- 13 Ocak 2011
- 316
- 6
-
- Konu Sahibi ceylanck18
eşinizin masum olduğuna inanıyorum ben böyle niyeti olan biri bence belli ederdi düşünüyorumda sapkın düşünceleri olsa niye kendini riske atsın kardeşiniz deseki üstümü giyinirken baktı filan tamam diyeceğim ama okşamak çok riskli kardeşiniz ve çoçuğunuz aynı odada yatıyormuş keşke o başka bir yerde yatsaydı yetişkin kız sonuçta uyurken üstüde açılabilir eşinizin hatası onun yattığı odaya girmek olmuş
canım bak bu akşam sizin için yeni bi gün olsun.eşin eve gelince onu çok iyiy karşıla.şöyle düşün bu durumu sürekli kurcalaman sana bişeyler kazandırmıyor daha çok kaybettiriyor.görmezden gel lütfen.çocuğun var.böyle bir laf oldu diye boşanamazsın da çünkü aslı astarı var mı yok mu belli değil.o yüzden evliliğini zehir etme ve bir daha akrdeşini asla ama asla tek başına evine davet etme.o sanırım durumun ciddiyetinin farkında değil.ona da cahik de geç.eşine çocuğuna yuvana sarıl
evet odasını ayrı yapmamam çok büyük hata oldu.. haklısınız bu konuda ama daha öncede yazdım inanınki eşim o odadan geçmek zorunda işe gideceği vakit lavaboya kalktığı vakit mutlaka geçmesi gerekiyo başka geçiş yok çünkü salondan açılıyor kapı çünkü yoksa önceden odası ayrı olduğu vakitlerde eşim kapısından bile geçmiyordu. sabahları erken uyansa bile yatak odasından çıkmazdı eşim hani uyuyan var diye
yazdıklarınıza bakılırsa kardeşiniz yalan söylüyor ama insanın onuda aklı almıyorki niye böyle büyük bir iftira atsın evinizde kalmamak içinse başka bahanelerde bulabilirdi gerçekten üzüldüm durumunuza allah yardımcınız olsun kalbinize ferahlık versin gerçeği göstersin size peki anneniz ne diyor bu duruma aynı bize anlattığınız gibi anlattınızmı onada hikayede mantık hataları var dedinizmi
evet aynı gün anlattım hemde eşimin kardeşimin yanında aradım annemi anne biz ne yapacağız dedim annem diyorki kızım saçmalama imkanı yok diyor bi düşünsene arkasını dönmemiş kıpırdamamış bile burdan anlasana gerçek olmadığını yapmadığını diyor annem yapmış olsa bile niye kıyafetin dışından dokunsun açıpta tenine dokunurdu diyor annem. ilk günden beri benden çok inandı eşime halada korur sever eşimi geçen doğum günüydü o gün bile aradı kutladı falan. annem cidden beni üzmemek için yapıyor değil bunu yani öyle olsa annem çok güçlü kadındır beni aldığı gibi götürür burdan. ama yaptığına inanmıyorumki hemde hiç düşünsene daha önce hiç böyle bir hareketini gördükmü diyor
Canim allah kolaylik versin biri esin biri bacin.onun senin yaninda kalmasi abzurtluk.neyse konuya gelelim kardesine dusunecegini biraz ona zaman vermesi gerektigini sana guvenmesi gerektigini sole.esinede sana inaniyorum de.rahat uyuyamiyorum diyip uyku ilaci iciyomus gibi yap ama yutma.kardesinin kaldigi odaya hem goruntu icin gizli kamera ve ses icin bir sistem kur.boylece esin eger bole bisi yapiyosa nasil olsa uyuyor kutuk gibi der ve kardesinin odaya girer.ozaman gerekeni yaparsin.yok kardesin iftira atiyosa muhakkak foyasi tlf konusmalarinda falan bir yerden cikar.
aynı şeyleri ben yaşadım. hatta kat kat fazlasını...
benim kardeşim tecavüz etti demişti eşim için. ben ozaman 2 aylık evliydim evliliğimi yıktım.ama bi öğrendim ki hepsi yalanmış.işte ozaman yıkılmıştım.eşimi hiç dinlemeden yargıladığımamı yoksa kardeşim olucak insana inandığıma mı yanayım?
sakın konuşmadan evliliğini yıkma. kızkardeşler her ne kadar desede kıskançlık olmaz diye ama mutlaka oluyor.ve dediğin gibi bir kabus da görmüş olabilir.
nasılll lütfenn bana yardımcı olurmusun tamda benzeri yaşamış biri olarak? kardeşiniz neden böyle yapmış gerçeği nasıl öğrendiniz lütfen yardım edin bana fikir verin... sizide üzmek istemem kusura bakmayın ama halimden yaşayan anlar. çok üzüldüm bu arada evliliğinizin yıkılmasına
aynı şeyleri ben yaşadım. hatta kat kat fazlasını...
benim kardeşim tecavüz etti demişti eşim için. ben ozaman 2 aylık evliydim evliliğimi yıktım.ama bi öğrendim ki hepsi yalanmış.işte ozaman yıkılmıştım.eşimi hiç dinlemeden yargıladığımamı yoksa kardeşim olucak insana inandığıma mı yanayım?
sakın konuşmadan evliliğini yıkma. kızkardeşler her ne kadar desede kıskançlık olmaz diye ama mutlaka oluyor.ve dediğin gibi bir kabus da görmüş olabilir.
arkadaşım evde tedavi görse olmuyormu oralar çok kötüdür hastahane ortamı falan:18:
ben kardeşime inanıp bir daha da evime gitmemiştim. ama içim içimi kemirdi hep. çünkü eşimle 4 yıllık sevgili olarak geçmişimiz vardı. eşimi de çok iyi tanıyorum.ama ben eşimi hiç dinlemedim. kardeşimi habersiz emniyet müdürüne götürdüm. tanıdığım olduğun evde için kardeşimi çapraz sorgu yaptılar ve sonuç yalan olduğu ortaya çıktı. ve kardeşimi çoğu kez anlattırdım hep farklı farklı anlattı. ve anlatırken bıyık altı denir ya o gülmelerini yakaladım.
beni eşimden ayırmak için yapmış.benim ailemde herşeyi biliyo ve onlarda farkında artık ayırmak için yaptığının. şuan herkes benim yanımda ve kardeşimi hastahaneye yatırıcaklar... allah a çok şükür eşimle konuşup herşeyi hallettik.iyiki de beraberiz.umarım sende atlatırsın.
size gelince de kardeşini al karşına sakin bir şekilde anlattır... gerekirse defalarca anlattır... ne zaman kem küm ederse zaten açığı verir.sen kardeşini daha iyi tanırsın bir hareket değişikliğinden bile farkedebilirsin.
ev onun için daha kötü oluyo. çünkü etrafındaki arkadaşları hiç iyi değiller. kendine sevgili yapıyo bütün pislikler var...o yüzden başka şeylere sapmasından korkuyorum. gerçi ailesi var yanında onlar karar vericeklerdir.
İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler.İkisi de tutarsız konuşuyor olabilir ama sanki ikisinin arasında başka bir olay oldu da bu şekilde birşey çıktı gibi ortaya.
Kardeşiniz tam net gelmedi bana. Aralarında önceden birşey olmuş olabilir mi? (cinsellik ,ilişki anlamında demiyorum sadece)
ya o dediğin kem kümleri zaten şimdiden ilk günden sonra yapmaya başladı yok abla sorma falan filan niye sormıcam ne kdar önemli bişe bilmiyormusun diyorum konuşmayalım bunu diyor sanki konuşcak başka şeyim kalmış gibi.. BuAArada sizin böyle durum yaşamanıza üzüldüm hey Allahım ne günlere kaldık kardeş bu ya adı üstünde Allah bir daha böyle sıkıntıyla karşılaştırmasın sizi umarım Mutluluğunuz daim olsun... eşinize güvendiğinize söylediniz ya bende ciddi anlamda güveniyorum eşime yani yapmıcağına okadar eminimki. peki kardeşiniz nasıl biriydi o güvenilir bi kızmıydı yani sözüne çokmu güvenirdiniz hem niye böyle bişe yapıyo ya aklım almıyo benim kardeşimde böyle bi kız olabilirmi ben öyle değildir diyorum ama içini bilememki baksanıza sizin anlattıklarınıza yaşamış bir dilden duyuyorum yani... ne diyim bilmiyorum