Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

işte görsenn bişey diyince hemen tersliyo sanki kötü bişe demişim gibi soru bile sordurmuyo kendine yok beni suçluyon dimi şöyle dimi böyle dimi falan sanki sanırsın bunca olay oldu tek suçlusu benim gibi muamele yapıyo bide ya bu gücüme gidiyo. Ama içimden artık cidden huzurluyum eşime karşı ama yinede üzgünüm kardeşim gözümde eskisi gibi değil böyle olmasını istemezdim ama kendisi bu konuma getirdi bizi. Birde tamamen kendi ağzından itiraf edeceğinide hiç sanmıyorum kardeşimin çünkü soru sorulmaya bile gelmiyo görsen ama neyse Rabbim içime ferahlığı verdi yuvamda huzurum yerine geldi ya çok şükür gerisinide zamanla yola girer gider umarım.

Konunuzu başından beri okuyorum; fakat kaçırdım sanırım kardeşiniz yalan söyledim diye itirafta mı bulundu. konu aydınlığa kavuştu yazmışsınız.

Konunuzu başından beri okuyorum; fakat kaçırdım sanırım kardeşiniz yalan söyledim diye itirafta mı bulundu. konu aydınlığa kavuştu yazmışsınız.

hayır yani %100 kesin bir sonuç yok zaten olamazda sanırım sonsuza kadar. ama sadece sezilerimle kardeşimin hal ve hareketleriyle kardeşimin önceden olan davranışlarını göz önünde bulundurunca, kardeşimin abla ben ilerde evlenince ya size böyle yaptığım için benim başımada kötü bişey gelirse demesi yuva yyıkanın yuvası olmazmış demesi ki haklı olan insan emin olan insan nasıl böyle korku yaşar. Yaptığım istihareler sonucu böyle işte böyle bu kanıya vardım ve huzurlıu olmaya çocuğuma eşime daha sağlıklı davranmaya kendimi hırpalamamaya karar verdim. Allahım elbet karşıma doğruyu yanlışı net çıkaracaktır bigün burda olmasada diğer tarafta. Allaha havale ettim kim ne yanlış yapmışsa

Bence kardeşiniz. böyle birşeyin olabileceği ihtimalini kafasında kurmuş olduğu için uykusunda hallüsünasyon görmüş olabilir.
bazen banada olur. mesela eve hırsız girerse diye kafamda kurarak yattığım bir gece tam yanıbaşımda elinde silahlı bir hırsız hissetmiş ama hiç hareket edememiştim. .uyandığımda kimsecikler yoktu tabi.. Ama bu durumda böyle bir kuruntu ve karabasan içinde olan kardeşiniz sonrasında odada eniştesinide gördüyse gerçek olduğnu düşünmüş olabilir...

Daha çok karışır ortalık olurmu öyle şey aralarında böyle bir konuşma olması ar perdesini yırtar bence

Tabi ki zamanla herşey kafanızda oturuyordur, çok doğru karar vermişsiniz huzurlu ve sağlıklı davranmaya başlayarak, Allah'ım mutlaka doğruyu karşınıza çıkaracaktır, hesabını da soracaktır. Allah'ım yuvanızdan huzuru , mutluluğu eksik etmesin.

canım gerçekten öyle bişeyi nefsine düşüp yaptıysa bile affet
bir daha da evinize haram sokmayın
ne kayn ne baldız hiç biri
birbirine nıkah düşen iki kişi aynı evde olmaz
bende 6ay evvel kaynımı gönderdim evımden
çünkü ne uzanabıldım ne rahatca giyinebildim sürekli bol şeyler giydim ve bu durumdan çok kasıldım
yeri geliyo duşa giriyoz ediyoz.sonuçta karşı cıns
eşini affet eger yaptıysa

Eşinle aranı düzelt hiç düşünme birdaha o anları.Kardeşinle de küs kalma ama çok smaimi evine gelcek kadar da sıcak davranma normalleşmeye çalış.Kardeşinle bağlarını koparırsan hayatın boyunca o anlar aklına gelecek.Bir arkadaşımın başına gelmişti ergenlik döneminde bir genç hata yapmış olabailir bütün hayatınıza mal etmeyin.Gerçekten de halüsülasyon olabilir.

evet bende böyle düşünüyorum. yani hadi ben bunlara iftira atayım da ayırayım diye kafasında planlayıp öyle bişe yaptığını asla o şekilde suçlama yapmıyorum. ama dediğiniz durum olduğunu düşünüyorum açıkcası belki eşimi orda bile görmedi bunun kesin olduğunu ispatşayabilmek eşimin kesin o yaptı diyebilmek için öyle demiş olabilir gibi geliyo. çünkü eşim arkasını dönük beşiğin yanındaymış görmüş o şekilde ama sonra hem hiç uyumadığını söylüyo hemde ordan nereye gitti yatak odasınamı lavaboyamı diyorum bilmiyorum hatırlamıyorum diyor. yani madem birdaha hiç uyumadı ve herşeyi yaşadığından emin peki ordan eşim nerye gitti nasıl bilmez hadi gözünü açmadı kapadı falan ama zaten salon kapısı açılsa çok ses çıkarıyo kapı en azından burdan hatırlayabilirdi

boyle fitneler olmamasi icin en basindan esinizin genc bir kizin uyudugu odaya teklifsiz girememesi gerekiyordu. tamam kotu niyetli olmayin ama yanlis anlasilmalara mahal verecek durumlardan da kacinmak gerekir.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübu

evet onla tamamen küssem kardeşimle ozamanda çok üzülürüm ama en azından böyle konuşuyomuyuz konuşuyoruz içim rahat biraz daha. ama arayıp sormuyorum artık evimizede gelmesi biraz zor eşim gelmesini istemiyor artık çünkü hatta ailemin yanına bile o orda olduğu için göndermek istemedi ama bu sorunu konuşup hallettim. dediğiniz gibi insan ergenlik döneminde bu tür rüyalanma vs yaşıyor benimde başıma geldi yaşadım cidden gerçek gibi oluyor iyikide başıma gelmiş önceden yoksa inanmakta zorluk çekerdim böyle bir durumu belki. ama yine dediğin gibi artık samimi olmamakta fayda var çünkü hata yaptı gelip pat diye söyledi en azından bir süre kafasında çözümleseydi düşünseydi ben sadece bunu isterdim

hıı birde kardeşim hem ondan yana daha önce asla bir şüphesi olmadığını asla böyle şüphe duydurcak bişe olmadığını söylüyo hemde hergün pusuda beklemiş ha bugün ha bugün diye bekledim diyor birde e şüphelenmediğin insan için niye böyle tetikte bekliyonki. demekki kendi içinden böyle kurdu olabilirse ya diye. eşimide beğeniyordu bunuda biliyorum inş. onun gibi biri çıkar karşıma diyordu hemde beğendiği için bunu ona yormuş olabilir

kendileri yaptı herşeyi böyle olmasını onlar istediler. anladığm kadarıyla kardeşinle görüşmek zorundasn. mesafeni koru ki ne kadr büyük şeylere kalkıştığını anlasın. yoksa başka yollara sapar. benim kardeşim gibi. bekleme gerçekten itiraf etmesini. ben eniştemin üstüne suç attm diyemez zatn.
bir de diyosunki eşimi beğeniyordu onun gibi kocam olsn diyormuş sana. benmkide aynıydı çok yakışıklı diyordu. ama bak foyası çıktı ortaya hala itiraf etmesede.. o yüzden zamana bırak artk kendini sıkma. inan zaman akp geçiyo ama senden de çok şey gidiyor..

aynen inanırmısın ömrümün elli yılı geçti sanki. çocuğuma güzel bakamadım akşamdan sabaha kadar ağla uykusuz yemek yemeden off okadar zor bi dönemdiki.. sabah eşim işe gider ben yine ağla akşama kadar dua ede ede geçti gitti. ama neler gitti. sevdiğim insanlara olan güvenim kırıldı hayırlısı buymuş sanırım. evet dediğin gibi görüşmek zorundayım ailemin yanına gidince mesela oda aynı evde mecbur görcem yani zaten ben tamamen görüşmicem falan desem çok kötü olur bu olay annemi çok üzer bizim küsmemize annem mahvolur valla. tek düşündüğüm annem bu durumda. kardeşim gözümde yok

Mademki eşiniz bebeğinize bakmak için salona gitti yani kardeşinizin olduğu odaya uyandığınızda nasıl kızınız üzerinizde uyuyordu ? Birde aynı şey ablamın başına geldi o an tepki verememiş halam içeride oturuyormuş enişte olucak o pislik o adi pezevenk ablamı mutfakta sıkıştırmış odaya geldiğinde yüzü bembeyazdı daha 17 yaşındaydı kimseye birşey diyemedi aradan 2 3 gün geçince anlaattı hala ortalığı ayağa kaldırdı ben kocama güveniyorum o asla yapmaz diye hatta annemin üzerine yürüdü yoksa kızınla iş birliğimi yaptın kocamda gözün var kızını ortaya attın bu yüzden ortaya gibi neler nelerrr ailede kimse ablama İnanmadı aynı sizinde kardeşinize yaptığınız gibi enterasan olan o o çocuğuda tek bir kere bile ablamı aramadı neden bana iftira attın diye yada kapımıza gelmedi he bir kere cesaret etti geldi kurana el basmak içinmiş çok rahatta bastı aynı kocanız gibi SONRA NE OLDU BİLİYOMUSUNZ ARADAN YILLAR GEÇTİ 7 SENE SONRA O PİSLİK HERİF DİĞER HALAMIN GELİNİNE TACİZDE BULUNDU TABİ O HERŞEYİ BİLİYOR AİLEDE KİMSE ONADA GÜVENMİCEKTİ O ÇAKALLIK YAPTI TELEFONLA ARAYIP KOCASINA HAPÖRLRÜ AÇIP DİNLETMİŞ BÖYLELİKLE ABLAM YILLAR SONRA AKLANDI...........kardeşinizin kocanıza iftira atması için kocanızda gözü olması lazımdır ki iftira atmak yerine kocanıza yanaşır ona iftira atıp uzaklaştırmazdı kendinden KARDEŞ CANDIRR CAN NEDEN İFTİRA ATSIN SİZ AYNI ANADAN BABADAN DOĞDUNUZ....

bu saatten sonra özelllikle çocuğuna sımsıkı sarıl.. sen dua ederek en güzelini yapmışsın tebrik ederim seni.çok da sabırlı bi bayansın. sen gönlünü ferah tut artık. herşey gönlünce olsun

konumu baştan sona okumadını sanırım o yüzden kaçırdığınız bir çok ayrıntı var. lütfen ben bukadar iyi duruma gelmişken gönlümü ferahlatmışken böyle konuşmayın o adam oyle diye eşimde kesin suçlu diyebilirmiyiz. diyemeyiz elbette. kardeş tabiki candır. birde kaç kere yazdum bunu soran çok oldu eşim özellikle gideyimde bebeğe bakayım diye odaya gitmiyor lavaboya gidip dönüşte görmüş ve üstünü örtmüştür sadece. ve dediğim gibi yatak odamızın kapısı ve lavaboya giden kapı salondan geçiyor. bilerek isteyerek gitti kızın odasına girdi değil yani. birde kızım üstümde uyuyordu dediğim gece 2,3 civarıydı sabah bu olay yaşandığı sırada değildi.

o adam öle yaptı herkes aynı şekilde yapıcak die bi kanun yok... ve can da olsa kan da olsa kazık atılıyo. kardeşimin bana attığı gibi.o yüzden bu devirde kimseye güven yok.

o adam öle yaptı herkes aynı şekilde yapıcak die bi kanun yok... ve can da olsa kan da olsa kazık atılıyo. kardeşimin bana attığı gibi.o yüzden bu devirde kimseye güven yok.

sen görüşüyomusun peki şimdi kardeşinle? eşin görüşüyomu yoksa küslermi sizde durumlar nasıl. açılmıyo değilmi o konular artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…