- 15 Mart 2013
- 152
- 25
-
- Konu Sahibi ceylanck18
canım iyilikle konuşsan psikolğa götürün belki sevgiyle çözümlenebilir,sadece suçlamak onun daha kötüye gitmesini sağlamazmı
kem küm ediyorsa altında muhakkak birşeyler ara derim. kendimden yola çıkıyorum bana biri bu tarz birşeyler yapsa dünyaları yıkarım.sonucu ne olursa olsun evli kalmalarını istemem gider şikayet ederim. bütün kızlar bunu yapmaz mı sence? heleki sizin bağlarınız çok kuvvetliyse sana derki abla tacizci bi adamla işin olmasın gidip beraber şikayet edelim diye dayatmalarda bulunur? ama bunların yaptığı ortaya lafı atıp geri çekilme!!! sonrasını ablalar düşünsün.yok efendim öyle bir şey.. hiç bir bayan heleki okadr yakınının olan ablasının kocasının tacizine susamaz!!!!!!
benim kardeşimle aram çok iyiydi. ben onun annesi gibiydim. hele ozaman annemle ve babamla kavgalıydı konuşmuyodu. oyüzden ben yanıma almıştım evliliğimin 2.ayında!!!o yüzden daha çok sarıp sarmalardım.her dediğini yapardım o yüzden inandım ona zatn!şuan ki gençlik zaten senden benden daha fazla şey biliyorlar. ama yaptıklarının sonuçlarının nerelere gideceğini bilmeden her haltı yiyorlar
eşine gerçekten güveniyorsa...ona sımsıkı sarıl...hatta ona güvendiğini bile söyle...benim yaptığım hatayı sakın yapma!
inan bana daha kardeşimin karşısına geçip sen suçlusun sen yaptın sen yalan söyledin diye hiç bir zaman söylemedim.hatta ona inanmadığımı bile söylemedim.hep içime attım.1 yılı geçti artık ama daha dün gibi acılarım inan.
psikoloğa gitti...hastahaneye gitti ilaçlar aldı.şuan ailesi yanında herşeyi yapıyorlar.ama şuan herşeyi olağandan başka söylüyolar.ailemde farkında bunların.tedavi görmesi gerekiyor..
Annesi gibiydim diyorsun aynı bak aynı durumdaydık bizde.. dediğin doğru ben kardeşimin eşi böyle yapsa emin olsam şahsen kalk gidiyoruz derdim zorla götürürdüm öyle bi adamla yalnız bırakmazdım öyle bi adam dışarda neler yapmaz düşünsene. benim hep dikkatimi çeken birde ben bu kadar yıkılmışken onda binde biri anca vardır sadece asıl yaşaayan oydu nasıl böyle sakindi anlamıyorum ben
benim kardeşim de aynı öleydi tacize uğramış insan nasıl normal psikolojide olabilirki! nasıl arkadaşlarıyla gezip tozabilir? gülücükler saçabilir?
eşinide kardeşini de en iyi tanıyan sensin o yüzden tart herşeyi...
Bence deYahu ne halüsünasyonu. İllaki hem kocayı hem kızkardeşi aklayacaksınız arkadaşlar. Yapmayın Allah aşkına. herkes bir tutturmuş yok karabasanmışda halüsünasyonmuş da. Tamam insan konduramıyor, haklısınız, ama daha öncede söyledim burda, çok yüksek ihtimal ikiside suçlu. Hatta bu olayın evveliyatı da olabilir, ki vardır da.
ya aslında hadi onuda bunuda ikisini bir kenara bırakıyorumm biz yani ben ve eşim nasıl böyle iğrenç bir durumun içine düştük en çokta buna içim acıyo. ne hayallerle evleniyo insan nasıl hasretle bekliyo ama şu yaşanan kahretti beni yani böyle bir konu yaşamış olmak bile. bir bişey daha sormak istiyorum eşin duyduğunda o olay zamanı sakinmiydi nasıldı yoksa çokmu öfkelendi hatrlıyomusun
Böyle mi düşünüyorsun gerçekten karşıdan kim kimseyi bilmiyo ama gerçektende böyle sapık bir adam degil onca yıl hiç bir küçük hareketine rastlamadım ki şüphe edeyim bu yüzden anlam veremiyorum zaten. Üstelik afedersiniz ama eşim cinselliğe bile o kadar düşkün bir adam değildir. Yani ben yapacağına gerçekten inanamıyorum ve de işin ilginci hani kadın hisseder ya içimde nedense hiç huzursuzluk yok bu anlamda ama biz çok güzel bir aileydik kardeşim herşeyimdi ama şimdi sanki soğudukbu beni çok uzuyor kardeşim rüya görüp kendini buna inandırmis gibi geliyo. Siz aynı durumu yaşasaniz eşinize inanırmıydiniz iyi bir adamsa eşimde artık çok sinirlendi artık kardeşime ve bir daha onunla konuşmuycam yemin olsun bizi ne hale koydu dedi
merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm
valla bende bilmiyorum ne amaçla yaptı kardeşim beni cidden epey bi üzdü hatta hayattaki en ağır üzüntüyü yaşattı. Rabbim beterinden saklasın ama eşime inanmayıp o an gidebilirdim ve yuvam dağılırdı. Bna ageçen gün diyorki kardeşim abla şimdi ben sana öyle dedimyaa bende ileride evlenicem korkuyorum diyo yuva yıkanın yuvası olmaz derler ya hani diyorr günaha girdiysem diyor. İnsaN haklıysa günaha niye girsin ama değilmi madem yaptığına emin değilsin söylemicektin şimdi korku içinde günaha girdimmi ilerde benimde yuvam yıkılırmı falan anlamadım gitti.. eşimde yapmamıştır yaa artık düşün düşün kafayı yedim ama sonunda sonuca vardım böyle saçmalık olamaz eşim ki en ufak yüzüm düşse bin kere sorar ne oldu diye üzülmeme hiç dayanamazki bunu niye yapsın. hadi yapcak nasıl cesaret etsinn olamaz böyle birşey valla onun uyanmayacağına nasıl emin olupta yapma cesareti bulurki