkcası kardeşim küçük ve ben onun hatası olduğunu düşünüyorum artık bu durumun.. bazı ayrtıntılar var anlatacağım kardeşimle ilgili, bunlarda zamanla aklıma geldi zaten yeni yeni ondan sonra böyle düşünmeye başladım.. asla ona kötü laf etmiyorum yine ama kardeşim ergenliğinde ve ne yaptığını nereye gideceğini bilemedi bence... iki üç yıl sonra çok pişman olacak eminim..

Son düzenleme:
Arkadaşım yorumların tamamını okumadım. Öncelikle yaşadığın travma için geçmiş olsun. Herşeyi bir yana bırak, velev ki iki taraf da suçlu olsun, herkes bir şansı hak eder. Sonuçta kim haklı kim haksız kanıtlayamıyorsun. O yüzden olanları unutmaya çalış ve bundan sonrası için daha temkinli ve dikkatli ol. Kendini de bebeğini de üzme. Allah öyle büyükki inan bana nefsi kötü olan varsa ve her kimse ayağını dolandıracak, senin önüne çıkartacaktır, bu kesin! Ha, bu arada zayıf da olsa, iki tarafın da suçsuz olabileceği ihtimalini de gözardı etme. Unutma, şu dünyada herşey boş, Allah'a sığın. Hayatını mutlulukla yaşamaya bak :KK66:

kız kardeşimle ilgili şu ayrıntıları anlatmak istiyorum.. yoğun bir vesvese içinde olduğum için hep eşimle ilgili ayrıntılar kafamdaydı.. ama şimdi biraz daha iyiyim ve kardeşimi düşünmeye başladım.. kardeşim afedersiniz ama ben çamaşır yıkamıştım tabi kış olduğu için çamaşırı içeri serizyoruz ya hani iç çamaşırını salona peteğin üstüne derdi bende böyle iyi olmadığını falan söylemiştimki bende babamın evine gitsem dahi sermem oraya.. neyse kurumuştur al artık falan diye ima etmeye çalıştım kırılmasın diye yine kurumamış falan diye tersleyerek konuştu biraz,oysa kurumuştu bana inat almadı onu oradan..

birde kardeşim 18 yaşında ve bir siteden cinsellikle alakalı şeyler okuduğunu biliyorum.. okumasına birşey demiyorum ama bu durum onun mutlaka isteği olduğunu ve bu isteğin birşekilde rüya vs. yansıması mümkündü ve rüya görmüş olabilir o gün bu tarz.. ama bunun eniştesi yani eşim tarafından olmuş olduğunu söylemek istedi belkide....çünkü o sabah uyandığımızda hani bana söylememek için dönmemiş ya o an ama o sabah inanın benim ona birşeymi oldu diye sormam için elinden geleni yaptı ve bende tabi sordum durdum.. ben olsam boyle bir olay karşısında bir müddet kendimce düşünmeye çekilirdim ne yapmalıyım nasıl olmalı yaşadığım gerçekmiydi neydi diye.. kızım var benim yuvam var aşık olduğum sevdiğim bir adam bu kadar kolay olmamalıydı neyse..

birde buna tam olarak suçlamıyorum ama ayrıntıları paylaşmak sadece niyetim.. şöyle mesela ben bulaşık yemek vs. mutfağa gittiğimde kızım uyuyor olsa babası bakıyor olsa bile kardeşim yanıma gelip yardım falan etmiyodu hadi 10,15 günlüğüne gelmiş olsa neyse ama hep kalcaktı yanımızda insanda çocukla uğraş temizlik falan yoruluyo bazen bekliyo yardım..neyse işte ben gittiğimde yemeği hazırlarım sonuna kadar falan bikerede kalkıp gelmez ben onun evine gitsem utanırım öyle otursam...

birde kardeşim akşam üstleri eşim gelir mesela e tabi bende hayliyle eşimle ilgilenmek isterim insan özlüyo sonuçta akşama kadar eşim giyinmeye gidiyo ve bende yanına gider nasıl geçti şöylemi böylemi konuşurduk daha beş dk geçmeden kardeşim ablaa ablaaa diye sesleniyo hemen çocukta ağlamıyo hani çocuk ağlıyo olsa dicemki ondan çağırıyo neyse giderim içeri ne oldu deyince işte öyle çağırdım diyor sebep yok yani.....

birde biz eşimle yatak odamızda oturmuş öyle konuşuyoduk bi gün kardeşim kapı falan çalmadan pat diye girdi içeri şok oldum hatta eşim bile şaşırdı bakışından anladım.. belki normal gelebilir ama bana normal gelmiyor açıkcası ben asla kapı çalmadan seslenmeden girmem odaya yatak odasına hele belki birşey yapıyor yada uygunsuz bir durumda olabiliriz karı kocayız biz mümkün yani bu.... o günde şaşmıştım öyle girmesine

bunlar aklıma gelenler diğer aklıma gelenleride yazarım...

bu arada birşey daha.. kardeşimin olaydan sonra yeni sevgilisi olduğunu yazmıştım sanırım ama öğrendimki annem söyledi vazgeçmiş istememiş üç gün geçtikten sonra.. neyse işte bende şaşırdım niye böyle yaptı diye sordum kardeşime niye ayrıldın iyi birine benziyordu istediğin gibiydi hem diye konuştum.. işte dedim ayrıldım konuşmak istemedim abla mesela sen onunla (yani eşimden bahsediyor) tanıştın ve ozaman soğuk davrandın falan olmadı ama o seni yinede peşini bırakmadı bir sene geçmesine rağmen yinede seni seviyodu dedi.. bu da seviyorsa böyle yapar falan dedi ama herkesin hayatı böyle olucak diye bişe yokki o benim eşim onun tanıştıysa başka biri kişilikler bir olması mümkünmü. neyse işte tacizle suçladığı eniştesi ve bizim aşkımıza sevgimize özeniyor hala da ilginç geliyor bana. ben olsam bana o adamı hatırlatan herşeyden nefret ederimm

Ben konuyu en basindan beri takip ediyorum hep ilk baslarda esinin suclu oldugunu dusunuyodum, cunku benim de ablam var ben esiyle ayni seyler olsa nasil davranirdim diye kendimi onun yerine koymaya calistim seni uzmek istememesi adina ilk bas soylemeyip sonra soylemesinden falan, acikcasi ben de ilk bir afallar soylemeyip daha sonra kurtul o adamdan diye soylerdim, hep kardesin acisindan olaya baktim yani.Ama kardesinin sonraki halleri bir tuhaf geldi bana, ben ayni seyleri yasasam enistemle o kadae rahat davranamazdim ama yine de kardesin icin kotu dusunmek istemiyorum, o uyku sersemligiyle esinin onun ustunu ortmesini haddindan fazla uzun algilayip taciz olarak dusundu, sonra o da emin olamadi dediklerinden ama bir kere de donemiyo dediklerinden ve o yuzden bu kadar yakin davranmaya calisiyo tekrar iliskilerinizin duzelmesi adina, kisacasi bence artik iciniz rahat olsun esinizle mutlulugunuzu bozmayin :)

Bu durumda bosansan kocan sonuna kadar hakli kardesin sizinle hala gorusmeye calisiyorsa karakteri acayip bozuk biri demekki uzak dur o kardesten uzak.

Ben konuyu en basindan beri takip ediyorum hep ilk baslarda esinin suclu oldugunu dusunuyodum, cunku benim de ablam var ben esiyle ayni seyler olsa nasil davranirdim diye kendimi onun yerine koymaya calistim seni uzmek istememesi adina ilk bas soylemeyip sonra soylemesinden falan, acikcasi ben de ilk bir afallar soylemeyip daha sonra kurtul o adamdan diye soylerdim, hep kardesin acisindan olaya baktim yani.Ama kardesinin sonraki halleri bir tuhaf geldi bana, ben ayni seyleri yasasam enistemle o kadae rahat davranamazdim ama yine de kardesin icin kotu dusunmek istemiyorum, o uyku sersemligiyle esinin onun ustunu ortmesini haddindan fazla uzun algilayip taciz olarak dusundu, sonra o da emin olamadi dediklerinden ama bir kere de donemiyo dediklerinden ve o yuzden bu kadar yakin davranmaya calisiyo tekrar iliskilerinizin duzelmesi adina, kisacasi bence artik iciniz rahat olsun esinizle mutlulugunuzu bozmayin :)

inşAllah canım benim bir nebze olsa içim rahatlasa bana yetecek rahatladı da birazcık.. ama ne olursa olsun hiçbişey eskisi gibi asla olamıcak bu da bir gerçekk bu duruma üzülüyorum ama belkide görmem gereken gerçekler vardı bu hayatta kimseye güvenilmeyeceğii sadece bunu düşünüyorum artık hayatımda annemden başka kimseye güvenmiyorum..

Bu durumda bosansan kocan sonuna kadar hakli kardesin sizinle hala gorusmeye calisiyorsa karakteri acayip bozuk biri demekki uzak dur o kardesten uzak.

ben olayın olduğu gün bile kardeşime karşı aşırı soğudum anlattığında bile ilk sorduğum şuydu kendine nasıl durdun öyle dedimm.. niye izin verdin dedim. ozaman acayip içimden de olsa sinirlenmiştim aslında şimdide aramıyorum onu pek aramakta istemiyorum ama arada annem var mecburumm zaten annemede diyormuş ablam artık beni hiç aramıyo sevmiyo falan diye. şimdi haftaya gidicem annemin yanına mecbur o daolucak sırf o yüzden gitmek bile istemiyodum ama artık burdada çok bunaldım hemde olaylar üstüne gezmek iyi gelecek diye düşündümm

kız kardeşimle ilgili şu ayrıntıları anlatmak istiyorum.. yoğun bir vesvese içinde olduğum için hep eşimle ilgili ayrıntılar kafamdaydı.. ama şimdi biraz daha iyiyim ve kardeşimi düşünmeye başladım.. kardeşim afedersiniz ama ben çamaşır yıkamıştım tabi kış olduğu için çamaşırı içeri serizyoruz ya hani iç çamaşırını salona peteğin üstüne derdi bende böyle iyi olmadığını falan söylemiştimki bende babamın evine gitsem dahi sermem oraya.. neyse kurumuştur al artık falan diye ima etmeye çalıştım kırılmasın diye yine kurumamış falan diye tersleyerek konuştu biraz,oysa kurumuştu bana inat almadı onu oradan..

birde kardeşim 18 yaşında ve bir siteden cinsellikle alakalı şeyler okuduğunu biliyorum.. okumasına birşey demiyorum ama bu durum onun mutlaka isteği olduğunu ve bu isteğin birşekilde rüya vs. yansıması mümkündü ve rüya görmüş olabilir o gün bu tarz.. ama bunun eniştesi yani eşim tarafından olmuş olduğunu söylemek istedi belkide....çünkü o sabah uyandığımızda hani bana söylememek için dönmemiş ya o an ama o sabah inanın benim ona birşeymi oldu diye sormam için elinden geleni yaptı ve bende tabi sordum durdum.. ben olsam boyle bir olay karşısında bir müddet kendimce düşünmeye çekilirdim ne yapmalıyım nasıl olmalı yaşadığım gerçekmiydi neydi diye.. kızım var benim yuvam var aşık olduğum sevdiğim bir adam bu kadar kolay olmamalıydı neyse..

birde buna tam olarak suçlamıyorum ama ayrıntıları paylaşmak sadece niyetim.. şöyle mesela ben bulaşık yemek vs. mutfağa gittiğimde kızım uyuyor olsa babası bakıyor olsa bile kardeşim yanıma gelip yardım falan etmiyodu hadi 10,15 günlüğüne gelmiş olsa neyse ama hep kalcaktı yanımızda insanda çocukla uğraş temizlik falan yoruluyo bazen bekliyo yardım..neyse işte ben gittiğimde yemeği hazırlarım sonuna kadar falan bikerede kalkıp gelmez ben onun evine gitsem utanırım öyle otursam...

birde kardeşim akşam üstleri eşim gelir mesela e tabi bende hayliyle eşimle ilgilenmek isterim insan özlüyo sonuçta akşama kadar eşim giyinmeye gidiyo ve bende yanına gider nasıl geçti şöylemi böylemi konuşurduk daha beş dk geçmeden kardeşim ablaa ablaaa diye sesleniyo hemen çocukta ağlamıyo hani çocuk ağlıyo olsa dicemki ondan çağırıyo neyse giderim içeri ne oldu deyince işte öyle çağırdım diyor sebep yok yani.....

birde biz eşimle yatak odamızda oturmuş öyle konuşuyoduk bi gün kardeşim kapı falan çalmadan pat diye girdi içeri şok oldum hatta eşim bile şaşırdı bakışından anladım.. belki normal gelebilir ama bana normal gelmiyor açıkcası ben asla kapı çalmadan seslenmeden girmem odaya yatak odasına hele belki birşey yapıyor yada uygunsuz bir durumda olabiliriz karı kocayız biz mümkün yani bu.... o günde şaşmıştım öyle girmesine

bunlar aklıma gelenler diğer aklıma gelenleride yazarım...

Tatlım sakın kocana tavır alıpta masum eşinle yuvanı yıkma :KK50:bak senin kardeşinin ne olduğu amacı belli ...birde yahu görüşme şu kızla ..görüşmek zorunda değilsin ..muhatap olma yani ,sananeki sevgilisinden bilmemnesinden yav :KK47:
Bırak anlasın biraz ,yahu sen onun affedersin cinsel fantezilerinden ,ergen sapıtıklığından dolayı:KK52: yuvanı yıkıyordun ...annemle o olmasanda goruşebilirsin ... Eşinle ilişkini düzelt ,onunla daha çok zaman geçirin ,yazık adama ya .ayrıca onuda sakın evine alma ,en azından pişman olupta özür dileyene kadar :KK47:

ben olayın olduğu gün bile kardeşime karşı aşırı soğudum anlattığında bile ilk sorduğum şuydu kendine nasıl durdun öyle dedimm.. niye izin verdin dedim. ozaman acayip içimden de olsa sinirlenmiştim aslında şimdide aramıyorum onu pek aramakta istemiyorum ama arada annem var mecburumm zaten annemede diyormuş ablam artık beni hiç aramıyo sevmiyo falan diye. şimdi haftaya gidicem annemin yanına mecbur o daolucak sırf o yüzden gitmek bile istemiyodum ama artık burdada çok bunaldım hemde olaylar üstüne gezmek iyi gelecek diye düşündümm

Yuh ya ne yüzsün kız :KK47:ya v bana yapılmış gibi içerledim :KK50:annemle görüş onunla görüşme sakın ..bak yine bir elledi B'ni vs olayı çıkartır ,ozaman hiç toparlanamassınız ,eşin iyiymiş benimki olsa ,o kız adımını bile atamaz öyle bir iftiradan sonra ,hakkaniyeti ol eşinin haklarınızda gözetmem cnm ...kusura bakma harbiden çok sinirlendim kıza ,şundaki. Cesarete bak yav ,adam onca zamanı fırsatı tepip ,en çok yakalanma riski olan durumda kardeşini ellemiş ,oda hiiiçç sesini çıkarmamış :KK53::KK53:

Tatlım sakın kocana tavır alıpta masum eşinle yuvanı yıkma :KK50:bak senin kardeşinin ne olduğu amacı belli ...birde yahu görüşme şu kızla ..görüşmek zorunda değilsin ..muhatap olma yani ,sananeki sevgilisinden bilmemnesinden yav :KK47:
Bırak anlasın biraz ,yahu sen onun affedersin cinsel fantezilerinden ,ergen sapıtıklığından dolayı:KK52: yuvanı yıkıyordun ...annemle o olmasanda goruşebilirsin ... Eşinle ilişkini düzelt ,onunla daha çok zaman geçirin ,yazık adama ya .ayrıca onuda sakın evine alma ,en azından pişman olupta özür dileyene kadar :KK47:

haklısın tamamen görüşmesem yani en azından bir müddet iyi olacak eşimde beni oraya yollamadı izin vermedi ilkin zaten onla görüştürmek istemedi o da buraya gelmesin bir daha dedi.. yaptığı hatayı anlasın öğrensin dedi. ama işte gidesimde var kardeşim için değil tabide akrabalar annem babam arkadaşlarım çevrem çok özledim hem kızımla gezip gelicez iyi olucak ama işte kardeşimde aynı evde olduğu için görcem onuda ve görünce yine canım sıkılacak herşey yeniden canlancak belki içimde :KK43:

bu arada bende bir özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum..

Yuh ya ne yüzsün kız :KK47:ya v bana yapılmış gibi içerledim :KK50:annemle görüş onunla görüşme sakın ..bak yine bir elledi B'ni vs olayı çıkartır ,ozaman hiç toparlanamassınız ,eşin iyiymiş benimki olsa ,o kız adımını bile atamaz öyle bir iftiradan sonra ,hakkaniyeti ol eşinin haklarınızda gözetmem cnm ...kusura bakma harbiden çok sinirlendim kıza ,şundaki. Cesarete bak yav ,adam onca zamanı fırsatı tepip ,en çok yakalanma riski olan durumda kardeşini ellemiş ,oda hiiiçç sesini çıkarmamış :KK53::KK53:

evet biliyorumki haftaya gittiğimde yine aynı olayı açacak :KK43: ve yine herşey başa dönecek biliyorum inş oyle olmaz ama. bu tarzda konuşmasına izin vermiycem çünkü. kardeşim ergenliğinin hatasını bana yaptı sanırımm.. en çokta neyi düşünüyorum biliyomusun ya o gün onun o sözüne çekip gitseydimm bu yuva birdaha ayağa kalkarmıydı :KK43: kalkmazdı 1- Ben bırakıp gittiğim için eşim onun yaptığına inandığımı düşünüp o da bir daha bana asla güvenemezdi aynı şekilde sevemezdi.. 2-bir kere gittinmi bir daha dönmemek gerekirdi 3- herşeyden suçsuz günahsız yavrum kızımın günahı neydi :KK43:( iyiki gitmedim eşim o gün demişti bana zamanla yapmadığımı anlıycaksınn ozaman yüzüme nasıl bakacaksın demişti haklı zamanla anlıyorum. ama yinede ağır bir yüktü böyle birşey duyunca insan buz kesiyo resmen donup kalmıştım kolay değildi. Bu arada ramazanda annem yanıma gelicek kardeşim bende gelirim diyor eşimse o gelmesin bir daha buraya diyor e annem gelcek o gelmicek nasıl olcak nasıl gelme dicem o gelmesin desem annemde gelmez :S nasıl söylenirki bu ne güzel hayatımız vardı ya acısıyla tatlısıylaa mahvetti yarabbim düşündükçe sinir oluyorum

olayın çözülmesine çok sevindm cnm. inş kardeşinde bunu çok iyi anlamıştır. ama şimdiki gençlere bir laf söyle bin ağ işit. hemen kendilerini haklı çıkarırlar.
ama sen artık kimseye bakma sen kendine evliliğine çocuğuna eşine bak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X