Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım iyilikle konuşsan psikolğa götürün belki sevgiyle çözümlenebilir,sadece suçlamak onun daha kötüye gitmesini sağlamazmı

inan bana daha kardeşimin karşısına geçip sen suçlusun sen yaptın sen yalan söyledin diye hiç bir zaman söylemedim.hatta ona inanmadığımı bile söylemedim.hep içime attım.1 yılı geçti artık ama daha dün gibi acılarım inan.
psikoloğa gitti...hastahaneye gitti ilaçlar aldı.şuan ailesi yanında herşeyi yapıyorlar.ama şuan herşeyi olağandan başka söylüyolar.ailemde farkında bunların.tedavi görmesi gerekiyor..

Annesi gibiydim diyorsun aynı bak aynı durumdaydık bizde.. dediğin doğru ben kardeşimin eşi böyle yapsa emin olsam şahsen kalk gidiyoruz derdim zorla götürürdüm öyle bi adamla yalnız bırakmazdım öyle bi adam dışarda neler yapmaz düşünsene. benim hep dikkatimi çeken birde ben bu kadar yıkılmışken onda binde biri anca vardır sadece asıl yaşaayan oydu nasıl böyle sakindi anlamıyorum ben

zor olduğunu tahmin edebiliyorum..ona hiç tepki göstermemen takdir edilesi herkez senin gibi olabilse..hastanede uyuşturuyorlar ya hep insan korkuyor tabii allah yardımcınız olsun

benim kardeşim de aynı öleydi tacize uğramış insan nasıl normal psikolojide olabilirki! nasıl arkadaşlarıyla gezip tozabilir? gülücükler saçabilir?
eşinide kardeşini de en iyi tanıyan sensin o yüzden tart herşeyi...

ya aslında hadi onuda bunuda ikisini bir kenara bırakıyorumm biz yani ben ve eşim nasıl böyle iğrenç bir durumun içine düştük en çokta buna içim acıyo. ne hayallerle evleniyo insan nasıl hasretle bekliyo ama şu yaşanan kahretti beni yani böyle bir konu yaşamış olmak bile. bir bişey daha sormak istiyorum eşin duyduğunda o olay zamanı sakinmiydi nasıldı yoksa çokmu öfkelendi hatrlıyomusun

Yahu ne halüsünasyonu. İllaki hem kocayı hem kızkardeşi aklayacaksınız arkadaşlar. Yapmayın Allah aşkına. herkes bir tutturmuş yok karabasanmışda halüsünasyonmuş da. Tamam insan konduramıyor, haklısınız, ama daha öncede söyledim burda, çok yüksek ihtimal ikiside suçlu. Hatta bu olayın evveliyatı da olabilir, ki vardır da.

Ne seni ne esini ne de kardesini taniyorum.
Kardesin digruyu soyluyor da diyemeyecegim...
Burada benzer (ayni denmesi yanlis olur) yasamis bir arkadasi buluk belki kendini rahatlattin ama hemen kardesini suclama bence
Benzer durumda olan arkadasin gibi gercekten esi kardesini taciz etmis insanlar da var.
Yada forumlari okursan esinin baskasiyla iliskisini yakalayip hic beklemezdim boyle bir insan degildi hatta benimle cok ilgiliysi diyen bayanlar da var.

Kardesinin bu lonuda konusmak istememesi bence boyle birsey yasandiysa cok normal...
Hepimiz farkliyiz ama genelde tacize ugrayan kadinlar bu konuda konusmazlar. istatistikler de bunu gosteriyor.
Sucluluk duygusu ve utans... Belki basina boyle bisey gelmemis insane kolkay geliyordur 1000 defa orama, burama elledi demek...
Bu bizim gibi toplumlarda daha cok one cikan bir davranis

1 keresinnde 19 mayis toreninden eve donerken bir cocuk pesime takilmsiti. cok korkup en sonunda onume ilk cikan hali ina girmistim aglayarak. Dukkandaki adam (adam denecek insa degildi ya) bana "kim bilir ne yaptin ki adam seni takip ediyor" demisti...
Gel bir daha yardim istemeye kalk...
Ama fizik taciz daha baska, hakinda konusmasi daha zor bi konu

bence 100% emin olmadan nasil esini suclayamiyorsan kardesini de suclama

Ve diger arkadaslarin da soyledikleri gibi bence esinin gece vakti kardesinin uyudugu odaya girmesi yanlis.
Yabancilarda bile yok bukadar rahatlik..

Bence de ikisi de suçlu ve geçmişte birşeyler var ki muallakta olan şeyler var konuda :44: ben de bunu demek istedim.

Hatta bir ornek vereyim.. Ben cocukken bir tanidimiz (cook da yasli bir adam) taciz etmeye kalkmisti ben daha 10-11 yaslarindayken
Hic kimseye hic birzaman anlatamadim...
Ne ailem ne arkadaslarim ne kadardesim bilir
Bir tek esime bir kac ay once ablattim ilk defa

Eger konusmak cok kolay geliyorsa ozaman bil ki bir pislik var

canım öyle vakalar oluyor ki bence kardeşin doğruyu söylüyorda olabilir....hiç beklemediğimiz insanlar yapar asıl bu tarz şeyleri..çünkü onlara sonsuz güvendiğinizin farkındadırlar...

canım kardeşinin yalan söylediğine iyice inanmak için sorguluyosun yani bir tarafı seçmişsin sen zaten ... kardeşin nasıl mutlu olur nasıl seni tutup kolundan götürmez falan dimi peki hiç kardeşim neden böyle bişey yapsın diye düşündün mü? yani eğer cevabın yoksa sebep bulamıyorsan ve ikisinede güveniyorsan bu artık olayın daha derin oldugunu gösterir eşini aklamaya çalışma derim

kardeşin kısknaç bir tipmidir ?
kıskanıp içten içe seni, aileni bozmak istemiş olabilir

dediğin gibi bilinç altında bişiler vardır
uykusunda öyle hissetmiştir

çünkü eşini iyi bilir insan
diyorsinki birde cinselliğe düşkün değil

sayfaların hepsini okuyamadım son durum ne bilmiyorum ama aklıma gelen ilk şeyi yazıcam. belki iki ihtimalden daha kötü daha can acıtıcı ama böyle olabileceğini düşünüyorum: aralarında karşılıklı olarak bir yakınlaşma vardı da eşiniz bundan cesaret alıp kardeşinize dokundu. kardeşiniz de baktı olay büyüyor ileriye gidiyor en sonunda size söyledi. neden ilk anda söylemedi çünkü eşiniz tehdit etmiş olabilir.:26: böyle geldi aklıma bilemiyorum tabi . Allah yardımcınız olsun

Kardesinizle aranız iyise yani bunu yapabilecek,iftira atabilecek için hiçbir sebep yoksa ,evinizde de hırsız girmedigine göre baska kim yapacak? Zaten kardeşiniz olaydan emin olmasaydı inanın soylemezdi. Eşiniz de zaten yaptıysa bile itiraf etmesini beklemeyin, hiçbir erkek duyguları ne olursa olsun düzenini bozmak istemez bunu unutmayın. Ki yaptıysa oyle birşey Allahı kitabi yok onun, yemin etse de bos .
Basarılar

Hepsini okuyamadim soran oldumu bilmiyorum ailenizin haberi varmi olmustur illa neden ablana gitmiyosun diye sormuslardir.şoyle olabilirmi sizde kalmak istemiyor bahane yaratiyor?
Biz esini ve kardesini tanimiyoruz konusuyoruz sen herseyi dusun her ihtimali aralari nasildi esin ina nasil davranirdi ?hic suphe crkecek bakis birsey yakaladinmi

Allah yardimcin olsun cokzor durumdasin

Son düzenleme:
keşke eşiniz kızkardeşinizin yattığı odaya girmeseymiş,o odada kızınız olsa bile.sonuçta üstü açıktır,ne bileyim acayip uzanıyodur.
çok zor bi durum.nasıl öğrenilir acaba?

kız kardeşinizin rüya gördüğünü düşünüyorum çünkü kendimden biliyorum bende rüyamda olmuş bir şeyi gerçek gibi sandığım zamanlar oluyor mesela bir defasında sol tarafıma doğru dönük uyurken bende kalça hizamın biraz üstünde bir şeyler hissetmiştim o kadar gerçek gibiydiki ama hemen gözlerimi açmıştım ben ortada hiçbirşey yoktu. Şöyle bir durumda olabilir kardeşiniz eşinize karşı bazı duygular besliyorsa ve bilinçaltına yerleşmişse rüyasında görüp bilinçaltıda öyle hissettirmiş olabilir.
Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun.

canım kardeşinle ilgili bişey diyemem tabi belki psikolojik sorunları vardır bilemiyorum ama eşin seni aldatacak olsa dünyada tek kadın kardeşin mi kaldı ki ayrıca eşin idrak edemez mi kardeşinin sana söyleyeceğini neresinden bakarsam bakayım ben eşinin öyle bir şey yapmış olmasına ihtimal vermiyorum allah mutluluğunuzu huzurunuzu bozmasın canım, umarım bunun etkilerini çabucak atlatırsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…